Nyårsafton!

Mycket att göra idag, systemet, Ica, duka, göra sig iordning och gästerna är här om 5 h, nej snart 4 h... K kom hit någon gång - din sega! ;) Själv borde jag hoppa ur morgonrocken och sluta sticka, stickar en oversize halsduk i rutmönster :) Men den kommer inte bli klar idag endå, så lika bra att göra något vettigt. Som att kolla igenom vad jag ska ha på mig ikväll, har ingen aning! Och kläderna jag köpt det sista är inte partykläder direkt. Så får bli något gammalt.. hmm. Hade tänkt lite softare partykläder men H ska ha kostym och då får fasen jag matcha :P Får bli en klänning som finns i garderoben - Kanske min Stella McCartney, eller Zara klänningen. Har två favvosar och det är en svart halterneck, och en annnan gammelrosa klänning men har haft de båda på nyårsaftnar tidigare så känns lite tråkigt kanske. (Nu erkände jag sånt man inte ska, för antagligen hade ingen tänkt på att jag haft någon av klänningarna tidigare ;)

Här kommer dom nedanför tillsammans med en eventuell sminkning, lite sotiga ögon och rosa läppar :) Så får vi se vad det blir!

       

Inför en nyårsafton...

Vet att det är lite dåligt med bloggandet nu, kortare inlägg och mindre engagemang. Men dagarna springer iväg, igår var det shopping - 2 Honky dory tröjor fick jag tag i :)) And I love Honky!! Hängde med tjejerna på kvällen, och det blev lite bus :P Ett besök i mölnlycke - hahaha. Sen ringde H bestämt hem mig :P

Idag har vi haft städdag inför vår nyårsmiddag imorn jag och H, kommer nog bli en del vänner här vilket känns kul :) Nu står H och lagar middag till mig och K, det blir fårostfyllda bakpotatis med parmainlindad kyckling, gott gott.. Vi ska kolla "Stjärnorna på slottet" så länge tills det blir klart.

Måste lägga upp ett par bilder på några av grejerna jag köpt nån dag, mcjackan osv. Ha en go 2007 kväll, för imorn firar vi in 2008!!


Kramar

Lite julbilder..

Igår blev det middag och vin i Vasastan med vänner, en sväng till Smaka innan vi gick hem. Sån tur är har jag sluppit känna mig bakis, vilket jag annars alltid gör nu för tiden! Oavsett om jag dricker 2 eller 5 glas..

Ska göra mig iordning för lite shopping igen - tredje dagen i rad nu :P Igår fick jag med mig en Jenny Hellström tröja hem, den va himla fin och goo ;) Men största problemet är nyår! Har ingenting att ha på mig, och hittar ingenting i butikerna. Riktigt dåligt med schyssta nyårsplagg anser jag!

Hade på mig MC jackan igår - ÄR SÅ NÖJD!! Ska ha på mig den nu på stan nu :)) I love it!

Dagarna går fort och känns redan som julafton var jättelängesen!! Men kan minnas tillbaka med lite bilder :)


        H och Jag klädde stolt julgranen på uppdrag av Pappa :))  

Middag :)

Idag har jag faktiskt hittat en hel del reashopping! Ni vet sånna där perfekta plagg som jag pratade om igår, de där som sällan dyker upp. Men idag minsann:)) Har köpt en urfin mc jacka i mjukaste svarta skinn, en kofta från Resteröds som jag titta på länge, men nu fick för ett billigare pris. En svart topp, garn till min stickning och en multiansiktskräm och ansiktsvatten från Kanebo som tydligen skulle vara kanon! Tror att jag fått med allt...

Efter shopping åkte vi och storhandla mat på Ica Allum, och ikväll ska vi bjuda K och R på middag sambon och jag:) Hoppas bara K kommer någon gång, blev en senare buss från Lysekil än vad som var tänkt - tillfällighet? Nä, skulle inte tro det :P !

Dags att styra upp nyårsplaner nu mina vänner! Vi får tjata ihop oss :))

Ha en goooo kväll !! Det ska vi ha :D

Tillbaka i Göteborg!

