Söndag kväll i slutet av april..

Igår var en himla mysig kväll! Det blir lite för sällan man ses nu för tiden, det är jobb, kvällar med 100 andra saker och helger som bara försvinner. Men igår blev det tid för god mat och prat:)
Idag har jag haft en sån där skööön söndag.. Först gudstjänst, sen åkte jag och H och storhandla så att hela köket är fullt med god mat! Efter det en promenad och lek med Bosse i skogen och nu ikväll har jag H och P ätit middag som blev lasagne. H och P åker till Tyskland inatt, men innan de åker ska vi äta glass och se det sista avsnittet av "Luftslottet som sprängdes". Som sagt en skön söndag!

Kram

Kvällens..

Om 15 min kommer C och hämtar mig.. Det är 7 min gång max från mig till J, men C var gullig och frågade om hon skulle hämta upp mig och det tackar jag JA till :)

Det här har jag på mig, plus lite smycken som piffa till det. Men de kom på efter att jag tog bilden:)


Igår middag ute, idag bjuden på middag hemma..

Hej!
Vad är nytt den här veckan? Jo, jag har jobbat som en toker, jag har fått en romersk ring slängd i ansiktet av en elev (säger bara -ont och svullen) och igår var jag, min älskling, K och P ute och åt på "Svarta oliver". Vi laddade inför vår Rhodosresa som närmar sig! Å vad grekisk mat är gott!
På mig hade jag en svart maxiklänning igår, men när jag skulle ladda upp den här så hade jag raderat bilden! Ni får se bild på min lite lätt gulgröna kind istället.. Den börjar se mer okey ut nu än tidigare i veckan! Nu ska jag gå en sväng med Bosse, sen ska jag fixa till mig inför middag hos J ikväll. Det är hennes födelsedag och vi ska äta ett gäng tjejer hemma hos henne. Det ska bli mycket mysigt!!


Med kind..


Här syns det inte alls.. bra det där med vinklar!


Önskar er en fin kväll!

En aprilmåndag..

Nu har jag sparkat igång veckan med en helt dagsverke! Först lektioner hela dagen, planering inför morgondagens lektioner, lite snabb styrketräning, utvecklingssamtal med föräldrar/elever och sist hundkurs för Bosse. Pjhu.. det var en lång mening. Men det var min dag snabbt sammanfattat. Nu ska jag snart krypa ner i våra härliga satinlakan och njuta av en natts sömn.

Sussa sött..

Söndagsmys :)



Det kan vara allt för härligt med söndagar! Idag har vi verkligen inte gjort mycket.. mer än promenader, matlagning, sitta med Bosse i solen, handboll och tv-tittande.
Och underbart är att klockan snart är 19, men ändå skiner solen med all kraft och det känns långt tills dagen är över. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet efter 1 vecka med lov, det ska bli kul att komma tillbaka men jag suger ur det sista av timmarna denna söndagkväll!
Härnäst blir det cola, snacks och söta pussar på min älskling :)

Underbara soliga vårfredag!



En sån dag! Jag K och N har suttit på Tranquilo sedan tidig lunch och druckit rosé :) Jag började dagen med en solig frukost på balkongen. Efter det styrde jag upp en outfit, volymat hår och drog in till tjejerna..

Nu blir det vin här hemma sen ger vi oss ut i Göteborgsnatten.. Kanske inte hinner bli så sent som natt innan vi sticker iväg för jag vill bara ge mig ut på stan sånna här dar! Älskar Göteborg på våren!

En blå nytagen bild..


Denim för hela slanten..



Igår hade vi en mysig dag.. Jag och min älskling gick på stan, vi åt lunch i solen på Hard Rock och jag fick köpt mig en jeansskjorta! Det är härligt med påsklov och att det blir lite extra tid för att bara flanera runt:)

På eftermiddagen kom K och P hit på middag och på kvällen var det fotboll på Heden. Fattar ni att veckorna bara rusar mot våra 2 veckors semester i Grekland! Rhodos 27 juni - Here we come!
Jag ska försöka lägga upp lite dagsfärska bilder på mig själv, kanske ska klicka av en eller två nu..


Kram

Lysekil..


En gammal bild från Lysekil i sommras. Denna passa bra att använda för det här inlägget då jag nyss är hemkommen från Lysekil efter att firat påsk där. Jag har också flitigt använt min seglarjacka på bilden ovan + hör och häpna! - Jag har starka tankar på att fixa håret till en liknande färg som på bilden ovan. Frisörtid är bokad i slutet av denna månad, ena stunden tänker jag att jag vill bli ljusare, i nästa stund så funderar jag på att ha kvar det bruna..
En sak jag måste få med i inlägget är att jag idag fick en kofta från Dagmar av min pappa! Jag är så nöjd över den så jag storknar - den kommer bli sommarens plagg!!!!!!

Kram

RSS 2.0