Härliga helg!

Vi fick både städat ut julen och gjort det riktigt 2009 -frächt i lägenheten igår! Härligt säger jag bara :) Ännu härligare var att E, R och hans syster kom till oss på lite fördrink innan vi åkte till Joe Farellis och åt middag. Ceasarsalladen på Farellis är bara totally delicius, och något jag verkligen rekomenderar för de som missat den! Vi gick vidare till Berså, drack lite och umgicks sen krama vi om R och önska god resa innan vi åkte hem.
Väl idag har vi sovit länge, och lämnade inte sovrummet för än klockan 14... visst är sånna dagar sköna? När inget stressar iväg, inte ens ett dåligt samvete. Vi gick sen en lång promenad på 1 h och nu är älsklingen i full gång med att göra hamburgare i köket. Det ska bli så gott med mat!

Imorgon är det tårtkalas hos R och S, R fyller och sen är båda nyss hemkommna från sin resa så det ska bli riktigt mysigt:) Det enda mindre mysiga är att de kommer vara tokbruna och vi som är såå bleka! Men vi ska allt också ge oss iväg till värmen någon gång inom snar framtid.., eller solarieöarna?


Kram på er! Och glöm inte att favoriten Gardell är på tv ikväll - Love him! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0