Risk för missuppfattning..

Det lät ju som jag var pessimistisk! Vilket inte var meningen. Jag älskar att umgås med vänner. Det var mer en rubrik om att planer snabbt kan förändras.. Inte minst när man lever med min härliga man. Fast jag klagar inte! Nu paella, vin och julmusik..


Romantisk kväll blev parmiddag..

Rubriken säger allt. Nu ska jag ta min fredagströtta nuna och gå till M och L tillsammans men man och hund <3


Jul i på vår gata..

Ja det är tidigt, jag är fullt medveten om det. Men i helgen har vi massor av planer så jag flyttar hellre fram än bak julpyntandet. Jag vill att det ska stå klart från första advent. I vårt hem gäller regeln att förlänga årets mysigaste högtid!


Hello Monkey here we come.

Jag tog mig igenom dagen och den gick i ett rasande tempo, knappt så jag hänger med att jag redan sitter på vagnen påväg in till stan. Nu ska jag äta middag på Hello Monkey med mina fina vänner..


Godmorgon innan gryning!

I två nätter i rad har jag vaknat i tidig otta, eller kanske ännu tidigare redan klockan 05, för att sen inte
kunna somna om. Idag så valde jag däremot att gå upp, sätta på en kopp te och bre en macka. Sen dess har jag spenderat tid i soffan framför nyhetsmorgon. På en timme så har samma nyhetsreportage visats tre gånger. Det tar jag som ett tecken på att det inte är meningen att ligg framför tvn och dröna i en och en halv timme på morgonen.

Ikväll ska jag till Hello Monkey med tjejerna och äta middag. Men först en arbetsdag!




Strålande kommande advent..

Jag gjorde en fantastisk fotoinsats på Gunnebo julmarknad igår. Men i skiftet från min iPhone 4 till 5 så försvann de sist tagna bilderna. Kanske att H har något kort på sin telefon, men tror inte det. Får göra en titt där sen och om det är så illa som jag förutspår så får bloggen helt enkelt nöja sig med lite juliga kort från Miami.


Nytt semestermål..

Mitt i julmarknader, inventering av julpynt och planering av julbord börjar nya semesterdrömmar att spira. Kan det vara ett resultat av att jag har två föräldrar på skilda håll söder över. Gran Canaria och Thailand.

Vi tänker Filippinerna. Just nu iallafall..

Vad vi gjort under den här söndagen berättar jag mer om imorgon, tillsammans med ett bildrejs.


Min fåfänga..

Hy.. Det är min fåfänga det. Den har byggts upp under åren och nu är det ren njutning att få ta hand om min hy. Varje kväll och morgonrutin gör att jag både sover bättre och möter dagen med klarhet.
Förra veckan laddade jag mitt badrumsskåp med en ny laddning. Lyxigt.


En lång dag går till sin ände..

Efter en intensiv första dag på konferensen känns det skönt att krypa ner i sängen. Jag klagar inte över rummet! Kunde knappt vara bättre, ursköna sängar, havet utanför fönstren och fräscht badrum.

Nattlinnet är på och jag ska nu sova i sköna sju timmar för att sedan vara alert igen.


Helg i arbete..

Nu är väskorna packade och pulsen hög inför en viktig helg med arbete. Många viktiga, svåra frågor. Därefter flera goda rätter. Minns hur jag förra året la mig med magont efter en stadig fyrarätters kl 21 och nattvard på det.

Ha en trevlig helg!


Lam bloggare..

Den här veckan är jag verkligen en lam bloggare. Men får skylla på arbete, sena kvällar, inspirationstorka och tid som lagts på vänner.

Igår kväll vi var vi hos världens sötaste trollungar och deras föräldrar. Vi åt plockmat och när vi inte kunde enas om tvprogram kröp jag och S upp i sängen då herrarna såg fotboll i vardagsrummet. Själva fnissa vi förnöjt till programmet "Jakten på det perfekta livet" med Hanna Hellquist. Underbart!

Imorgon åker jag på styrelsehelg och hinner jag blogga ska jag visa upp min stora investering för en jakt på ett perfekt liv;)


Mörker!

I detta höstmörker är det bäst att bjudas på ljusa, härliga och varma bilder..

 


Första dagen på arbetsveckan och ikväll gick jag en promenad för att sen besöka L och dricka en kopp te.


Söndagsmys.

Vi har verkligen haft en lugn helg. Lugnare än vad vi tänkt oss men det har inte gjort så mycket, vi har haft det gott och helgen har känts lång. Det bådar gott inför en arbetsvecka, att vara utvilad och nästintill rastlös.