Julen är mer eller mindre avslutad, tråkigt på ett sätt - men vilken jul det har varit :) Varför måste dagarna gå så fort för?? Vi har haft det mysigt i Lysekil, träffat vänner men mest umgåts med familj. Gjort allt det där som hör till julen, ätit, sett på tv, spelat sällskapspel, delat ut julklappar.. ja ni vet! Är verkligen nöjd över mina julklappar! Älsklingen gav mig så mycket fint :) Underkläder från Dolce Gabbana, ett halsband från Dyrberg & Kern, en kudde att ha i badkaret - jag gillar att bada :P Och annat smått och gott... Fick bland annat ett halsband från Snö av H:s föräldrar och syskon + bärbara telefoner 2 st och lite därtill. Mamma gav mig massor, som tillexempel en härlig badrock och en jättefin stickbok! Så kan jag utveckla min stickning :)) Pappa hade köpt lyxig hårfön, Brosan gav mig bla. presentkort på NK... Givetvis är julklappslistan längre än så - som den lyckost man e :P

Ikväll har vi varit i Sävedalen hos H:s farmor och farfar på middag, och julklappsutdelning här med. Är faktiskt fortfarande i Sävedalen för vi orkade inte åka hem. Har nyss sagt hej då till släktingar så det är skönare att slappa här :)

Var lite snabbt på mellandagsrean tidigare idag, men hjälp vad drygt det är! Urmycket folk, redan utplockat och det enda som finns kvar är udda större storlekar :( Är så kul de där gångerna man hittar riktiga fynd - men det är sällan! Blev så irriterad när jag var på Victoria Arena, bara så ni vet så lägger det fram reakläder från förra mellandagsrean! Såg en tröja jag provade förra mellandagsrean och funderade på att köpa, men blev aldrig så och nu fanns den kvar. Falsk marknadsföring!?? Märk gärna ut att kläderna kommer från förra årets säsong - speciellt när det är designmärken.

Nu är det inte många dagar kvar till 1 januari, och jag kan inte låta bli att fundera på när ytterligare reformer trär i kraft vad det kommer innebära för gemene man. Ser inte ljust ut för pensionärer i allafall... Och inte för dem som vill trygga sin framtida pension heller. Nä, om du väljer att privatspara till pension så går gränsen nu vid 12 000:- om året from 1 jan, annars ska du skatta så du förlorar på det! Kvittar hur människor försöker trygga sin framtid så slås benen undan för dem..  Inte  räcker det att sänka pensioner..
 
Nä, Per Nuder höll ett bra tal förra året - "Människorna på Lidingö, Täby osv. har verkligen något att fira på nyårsafton, förmögenhetskatten är bortagen, bostadskatten likaså, och minskad skatt på inkomst. Där kan man skjuta champangekorkarna i taket" På vems bekostnad blev detta?? Jo, på den sjuke, arbetslöse, pensionären osv.. Vi har blivit berövade på vårt trygghetsystem! Skulle få en 1000 lapp mer i plånboken, vilket skämt - Den försvinner ju på en förhöjd a-kasse avgift/fackavgift, en förhöjd bensinskatt, komunal avgift på fastighet och att privata försäkringar bör täckas. Sen blev det aldrig 1000 kronor heller, inte för medelinkomsttagaren.

Ingen har fått mer i plånboken förutom de som redan har i överflöd. Och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt den politik som förs. Vi kommer inte att ha en högkonjuktur för evigt men folk tycks tro det, inflation är att vänta och regeringen eldar på en redan rådande högkonjuktur. Jag vill se ansvar! Vad som pågår är ansvarslös, girig moderat politik. Och de tre andra lallarna i alliansen har inget att säga till om, de har vänt politiska ståndpunkter och ideologier ryggen. Tacka vet jag kristdemokrat Alf Svensson som vågade stå upp och ifrågasätta regeringen häromdagen. Han står endå för sina ideal, även om jag inte ofta delar dem.

Människor ser sällan vad de har som är bra, och det som de har tror de är för evigt. Ingenting är säkert - de fördelar vi har kan lika fort tas bort som de infunnit sig. Vi har haft ett land att avundas, men vad kommer vi få? Vad håller vi på att få? Vi pratar om fusk - jag vill bara meddela att siffror visar att "fusket" uppgår till 5 % i Sverige - Det är inte mer. Men vi har gjort det till en vedertagen sanning att det fuskas så mycket - De flesta fuskar INTE!! Iallafall inte om man håller sig borta från moderata ministerposter - Där fuskas det tydligen.. Intressant hur de dömer ut fuskare när de själva är dom som fuskar! Ja, allt är en soppa utav dess like.. Vi får väl se vad framtiden har att ge - eller ta.


