1 vecka kvar!

Det är galet! Nu är det bara 1 vecka kvar tills vi gifter oss! Jag kan inte förstå att tiden går så fort, och jag vill verkligen kunna njuta fullt ut av varje sekund. Vilket jag gör.. :) Men det är svårt att föreställa sig att nästa lördag vid den här tiden är vår bröllopsfest antagligen i full gång, vi sitter i vackra kläder med alla våra närmaste vänner och släkt. Ofattbart! Im so blessed! Igår och idag har vi njutit av sol, salta bad, vänner och goda coctails.
Vi är tillbaka i Göteborg ikväll. Förut fikade vi och övade vigsel med vår Prelle;) Goa skratt där.. Hoppas vi kan vara lite mer seriösa nästa vecka. Efter det var vi ute på en joggingtur och ikväll har vi gottat oss med mat, godis och kollat vad vi ska hitta på i NY på vår bröllopsresa :D

Bjuda på sig..

Lika bra att bjuda på två inlägg när man ändå är igång ;)



Partyoutfit -check!



Sommaren = lnget smink... Inte Ikväll!!

 

Underbart mottagande på festen..



Skapar som alltid en fest på festen..;) Exlusive..


28 juni i bilder..




Ännu en underbar sommardag! Vaknade med lite känningar från kvällen innan.. Vågar jag mig på bilder därifrån också tro.. vi får se;) Men med tjejerna, nybakta bullar, en stor dos kaffe och skvallertidningar så njöt jag till fullo av solens goa timmar. Sen kom min älskling, vi åt middag och åkte vidare till vännerna på träskoland:) Imorgon hoppas vi på sol och H ska få en heldag med oss girls, undrar hur länge han kommer klara sig utan att förvandlas till gay. Vore ju lite osis då det är bröllop om dryga veckan;)

Kram alla fina!

Håkan Hellström i Lysekil

Den som inte tar första bästa buss eller bil till Lysekil idag missar årets sommarkonsert - Var så säker! Jag har varit effektiv idag med. En tur till Grebbestad där jag hämtade upp min klänning. Den sitter kanonbra nu ;) Jag åt lunch med Mamma och C. Sen åkte jag vidare till vackraste platsen på jorden ;) Kolla in utsikten från vårt fönster på bilden under! Min älskling är i Tyskland för att fixa dricka till stora dagen! Och ikväll är det Håkan Hellström som gäller! Så jag ska svira om och få lite smink i ansiktet, sen är det party hela natten lång!!!


Möhippabilder..

Kamera, plånbok och telefon håller sig på avstånd från en mö på en möhippa! Tur att man har vänner som är bra på att dokumentera:) Därför hänvisar jag till ett grymt inlägg på min fina S blogg: vilahamn.blogspot.com
Men jag tjuvade lite bilder från henne;)
I en mycket komprimerad version:
Dagen började med paket, att vår präst mötte upp med champange. Att jag blev bortrövad av grabbligan, jag var lagkapten och höll i en svettig volleybollmatch. Vi åt härlig frukost, jag rövades vidare till Askim där vi njöt av sol, bad och bubbel. Ett coctailstop hos K, med mys och skratt. En trerätters på Kino och en lååång natt på Port de Solei!!!!!!!!!!!!!!

Hår, smink och bröllopsprogram

Det är fullt upp på dagarna, igår var jag hos M där hon testade frisyren. Söta J stod vid spisen och bjöd på lunch mitt i all styling. Lyxig dag att få bli så ompysslad! Idag har jag och min "weddingplanner" L varit på ärende för att fixa festprogram och vigselprogram. Det gick inte helt som planerat vid tryckningen men vi får göra ett nytt försök i början på nästa vecka. Igår gjorde vi klart bordsplaceringskorten, det är smala rosa stickor som ska stå ur vinglasen. Svårt att förklara men jag får fotografera vid vår dukning och lägga upp bilder på bloggen:)

Möhippan!!!!!!

Egentligen är jag lite för seg för att kunna skriva en lång berättelse om vilken fantatisk dag jag hade igår! Den är värld alla lovord! Jag går på moln i ett glädjerus -vilka vänner jag har!! Skriver mer imorgon :)

Gårdfesten!

Igår var det gårdfest hos Gummi! Han fyllde 50 år också, så en blandad skara av åldrar samlades för att ha allsång i hans ära och festa hela natten lång. Jag och K hamnade med "micken" för att ge ett spontantal, vi dansade, tog över sångframträdandet för en stund och kvällen var grymt kul med alla vänner:) Det bästa med att vara hemma är oftast promenaderna hem.. skorna åker av och det tar oftast oädligt lång tid. Det ska hetsas, det ska badas, det ska vilas, ätas, drickas, diskuteras vilken väg man ska ta, överlägga efterfest, bestämma nästa tillfälle för fest och allt detta görs i en stor dimma...


Lysekils bästa sida..

