SATC TRAILER!!!!!!!

Jag såg precis Sex and the city filmens trailer! Och jag rööös.. kan inte fatta hur mycket jag längtar efter att se filmen! SATC har följt mig sen gymnasietiden då de första avsnitten visades på tv1000 i Sverige. Några år senare gick serien på tv 3 för första gången och sen finns det väl inte någon som har missat de 4 kvinnorna på Manhattan! Många många kvällar och nätter har jag sett avsnitt efter avsnitt, skrattat och gråtit med dom, de är som fyra nära vänner. Jag kan störa mig på dom, skratta med dom, och tycka de är helt underbara! Episoder som skett i serien har ibland varit läskigt lika händelser som inträffat mig och mina vänner, det är väl just det som är så bra med serien. Ja, jag kan verkligen erkänna att jag är ett riktigt löjligt fan av Sex and the city - Och står för det till 100%

Nu längtar jag till Juni månad när filmen visas i Sverige, sen kommer jag vara i handeln och köpa den samma dag som den kommer ut - SATC är kultur!


Love love love


Bila sig..

När mamma har åkt till Thailand får jag och H låna hennes bil dom veckor hon är borta. Det är lite lyxigt endå.. Fast som alla vet -Lyx kostar. Imorse fick jag gå upp för att flytta bilen och leta gratisparkeringar, ställde mig vid överåsvallen och fick mig sen en liten morgonpromenad. Har efter det lunchat med K i Saluhallen, sen varit på föreläsning. Jag hatar det verkligen just nu, är så trött på skolan. Ikväll är det lite klassfest i Linné, men vet inte om jag kommer gå dit. Min klass är grym, och det blir alltid heelt galet de gånger vi ses, men med den vetskapen tillsammans med att jag ska upp 7:00 imorgon får mig att tveka. Ska jobba på Ånässkolan imorn...

Längtar tills min älskling kommer hem, då ska vi laga mat och mysa. Det blir någon rätt ur kokboken H fick av min mamma i julklapp.. Kommer nog att bli riktigt smarrigt :)


Ha det grymt och tänk på att imorn vid den här tiden är det helg! Kram!

Etnostil.. and a Sailor..

Två egenhändiga ihop-plock från Asos.com som man kan önska sig...

Etno..

 


Sailor..


<3 <3 <3

Får det vara så här underbart... min älskling, mitt allt. Vi har det bäst :)


Landet utan västtrafik

Längtar bara ännu mer...




Bli medlem...

Funderar på att bli medlem i planka.nu! Klicka er vidare på adressen nedan!

www.planka.nu

Fria eller fälla?

Regnet vräker ner, klockan är 11.57 och jag har bestämt träff kl 12 längst ner på Avenyn är i nuläget på Götaplatsen. Med paraplyet i högsta hugg och en telefon i andra handen, försöker jag vara ett stöd för en nära vän samtidigt som jag springer ikapp och in på en buss för att hinna i tid till 12. Lyssnar engagerat på samtalet, slår mig ner på en av platserna. OCH VIPS - det står en kontrollant brevid mig. En jätte till kärring som vill se färdbevis. Jag förklarar att jag i stress sprungit på bussen och att jag inte kunde slänga på luren i örat på min vän, utan fick lyssna klart hennes mening innan jag smsa efter biljett. Men burdus som kontrollant tanten var vägrade hon att lyssna, utan krävde min legitimation.
En kontrollantgubbe kommer fram och undrar vad som händer, och jag förklarar för honom om varför jag inte hade någon biljett. Han är mer förstående, men kärringen ligger på att jag måste ta böter. Jag vill inte ge henne min legitimation för jag tycker hon ska lyssna på mig och förstå att livet ibland innebär stress och att man inte alltid tänker på att göra precis rätt, utan handlar i stunden. Jag ville inte vara arrogant mot min vän som behövde mig, utan finna tillfälle att avsluta samtalet så fort hon talat klart. Kärringen tar sin telefon och ringer polisen, hon ska tydligen ta dit en patrull då jag inte vill ge legitimationen. Jag ber henne att hälsa till några jag känner på polisen och berätta vilken fruktansvärd människa jag är - rent kriminell! (Detta var i den stund jag insett att hon aldrig skulle låta mig slippa få böter, innan var jag inte alls provokativ utan vädjade till deras medmänsklighet, och om dom själva varit i en situation då man behövt prata eller lyssna till en vän). Kontollantgubben kollar min telefon och ser hur länge mitt samtal med vännen varat, han ser att min berättelse stämmer och att jag sprang på bussen minuten efter jag fått samtal från min kompis, att jag inte haft någon längre tid till att avsluta. Han säger att jag ska höra av mig till deras huvudkontor imorgon, ge mina uppgifter och kanske få bötern upphörd...

