En valborgsafton!

Solens strålar har brutit igenom och det väntar en härlig kväll framför oss. Ja, dagen får jag spendera inne och skriva men sen så... då blir det grillning nere på gården och jag längtar! Jag och K tillsammans med H:s vänner, ja vi får allt räkna det som mina och K:s vänner med ;) Sen sist men inte minst -Bosse oxå!

Tänk om bara den här uppsatsen kunde varit klar så att jag fick njuta av det sköna vädret till fullo! Tur att det bara är maj och en bit av juni kvar sen åker vi till Tunisien, där blir det  till att njuta av härligt väder! Tiden går endå väldigt fort, vilket är tur det. Jag och H pratade förut om att imorgon är det redan 5 månader sen vi flyttade till vår gemensamma lägenhet! Och snart är det sommar och vi kommer vara i Lysekil, där vi ska jobba, sola, åka båt, fiska, grilla - ja allt som hör sommaren till :)


Ha en underbar dag och kväll alla vänner!

En ängel!


image1122
Tydligen fick jag jobbat på bra, klar med analysen. Nu ska den renskrivas och bearbetas, men först njuta av bilden på en ängel :)

Ännu en vacker dag.

Och jag ska sitta instängd på ett biblotek! Ååå... enda fördelen är att jag inte har någon tid som jag måste vara hemma, så jag kan nog jobba undan en hel del. Tänk -kanske med bli klar med genomgången av källor och undersökningen, drömmer jag då kanske? Ja det skulle ju inte innebära att jobbet är klart. Uppsatsen ska skrivas också, hmm. Jag har 10 sidor nu och det ska vara iallafall minst 40 stycken i slutet på nästa vecka. Gäller att tänka många kloka tankar så jag får en bra diskussion/analys...

Inte nog med att man har mycket i skolan, man har ju många nöjen man vill hinna med den här tiden på året med! Imorgon är det valborg, och i lördags rycktades det om en fest;) På torsdag är det 1 maj, vilket innebär SM-final och utekväll. (Fast vi hoppar matchen live och tar det sistnämnda) Hur fasen ska jag hinna allt?

Nu ska jag slänga på mig en klänning & kofta, och vara barbent i soliga vädret!

Birtday boy..

Nej det blev inget möte, vi struntade i det och jag gick en promenad med Bosse. Det är underbart att ha hund! Efter promenaden kom min bror förbi och umgicks, jag fick chans att gratulera födelsedagsbarnet :P Present hade jag och H redan gett han, som fick en några dar för tidig present i helgen då vi även fira Pappa.

Jag har även hunnit med en klippning idag, efter att jag bloggade imorse sprang jag ner till frissan och fick mig en toppning. Jag älskar nyklippt hår! Men som nästan alltid känns det lite kort... fast det växer, och nu har jag gjort en överrenskommelse med mig själv att försöka klippa varannan månad, för att slippa ta så mycket varje gång. Får se hur det går med det men.. Har gjort en annan investering för håret och det är att köpa Redken inpackning -svindyr precis som schampot och balsam. Men jag älskar ju produkterna från Redken -så bra!

Nu ska jag och H ta sista rundan med Bosse, sen är det sussa som gäller! Natti natti

God morgon!

En härlig helg som gick allt för fort! Vi åkte till Lysekil i fredags, där blev det kalas och massa jobb i trädgården. På lördag grejade Pappa, H och brosan med målning, jag och Mamma plockade bland gamla kläder på insidan. Så roligt att slänga på sig gamla grejer man en gång haft! Hahaha.. Men allt var inte fult, vissa saker var lite coola, som ett par pälsmössor (synd det inte är snö) en skepparkavaj med guldknappar och annat. Roligast av allt var nog att ta på sig dom helskodda och chapsen! -Jag vill börja rida igen! Känner mig faktiskt fin i ridkläder, och så många timmar man lagt på stallet en gång i tiden.. Sen dessa underbara ridturer, ååå jag vill! Men får rida lite i sommar, det är för sent att dra igång med någonting här i Göteborg nu. Det får bli i Lysekil :P

Hastigt på lördag kväll bestämde vi oss att åka hem, Pappa skulle iväg och R träffa vänner. Vi var trötta och tänkte att efter en hel helg i Grebbestad förra helgen så kan det vara skönt att få en dag hemma i lägenheten. Trött som katten var jag i bilen, men då K ringde och sa -"Synd du inte är här"! Kontrade jag med -"jag är faktiskt påväg hem".. Det var helt enkelt bara att springa in i lägenheten, ta på sig något vettigt och åka in till stan för att möta upp ett partyglatt sällskap. Park lane bar det av till - Riktigt skoj!