Nu har Jag hållit mitt jultal iallafall! Haha, Ha det gott allesammans!! :))

God Jul!

Granen på torget i Lysekil och oss får bli bilderna med julhälsning!
 

image206
image205

Alla klappar är klara!

Julhandling hela dagen, en stund själv och sen i sällskap av E och H (K syskon så lite mina syskon me;). Vi käkade sen på Italienska, mumsigt - längesen jag åt där. Jag är så sugen på ett par Uggs igen, speciellt efter att K kom hem ifrån Barca i ett par ursnygga. Går där och trånar efter dem i skoaffären, men får vänta tills efter jul i sånna fall.  Lacka när jag såg att de rear ut min fransväska! Vad är det om?? Ååå... Jaja, men jag har ju en iallafall. Synd bara att jag kunde fått den för nästan 300 kr billigare!

Jag är så frusen efter att ha varit ute idag, sitter med varm choklad och slår in julklappar. jag och Pappa bråkar lite om en julklapp till H, pappa vill ge den själv men jag vill också vara med på den - funderar på att skriva till mitt namn också i smyg :P H har köpt så roliga julklappar till min familj, haha.. det kommer bli riktigt kul att se när de öppnar dom. Mammas är nog bäst, tror jag.. hihi. Får skriva vad det är efter jul så jag inte röjer några hemligheter :)

Imorn åker vi till Lysekil för att fira hela julen, H sa igår att han längtade och att det ska bli såå mysigt - underbart att höra :P För jag längtar med! Hoppas jag kan somna inatt och inte ligger och är helt uppspelt för då går timmarna så långsamt..

Ha en underbar Jul allesammans! Kanske inte kommer blogga igen fören efter helgen!


Sjukt snygg tjej!

Riktigt läcker tjej, som tydligen ska bli mamma :) Men lägger upp bilder på henne mest för jag funderar på om jag ska härma hennes underbara hårfärg..!? Min karl älskar mitt mörka långa hår, men efter att ha visat lite bilder är han inte längre helt emot det. Kanske kommer det bli en förändring efter nyår, eller tillochmed innan - vi får se?? Har iallafall börjat suga på karamellen, och vad tycker ni vänner -mellanbrunt? Ska jag?


  

Very Merry Christmas

Så himla härlig dag igår! Förrutom att jag tappade min älskade silvering som följt mig i många år så var dagen i övrigt perfekt! Vi var på stan, luncha på Pour Bone, drack glögg hemma hos mig och H sen kom C och hämta upp mig, K och H så var vi på handboll tillsammans. Och efter det blev det liseberg och ett frenetiskt spelande på alla hjulen från C sida, hur mycket spelade du bort ;) ?? Ingen vinst va? Hahaha..

C bangade, men jag, K och H åkte hem till oss och åt kvällsmat, prata i massor och slängde ett och annat öga på tv-n. Det var en så go dag och så härligt att ha hemma min Kim igen :)) Saknat henne...

K åker hem till Lysekil idag, och jag är riktigt sugen på att åka med. Men får vänta tills på lördag och åka tillsammans med min älskling! Kommer bli så sköna dagar, massa god mat och fint sällskap. K och H har bokat in för lite fotbollsmatcher att se hemma hos K. Sen blir det mycket tid med min familj och släkt på Stale :)

Tidiga JUL Kramar!!

Hon är hemma!

Hinner inte skriva många rader för ska snart till vårt stammisställe - Pour Bone och äta lunch med K! Ja precis, hon har kommit hem nu :)) Inatt för att vara exakt! Ska bli himla roligt och mysigt att träffa henne, lilla sis.. Har lagt stressen över uppsatsen åt sidan, för jag kommer hinna och få min juledighet.
Idag kommer det bara bli en dag på stan, med lunch och julklappshopping. Ikväll blir det match att se med min älskling och K :) Om bara snön kunde komma också så skulle det vara perfekt!


Ta hand om er, kramar !!

Idag om en vecka!

Då har jag kommit mig upp, sent som vanligt nu för tiden.. Men jag är så pigg på nätterna och kan bara inte sova! Jag och H låg och prata till 02 inatt, sen slockna han och jag fick anstränga mig hårt för att komma ner i varv. Men somnade snart efter som tur var. Hade så himla kul igår på kalaset, god mat och härligt sällskap :) Ååå vad jag gillar dom :)) En riktigt uppladdning inför julen blev det, höjde julkänslan till skyarna med glögg, adventsljus, långbord och allt!