Jag gick tårögd därifrån, riktigt besviken över att de inte kunde ha större överseende, visst jag kommer höra av mig till huvudkontoret imorgon men jag vet ju redan innan, att de gör allt de kan för att få in sina 800:-

"Hellre fria än fälla" -Inte i en kontrollant från västtrafiks värld
"Ha empati" -Inte i en kontrollant från västtrafiks värld
"Lita på sina medmänniskor"- Inte i en kontrollant från västtrafiks värld


Jag har redan planerat för min hämnd - Jag tänker aldrig mer betala för att åka med västtrafik! Så känner jag nu iallafall... Och om det blir en nästa gång jag åker fast ska jag spela stum, cp-skadad eller neka till att jag har legitimation -helt enkelt säga att jag inte har med mig någon och påstå att jag är omyndigförklarad!!

Vi bakar!

Idag blev det smarriga hallongrottor! Receptet är busenkelt - Bara att gå ut i köket och sätta igång om ni vill ha något gott på bordet :)

Ingredienser

Portioner: 22

4½ dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
200 g smör (eller margarin)

FYLLNING
1 dl fast hallonsylt

Gör så här
Blanda samman mjöl, socker, bakpulver och vaniljsocker i en skål.
Skär matfettet i mindre bitar och tillsätt det.
Arbeta snabbt samman till en deg, gärna i matberedare.
Om du låter degen vila en liten stund i kylen blir den lättare att hantera.
Forma degen till valnötsstora bollar. Sätt ugnen på 200°C.

Lägg i muffinsformar på plåtar.
Gör en fördjupning i varje kaka och klicka i lite sylt.
Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt kallna på galler.


Teletubbies

Min älskling kallar mig för en teletubbie, han tycker jag är lik en teletubbie då jag går runt i min mysdress här hemma. Hur ska jag ta det? Är det allmänt vedertaget att jag ser ut så, alltså har han sympatisörer? K har alltid sagt att jag är och ser ut som en seriefigur, jag har nog varit aningen snäll med sanningen och föreställt mig att hon menar Bambi, Nicke Nyfiken eller något annat gulligt djur.. (hon har väl mer antytt jag liknar nalle phu, ior eller timons vapendragare pumba). Men en teletubbie? Är likheten så slående?


Start på vecka 9

Har ägnat förmiddagen åt att plugga, vi har muntlig tenta imorgon. Men jag har även pratat i telefon och duschat...dock ingen morgonpromenad :( Ska läsa lite till och sen ta en hurtig powerwalk till skolan, lämna tillbaka och låna en bok. Det är sol ute, så lite fy skam att sitta inne. Men måste man så måste man... Håller på med en källkritisk övning, en sån där då man får två berättelser av en händelse och ska avgöra vilken som är sann. Det handlar om Sovjet och Berias makt, eller snarare hur han blev avsatt/störtad sin makt. Låter det kul?

Nä, jag får fortsätta och inte fastna med bloggen!
Ha det så gott :)


Gäsp..

Är riktigt trött när jag ligger här och vräker mig i soffan. Men har haft en jättemysig helg :) I lördags åkte jag och H till mamma (på H och mammas intiativ) så jag fick låta bli att åka med ett gäng goa tjejer till Ullared. Väl var det kanske, har inga pengar kvar -vad ska man göra på Ullared då? Men tänkte mest åka för det goda sällskapets skull..
Vi sov i Grebbestad, var där en stund idag på dan men sen åkte vi till Lysekil och käka middag med Pappa och faster innan vi åkte hem. Så det har varit mycket åkande, men också mycket mys. Härligt när man gör någonting av helgen tycker jag! Mamma reser till Thailand på onsdag, och jag är riktigt avis.. men längtar mest bara ännu mer efter min och älsklingens resa.

