Kommer med .... rygg ;)

Finns några få som vet vad jag menar :P Tack för sist, hahaha
image85


La posé


Inte många badbilder i år :p


Ååå <3

Min underbara H ringde från Bahrain precis :) Shit va mys att höra hans röst! Men jag vill bara ha han här nu och känner mig helt ledsen över att jag inte får va med han, kura ihop mig i hans härliga armar och känna hur han pussar mig i håret och nacken. Om bara den här veckan kunde gå fort så söndag snart är här för gillar inte att plågas på det här sättet!

Några vänner vill att jag ska följa med till Smögenbaden ikväll, men är fortfarande en tröttis och ska upp till jobbet imorgon så blir inget med det.. Annars är att hålla sig sysselsatt det bästa sättet att få tiden och gå fort. För det vill jag den ska göra nu... megafort!


Ska lägga mig i soffan igen, var bara tvungen att skriva av mig lite längtan... Hoppas ni får en mysig söndagkväll mina vänner, tycker ni är så goa :p

En tröttis :P

Inte för att det blev så hårt igår, men jag är en tröttis idag. Så kommer inte göra mycket mer än att ligga i soffan och dega. Prata lite i telefon och äta god mat... Skulle velat gå ut och gå, men tro det eller ej - Det blev 2 promenader igår. En i ensamhet och regn och en till i sol med sällskap av K. Så jag har en till godo nu;) Efter promenaden drack vi vin hos K, lyssna på grym musik och prata mest miljöpolitik :S Hahaha..

22.30 hade jag fått ett antal sms att vi skulle komma ner till "däcket" så vi gick dit, men kom inte in! Fullt... Hamnade på Delfinen för en snabb cider innan våra vänner möte upp oss och vi gick hem till E. Längre än så kom vi inte igår, när jag och K stod vid ingången till Havsbadet blev vi plötsligt sugna på hamburgare istället för mer alkohol. Och en hamburgare med mosbricka fick det bli :)

K säger - Att äta så här god hamburagre är som att hångla med någon..

Jag slänger mig handlöst efter hamburgaren att tar en rejäl tugga... - Mmm, det e f-n sant!

Så jag säger bara -Älskling kom hem! Så du inte får en tjock tjej när du kommer hem i brist på pussar ;) hihi


ciao :P

Lördag igen :)

Lördag förmiddag och jag startar med att betala mina räkningar så jag vet vad jag kan spendera ikväll... Efter det gäller det att bestämma sig också :P Åka till 25 års fest i Grebbestad? Smögen me grabbarna? Eller stanna i Lysekil? Ska jag och K kanske vara nyktra tillochmed? Nja på sista alternativet...

C är barnvakt i Göteborg och skulle kanske ta barn och bil till Lysekil för lite glassätning med mig på bryggan. Men besked om hon kommer dröjer...

Jag har tagit på mig träningskläder (dra på trissor;) och tänkte inte springa, men i alla fall gå en powerwalk efter jag bloggat klart! I de stunder jag är ensam gör jag allt för att inte sakna H för mycket och håller mig då sysselsatt till max. Att bara några dar kan kännas sååå långt? Helt osant hur mycket jag saknar honom och tänker på honom, bättre än han finns bara inte för mig. I Love...

Nu regnar det med solsken på utsidan! Vad är det för väder egentligen? Blir detta en andledning till att hoppa över promenad kanske? Hihi.. nä så lätt får det inte va.

Nu ska jag kila, ringa K och tvinga henne att bestämma vad vi ska göra ikväll! Sen ska jag trimma rumpan lite ;)

Ha en grym Juli- Lördag!

Tjernqvist Mansion!

image77

Kvällen igår :)


Där jobbar vi!

Befinner mig "in the Tjernqvist Mansion" nu. Tillsammans med en bakis K, som försvann igår så har vi nu återförenats. Kvällen blev såå bra... Bara att det blev för mycket för K som hittades på trappen av lillasystern. Och att jag skulle imponera och köpte in en flaska roséchampange :P Vilken det inte finns råd till nu! Räkningarna ska ju för fasen betalas imorn!

Men i övrigt, kanon :) För trött för att skriva nu, men återkommer med detaljer om jag nu minns några;) hihi...

Ciao!

Utgång!!

Ikväll smäller det! Me and my best friend worse then ever! Hahahaha... Nä men det blir utgång :P

Lysekil, vin och kanske Havsbadet. Om vi kommer in... tjejerna som alltid är ute i sista stund har som vanligt inte fixat biljetter och ALLA biljetter utsålda;) Jaja.. den som lever få se. Kanske VIP, finns det ikväll på the Ark?? haha

Kisses... 

