Snart där..

Imorgon är det två veckor kvar tills jag struttar runt på detta fantastiska ställe igen! Och denna gången ska jag ha med mig min karl att pussa på. Det är inte fel! Första gången jag satte foten i landet Thailand var jag knappt torr bakom öronen, nyss tagit studenten och på backpackresa med min sis K och vännen P. Ett äventyr! Andra turen dit var med fina tjejerna C och J, en härlig resa på 9 dar men som kändes betydligt längre. Vi hann med så mycket på så få dar, bodde på flera ställen och gottade oss på ett gäng stränder. Mina resor till Thailand har varit underbara och varje gång har jag tänkt "Hur underbart det hade varit att få vara här med sin kille". Sista semestern dit hade jag ju H på hemmaplan så då blev det ännu mer att jag tänkte så.. Men nu är vi snart där, det är dags att få rulla sig i sanden ihopslingrad med en heting. Att få ta romantiska simturer och kyssas i vattenkanten. Inte längre ska jag vara som bilden ovan, ensam. Nu är han med stort H med! Sen är verkligheten en bit ifrån min fantasi, antagligen kommer H hellre vilja ta en öl i skuggan framför att sandbrottas med mig. När jag kommer vilja hålla honom i handen under simturen kommer han påstå att jag dränker honom.. Men en sak är säkert - vi kommer pussas mycket, njuta av varandra och Thailand samt få en oförglömlig resa:)

Tulpantokig!

Idag skulle/ska jag plugga! Jag har en uppgift som måste vara inne imorgon och jag drar på den in i det längsta. Vi har hunnit med en långpromenad i solen, och H sa att jag såg ut som ett torrt fnöske i ansiktet när vi kom hem. Som protest surade jag en stund i soffan, då skriver han ett inlägg på Facebook att jag är som en trött tant som måste sova efter att ha varit vaken i 2 h.. Detta kommer ge två effekter! Den första är att jag får ytterligare åldersnoja! Trött och torr tant. Den andra är att alla 711 vänner på FB kommer spekulera i varför jag är så trött. Det är så i den här åldern, minsta avvikelse gör att folk tror man är gravid. Men nej, det är jag inte! Mitt liv är inte klart med cocktails i New York, buckets i Thailand och låånga sovmorgonar med maken. Nu ska den torra tanten plocka med sina tulpaner, det gör henne lycklig:)


Söndag i bilder..

Mysig frulle med pappa. Sen fika hos min bror och promenad i kylan. Jag är så blek just nu så jag misstänker starkt att jag förvandlats till spöke. Å andra sidan har jag fått en ny "hang-up" HUD. Den har kommit och gått genom livet, nu är den tillbaka. Jag vill ha en strålande hud som helst ser ut som en barnrumpas. Inte en por, röd prick, torr fläck eller något annat får förekomma. Frenetiskt sminkas det över med mineralpuder som timmarna efter är puts väck. Men det bästa tillfälliga botemedlet mot en glåmig hud är en solbränna. Dock orsakar den linjer och förtidigt åldrande -inte bra grund för barnrumpehud! Som jag känner nu kommer jag att bära både solhatt och solskydd 50 i ansiktet. Jag har i och för sig blivit duktig med solskydd i ansiktet på senare år. Inte för att jag räds bränna mig, det gör jag inte. Min hud är tålig och kan vistas i solen mååånga timmar, sen känner jag alltid när det är dags att hoppa i skuggan. Haha, nu kommer jag säkert att bränna mig MEGA bara för det;) oj, hur hamnade jag i detta resonemang? Tillbaka till vad vi gjort idag! Efter lunch med pappa och bror åkte vi till fam V, käkade scones och hade filmkväll:)


Älg och potatisgratäng på menyn.