Annars går de flesta tankarna till hund nu... jag vill ha en valp, jag vill verkligen ha en valp!



Go söndag på er!!

Helg!

Jag har ganska nyss kommit hem från en morgonpromenad, lite mulet ute men endå så skönt! Nu ska jag hoppa i duschen och sen är det in till stan för att träffa K, vi ska äta på Pour Bone och jag är så sugen :P Mums! Har snott M:s fredagsmontage, så hon får läxa upp mig ifall hon misstycker;) Men jag hoppas det går bra, för jag visar ju mest bara upp vilken grym fotograf hon är!

image314

Leila bakar..

Nä är det verkligen Leila? Självklart inte utan det är jag som bakar! Kokostoppar -enklare kan det inte bli. Är ni sötsugna liksom jag, gör receptet nedanför! Mumma :)

Kokostoppar

Ingredienser

15-30 st
50 g smör
2 medelstora ägg
1 dl strösocker
200 g kokosflingor


Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret. Rör ihop ägg och socker i en skål. Tillsätt kokosflingor och smör och rör ihop till en smet. Låt stå i 10 min. Klicka ut smeten med hjälp av två skedar och forma till 15 stora eller 30 små toppar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 min för stora toppar och ca 10 min för små toppar. Tips! Låt kakorna kallna. Ställ dem att stelna på bakplåtspapper.


Tråk väder!

Vilket urtråkigt väder! Inte vill jag tvinga mig ur lägenheten, men det behövs fås lite frisk luft i mina lungor. Nu när lägenheten är städad finns det inget att göra inomhus mer än att se på tv och hänga på nätet. Jo, jag ska plugga idag för vi har en muntlig "tenta"/uppgift tills tisdag som kräver lite tid. Ikväll ska K komma hit och det ska bli mysigt. Skulle vilja att H bakade sitt goda bröd, får fjeska lite med han så kanske han gör det ;)

Hur ska jag motivera mig till en promenad idag? Har ni tänkt på hur duktig jag blivit med promenader :P Haha... Än så länge är jag nöjd och har motivationen till power walks, men vi får så hur länge det håller i sig:)


Nä nu får jag ta fram litteraturen, ha det gott vänner!!

Sousse!

Nu var första betalningen gjord och jag kan bara meddela att jag och min älskling skall åka till Sousse!!! Ska bli så grymt härligt och jag bara lääängtar :) Vill ha värme, kunna ha sköna klänningar, äta goda middagar och pussas på stranden. Se nedanför -visst ser det härligt ut!

image312

image313

Kommer bli världens underbaraste resa... en riktig drömresa :)

Sötsugen..

Javisst fick jag gjort en del idag! Storstädat hela lägenheten, ni vet när man är så där extremt nogrann. Har ute och vädrar mattor, filtar, kuddar, både damsuger och torkar golv först går med damvippa för att efteråt våttorka. Jag är duktig! Och jag vet en älskling som kommer bli superglad när han kommer hem :) Efter städningen gick jag en promenad och nu är jag riktigt sötsugen! Men jag ska inte gå till affären och handla godis, nej det ska jag inte! Jag åt upp resten av chokladkakan och glass igår så det finns inte någonting kvar, tror jag inte i allafall... bäst att kolla efter :P

Hej på er!

(Grattis grattis grattis C! Stora tjejen nu ;)

Ta tag i -onsdag

Vart ska jag börja? Att plocka undan resten av tvätten, plocka in kläderna som ligger överallt i sovrummet i garderoberna eller att städa. Plugga kanske? Var på möte klockan 9 för att få lite mer vik på fler skolor. Men efter det gick jag hem, åt och nu inte kommit längre än till datorn och soffan. Jag behöver en spark i baken, kanske ger en promenad den energin jag saknar? Det är väldigt lockande att ligga kvar här, slöa och kanske dricka en kopp te..
Nej, kan ge soffan max 1 h till av min tid, sen får jag sätta igång med något. Ikväll blir det antagligen handboll så då lär jag komma ur lägenheten :P


Kram!

