Julfixat..


Lägenheten är snart helt pyntad inför julen. Imorgon ska vi sätta upp granen tillsammans med fam. Vilahamn. På torsdag ska jag göra kransar och klä in en ljusstake i granris, efter det ska nog allt vara klart. Bara julklapparna kvar :P

En liten bild också..

Det var ju ett litet tag sen jag uppdaterade med en bild på mig. Ungefär ett par veckor sen sist tror jag.. Nu pannkaka!

Pannkaka!

Varje kväll längtar jag ihjäl mig efter H! Inte bara för att han är världens bästa, min älskling, mitt allt.. Utan också för att jag är så hungrig! Jag försöker att hålla mig till ett mindre mellanmål när jag kommit hem från jobbet, äter jag för mycket så sabbar jag ju aptiten till kvällen. Men hjälp vad svårt det är att vara hungrig, det är inte min grej! Ikväll ska vi äta pannkaka. Och pannkaka SKA serveras med sylt OCH grädde eller glass! Mmm......

Iphone4

Inte trodde väl jag att jag skulle bli så förtjust.. Men min nya iphone följer mig slaviskt!
Den sitter i öronen för samtal, musik, p1 -dokumentär.. you name it. Vad kan man inte använda den här telefonen till? Kameran är sjukt bra den med. Ett kort från skolans gym, kolla in upplösningen!
Annars har det varit en lugn helg, kvällar hemma, besök från Mamma och C, frulle och långpromenad med familjen V. Hur kan två småttingar växa så fort som tvillingarna? Och vackra, hur kan bebisar vara så vackra? Vi hann med lite julpyntshopping idag också. Jag ska gå bananas med julpyntningen i år, hoppas hålla bloggen uppdaterad..
Stay tuned:)

Mysdag!

Min älskling tog en bild i skafferiet! Idag har varit en riktigt mysig dag:) Vi möttes upp, jag, L och K vid Valhalla för att starta dagen med simning och bastubad. Efter det gick vi och åt brunch på Soho, sedan shoppa vi och gick i affärerna tills dom stängde. När jag kom hem mötte min älskling mig vid vagnen och vi gick till affären där vi handlade gott till kvällen. Nu ikväll har vi pussats i soffan, druckit varm choklad och ätit godsaker. Och det bästa av allt - kvällen är inte riktigt slut än!
Kram

Oddy...Det är väl helt enkelt så att odd molly är ett märke som tilltalar mig. Vissa plagg blir lätt lite "lattemammavarning" på, men andra är bara helt underbara. Därför blev jag inte ledsen att min pappa skämde bort mig med en present idag :) Klänningen ovan! Och lattemamma eller ej, kläderna är underbara att ha på sig ALLA dagar i veckan.

:))

RSS 2.0