Idag var vi på Ikea och fyllde upp ljusförrådet, turligt nog hade vi ett presentkort så det kändes som gratis. Nu är vi redo för ett julfirande hos oss. För det är precis vad det blir, den här julen är hela min familj bjuden till oss för att fira julafton. Pappa har skruvat på sig och beklagat sig både en och två gånger för att till sist komma till ro med att vi bryter traditionen att fira hos han i Lysekil. Jag ska leverera Pappa en jul utav dess like, han kommer att gå totalt loss på julgodis och julmat!

Men nu, en mysig Söndag i makens famn.


Nykär..

Idag är en dag då jag är så där galet förälskad i min man. Jag blir klängig, vill helst pussa på honom hela tiden och känner mig som en tonåring. De dagarna är väl för goa! Vi skulle egentligen hänga med fam V men magsjukan hade slått till och då håller vi oss på tryggt avstånd. Istället har vi ätit frukost på sängen, gått en skogspromenad och städat lägenheten.

Nu sitter vi i bilen på väg in till stan, dags att inventera inför julklappsshopping och om Sis är klar på Acne umgås med henne och bror H som är på besök i stan.


En dag i jeans.

Laddar upp med helgkänsla och försöker bortse från att skrivbordet är överfyllt och hela nästa vecka är full av arbete. Inte bara veckan, helgen dessutom.

Men vad gör väl det idag, imorgon och på söndag. Då är jag ledig och ska njuta av man, vänner, mat, dryck och roligheter.


L <3

Helt upptagen och småförälskad så försvann tiden i mötet med lilla L idag. Våra vänner S och M har fått en liten grabb och sötisen förtjänar en bild på bloggen. Men för en gång skull glömde jag helt av att ta kort! Det var så mycket mysigare att snusa på bebis..

Nej bilden får bli på mig och nya koftan från AF..


Semestertankar..

Så fort det går att komma in i vardagen igen. Galet. Det gäller att hålla kvar i semesterkänslan genom att prata semester, se bilder från semester och tänka semester.

Vart bär det av nästa gång? Det blir fokus när jag är klar med eftervärmen från Miami..


Valde att gå..

Nya saker sker framöver. Jag som gärna håller mig fast i trygghet och vana. Men bestämde mig, och gick..


Shopping Miami del II

Om jag velade, fram och tillbaka för att sen vela tillbaka igen. Jag hade från början tänkt ta ett par svarta Uggs, enkelt och lätt. Men så började jag..

Kanske ska jag ha med knapp? Eller utan knapp. Bestämde mig för med knapp. Men vilken färg då? Hade som sagt tänkt svarta med blå är fina, och de crèmefärgade rosa också. Men snyggast knapp är det på de vanliga chestnut, sen är de också lite extra fina med den ljusa pälsen i. Ja, så gick tankarna..

Mysiga användbara Uggs är inhandlade.


Kör..

Imorgon kör en ny arbetsvecka igång. Laddad? Nja? Oladdad absolut inte! Bara någonting däremellan.


Middag i Vasastan

Igår var vi sociala från förmiddag till natt. Först timmar av kaffehäng och tomteskum hos Vilahamn. Efter det åkte vi på middag till vänner i Vasastan. Mysigt! Och jag kan säga att glass med hardtopping, cocosboll och hallon är riktigt riktigt gott att lägga i sin efterrättskål. Mmm..


Mot Vilahamn..

Två av fem familjemedlemmar var hemma så vi får fylla ut hemmet i Gerrebacka med vårt sällskap. Förhoppningsvis hinner vi med att träffa fru, mormor och pojktroll Vilahamn innan vi åker. Men nu kaffe med R och A!

Kläder: Kofta och skor från USA resan..


En vecka sedan..

Kontrasterna är stora på kort tid! Förra helgen satt vi i mustangen och besökte underbara platser. Den här förmiddagen ligger vi framför nyhetsmorgon och funderar på vad vi ska ägna dagen åt.

Vi skulle behöva besöka Ikea och fylla på värmeljusförrådet. Sen har jag lite längtan efter familjen V och trollen, kanske kan höra om spontanbesök och kaffe skulle passa!?


Någonting magstarkt! Victorias secret..

H tycker absolut inte att man kan lägga upp bilder på sina underkläder på en blogg. Högst magstarkt, privat, olägligt! Är det verkligen det? Jag menar det är ju trots allt bara kläder och vi lever på 2000-talet. Kanske gör jag någonting jag får äta upp.. Mina läsare får skälla på mig då! Men det är helt enkelt så att man får prova sig fram här i livet, annars lär man sig inte. Så nu kommer det en shoppingbild nummer 2 här på bloggen.

Underkläder från Victorias secret.


Torsdagsmiddag hos mig!

Det var svårt att hinna med att blogga igår för jag jobbade, kom hem och lagade mat och sen kom torsdagsgänget. Vi var en kort tyvärr, dessa höstsjukdomar! Men det var en riktigt mysig kväll med mina fina tjejer. Dessutom gav kvällen oss äran att ha två nya i sällskapet, två sessor. Otroligt välkomna. Tänk att två minitjejer kan hålla sig så lugna och rara! Hihi..