Indian!

En dag till med sol! Och jag skiner tillbaka med min tacksamhet :) Skulle ta en morgonpromenad men fastnade i soffan, kanske får bli en förmiddagspromenad istället. Har en del läsning inför morgondagens lektion, samt ett tvättberg och en lägenhet som behövs städas (men väntar kanske med sistnämda tills min älskling kommer hem;)

M hade lagt upp en ny bild idag, så jag tar och klistrar in den här med! Nu ska jag ringa K och se vad hon hittar på - Kramar!

image311

Vi vill adoptera den här!


Bild från idag! Fler kommer..

image310


Gamla bilder..

Idag har jag varit hos M och vi har fottat hela förmiddagen. Hon går en kurs och har några fotouppdrag att göra och ville ha min hjälp. Kul som attan! Vi hade bilder från modetidningar, sen försöke vi efterlikna dom med ljus, position, bakrgrund, kläder, smink och accesioarer :) Innan jag åkte hem fick jag med mig en skiva med bilder sen tidigare och lägger upp några här nedan. Hoppas ni haft en lika bra söndag som jag!



Direktbloggen part II

Sanna går ut och gör det hon kan -sjunga. Vilken pipa! Men endå tilltalar inte hennes låt eller uppträdande mig mest. Nej, inslagen av 80 tal i Ola låten är mer av min smak. Ja 80-tal är heeelt min smak!

Nr 7, pepavista? eller vad var det dom sjöng? En kul grej, men ingen slagervinnare. Nej mest ingenting..

Carola och Andreas upp scen. Snygg hårfärg på Carola! Båda har samma scenspråk, armarna ut åt varsitt håll (måste tagit lång tid att lära in). Carola gillar jag inte när hon gapar för mycket.. gjorde hon inte det?

Verkar som om det var allt för den här kvällen och enligt mig vann:

OLA !!

Direktbloggen på melodivestivalen!

Men ett gäng kanelbullar och en skål popcorn direktbloggas det från melodivestivalen. (Fast jag är i soffan och inte där;) Vad har hänt hitills:

Ola som var först ut på scen gjorde ett bra jobb, vet inte om det är ljudkvalitén på melodifestivalen eller vad som gjorde att den annars fantastiska skönsångaren inte lät lika len.. men klart toppbetyg än så länge!

Nr 2 och 3, nänä inget för mig! Taskig ryska försökte få till något och tragisk låt med glasögonman..

Sen kommer någon vid namn Alexander Sköld ut på scen och jag undrar mest vad jag känner igen honom ifrån?? Kan någon hjälpa mig!? Hans röst känns bekant..

Nr 5, ser jag i syne?? eller är dom två stycken! Ja, läcker kostym väldigt röd och det ska ju vara rätt med röda brallor i vår iallafall...


Längre än så har vi inte kommit, uppdaterar senare :P

Lugn Fredag

Fick mig några timmar med C, vi åkte och lagade lunch hemma hos M där vi ska vara imorn med. Bra det där att laga mat tillsammans:) Ikväll har jag varit helt slut i soffan, vet inte varför? Understimulerad? Men vi fick ätit, sett på tv-n och myst nära varandra i soffan som alltid. Jag har stickat klart bakstycket till tröjan jag köpte garn till för ett tag sen. Har inte haft motivation på ett tag, men nu är hälften gjort :P

Ska plocka fram tandborsten och sen krypa ner i bingen som älsklingen hunnit värma upp medans jag bloggar nu..

Natti natti

Oboy vilket vackert väder!

En så mysig dag igår, min och H:s första allahjärtansdag tillsammans :) Allt sånt där första är så mysigt, första midsommar, första julen, första nyår, första allahjärtansdag osv osv.. Våran dag igår blev underbar, men tänker behålla den för mig själv för vissa saker vill man bara få ha för sig själv, hihi.