Jag vill bara att helgen ska vara här snabbt, för otåligt orkar jag nästan inte vänta mer. Men uppsatsen (börjar ni också bli trötta på att läsa om den? föreställ er hur urless jag då är!:) måste bli klar! Har kommit upp i många sidor nu, men har några tunga bitar kvar som resultat, analys, diskussion, fotnötter och bakgrund. Sen layouten med.. fyyy! Hate it! Men den ska var inlämnad 7 januari så funderar på att ta layout, källförteckning och kanske fotnötter efter nyår. Ge mig lite mer ledigt nu innan jul när jag är så trött på det och ta upp det sista fräsch och utvilad år 2008 istället. Så är det när man skriver, måste ge sig själv lov för det är ingen annan som gör det!


Nä, bäst att ta och klicka upp ordbehandlaren för här blir ingen uppsats skriven!

Längtar..

Har inte kommit mig upp ur sängen än! Ligger med datan och kollar på repriser, började med detta inatt efter jag insett att man kan se repriser på kanelernas hemsidor - Jag vet, jag är efter! Men nu är jag iallafall lite mer med.. :P Låg och kolla på "Babben co" till klockan närmade sig 4 inatt! Svårt med sömnen kanske :s Kul att E var vaken så jag fick lite sällskap över msn endå, visade sig att det inte bara var jag som inte kunde sova! Vi var hos M några tjejer och käka middag igår, innan dess var det 4h med handboll i Partillebo-hallen. Mysig dag :) Jag längtar sjukt mycket tills nästa helg nu, nästan för mycket men vill bara komma hem! Få träffa Mamma, Pappa, brosan och släkten... Får alltid sån hemlängtan när jag vet att det börjar närma sig, det får jag varje år vare sig det är jul eller sommar men då jag vet att jag kommer vara hemma lite längre tid. 

Måste få i mig lite frulle nu.. om man kan kalla det för frulle efter kl 14.30! Men ngn mat iallafall för annars kommer jag att äta upp allt som finns på kalaset. Jag och H ska till Kungsbacka på släktkalas - hans släkt :) H:s föräldrar hämtar oss om ca 1h och jag måste hinna göra mig lite fin innan också.. bäst att sluta blogga då!


Ha en underbar 3:e Advent!!!!!

JULKORT!

Det börjar ramla ner lite julkort i brevinkastet och jag har varit dålig iår och inte skrivit några själv! Hade det i åtanke men föll i glömska.. Ska bättra mig till nästa jul och nu hälsa er alla en riktigt god jul här på bloggen!


282!

Idag är det 282 dagar sen jag och min älskling träffades :) Börjar närma sig ett år! Häftigt :P Han blir bara finare att titta på för varje dag och det är så mysigt att bo ihop med honom - älskar han! Just nu står han i köket och bakar bröd och jag funderar på att antingen gå ut och hålla honom sällskap eller tappa upp ett bad som jag kan krypa ner i... Hmm, får se vad det blir. Kommer iallafall att bli en kväll hemma, har inte pengar till att hitta på något, även om bio känns lockande. Får kanske ta budget alternativet - hyra film.. Några förslag? Bäst att kolla igenom vad som visas på tv ikväll först, kanske är några bra filmer där. Ser att det är "ensam hemma II" på tv-n nu, brukar inte den visas dagarna precis innan jul? Typ lilla julafton! Kanske får bänka mig med den en stund så jag får upp lite mer julkänsla :))

Ha det gott mina vänner!

Lucia!

Vad gör man när man inte kan somna, sitter tydligen och bloggar bort en stund. Precis vad jag gjorde igår, vilket innebar att jag kom i säng mycket senare än jag räknat med, och gick upp mycket senare imorse (förmiddags). Kom mig upp vid 11, efter att H satt på MTV och inte ville jag skulle sova mer. Jag gnällde lite för att han inte var utklädd till Lusse när han väcker mig på Luciamorgon! Men han ville tydligen inte ;) Hahaha.. Nu står han iallafall i köket och ska slänga ihop något gott till lunch under tiden jag pluggar.. Men jag smyger med att blogga lite :P Har faktiskt skrivit lite grann, och börjar bli klar över vad jag ska ha med vilket är skönt! Är man bara färdig med det så har man kommit långt...