Lysekil är i sin bästa tänkbara status! Min dåliga uppdatering kräver lite fler inlägg idag men samanfattningsvis så kan jag beskriva de senaste dagarna i dessa bilder:



Sol, bad, goda middagar och massa tjejmys!

Acne och jeansfrossa..

När regnet smattrar mot rutorna gillar jag att slå upp paraplyet och gå i affärer.. Det gjorde jag idag! Acne så klart, var tvungen att pussa på min bästis K. Men jag blev kär i en trench!!! Jag skulle bara köpa jeans.. och jag fick hem ett par superfina som kommer sitta som ett smäck både sommarkvällar och inför kommande höst. Men hörrni! Trenchen!!! Jag veeet.. vi både gifter oss och vi åker till New York på bröllopsresa och jag borde spara varje öre tills dess. Men tänk så fin jag kommer att vara på Manhattan i denna härliga. I´m in love...

Knubbiga limpor..

Vad passar bättre än att baka en regnig sommardag. Vi är tillbaka i Göteborg för några dar och efter mycket solsken så är det ganska mysigt att det regnar. Så länge det bara gäller en dag.. Imorgon beställer jag sol igen! Men ikväll ska vi äta nybakt bröd och goda pålägg.

Bröllopsbestyr


Det är skönt att få en del bröllopsbestyr fixade! Vi har precis betalat för badpavaljongen som vi hyr in oss i dagen efter bröllopet. Där ska vi njuta av första dagarna som nygifta! Sen har vi fått tag i noterna till ingångsmarschen, de ska bara läggas på lådan till kantorn. Och jag ska fixa tid för att träffa stylisten som fixar håret på bröllopet. Men nu väntar en skön kväll med grillade hamburgare, rosévin och kanske en utgång ;) 

Segling till Kornö



Idag gav vi oss iväg med familjen T på segeltur till Kornö. En underbar dag med massa prat, mys och mat :) Nu är vi precis så slöa som man brukar vara efter en heldag på havet så det blir dusch och pizza!


En annan drömklänning..



Som blivande brud ska man bara inte titta efter andra klänningar! Men mitt bland alla bilder och bloggar kan man ju inte ungå en vacker klänning. Jag älskar min klänning, jag bara längtar efter dagen jag ska bära den och min älsklings reaktion när han ser mig i den. Men jag tror inte jag är ensam om att känna, är jag heeel 100% på att den är den snyggaste ever? Kanske skulle jag valt en klänning som var lite mer si eller så... Helt enkelt får man bara acceptera att man gifter sig bara en gång och det kommer bara bli en klänning. Men man kan njuta av bilderna på en annan vacker skapelse... Som den ovan!

Brudbuketter och bröllopsbloggar




Jag och Mamma tittar oss tokiga på brudbuketter.. Jag vet att jag vill ha brudslöja och rosor, en vit bukett. Men den får inte tendera åt grönt därför funderar jag på att rosorna ska vara lätt rosa eller cremefärgade. Vi måste helt enkelt ta oss ner till blomsterhandeln och kolla utbudet! Jag har helt enkelt fastnat i brudbuketter och bröllopsbloggar!

Tjejkväll!

Min blivande man lyckas alltid fånga en på bild då det ser som konstigast ut! Ser ut som jag gäspar :)  Jag vill hellre ha härliga bilder från vår tjejmiddag på "Familjen" men får vänta på att S uppdaterar sin blogg, då snor jag bilder från henne. Hihi.. En blogg blir ALLTID roligare med bilder! Familjen som ligger vid arkivgatan är ett ställe att rekommendera. Vi åt trerätters, med full poäng på samtliga rätter enligt mitt tycke. Efter middagen hamnade vi på Avalon där vi drack coctails. Det var så mysigt, så mycket härligt prat och allt man kan önska tjej av en middag på stan. Det var jag, S och hennes härliga svägerska A (gammal vän från Lysekil också).

Söndag och brunch med fina vänner

Underbara semester! Jag kan inte säga annat! Tänk att det får vara så här underbart, jag är så tacksam! Tack gode Gud för allt :) Helgen har erbjudit det mesta. I fredags var jag på stan med min älskling, sen köpte jag med mig lunch och åkte hem till S och sötis tvillingarna. På kvällen kom R och I hit, vi drack rosé åkte in till stan där vi mötte upp fler vänner och avslutade kvällen på Park Lane "Queernight", iiihaa! Haha.. I lördags åt jag och blivande lunch på stan, kollade i affärer och mös tillsammans hela kvällen lång. Idag har vi ätit brunch på Ritz med hela familjen V och gostvillingarna är änglar som knappt märks av, tycker inte jag iallafall! Jag fick med mig ett reafynd hem som jag visar upp på den nedersta bilden.
Nu ska jag slappa i en varm lägenhet, kanske lägga en inpackning i håret och ta hand om mitt yttre ;)
Kram!!

RSS 2.0