Vaknade till solen, vilket är det bästa sättet att vakna på. Att vakna till solen är detsamma som att vakna med ett leende :) Och gissa vad den här härliga morgonen fick mig till, jo att ta en morgonpromenad. En skön runda på 50 minuter som gav rosiga kinder.

Ååå vad jag längtar till den härliga våren nu! Och sommaren, för det är stora planer på gång den här sommaren :)

Kramar

Alla Hjärtans Dag




Idag är det en riktigt kärleksdag för alla man har nära och kära. Jag och min älskling firar vår första Alla Hjärtans Dag :) Så mysigt! Inte långt kvar så har vi varit ihop 1 år !! Jag älskar han för han är så underbar mot mig, en ängel :)

           

Kramar på er!!

Både sällskap, drömmar och träning

Ja igår fick jag till och med rört på mig! Inte något mastodontpass, men 30 minuters tantgympa i torslandahallen gjorde gott. Hahaha. Hängde i och runt torslandahallen igår kväll, kollade på träning (C och K tränade) varför ser det alltid så kul ut för?? Jag sitter där och fantiserar om att jag skulle vara världsbäst, få gå upp på planen och mina kompisar skulle bli alldeles chockade och stolta. Jag skulle få kontrakt, få massa pengar, till slut börja spela med herrar för att jag är så ootroligt bra. Men så vaknar jag till, minnet från Åhus i sommras kommer ikapp.. hmm. Jaja, det får finnas i mina dagdrömmar, där kan ingen ta ifrån mig min talang, mitt proffskontrakt :P Hihihi...

Nu ska jag dricka upp théet här och sen bär det av till skolan. Idag står historieforskning ur genusperspektiv på schemat. Hej hej..

Degbulle

Jaaa, jag vet vi har bakat bullar tillsammans fler gånger än jag kan komma ihåg. Men idag blev det degbullar! Pga. att vi har en ny ugn som en viss person skulle exprimentera med;) Har ätit 3 stycken, men ni vet hur deg blir i magen. Och nu får jag röra mig för att må lite bättre.. Ska ta en promme upp till C (5 minuters, haha) sen får vi se om jag följer med till torslanda för att KOLLA på träning. Roligare än så har jag inte idag, men får göra sånt som inte kostar pengar. Fika och annat är uteslutet.. Kanske finns det någon som är skadad där uppe och går en promenad som jag kan följa med på. Brukar ju finnas massor av skadade folk i handbollshallar, haha.. Annars hoppas jag på att det finns en massör som vill hålla mig sällskap :P Ja vi får se jag börjar med en sväng till C, sen kommer K och efter det får vi se ;)


Krami 

En drömvärld..

Hade världens härligaste dröm inatt, är det inte bara underbart att vakna med en sån dröm i minnet. Nyvaket mumlade jag något till H om att jag haft en go dröm medans han pussa mig och sa hej då. Nu ringde han mig för att jag ska möta han vid affären, vi ska köpa ingredienser till bullar och baka. Så jag får berätta drömmen för han då :) Måste kila, men bloggar mer när bullarna står på jäsning!

Kramiz

En måndag går mot sitt slut..

Och skönt är väl det. Alla som pratat med mig de senaste dagarna vet att det mesta som kommer ut ur min mun är krax krax krax, jag är så hes. Och inte har det räckt med heshet, lika mycket huvudvärk och annan förkyldningskit har gjort sig påmind idag. Har inte alls varit på humör, och trots att tv-n brukar vara ett bra sällskap vid sånna tillfällen har det varit torka på bra program..

Nog med negativitet..

Helgen var riktigt bra, på fredag kväll var ju som jag sagt R och S här. Vi fick prata en himla massa om kommande bröllop, och det är ju så kul! Vi åt god mat som H hade lagat och drack rödvin :)