Men så trött jag var igår! Jag, H, O och lilla Bosse åkte till Freeport -fick tag i ett par jeans. Softa "äta glass på stan" levis:) När vi kom hem kom H:s föräldrar och lillebror hit. Det var mysigt :) H:s lillebror lekte med Bosse och Bosse var väldigt uppe i varv! Kvällen kom, jag somnade i soffan och så slutade söndagen (ja vi han med lite räkor först).

Nu har jag varit ute och kännt på ett underbart väder, ska snart ta Bosse på promenad och gå till handledningsmöte. Ikväll är det tydligen Bf-möte på Pedagogen också. Fullpackad dag!

Men först frukost :)

:)

image358

Samma visa..

Ja likadant idag, en tidig morgon och jag var inte på mitt bästa humör efter att Bosse väckt mig med att tugga på mitt hår. Sen vägrar han att ligga någon annan stans än mitt på min kudde, jag puttar bort honom men då envisas han med att lägga sig på mitt ansikte. Vi har verkligen försökt med allt jag och H, byta platser i sängen, byta kuddar, göra egen plats till Bosse, men det kvittar vilken kudde jag har för han ska alltid ligga på just den. Byter jag plats ska han ligga på den kudden jag har där, ligger jag ihopkuren som ett foster ska han terrorisera mig då med. Saken är den att jag är för trött för att göra någon stor affär av det, jag vill bara få sova! Men inatt kommer jag visa med inte bara kroppspråk utan med röstläge att min plats -ÄR MIN! Jag är Alfahonan och han ska inte ta min plats jämte H den lilla Bossegayen!

Nu har jag käkat lite och ska ta tag i skrivandet igen... Imorgon åker jag, H och Bosse till Lysekil för att stanna hela helgen, hoppas på solsken :)



image354 

Tre bilder från februari..

Det är verkligen tidiga mornar... till bibloteket när det öppnar för att kunna vara hemma till 11.30 och avlösa H med Bosse. Kan inte lämna honom några längre stunder än.. Har sett likadant ut två dagar i rad och lär fortsätta. Jag gör min läromedelsanalys i stress, då man inte får låna hem gamla läromedel måste jag kämpa allt jag kan de timmar jag är där. Sen är det hem för att läsa, skriva forskningsläge och allt annat jag inte fått gjort. Det finns dom som ser C-uppsatsen som ett livsverk, för mig känns det just nu som ett hafsverk... Phu.. vi får se hur det går..

Efter en förmiddag på bibloteket och en eftermiddag framför skärmen hemma i köket, så åkte jag in till stan och mötte upp M. Vi fottade Bosse i vasaparken och tog en fika på uteservering - mysigt! Jag fick en cdskiva av M med lite bilder som vi tog i februari. Alltid kul att titta igenom vad resultatet blev!

Nu ska jag ta och koka en kopp te, är lite frusen sen vi var ute (för lite kläder kanske?). Ska titta på frusna män söker kärlek - Älskar sånna program!!  Kram på er!

image351image352
image353

En liten kvällsuppdatering!

Pannkakor, glass och sylt! Nu ska vi gå ut på sista rastningen med Bosse. Hoppas morgondagen blir lika solig som idag för imorn ska jag till skolan (Bosse ska med igen) och sen fika med K på stan!!

Natti natti!

En kanonhelg!

Har ni liksom jag haft en toppen helg? Vilket väder, det är oslagbart att det får vara så härligt i april! Nu ska jag sätta mig ner och skriva på min uppsats -vilket jag INTE känner för! Just nu vet jag inte hur det här ska gå, jag vet verkligen inte hur jag ska ta mig egenom det här jobbet som ligger framför mig.. Jobbigt faktiskt.

