Klänning helst utan strumpbyxor



Hade jag kunnat gå utan strumpbyxor och slippa frysa så hade det varit sååå skönt! Sån tur är så ska vi till Vilahamn ikväll och bjuda dem på fiskspett och lite andra godsaker. Där kan jag ta av mig;)
Är det fler som känner sig varmare när de är gravida? Extrakilon ger väl isolering kan jag tänka;) 

Kommentarer
Postat av: sandra s (villis)

Yes man blir varmare! Förmodligen den ökade blodmängden som gör det, plus extrafett kanske (i should know, jag blev fet som en gris båda gångerna..for real ;))
Men jag svettades nog mest typ första månaden efter förlossningen, fick dottern, Lou i slutet på maj och var som sagt väldigt överviktig så jag leeeeed verkligen den sommaren. Tjock, svinonda bröst och nybliven mamma med allt som det innebär. Men det gick ju bra det med, tillslut ;)

Du kommer ju dock fisa bort din mage direkt efter förlossningen så vikten torde ju inte göra något för din del ;) Men räkna med att bli varmare iaf och få svettattacker under amning och då du ska sova :)

Spännande att han snart är här, hoppas ni får en fantastisk förlossning och att du kommer kunna slappna av trots era erfarenheter. Vi gick profylaxkurs vilket är de mest välspenderade pengarna jag någonsin gjort av med. Så det är ett hett tips från mig! :) Jag har haft två helt olika men superpositiva förlossningar, och tackar profylaxen för det helt och hållet! :)

Kram!

Svar: Hej Sandra.

Så kul men så lång kommentar och ännu roligare att få läsa om dina erfarenheter!
Lika bra att ställa in sig på att vara "Miss svett" då -haha. Ja mest är det känslan av att vara varm och inte ngn direkt svett.. Än så länge;)

Så då har ju du också fått maj-bebis! Finns väl för/nackdelar med alla årstider. Sommar = man kan gå lättklädd och bebis behöver inte ha 5 ton kläder. Men på minussidan är väl badsäsong och att känna sig inte som sig själv.
Haha, det där med att fisa bort vikten får vi väl se;) Spännande och läskigt på samma gång att se hur kroppen ser ut efter graviditeten. Beror väl kanske också på hur de sista veckorna kommer att påverka kroppen. Ska till BM idag och tror kanske att jag ska väga mig så spännande att se vad vi landar på nu. Väger mig bara om jag måste hos henne, annars väljer jag att låta bli siffror och bara vara -vissa dagar känner jag mig som en flodhäst och så kommer det väl bara att vara.
Kroppen är ett lätt offer om man ska se till vad man får!

Jag hoppas också på en positiv förlossning. Vi har varit på kurs och det väcker en del minnen/tankar/känslor utifrån upplevelsen med Stig. Men tycker någonstans att jag sista två dagarna lite mer ha landat i känslo-omloppen.

Har en profylaxbok hemma som jag fått låna av en vän, ska kanske tokläsa den då! Ska se om vi hinner få till någon kurs :)

Ta hand om dig! Stor kram
Cut

2014-03-11 @ 23:38:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0