Nu ska jag dra ut knubbisen Bo på promme och sen blir det fredagsmys med min älskling här hemma framför tvn.


Shopping Miami del |

Sakta men säkert ska jag uppdatera min shopping från Miami. Först ut är mina Jeffery Cambells.


Jet Lag!

Vaknade nu, klockan är väl runt 06.00 i min kropp men egentlig tid är att hela förmiddagen sovits bort. Skönt. Men samtidigt lite stressande då jag ska hinna ta tag i både arbete och plugg under dagen. Får tvinga upp H till att koka kaffe, slänga på mig shorts och ge mig ut med Bosse för morgontur och mjölk i solen.. Eller? Nääää.. Skrev fel! Ut i rusket med Bosse, i stövlar och regnjacka. Men mjölk till kaffet ska jag iallafall köpa.

Bjuder på ännu en beachbild för snart byts de ut mot novembergöteborg.


Stanna eller gå..

Hemma igen efter en lång flygresa, ett möte med novemberregn och hämtmat i form av sushi. Sen kom frågan, stanna eller gå? Hmm..


I <3 Miami


Crazy bananas!!

Sjukt kul kväll/eftermiddag igår. Vi skulle åka hem och slappa på hotellrummet och göra oss fina för sista kvällen i Miami. Men vi hamnade på afterbeach på Ocean drive och tankade gigantiska 2 för 1 drinkar gjorda på rom, lime och corona (gissa hur jag mår idag?).

Vi såg helt enkelt galet strandslitna ut när vi huserade runt på espaniola street, Miami Ink och Collins Av. Vi var ungefär en sekund från att gadda oss och en centimeter från att gå på stripclub (på vägen in avstyrde min kloka man idéen, haha) Istället blev det mat på Little Cuba, och fler öl. Jag som inte ens gillar öl! Igår gjorde jag det iallafall.


Mulet???

Sista dagen här och planen var att tokpressa men det är mulet! Why? Är inte det typiskt när det varit strålande sol X dagar i rad att det just idag när planen är stranden och enbart stranden? Vi har helt enkelt shoppat klart, lämnat tillbaka bilen, gått på gigantiska köpcenter och sett oss om på South Beach gator, så vad finns det nu att göra? Givetvis ca 1 miljon roligheter, men jag är lite låst i tanken av att ha en slappardag på stranden med en bok och kall dricka.

Vi kanske får köra på mulet strandhäng, eller åka till Design district, men shoppingbudgeten är överskriden..


God dag..

Kan ni tänka er, jag blev rastlös! Efter tre timmar kändes behovet av sol mättat. Då sög shoppingtarmen igen och ett nytt besök på Victorias secret. Efter det blev det många oversizedrinkar på Ocean Drive!


Amerikansk frulle..

Helst ska man ju hoppa frukten när man är här, men min kropp strejkar om jag inte får i mig lite näring av den bättre sorten. Det är galet hur mycket fastfood och svårt det är att få tag i nyttig mat!


Ny morgon på Collins Avenue..

Vi slappar i denna stund en extra timme på hotellrummet. Jetlagade som vi är så vaknar vi vid 7 varje morgon så det är ingen brådska. Idag ska bli vår första heldag på stranden, vi har lagt minimalt med tid i mina mått mätt för strandhäng, typ 2h om dagen. Men det har helt enkelt funnit för mycket som ska hinnas med, precis som jag skrev igår.

Att vara här känns som att vara mitt i en film. H uppfyllde en pojkdröm när han hyrde en mustang cab, jag rekommenderar alla känslan av att köra nercabbat längs en solig Florida kust! Romantiskt!! Sen blev H lite starstruck av att i solsängarna intill oss låg någon mega framgångsrik fotbollsagent, tydligen agent till Zlatan (Själv tyckte jag mest han såg tjock och italiensk ut).

Mina besök på Victorias secret har varit för många, och shopping har jag hunnit med från märken som Marc by marc jacobs, Jeffery Cambell, Uggs, Hanky panky, Acrombie fitch och lite till.. Men nu får jag kliva upp och möta en ny solig dag på South Beach.


Miami beach


Äntligen blogg och Miami!

Det har inte fungerat att blogga från Miami förrän nu! Sen är det inte riktigt som i Thailand där dagarna är slappa och oändligt många timmar spenderas i en solsäng. Då finns det tid att blogga tre gånger om dan.. Här är det garanterat mer än att bara sola och äta som ska hinnas med! Som att köra runt i en mustang cab, shoppa och se spännande ställen. Det är underbart! Det får bli desto fler uppdateringar när jag kommer hem. Men lite ska jag dela med mig från direktsändning;) Kram


RSS 2.0