En mysig dag! Imorgon kommer ett par bilder från Naturhistoriska. Men än så länge får ni nöja er med outfit-bild ;) vi har tagit ett glas vin på lokala vattenhålet och nu står H vid spisen. Ikväll är det invigning av ett nytt ställe i stan.. En vän till H är mannen vid ratten;) Jag har tillochmed glömt av att fråga när, var och NAMN på stället. Men nu är min nyfikenhet väckt så vi får se vart jag hamnar ikväll. Ska inte låta för kaxig, jag hamnar ofta lätt i soffan med en godispåse. Men vem vet!? ;)


Tidsfördriv..

Bloggar lite innan pappa kommer.. Sen blir det fika i Linné. Bosse fick stanna hemma, han var en riktig fjeskis innan vi gick.


Tjejmiddag..

Jag hann med mycket igår, både plugga, städa, fika med fina vänner och sen gå på tjejmiddag till I. Är fortfarande mätt efter pastarätt, efterrätt, godis och vin.. Precis som det ska vara! Idag kommer pappa till oss, vi ska hitta på massa mysigt. Tror det bland annat blir museum. Det gillar jag! Bilder från gårdagen - tjof tjof..!


Dubbel kaffe.

Hur många par ligger och myser med varsin kopp kaffe en måndagsförmiddag? I min värld jobbar ALLA andra för det är vad man normalt gör.. Men vi njuter av vårt år med större frihet. Nygifta, lediga, nöjda och om några veckor påväg till Thailand. Jag är galet tacksam över det goda livet ger.. Titta på blommorna jag köpte för en vecka sen, det sker en hel del..:)


En hel dag och natt.

Jag gick hemifrån kl 12 och kom hem kl 04.. Det är härligt med sånna spontana dagar som tar en till ställe efter ställe. Vi gick trots allt i butiker, sen var det lunch på Soho. Vi åkte sen till Majorna, såg handboll och gjorde iordning oss för kvällen. Sen var vi på event med bubbel och cupcakes, vi hamnade på Publik. Och efter det Yakida med kaffebaren, sen P3 fest i Johanneberg och sist Yakida igen.. Känns som vi hann en hel del! Bästa H är här på besök, lillbro! Älskling mötte upp oss vid sista rundan till Yakida så jag fick dansa lite med min love..;)


Ut i snön?!

Vad hände där?! Jag är inte sugen på snö! Nej nej nej, bort bort bort.. Nu ska jag ge mig ut i det vita landskapet och träffa vänner. Blir att hänga på fik hela dagen för gå runt i butiker är inte att tänka på i det här vädret..


Trevlig lya!

Inte bara det, trevliga människor också! Kände mig lite halvtokig som sprang runt och fotografera när man kommer på besök, men ett så härligt hem ska visas upp. En riktigt bra fredagskväll igår och nu kaffe och stor frukost. Men först lite hemma hos bilder..


Ansiktsbehandling..

Att avsluta sin arbetsvecka med en ansiktsbehandling är inte fel. Det skulle jag gärna göra varje vecka! Fick en skön stund på bänken, och sen mysiga samtal med de fina systrarna M och J. Smygfotta snyggingarna;)


Handboll..

Say no more..


En arbetsdag..

Rubriken summerar väldigt bra vad jag har gjort idag. Arbetat. Sent möte, hem och ut med Bosse. Precis kommit in och nu ska jag fortsätta att jobba. Försöka iallafall.. H och M ska kolla handboll och misstänker att det blir mycket ljud. Hoppas ni läsare haft en go tisdag, bjuder på lite bilder från hur vi har det här hemma.. Kram


Slutar inte förrän det är slut!

Choklad! Detta underbara, syndfulla, söta, beroendeframkallande.. Jag kan inte sluta! Har ätit på tok för många men fortsätter och fortsätter.. Mmm


Vårblommor och promenad med min kärlek.