På Lördagen hängde jag lite med mamma och brosan på dagen. Vid 16.30 möttes vi upp jag, K, M och K på Soho, beställde in en flaska vin och gotta oss. Blev kvar ett par timmar sen köpte vi med oss mat från pasta etc. vi orkade inte laga mat men hjälp vad god maten är på pasta etc!! Vi gick upp till K och hade coctailfest, cosmopolitan, margeritas, stawberry decoray var det vi fick i oss. (inte konstigt jag mådde pyton på söndagen) det var inte bara en av varje... vill inte tänka på vad vi landa på :P
En puss på H vid Chez, sen gick vi vidare till Locatelli där det var grymt med folk! Och hög stämning i soffan - Som vi inte satt i, hahaha. Som alltid höll vi oss högt!! Vidare till Peacock, där jag fick för mig att dra hem?? Kanske hade jag druckigt för mycket, men mötte upp älsklingen och tog en taxi till sköön säng.
(Grym kväll, men K du får hoppa att lägga upp några bilder på facebook den här gången -har illa minnen från vad som var på kameran, hahahah)


Das war alles...

Sol tack

Jag vill ha sol! Nu ska jag snart gå till skolan på lektion, längtar redan tills jag är hemma igen.. Men ska hämta ett par böcker på bibloteket också, och det är ju vettigt. Ska faktiskt gå till skolan så jag får mig en promenad - vettigt igen. Men hade önskat sol som på bilden nedan!

image283

ciao...

Inte värt det..

Nej det är inte värt det, nästan inte iallafall... Att må så här dåligt dagen efter, varför blir man bara mer bakis med åren? Eller vad är det som händer, är smärtgränsen lägre? Jag och älsklingen har inte kommit oss någonstans på hela dagen, och tur är att jag har en kille som är lika vek som jag dagen efter (om inte värre;). Vi fick ta på oss och ta våra första stapplande steg mot thaien för ungefär en halvtimma sen, och nu har vi fått i oss mat för första gången idag. Jag har iofs. tömt kylen på glass innan :p

Jag får skriva om kvällen igår imorgon istället, men nu är det tillbaka under täcket med min H...

Ciao

Toppen Lördag - Mellolördag :)

Idag är det Mello! Och till sedvanligheten ska jag ut med mina big-sis :) Och sis som är lika gammal med :) Kommer bli massor av gamla minnen, snack från tiden i Rio och huset vi bodde tillsammans i på playa del rosa. Jag var överdrivet sprallig igår, och inte ett dugg mindre idag! Vi ska ses på Soho kl 16.30, där blir det vin eller champange för att sen gå till K och J:s grymma vasalägenhet (som ligger brevid Chez;) K har slängt ut J, så det blir bara vi tjejer. Jag, K, M och K kommer få en kanonkväll det är jag säker på. Listan är fixad på iallafall tre ställen på Avenyn - Loccatelli, Peacock och Nivå. Sen får vi se om vi ramlar in på Push :P


Ha det grymt allesammans - Jag kommer med skvaller imorn! Kramar

TADA det är helg!

Vaknade av att K höll på och plocka med grejer i vardagsrummet, hon sov här inatt men nu skulle hon åka hem för att byta kläder så ska vi ses på stan lite senare. Det va mysigt att K sov över, även om vi var grymt trötta både jag, H och K så fick vi iallafall skrattat och umgåts lite - GÖRAN, GERT, GOERGE ;) Hahaha

Jag vill att det ska vara sol ute! Precis som igår, det var ju helt perfekt. Bästa av allt var att jag kunde ha på mig mina minnetonka, men idag får det väl bli det andra nya paret. Fast vill vill vill ha sol endå.. Igår provade jag ett par riktigt snygga jeans på Acne magasinsgatan. De var ljusa, rätt höga, med snygga slitningar och raka ben. Alltså ingen stretch och inga stuprör. Utan mer vad som kommer vara "rätt" i vår. Jag gillar stretchjeans men hur ett par vanliga jeans formar sig efter kroppen och bara blir snyggare med tiden slår allt. Dom är aldrig lika sköna till en början, men som sagt de blir! Får satsa på ett eller kanske två par sånna jeans, dom från Acne och någon annanstans ifrån. Vi får se.. Saken är den att jag ser så sjukt mycket fina kläder nu, vårkläder är ju helt fantastiska -alltid. Men jag har handlat ganska aktivt det sista, så det finns inte pengar längre :( Varför kan man inte vinna för? Ååå detta ständiga -Inga -pengar- tjatet!