Bosse hade det fantastiskt bra i Grebbestad, massa lek och bus. Skogspromenader där han fick gå fri, han är en hejjare på att gå precis vid mina fötter. Övningar på inkallning gick super - ja en bättre hund finns nog inte! (vänta bara tills han kommer i trotsåldern;)

Ha en bra Måndag mina vänner! :)

Hej då Gbg!

Nu drar vi tre till Grebbestad och har det härligt! Det underbara vädret kommer göra det tillochmed bättre än det brukar bli, hur nu det kan gå till? ;) Längtar så efter Mammi och det ska bli så kul att hon får träffa lilla B, vilket fullständiga namn är BOSSE!
Allt är packat och klart, jag har på mig en kjol, mönstrade svarta strumpisar, svart linne under och ett vitt över, minnetonkas och marin kavaj med guldknappar! Nu är det verkligen vår i luften! Vi ska ta en liten lunch på Centralstationen innan vi hoppar på tåget. Ha en härlig helg allesammans :)

image347

En liten skolpojke!

Idag har världens duktigaste vovvekille varit med i skolan (ja, jag kunde övertala H;). Han var så duktig B, sov mest i klassrummet, då han inte låg vid mina fötter och tugga på sitt ben han fått med sig. När han gick iväg lyssnade han fint på min inkallning och kom snabbt tillbaka -Jag är en stolt hundmamma! Imorgon ska vi till Grebbestad, H har bokat tågbiljetter så nu kommer lillen att få testa på att åka tåg med :) I Grebbestad ska vi träna på inkallning på gräsmattan, ja jag tycker verkligen att det är kul att ha hund!

Hittat en klänning som är precis i min smak! Tänk denna med mina minnetonkas och ett gäng kraftiga träarmband!
 Som den indian man är...

Önskeset..

Det finns så mycket fina grejer nu så jag blir helt tokig! Bara längtar efter varmare tider... Ett ihoplock av favoriter följer:

Silk Frill Dress - view 1 Platform Sandal - view 1image329

N2 My Hero Collection Heart & Locket Bracelet
Klänningen är från Topshop
Ingen har väl missat peeptoe heelsen från Topshop!
Väskan (som jag redan har!!) är därifrån likaså...
Armband från Asos.com

Det här tillsammans med min marina kavaj med guldknappar..  Önska sig kan man ju alltid...

Tack för solen!

Ännu en tidig morgon... Men när man väcks av en superglad och urgullig liten valp och sen ser solens strålar -då kan man inte klaga! H tog endå tidigaste rastningen kl 06.00, sen har jag både hunnit duscha, prata med mammi i tele, rasta B, mata B, klippa B:s klor och leka i massor. Nu sover båda mina killar och jag ska ta tag i skrivandet.. Hoppas att jag är en riktig idéspruta idag :P

Vi ska börja miljöträna B nu och jag hade tänkt ha med han på grupphandledningen på Torsdag, det var klartecken från lärare och allt men.. En viss harig husse vill inte släppa iväg honom än och jag vill inte trotsa. Men ska försöka få med H på att ta B och åka en sväng med vagnen eller ta en runda runt redbergsplatsen så lillen får lära och se något nytt!

Men först och främst är det skriva skriva skriva som gäller!
                          Kramar!

Uppsats igen..

Ja, visst är det så att jag ska skriva en uppsats igen - En C-uppsats. Ååå, vad jag bara inte vill! Solen skiner ute och jag skulle vilja ha på mig klänning, kraftiga strumpisar och en tjock kofta för att sen ta med mig lilla vovven på stan. Men icke... tur att vår lilla valp bara ska röra sig i området lägenheten och parken nedanför än så länge. Det är det enda som håller mig hemma just nu! Jag har verkligen ett stort jobb framför mig, och det är bara att köra på. Men ack vad det ska vara svårt..
Ska försöka att utmana mig själv att jobba stenhårt till 16.30 när min älskling kommer hem. De enda pauserna blir när B ska rastas eller ha mat (vilket är typ hela tiden med en liten valp;). Men min tanke är god!

Ni som får njuta av solen på annat ställe än i en park med en busig valp, tänk på mig! Jag blir tokig på att inte ha lämnat hemmet sen i fredags. Men till helgen blir det Grebbestad, B ska få se båtlivet och jag längtar!