Idag vaknade jag med vårkänslor. Min bror säger att jag är som en fågel som luras och flyger fel. -Det är januari L! Skit samma säger jag:) H och jag åt frukost i köket och det fattades något, blommor så klart! Så vi började gå mot stan tillsammans med Bosse. Efter en stund började H gnälla så vi hoppade på en vagn. Av vid avenyn gick förbi biblioteket, Artelleriet och Acne. Sen vagnen en bit till. Vi besökte Interflora, fick med oss vårlökar och sen köpte vi med oss avokado och bröd. Så nu njuter jag av blommor och väntar på lunch. Pannbiffar med potatis och gräddsås -jummi!


Gladiatorer..

Tänk att det kan bli riktigt mysigt utan julpynt, röda plädar, kuddar och gran. Välkommen mat säger jag nu! H lagar pasta carbonara och jag kollar gladiatorerna på 4:an. Lite nostalgi.. Ikväll hoppas jag att det visas en riktigt bra film. Är film och godissugen:)


Januarisöndag.

Bosse gottar sig, jag syr och H pluggar. Men nu ska vi ge oss ut och promenera. Få lite luft och köpa fryspåsar, H har bakat bröd och om vi inte ska få i oss två hela limpor de närmaste dagarna så är det bäst att frysa in lite. Söndagar är mysiga tycker jag..


Trevlig kväll!


Chokladkartong.

H blev utsedd till bästa spelare igår och kom därför hem med en gigantisk chokladask. Förtjust eller bestört!? Nä, jag är mest förtjust men samtidigt lite trött på choklad från askar då det nyss varit jul. Ikväll ska vi till fam V, jag och H ska laga egen pizza. Sen hoppas jag få slänga ett öga på "stjärnorna på slottet". Men som gubben min sa -Ni kommer säkert tjata bort hela kvällen som vanligt.. Jo, det stämmer! Mycket prat blir det när vi ses jag och S:)


Lördagspromme till Fräntorp..

En lång morgon med minsta möjliga ansträngning. Men nu upp och ut! Jag ska ta Bosse på promenad till mina kollegor. Ja, en av dem flyttar och de andra grabbarna målar. Jag har sagt att jag ska måla men jag tror jag ljög.. Det blir nog bara att hålla dem sällskap och prata. Det är ju jag bra på:) För säkerhet skull har jag lite slitna kläder om de skvätter färg på mig. Vill ha en röd sotarmössa insåg jag i denna stund. Piggar upp en grå outfit!


Kudde nr 2

Nu är de klara!


Kudden..

Skulle ju visa fler bilder!!


Sy kuddar..

Röda kuddar ut. Viol in! Idag blev det till att handla tyg och sen sätta sig och sy. Tur mormor slapp se, eller så är det precis vad hon gör från himlen men fy då skäms jag. Som den petnoga underklädersömmerska hon var hade hon blivit galen då jag verken tog mått eller nålade ordentligt! Det skulle bli större kuddar men jag klippte fel så det blev små, men tyg fanns till att göra en detalj istället! Nu är en klar och som vanligt när jag gett mig in i sånt här tröttnar jag i halvtid. En promenad med Bosse och jag kanske orkar sy en till!


Ut med julen..

Jag har väntat in i det sista, men idag fick både gran och tomtar tacka för sig. Fast det känns mörkt utan alla ljus så jag håller kvar vid stjärnor och adventsljustakar över helgen. Imorgon får det nog bli en sväng till Ikea och köpa lite lampor och nya gardiner. Dock lite för tidigt att köra full vårinredning. Det är en ganska tråkig mellantid nu.. Längtar efter tulpaner och vackra snittblommor!


Mitt sällskap en onsdagkväll..

Hänger på Frankes efter jobbet. Helg mitt i veckan:)


Två av samma sort..

Det blev visst två mycket lika inlägg igår! En liten miss där, men vad gör det. Repetition är aldrig fel då fastnar informationen. Så nu har väl INGEN missat att jag var på Soho igår och idag fick jag min första semla 2012! I övrigt är nyheterna få idag, jag jobbade betydligt längre än vad jag räknat med. Kl 17.30 var jag hemma och då tankade jag energi med mat och sen har jag suttit med tentan. Imorgon ska skiten vara inne och det känns skönt!

