Lysekil

E där jag befinner mig nu! Grymt nice... Tänkte blogga lite medans jag laddar ner msn på den här datorn. Love har försökt förklara hur man gör men jag och datorer är inte riktigt kompisar med varandra... så vi får se hur det går :S Hoppas på det bästa bara:) Så jag kan snacka lite med världens gulligaste ikväll.

Vad som är bland det bästa med att åka hem till sitt föräldrahem är alla saker man kan hitta och lägga beslag på! Som liten hade jag en mycket moderiktig mamma, alltid stilettklackar och pennkjolar. Det är iallafall så jag minns:P Men hon har också en fantastisk förmåga att slänga allt som hon inte anser vara "något att ha" längre, till mitt förtret ett antal gånger. Men nu hade jag tur! Som ni vet har jag letat efter en ny väska, har verkligen letat med ljus och lykta! Jag och K sprang på en fantastisk fin på Twist&Tango, men den hade givetvis blivit såld då jag var där härom dagen:( Blev inte lika förtvivlad som när väskan med fransarna blivit såld... men hade endå tänkt en del på Twist&Tango väskan så det kändes tråkigt. Nåväl, jag hittade två väskor hemma som är toppen! Den perfekta vintage känslan som jag ville ha på min väska. Och nu fick jag inte bara en utan två! Den ena är perfekt för alla tillfällen, och den andra är lite mindre, så liten så det får plats en mobil, pengar, visakort å läppglans;) Alltså helt perfekt för utekvällar!

Nu har jag fått igång msn här :) Shit va duktig jag e ;) Imorgon ska jag mysa me släkten och gosa med mitt lilla kusinbarn.

(Ikväll ska jag anstränga mig mega för att få stanna hemma! Om nu L ställer upp på det:S Havsbadet får vänta med min entre tills i sommar ;)

Hej svej...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0