Tandtrollen...

Jag har en killkompis som för flera år sen sa till mig:

- "Jag hatar sånna som dig! Som aldrig haft hål i tänderna, alltid äter frukost, alltid ska vara förstående, alltid är positiv, kommer från ett ställe vars smeknamn är himmelriket, röstar på sossarna, blir inte för full, tycker om att socialisera med åldringar och allt sånt redigt skit!" 

Visst kan det verka konstigt att en vän säger sånt till en? Jo, men det ska jag förklara - Vi har ett sånt sätt mot varann, och vet att vi tycker otroligt mycket om varandra endå. Ger allt han sina "fiskar varma" med.. ;)

Men vad jag med det här inlägget vill påvisa är  -Tider förändras! Se på mig, jag bor inte kvar i himmelriket (som fick det namnet då de flesta "vuxna" som bor där har sitt jobb kring eller i kyrkan. Så som präster, kantor, kyrkvaktmästare, församlingsvärdinnor osv.) Och även om jag fuskar med att bo där 3 månader om året, så är jag inte skriven där längre. Se också till nykterhetskvoten, jag blir faktiskt föör full ibland nuförtiden! Sen sist men inte minst - Jag har inte varit hos tandläkaren på 100 år! Så jag vet inte om jag fått mitt första hål, men jag kan vara på go väg dit, HA! Så det så "Burk", trodde du inte va!   



Hej svej...:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0