Jaja, ikväll blir det lite middag hos oss :) Ha en härlig helg!

Shoppoholic?

Ja, det blev visst ett par skor till idag -men för en billigare penning än gårdagen! Det är val bra? Vågade knappt berätta för älsklingen om de nya, inte för att han inte tycker jag ska köpa skor men han anser att vi har begränsat utrymme för dom. När vi flytta in i nya lägenheten så var jag tvungen att slänga några par! Men sen vi flyttade in här har det väl tillkommit ett gäng också.. Nu står alla vårskorna på vinden, och snart är de dags för dom att komma ner :)

Bilder på mina nya skor från igår och idag följer... love them :)

image280
image281


Kommer med solsken..

Morgondagen sprang iväg i ett nafs! Men fick mycket gjort :) Både varit hemma och grejat, haft ett par lektioner på samskolan (idrott) och sen åkt till stan och lunchat med K - köpt nya Indianskor! Minnetonkas, och jag är så nöjd! De kommer bli super till taights, klänningar, små shorts och kjolar (när det nu blir tid för de två sistnämnda;) I ärlighetens namn har jag faktiskt på mig dom nu, dom tillsammans med badrock -hahaha. Men jag måste gå in dom lite :P de är sköna, men tänk om de funnits i 6.5 istället för 6 som jag har fått köpa nu. Det blir säkert bra, bara att jag har för vana (fråga K och H) att köpa lite för stora skor - gillar när mina fötter har mycket plats :) Nu är dessa perfekta, men saknar lite den där extra havla eller hela centimetern att spela med :( 7:or blev galet förstora, så får helt enkelt gå runt i mina 6:or som jag lagt i en extra sula i + använder tjocksocka för att de ska töja sig.(Ja, ni märker med plats för både extrasula och tjocksockar är de inte för små).

Efter stan åkte jag direkt till J som hade gjort middag för oss tjejer, dunderbra intiativ - Hon ska ha all cred! Flygande Jacob till middag och marängswiss till efterrätt, jummi  :P Vi fick oss lite livliga diskussioner i gott sällskap. Sen hoppa jag in i C:s bil och vi åkte hem -tack för skjutsen C, som alltid!

Idag vaknar jag och märker att solen står högt på himlen och det är grymt väder!! Jag blir så nöjd :) Ska ringa och väcka K nu, för vi ska hitta på något idag igen.. gå på stan kanske?? ;)

Kramar

Omotiverad

Både till att studera (ovanligt??) och till att sticka! Har ju köpt ett urhärligt garn som jag ska sticka en V-ringad olle av, men motivationen finns inte. Har stickat en ärm och lite av ryggen, nu slutade jag mitt i stickningen av en rad för att blogga och kolla om jag kan ringa någon så jag får lite jobb den här veckan. Såå typiskt att ingen har ringt den här veckan, jag är ju i stort sett ledig! Skulle behövt läsa en del, men annars är jag fri för arbete. Vill ju tjäna pengar...

Kors i taket men jag har INTE ätit någon chokladboll idag! Har iofs. bara 4 kvar, men de ligger fortfarande i burken i kylen de små smörbollarna (som är vad de egentligen är!) Skulle velat ha rört på mig idag (är det på grund av dåligt samvete?? ;) men tycker simhallen i Göteborg känns lite snuskig, ute är det regnigt och gymkort har jag inte. När jag pratar om snuskig simhall menar jag valhallabadet, är jag löjlig? Ja, det är jag säkert men har man fått för sig något så har man! Kanske måste jag övervinna min äckelkänsla med att gå dit endå...

Imorse var H:s pappa här och vi fick fixat lite till i lägenheten, hängt upp lampor och satt upp en hylla, eller hylla och hylla vi kommer mer eller mindre använda den som byrå. Nu börjar sovrummet ser mer och mer iordning ut. Så härligt :P

Ha en bra tisdag!

Livsfarligt..



Exakt så många som det är på bilden har jag tryckt i mig sen jag blogga sist, jag säger bara -Livsfarligt! Men åå så gott, och vad vore livet utan GOTT :)

Svartvit eller färg?

 

Vilken är bäst? Fick lägga upp båda...