Sussa sött!


Soho och mys.

Idag har jag ätit brunch med vänner på Soho och sen hängt med min Sis. Jag är så glad att hon är hemma, vi har tittat i affärer, fikat och pratat:) Imorgon är det jobb igen och jag är inte redo än. Men en stark anledning att ta sig upp i den tidiga morgonkvisten är semlan som väntar. Första dagen efter jullovet så serveras årets första semla. Och jag älskar SEMLOR!


Soho och mys:)

Idag har vi ätit brunch och sen har jag och min Sis hängt här hemma, fikat, pratat och myst. Jag är så glad att hon är hemma igen! Imorgon sätter jobbet igång.. Är inte redo. Men ett stort plus med morgondagen är att årets första semla serveras. Och jag ÄLSKAR semlor:))


Middag, vänner och vin:)

En härlig kväll hos vännerna M och L. God mat, vin och spel. Ett stort plus är att de snart flyttar och blir i princip grannar med oss. Inte för att Olskroken är så långt bort men närmare är alltid bättre! Vi pratade om en weekend till Karlstad och våra vänner där.. Värmlandskillarna får ju visa upp vad de har att erbjuda från sina hemtrakter;) Vi får se vad vi kan få till i vår, jag längtar iallafall tokmycket efter uteserveringar och sol. Det där med att leva i nuet verkar inte vara min grej;) jodå! Just nu gillar jag nuet och mitt nya halsband;)


Barnvakter till twinsen:)

Ikväll är vi barnvakter. Herr och fru V ska roa sig, fira R födelsedag och vara romantiska. De har laddat hemmet med godis och dricka. Precis vad jag gillar! Nu ska jag få sockerrus.. Min H är bäst med barn, kolla bara vad söt han är på bilderna med de små trollen!

Ha en go kväll!


NK-rea..

Upp ur sängen vid 9 och gjorde mig iordning i all hast för att åka in till NK rean. Förväntade mig en lite lugnare reashopping mellan 10-12, innan fler släpps in. Ja, det är ju det här härliga VIP systemet.. Svart kort får gå in mellan 10-12, vitt kort 12-16 och sen de som inte har kort. Om det är så mycket VIP vet jag dock inte.. Jag blir mest skärrad av att jag och H handlat såpass mycket så vi har svart kort. Men det ska det bli skärpning på! Eller.. Vågar jag lova det? Jag visade iallafall prov på min nya inställning då jag endast köpte ett halsband från Dyrberg Kern. Och det var ett drömpris! Ordinarie pris 1300:- mitt rea pris 300:-) Men för att återgå till mina åsikter om denna "VIP"-rea, det är hysteriskt, trångt och alla grejer ser urtråkiga ut då de hänger slafsigt på galgar här och var. Jag vill ha vårkläder! Färger, pasteller, material med fall och fläkt. Inget black and white.. Även om jag dagen till ära mitt i allt snack om svart och vitt bar just dessa färger.


Bra på att plugga!

Vi är bra på att plugga tillsammans maken och jag. Vi ser till att kaffekannan håller värmen, planerar för matpauser och sen kör vi. Med lite bra musik och en snygg kille går det mycket lättare att göra tenta;) Det är till och med så att infektionen känns lättare att hantera! Vilken trettondagsafton alltså;)


Jahap..

Då sitter man på vårdcentralen med urinvägsinfektion... Ska man ens blogga om något sånt? Jodå, vad ska jag annars göra under tiden jag väntar! Jag som har en tenta att skriva och inte alls har någon tid till att hänga här.. Imorgon kommer min K hem:) och innan jag tog mig iväg så såg jag ut som på bilden. Känns som min orangea Kashmir har visats ett antal gånger på bloggen.. Men det är en go tröja!


På väg till brud..