Ikväll ska bönderna på kärleksemester! Hoppade att gå med H på handboll igår för var bara tvungen att se "Bonde söker fru" I Love it!! Synd att det är slut nu bara :( Tycker de är så goa att se!

Känns verkligen inte som lucia idag!? Man borde gått till Domkyrkan ikväll och se på luciatåg... då får man lite lussekänsla. Kanske blir det lite lussebak här hemma sen med.. vi får se vad vi orkar.

Ha det så gott allesammans :) 

10 modefrågor :p

Hatar egentligen när man ställer frågor till sig själv i sin blogg, känns som man för det mesta bara vill få sagt någonting men inte vet hur, eller att man inte har något bättre att skriva om. Men ibland ibland är det kul :)) Som nu tillexempel! Mest kul för mig, mindre kul för er kanske men ska besvara 10 frågor om MODE och stil :)

1. Vad kommer du att satsa på till våren? Romantiska kjolar och fortsätta med hööga jeans!

2. Ditt senaste köp? Hmm, är det väskan tro?? Mmm, tror det - en väska!

3. Beskriv din stil med 3 ord? Skön, ny och få färger :p

4. Har du någon oumbärlig skönhetsprodukt? JA! Min volymtång såklart!

5. Har du något stylingknep som alltid fungerar? Mycket sömn och vatten ;) Nä, men smörja in ansiktet när det känns trött och lägga lite puder..

6. Har du någon signaturdoft? Har ju flera dofter jag använder mig av, men trognast är endå Dolce Gabbana :)

7. Väskor eller skor? OJojoj.. svår fråga! Hmm, älskar de båda men måste nog säga skor.. eller ?

8. Ditt bästa köp någonsin? Jag tror faktiskt skinnjackan, funkar säsong efter säsong..

9. Favoritdesigner, svensk och internationell? Som man har råd till? Filippa K i så fall.. Sen finns hundra andra -Stella McCartney tillexempel!

10. Har du något personligt fashion No no? Dom där fruktansvärda FOPPA tofflorna! Jag vet att de är sköna, men har ni ett par - ransaka er själva! Jag och min sambo har i allafall kommit överrens om att de aldrig kommer in i vår lya. Hatar de lika mycket bägge två!



Kram på er! Nu hoppas jag kunna sova... :)


Underbara..

Kom mig iväg till handledarmötet och insåg efteråt hur mycket jag har kvar att göra.. ush, jag som bara vill ha jul! Får ge några heldagar till att sitta ner och skriva men det är så svårt när H är hemma på dagarna. Är så mycket lättare att hitta på något med han, åka iväg eller bara ligga i soffan och mysa. Vi åkte till Ikea idag tillexempel, efter mitt handledningsmöte. Vilket var himla bra för vi fick med oss en snygg matta att ha under det nya bordet, en röd duk, fruktfat, ljus, glöggmuggar och lite annat. Blev verkligen jättefint med mattan! 

Är så lyckligt lottad på ett sätt att jag och H har så mycket tid tillsammans. Tänk om vi jobbat hela dagarna, haft mer skola, träning osv. då hade vi inte kunnat vara tillsammans lika mycket. Nu blir det verkligen vad man kallar - kvalitetstid. Långa mornar i sängen, middagar vi lagar tillsammans, mys i soffan framför tv-n, samtal om livet och vad man gjort, vad man skulle vilja göra, vad man skulle vilja radera och vilka man skulle velat vara utan. Oavsett vad livet varit innan så har det inneburit att vi nu har varandra vilket vi njuter av... underbart. Om det finns någon man ska vara tacksam inför så vill jag bara göra det tydligt - Jag är evigt tacksam! Inte bara för min underbara kille, utan också för mina superfina vänner som finns och stöttar i allt och min familj också - de äger! 

Kramar


Spik!