Idag har det ju varit sol! Så underbart :) Var med C på hennes lektion, mattelektion med en chalmerist kan det bli tråkigare ? Men vad gör man inte för lite grymt sällskap och en härlig promenad in till stan, man står ut :P

Vi gjorde chokladbollar igår jag och H - Så sjuukt goda, kan inte sluta tänka på dom... Kan inte få nog, trots jag la mig illamående igår kväll.


men måste bara hämta en till - Beroende?

Lite fler bilder..

Av min proffsiga personliga fotograf ;) Besök hennes fotoblogg om ni vill se mer olika foto och porträtt hon tagit på: fotogrodan.blogg.se

   

image277

Inte så läcker idag ;)

Ja, det blev lite tjejfest hos I (inte C;) med massa snack, skratt och sånt härligt. Sen åkte vi in till Avenyn, och till min och K:s besvikelse Nivå -vi ville gå någon annan stans. Men för C:s skull... som sen valde att dra därifrån ?? Utan att säga något!?? jO, HON SA ATT HON GÅTT HEM NÄR VI RINGDE OCH UNDRA VART HON, OCH BEBISARNA VAR!
Men det var tydligen en lögn... eller har du flyttat till Exet? hahaha
Varför blir det alltid sådär konstigt när ett gäng tjejer ska ut? Hårda ord, lögner, pussar, arga blickar, kramar, kärleksförklaringar... allt om vart annat :P Eller är det bara vi som är sånna ;) hahaha

Nu ligger jag med lite lätt huvudvärk i morgonrock i soffan och har en älskling som drar i mig att vi ska hitta på något (orkar inte - men det förstår inte han, eller så vill han bara inte förstå ;) Men får väl anstränga mig, soffan finns ju kvar senare idag, likaså datorn och bloggen.

Ha det :) Kramis

I väntan på K..

Ja gissa vad jag ska göra - Inte sitta hemma iallafall! Under tiden jag väntar på K så bloggar jag några rader till :)
Ha en grym kväll! Kvällens alkohol blir champange (hade inget annat hemma:P )

Hahaha


Beslutsångest..

Ska jag vara hemma, ska jag ge mig ut? Varför har man sån beslutsångest ibland!? Jag och H har ätit mat, och jag har snart käkat upp 200g choklad. Men jag är aningen för rastlös för att bara sitta inne, efter att pratat med K ett par gånger och velat fram och tillbaka om vi ska ut gör det inte lättare. Det underlättar inte heller att veta att C och tjejerna sitter uppe hos C nu och förmodligen har det riktigt kul :) Men sen tänker jag -det kanske är onödigt, kanske borde jag bara vara hemma och njuta med min älskling.


Åååå om jag bara kunde bestämma mig, K ringer nog snart igen och då får hon ta beslutet!

Fotodag!

Jag och M har varit ute i en iskall vind för att ha kul med kameran. M bakom och jag framför :) Som vanligt gör hon helt otroligt jobb! Här är en av de coola bilderna och fler kommer att komma allt eftersom :

image271

Det viktigaste

image270

En flaska vin

Har köpt en flaska Chapel Hill, gott tycker jag :) Om någon timma ska jag gå i duschen för att sen blåsa håret, ska bli spännande att se hur håret kommer se ut efter första tvätten:P Sen är det finkläder (vad nu det innebär), diadem, läppglans och högklackat innan H kör mig på fest! Ska till en av mina klasskamrater som fyller 30, och vi har köpt resecheckar samt en istanbulguide i present. Hoppas han blir glad :)

Hoppas på en helg som kommer kännas låång och givande :) Kramar

Äckel väder..

Vilket otrevligt väder!! Kan inte regnet och blåsten bara ge upp!? Hela natten har det stormat, och det lät riktigt läskigt innan jag somnade. Vill att helgen ska komma med vackert väder och inte regn för jag ska till Kungälv och M imorgon på förmiddagen för att umgås, kanske fotta med ;) Jag ska iallafall passa på att ge hennes lilla E en himla massa kamar:)

Nu ska jag gå och bre en macka för magen kurrar lite :P


RSS 2.0