Några bilder från förmiddagen. Det gällde att ge M en go kram som hade fixat mig så fin i håret och make up. Utan henne hade jag inte kännt mig lika nöjd.. Och nöjd ska man känna sig den här dagen, först och främst med sin man! Vilket jag är till 100%! Men även med klänning, bukett, smink, hår och ring. Sen hade jag mina systerystrar K och E som hjälpte mig med min klänning och bara gick runt och var allmänt vackra, hjälpsamma, charmiga och glada. Ingen av oss kunde riktigt förstå att det just var på RIKTIGT. Tänk allt vi varit med om genom åren, och nu stod vi där och en av oss skulle gifta sig! Jag tror att många som har riktigt nära vänner känner så, jag hoppas det iallafall.. Att man stått vid varandras sida i tuffa dagar och i lyckliga stunder, och på något sätt summerar ett bröllop allt man varit med om. Ett nytt kapitel tar vid.. Och man är bara ännu närmare varandra fast man vet på samma gång att gifta sig innebär att man ges bort. Det finns en man som kommer vara den närmsta resten av livet. MEN utan sina vänner klarar man inte mycket! Jag älskar min systerystrar OCH mina vänner <3

Resa 2012..

Jag har fått en enorm längtan efter långa resor. Igår frågade jag H om han kunde tänka sig att backpacka några månader nästa år. Varför inte sa han.. :) Sen är det väl inte så enkelt, vi har både jobb, hund, handboll, boende och ansvar på olika håll. Men det är inte främmande för oss iallafall så vem vet.. Men först en underbar resa till Thailand om 5 veckor!!! Jag längtar.


3 januari 2012

Nej då det nya året har inte rövat bort mig.. Men min tenta har! Idag fanns det inga fler ursäkter utan det var bara att sätta igång. En heldag på "Peddan" där man en gång i livet lagt mycket tid. Men nu var jag där med fina S. Hon läser ju sin master i sjukgymnastik och pluggar hela våren. Vilket passar mig perfekt! Vi kan piffa till oss, hänga i stan och luncha samtidigt som vi är supereffektiva med våra böcker mellan varven av kaffe/lunchpauser.. Så räkna med blogginlägg al'a student i vår!


Mitt 2011! En resumé..

Först när funderade över vad jag gjort kunde jag nästan bara komma ihåg vårt bröllop och New york. Men minnet är kort! Hjälp vilket härligt år 2011 har varit inte bara för att vi gift oss, utan allt annat som förgyllt detta året också. Här kommer en mängd bilder som beskriver mitt 2011:
Tidigt på året åkte jag och min K till Stockholm på weekend:)
Jag hittade min klänning och så småningom accessoarer till vårt bröllop. Tjejerna hjälpte till och fixade inbjudningskorten..
Vi kände av pulsen på Avenyn ett par kvällar..
Det gick mot vår och vi gottade oss i solen med vänner, både i Göteborg och Åre..
Vi firade påsk tillsammans med vårt radarpar V och deras/våra vänner!
Vi var på SPA i Varberg med mamma och C..
Juni kom och vi körde den årliga Smögenhelgen. Iår var karlarna med..;)
Vi njöt av brunch i ett soligt Göteborg.. Och solade oss i Eriksberg..
Vi hängde i Lysekil där vi solade, badade, seglade och var med vänner!
Vi var givetvis också i Grebbestad och en del tid gick åt till att göra bröllopsprogram och förbereda inför bröllopet..
Jag fick min underbara galna och härliga MÖHIPPA!!!!
Frukost på min bröllopsdag.. 6/8 dagen jag och H blev äkta makar...<3
Ett lyckorus utav dess like..
Hösthelg i Grebbestad!
New York och bröllopsresa!
image description
Senhöst i Lysekil..
Grön vinter i Göteborg..
image descriptionimage description
Jul I Lysekil..
Nyår med vänner i Onsala!
Ett axplock av bilder.. och så mycket mer vi gjort. Middagar, grillkvällar och fester med vänner. Midsommar och slappa dagar. Tack 2011, jag ser med spänning fram emot vad 2012 har med sig. Thailand om några veckor iallafall.. ;)

RSS 2.0