Spika min kurs i ekonomisk historia! Ni kanske minns att jag skrev om min tentaångest för lite mer än en månad sen. Den var inte kul att skriva då men så här i efterhand känns det grymt roligt! Högsta betyg och jag tillåter mig känna mig nöjd. Sånt här behöver man för att få en extra putt inför uppsatsen. Är inte motiverad, men är mer motiverad nu än när jag vaknade iallafall :))

Nu ska jag få på mig kläder, smink och åka på handledning. Sen blir det en sväng över stan för att hämta böcker på peddan, och inte minst införskaffa grejerna jag skrev om igår. Får se bara så mina pengar räcker :P Jag och H kolla en matta på nätet att ha under matbordet igår.. skulle va kul att köpa den snart också. Kanske kan vi ta bilen och åka och titta på den senare idag åtminstone.


Skriver säkert senare idag igen / Kram!!!!!


Sicka päron...

Underbara H:s mamma och pappa kom hit med ett matbord och fyra stolar från Chilli som vi önskat oss, och inte nog med det - Surround och Dvd!! De hade varit och köpt det till oss i eftermiddags :) Sååå gulligt, och vi blev så glada! Nu har jag ett härligt vardagsrums bord att bjuda både mina tjejer och våra gemensamma vänner på mat vid. Imorgon kommer jag bege mig in till stan för att köpa en duk och ett stort fruktfat som jag vill ha på bordet. Funderar på m duken ska vara julinspirerad eller vanlig? Och vilken färg det ska va på den.. hmm. Kanske några blommor också, vi får se :P Det är så himla skönt att vi verkligen börjar komma iordning nu, sen är det alltid saker som ska fixas och saker som kommer att tillkomma. Lite tavlor på väggarna, lite hyllor, lampor och sånt. Men de stora grejerna är på plats!

Nu ska jag gå ut och göra lite mackor till mig och H under tiden han grejar klart med alla högtalare. Sen blir det lite mys framför tv-n :))

Sussa sött!

ordspråk..

Tycker det är kul att leta efter dikter och ordspråk på nätet :) När jag var liten och fick min första allmänacka så läste jag alltid veckans ordspråk och ringade in de jag tyckte bäst om. Det följer några tänkvärda nedanför :

"Man bör aldrig glömma att societeten hellre vill bli underhållen än undervisad." -Adolf von Knigge

"Det skjønne som man ikke kan gjøre etter, det sverter man."

översättning: "Det vackra man inte kan härma, det svärtar man."

"Den, som stadig tænker på hævn, holder sine sår åbne."  - Francis Bacon 1561 - 1626

översättning: "Den, som ständigt tänker på hämd håller sina sår öppna"



Oj, jag som hade flera till att skriva men nu ringde H:s föräldrar och sa de var påväg hit och H är inte hemma så får ta hand om dom själv! Skriver ner fler en annan dag!

Kramar!!!





Springer iväg!

Ja, det är precis vad veckorna gör! Blir alldeles stressad av att tiden går så fort, jag har inte ens börjat skriva de första raderna på uppsatsen även om jag fått gjort en hel del av undersökningen. Är ju bara att börja idag, men det är alltid så svårt innan man skrivit första sidan. Imorgon ska jag ha handledarmöte igen, skulle ju vara skönt om min handledare tycker undersökningen räcker till så jag inte måste utöka något. Men vi får se...

Nobeldagen idag, någon som ska titta på tv:n ikväll? Det roligaste är ju när de går igenom alla fina kläder! Får se vad prinsessesorna har på sig i år. Märks verkligen att det går mot jul, efter nobeldagen är det väldigt snart lucia och efter lucia är det i stort sett jul! Funderar på om vi ska ha någon gran?? H vill det, men vi kommer inte fira jul i lägenheten utan hemma hos mig i Lysekil så vet inte om det är så värst nödvändigt.. Eller, nu lät jag sjukt tråkig - En gran är väl alltid nödvändigt! Ska bli så underbart att fira jul med min älskling och familjen, vi åker upp till Lysekil på lilla julafton och stannar några dar. Hoppas det är snö! Skulle inte kunna tänka mig att fira julafton utan H och som tur är känner han också så - Han är ju min bästa julklapp!! :)


Besök av Mammi :)

Fyyy så dåligt jag mådde imorse när jag vakna! Kan nog inte dricka alkohol längre :( Jag, C och M var hos mig för en kort stund igår sen gick vi över gatan till A där vi satt ett gäng - riktigt nice :) Vi var sena in till stan, hängde i kön till Nivå ett tag men gick sen upp till Park Lane där hela Göteborg var! Riktigt mycket folk! Trevliga möten men stannade inte så jättelänge. Längtade hem till kudden (och sambon:)

Idag har vi fått gjort en hel del! Mamma och C kom på besök, C hade med sig borrmaskinen så vi fick upp lite hyllor och gardinstänger. Så nu har vi gardiner i vardagsrummet! Superfint :)) Fick en jättefin röd julstjärna av Mamma som jag satte på skåpet vanför tv:n. Underbart med blommor! Är riktigt mysigt här nu, blir bättre för varje dag som går och man får iordning mer och mer. 

