En varierande dag..

Från frukostbordet till stranden, förbi BVC och vidare till kvällsmat i Delsjön. 

Idag har varit en varierande dag som väckt känslor. På BVC skulle Hebbe vaccineras och i samband med det ville läkaren som träffade och hjälpte Hebbe då jag kom inspringandes med honom för snart 7 veckor sedan komma och säga hej till Herbert. Farbror Doktor grät när han mötte Hebbe, han kramade mig, Henrik och tog Herbert i sin famn och pussade honom. -"Så orolig jag varit för dig och så lycklig jag är av att se du mår bra!" sa han till vår lille kille. 
Ja vilken mardröm det var för denne man som stod där, helt oförberedd på en vårdcentral och förväntades rädda livet på en 6 veckors baby som ingen visste var det var för fel på. Men precis det han sa har vi också sagt till varandra, Hebbe hade änglavakt! Men vi kan inte nog tacka denna underbara kärleksfulle och erfarne Doktor som gjorde allt rätt, som fann styrkan och räddade vår Hebbe. Han tillsammans med de andra läkarna som sedan tog över på Östra. Farbror Doktorn sa till Henke att han aldrig kommer glömma Henkes blick när de tillsammans skyndade sig mot ambulansen.. Ja fy.. Hela upplevelsen från där och då är för mycket för att ta in, är egentligen inte något vare sig föräldrar eller sjukhuspersonal ska behöva uppleva men ändå gör.. Idag blev det ett kärt men känslosamt återseende där vi tillsammans pratade om vad vi fick uppleva och hur nära det faktiskt var att vi förlorade vår Herbert. 

Efter prat och vaccination åkte vi till Delsjön och åt kvällsmat med vännen O, allt var lugnt fram tills dess att Bosse blev getingstucken. Men det är en småsak i sammanhanget. Imorn väntar en dag med Vilahamn.. 


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad skulle vi göra utan alla änglar! Så evigt tacksam...

Svar: Håller med!!
Cut

2014-08-04 @ 18:17:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0