Tjenare från KØPENHAMN

Nu ær vi i Køpenhamn! En liten bit på resan :P Hær har vi køpt oss en flaska vi som vi delar på och snackar skit, får væl erkænna att jag ær aningen snurrig just nu, men det ær bara skønt infør flygresan, haha. Just nu ser jag fram emot flygmaten - ja før jag ær en sån som tycker det ær charmigt med flygmat, allting ær ju så litet och søtt lixom :)

Saknar redan min ælskling!! Och min travelbody K skulle vart med, det ær annorlunda att resa så långt utan henne på ena sidan. Men man vænjer sig, och så har jag ju riktiga mystjejer med mig oxå!


Ha en go kvæll vænnerna mina, ska tænka på er uppe i det blå!
                                           Kramar

Kommentarer
Postat av: Anonym

Linda, Carro och Jessica.. Hoppas ni får världens bästa vecka i underbara Thailand.. Hälsa det mest fantastiska landet från mig!

Kramar i massor Anna

2008-03-27 @ 18:46:33
Postat av: Anonym

hej igen,, Linda säg detta till carro,, det e viktigt... jaana ringde idag och vi var tvungna att lämna när vi skulle jobba senast måndag,, vi kan börja i mitten av juni o jobba tio veckor om vi vill,, jag sa att du ville jobba och att jag med ville jobba,, att du ville vara ledig några dagar men jag kom inte ihåg vilka dagar det var.. hoppas det var oekj,, om du ser detta får du gärna bekräfta att du vill jobba och att jag har sagt rätt annars måste jag ringa jaana igen, hoppas ni har det bäst!!! puss anna

2008-03-28 @ 23:41:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0