Åhus bilder!!

image72image73

Ojojoj...blev visst Åhus endå :P

Precis som i gamla dagar, spontant, fint väder och sova i bil. Det sist nämda skulle jag velat vara utan! Sova i ett bagage med C brevid sig och M i framsätet var inte bara kvavt, obekvämt och olustigt. Det innebar smärtor i hela kroppen dagen efter! En dag som iofs blev grymt bra då jag debuterade som handbollspelare! Duckade då jag fick pass och fick i andra matchen lägga straff, det ni ;) Nä handbollskarriär överlåter jag till mina vänner och min älskling! Hahah.. men läktaren fick sig ett gott skratt :D

Åkte tillbaka till Göteborg på Lördagen för klarade inte att va borta från H allt för länge.. inte innan han ska åka nu heller :( fyyy... Men big smile för de här mysiga dagarna ihop :) Och kommer bli så grymt när han kommer hem igen!

Ska sysselsätta mig med att åka till Smögen och Grebbestad 100 ggr under de närmaste två veckorna, och så gå ut lite i Lysekil med. Så schemat är fullbokat för att tiden ska gå så fort som möjligt :P Nä, riktigt så illa är det inte men mina vänner är sååå välkomna till mig de närmaste två veckorna, hör ni det ??

dags att hoppa ner under täcket nu... Good night!

Dagarna går fort när man njuter..

Tillbaka i lysekil.. åkte till min ängel i helgen och vi tog en tur till Grebbestad där vi upplevde karnevalen. Ängeln fick träffa delar av min familj och se hur det går till när semestern har infunnit sig ;) Det var himla mysigt trots regn och blåst, kalla fötter och långa bajamaja köer. Men vem trodde att det annat än så kunde bli när man umgås med sina nära och kära.

Men det var förra helgen det.. och som sagt dagarna går fort när man njuter och har roligt. Det är snart helg igen och imorn kväll kommer jag va här i Lysekil och träffa goa vänner förhoppningsvis (K, C och M åker till Åhus men pga. jobb får jag stanna hemma :( Finns det ingen rättvisa??) Ja för jobba ska jag göra imorn, från klockan 7-16 ush!! Och då är 3 små flickor på väg söder ut utan lilla mig.

Men Lördag får jag lämna Lysekil för mys med älsklingen i Göteborg, ska pussa sönder honom för sen blir han borta i 14 dagar! Det är lååång tid utan världens gulligaste... Men jag ska se till att roa mig ;) Party party, hihi

Ses och Hörs!

Har någon lyckats tämja vildjuret eller vad är det som händer??

image71

Inget Båstad? Inget Åhus? Eller hur blir det egentligen...

Något klirr i kassan hörs inte nu, men det har ju aldrig stoppat förr. På ett eller annat sätt har jag alltid skrapat ihop till mina äventyr. Men nu verkar det inte som om motivationen finns till att böna och be sina föräldrar efter resurser till resor och utekvällar. Känns mer som om jag gillar läget... Visst, sista ordet är inte sagt för kanske är vi påväg mot snabbvisit i Båstad på lördag kväll och livar upp gamla minnen. Jag menar "hummellimmon" och lyxyatchen är säkert på återbesök. Men de får nog ha äventyr utan oss den här gången.. "Sands" toalettbesökare får klara sig utan Piff & Puff som håller låda och T får helt enkelt nöja sig med slitna moorebrudar.

Ser inte bättre ut mina vänner.. vet inte vad som hänt, men verkar som om någon har tämjt vildjuret i mig (iallfall vecka 28 och 29 ;) haha...

Vecka med få arbetsdagar..

Och skönt är det! Helgen bara försvann, jobbade lördag åkte sen direkt till Göteborg för att käka middag med M och sen se på min älskling när han spelade match. M-s middag var god men hon va så bakis så hon sprang på toaletten var tionde minut. Förstod att det var en omöjlighet för henne att ta sig till en handbollshall och fick till min förtjusning tag i C istället. Kvällen blev något jag aldrig kommer glömma... Fick se många av mina rädslor iscensättas.

Nåväl, allt är bra nu. Var inte själv den som blev utsatt..

På söndagen och måndagen var jag bara med min H, var en hel vecka sen vi sågs sist så det var bara såå mysigt att va med han. (Vilket det alltid är iofs..;) Tillbaka i Lysekil nu, men åker ner till Gbg imorgon igen. och då kan jag stanna där enda till tisdag :) Alltså massa dagar med min kille och mina vänner !

Nu gäller det bara att ta sig igenom kvällspasset på jobbet så är morgondagen snart här :P





Helgen kommer med solsken..

Iallafall den här fredagen! Tänk om det kunde sluta regna för den här sommaren nu och vi fick lite fint väder...