Ha en skön 2:a advent allesammans - Unna er något gott /Kram! 

Första festen i lyan.. :P

Lite handboll har vi sett, lite mer vin har vi fixat. Ikväll gäller fest hos mig med tjejerna! Jag och C har hängt här ett tag ska snart göra oss iordning. Under tiden C hängde på nätet kokade jag knäck som vi kan mumsa på ikväll :P Köpte några julcider och är riktigt nyfiken på hur de kommer smaka, någon som vet ?? :)) 
Är lite kluven på vad jag ska ha på mig ikväll, hmm... varför ska det alltid vara ett stort frågetecken så fort man ska ut! Värsta är att det är så kallt, och jag som är såå frusen av mig måste ta hänsyn till det! Är inte vidare ball att ha på sig ylletröjan på krogen :P Ja, vi får se hur det blir, nu ska jag socialisera med C!!!!!!!!!

Ha det grymt :) Kramar!!

Helgmys och Idolfinal!

Inte för att jag bryr mig så mycket om idol iår, tycker det har varit så mycket sämre än någnsin tidigare! Och när Daniel åkte ut tappade de all talang! Nu står två blondiner på scen inför final i globen och om någon av de ska vinna så hoppas jag det blir Amanda. Marie Picasso har jag inte mycket för... Hon ser ut som en val som försöker gå på land. (Har inget emot hennes vikt) Men hennes oförmåga att röra sig! Jag vill kunna dras med, känna något då jag ser en artist uppträda, men hon får mig inte att känna något alls. 

Riktigt skönt ska det bli att slappa iallafall :) Har haft en heldag på Skårskolan, vi har bland annat sjungit in julen i Domkyrkan vilket jag tyckte var urmysigt! Det är det bästa med att jobba med barn, man får verkligen fira högtider som lucia, jul och påsk med pyssel, uppträdande och konserter - I Like!!

Magen kurrar lite nu, får se vad för mat jag och H lagar ikväll. Längtar efter honom, men han kommer väl hem vilken stund som helst min älskling...

Ha en go helg!

(ps. 84 besökare igår - ännu roligare :))

Nöjd..

Kan vara nöjd över min skolinsatts idag! Blev en lång sovmorgon iofs men det är för att det är så svårt att gå upp när H ligger kvar i sängen. Sen är jag riktigt riktigt trött på mornarna, får gnugga ögnen i nästan en halvtimma innan de går att öppna! Men var på bibloteket vid 13 tiden och fick gjort mycket! En hel del grundläggande arbete för min uppsatts. Så nu kan jag sammanställa mycket hemma i nästa vecka - så slipper jag gå ut :P Men det kan ju annars vara kul att ge sig ut ur lägenheten, för man gör sig iordning lite mer än när man är hemma och lommar runt i mjukis. Hade på mig lacktaightsen idag, de är grymt fina - men lite stora i midjan så vill gärna hasa ner :s Jaja, får ha långa tröjor och dra upp dom emellanåt :P Hade taightsen till ett längre randigt linne, en rödrutig skjorta och en svart Filippa K kofta som varit använd sååå mycket, men endå håller formen. På fötterna blev det ett par stövlar :) Kläder är kul - Urkul tycker jag :)

Nu hänger vi i soffan jag, H och hans (VÅR;) vän R :)) Så ska lägga ner bloggandet och vara lite social!

Ha det! Kram

Super kul!