Imorgon åker jag till Göteborg, känns som det var 100 år sen jag var där, endå är det bara en vecka. Men det ska bli så kul, träffa lite vänner och mysa med min H, han e så bra så att det finns inte bättre !!

Jobbar inte många dar nästa vecka vilket är riktigt skönt, det innebär att jag snarast kommer va på plats i Göteborg igen :P Dissar inte kusten, men kust och regn är verkligen ingen "hit". Kommer dock bli roligare när mina vänner går på semster så det dyker upp lite mer folk här. Då blir det mer fester, mer grill och en gladare min på min mun :)

Hörs och Ses!

Roberto Cavalli + HM !!

På aftonbladet idag :

SAMARBETE Designern Roberto Cavalli tittar på skisser tillsammans med H&Ms designchef Margareta van den Bosch.
Foto: H&M]

Roberto Cavalli designar för H&M

Nytt stort sammarbete för modejätten
Räkna med att succén för H&Ms designersamarbeten fortsätter, för nu ska ingen mindre än Roberto Cavalli göra en unik kollektion för klädkedjan.

Jag säger bara Stella McCartney har gjort det, lika så Victor&Rolf ,Karl Lagerfeld, Madonna och Kylie... har säkert utelämnat någon :s Men nu! ROBERTO CAVALLI! Kan vi fattiga studenter vara lyckligare, eller sommarjobbare som inte fått första löneutbetalningen (den ska ju alltid dröja till slutet av juli!). Men nöjda kan vi vara för HM-s förmåga till samarbete med designerjättar. I höst kan vi "strutta" omkring i Roberto Cavallis kollektion på Avenyn, ja övriga Sverige med för den delen :P Jag längtar redan !

Vad kan man bättre göra...

Än att läsa skvaller en sån här dag! Men allvarligt.. att se bilder på kändisar får mig att fundera - Hur fasen är vi människor funtade?? Lindsey Lohan fyller 21 och har en bakdel som borde tillhöra en 90 åring. Nicole borde befinna sig på Afrikas savanner och vill inte tala om resten! Finns det någon som tror att de här människorna äter? Tydligen.. för reklam för mat får dom göra. Ett ihoplock av bilder kommer följa nedan, och ber er fråga er själva så här i bikinisäsong om detta är något att eftersträva!!??

image63image64
Rumpan på Lindsey...                                                    Keira snygg??

image65
Nicole läcker på stranden??

image66image67

Mischa Barton?                                                 Paris "hot" i strandkanten?

Nej Tacka vet jag kvinnor med förnuft! Nog att Beyonce har en rejäl bak, men den ser inte ut att vara 70 år äldre än ägaren! Och Scarletts näpenhet talar för sig själv... Låt oss vila ögonen och njuta av det sunda och naturliga:

image68image69image70

Regn och rusk

Inte vill det ändra sig och bli sommarväder. Dagarna spenderar man inomhus och då blir dom dubbelt så långa... vilket innebär dubbelt så mycket längtan..

Igår var jag med L, vi satt på "Katten" och käka kvällsfika sen åkte vi och hälsa på H. Hon ska bli sambo nu! 1 september är det slut på vilda nätter och röj i lägenheten, då är det gemensamma middagar och måste vara hemma före kl 00 som gäller ;) Skämt och sido, de kommer nog få det jättemysigt i sin lya och efter att besökt H igår tänkte jag på hur mycket jag tycker om den människan! Hennes karl är lyckligt lottad!

Ska försöka hänga mig  på L nu (också en person som jag e småkär i ;) Hon säsongar på Smögen och där händer det nog mer än i Lysekil iallafall.

                                                                                                       image62

En söndagkväll med skaldjur..

Varför går helgen så fort? Vi satt ute på altanen och åt skaldjur när det slog mig att imorgon är det dags för arbete igen. Fyy... Hade jag fått välja hade jag befunnit mig i Göteborg nu för jag saknar både vännerna och pojkvännen om finns där. Igår skulle tjejerna gå ut i Göteborg, men jag hade åkt tillbaka till Lysekil på morgonen efter en underbart mysig kväll och natt med min kärlek. Varför stannade jag inte?? Den här helgen har bara fått mig att se grått, enda solglimten var min kusins lilla 1 åring som jag pussa på och busa med hela eftermiddagen igår. Annars känner jag mig mest låg, både för att jag inte får vara nära mitt hjärta och för att jag känner mig sviken och oviktig för någon som står mig väldigt nära. Vill bara bli av med den ledsna känslan innanför mitt bröst, men nu så gräver den sig bara starkare...

Mums med skaldjur var det iallafall :) och himla bra sällskap var det med! Dags för mig att gå ut till altanen igen...

"Besvikelser är en del av livet..."

image60

RSS 2.0