Har de senaste dagarna haft ca 70 besökare om dan vilket jag tycker är svinkul! :) Som mest har det varit 180 besök på en dag - annars ligger det runt 50 några fler och några färre vissa dar. Synd jag inte kunnat skriva mer, och ännu tråkigare att jag inte har en vettig kamera som ger bra bilder att lägga upp. Men min bror har lånat digitalkameran, och saknar den egentligen inte så mycket för tycker inte den är så bra. Tar mina kort med mobilen, vilket ger bild utan kvalité men man får en uppfattning iallafall :P

Blev ingen handboll för mig idag, stannade hemma och bakade kolakakor och chokladriskola :p Smarrigt! C kom förbi och vi käkade lite mackor, drack glögg och smakade på nybaket. Baka är mysigt! Längre fram ska vi ha en bakdag alla tjejer - Lussebullar, pepparkakor och julgodis :) På tal om lussebullar ett hett tips är att köpa 4 st för 25:- utanför Arkaden. Har köpt där i flera år och de är så färska och goda! Vi åt dom till eftermiddagsfika igår jag och min man :)

Nu ska jag kolla tv... Kramizzz

Väska och sovrum!

Inte nog med det, fick med lite av vardagsrummet och lacktightsen me :P Hållt mig i lägenheten hela dagen för är inte riktigt kry :( Men det blev en mysig sen frukost med sambon till Sunes jul avsnitt, sen har jag plockat i köket så det är mer iordning :P Får se om det blir lite julbak eller match senare, oavsett är det skönt att kunna röra sig obehindrat utan kartonger i hela köket!

Inte sant hur fort det blir mörkt nu! klockan är strax innan 16 och endå är det typ natten utanför! Nä nu blir det slut på bloggandet för idag :) Ha det så gott!

  

Två bilder på väskan, hoppas man kan se den hyfsat  bra :s Sen vår härliga goa säng :)) 

Då så..

Äntligen har jag fått tag i lacktightsen! Perfekta att ha till långa ulliga koftor och högklackat, eller en skorta :p Ligger och slappar vid tv-n nu med ett duntäcke över mig - Är verkligen trött! Och förkyld! Har inte kunnat känna efter den här helgen, har mest fått förtränga min rinniga näsa och torra hals. Men nu kan jag konstatera att jag inte alls är särskillt pigg.

Därför blir det inte fler rader på bloggen idag, tillbaka snart igen istället! 

Unna sig en sovmorgon..

Hade egentligen behövt gå upp tidigt idag, så jag kommit till bibloteket när det öppna. Men var så trött! Varenda muskel gör sig påmind, och efter att inte fått sova ut på hela helgen var jag nog värd lite extratid på kudden. Helt underbart att vakna i den här lägenheten, kunna gå upp och få lite utsikt med sol som skiner in och lyser upp. Njuter... Ingen väg på utsidan längre utan en park!
Har suttit och ätit frukost i morgonrock vid tv-n, härligt :)

Bäst att skynda sig iväg till bibloteket nu för sen ska jag på handledartid och efter det kommer H:s farfar hit för att titta, kanske hjälpa till med något också :P


Försöker skriva några till rader senare - Ha en go dag!!

På Plats!

Vi har kommit på plats! Nu sitter vi i den stora nya divansoffan med varsin laptop och njuter av att för första gången på 3 dagar kunna slappa. Hjälp vad mycket det har varit att göra, och inte nog med att när man har mycket och göra ska det alltid vara saker som strular. Tex. vi skulle få tillgång till lägenhet klockan 11, men först 16 satte vi nyckeln till dörren och kom igång med målningen i lördags. Vilken innebar en sen natt, upp tidigt igen på söndags för att kunna hinna allt - måla klart, flyttstäda, få upp alla grejer till nya lägenheten, snickra ihop de möbler som behövdes få ihop, osv... Imorse kl 7.30 ringde det på dörren och den nya spisen samt diskmaskinen skulle installeras - Ja mycket har det varit som sagt!

Fick himla trevligt besök förut, C ch J kom förbi på lite lussebulle och glögg :) Fick fira in första advent idag för igår hans inte.. De tyckte det var fint här och det blev jag glad för :)) Är själv jättenöjd! Nya möblerna är superfina, färgerna på väggarna har blivit precis som vi ville ha :p Känns så vuxet det här!

Orkar inte skriva så många fler rader idag, du ska jag bara se på tv! 
 
                           KRAMAR

1:a Advent!

Vaknade på min älsklings arm av att väckarklockan ringde. Helt slut! 01.30 var vi hemma inatt, efter mycket mycket slit men himla trevlig dag :p Tack alla vänner som kom förbi och hjälpte till!! Ni blir bjudna på middag då vi kommit iordning. Nu väntar mer jobb så måste kila!

Hej svej :)

RSS 2.0