Ingen rättvisa.

Livet forsätter som vanligt för de flesta... Men stanna upp och tänk till. Vad är det som har hänt egentligen, hur kan något sådant få ske? Jag kan inte få nog av frågetecken, och jag kan inte låta bli att känna hat. Finns nog ingen tröst att hämta för hennes närmaste, men om man med en bön kan hjälpa så ber jag mer än gärna.

Be en bön för Engla!

Solig dag med busig kille :)

Idag har verkligen vår lille kille tuffat till sig, han har hälsat på flera stora hundar nere på gården och är riktigt stolt över sig själv! Men självklart också trött.. det tar på krafterna att leka med dom stora.

Regel nr 2 -Vi ska absolut inte ge mat från bordet!

Den bröts då H åt lite ostmacka -Ost är ju supergott!  Hahaha, ja än så länge är han bebis så det kommer väl bli större konsekvens från vår sida med tiden. Och på tal om med tiden så längtar jag verkligen tills då jag kan ta med mig B på stan! Jag och H har köpt en bra väska som han kan vara i vid sånna tillfällen. Men nu får det räcka att vara i sin blåa blomma för B, och där trivs han gott!

image344


Päron ?

Klockan 04.40
-"Älskling han gnyr"
-"Han vill nog kissa... gäsp"
-" Bara att gå upp då"
-"Mmm.."

Sådär road går jag ut i regnet med H och B.. Tur att B ligger på H:s sida av sängen för jag hade aldrig vaknat av hans ljud när jag sover min sjusovarsömn..

klockan 08.08
-"Älskling han gnyr igen.."
-"Han känner väl sig ensam i sin bädd"
-"Vad ska vi göra då?"
(och nu går jag emot regel nummer 1!)
-"Ta upp han i sängen"

Allt för att få några enkla timmars sömn till..

Tror ni fler regler kommer att brytas som nyblivet päron till en Petit B ?

Nu är vi hemma med lillen..

En lång dag... Vi var uppe tidigt imorse, och det har varit mycket idag! Men äntligen är vi hemma, och jag är helt slut. Lilla bebben ligger och sussar i sin bädd med sin mjukiskanin som han fått av H. Bebben är verkligen förtjust i H och H grymt förtjust tillbaka. Lägger upp bilder imorgon på honom för nu ska jag mysa med min kille och vår lilla valp.

Kramar

Kläder..

Det här är varför jag gillar vår och att vara lite solbränd. Enkla kläder som en tischa och jeans, ostylat hår och no make ser endå okey ut. Man kan tillåta sig själv att vara lat! Har haft detta till skolan med minnetonkas (indianskor), J. Lindeberg kofta, stor svart väska och Mc-jacka. Våren är på gång!!
image340

En till av de nya klänningarna som jag väntar på att få använda! Prickigt är sött... Men inte så sött som Bebben vi hämtar imorn! Ha en underbar dag!!


bebben <3

På fredag lilla bebben så kommer vi och hämtar dig :) längtar... hihi! Du är ju bara föööör söt!

image339

Nyinköpta klänningar.

Visst är våren och sommaren underbar! Att man kan ha på sig sommriga romantiska klänningar det älskar jag! (Som säkert ingen missat ;) Lägger upp några bilder på några av de nyinköpta! Med ostylat hår och osminkad mule är det klänningarna i sig som ska ha fokus. Med rätt make, hår, skor och väska kommer det här att bli perfa! Ikväll lägger jag kanske upp lite bilder på vår Bebbe också :) Kram på er!



och favoriten...

image336
image337

Vi ska bli tre!

Min älsklings övertalningsförmåga är fenomenal. Som mina vänner vet blev det nej förra gången men ett nej har nu förvandlats till ett ja och nu ska vi bli tre! På fredag åker vi till Norrköping för att få med oss vår lille kille, vår valp :) Nu är det klart! Det känns otroligt roligt och jag kan inte tänka på annat! Lovar att ni kommer att få se massor med bilder på honom och efter en vecka i hemmet är våra vänner välkomna att komma och träffa honom. Men första veckan måste han ha lugn och ro... Men sen kommer ni allt få att bli hundvakter ;) Vet iallafall att en person är rutinerad på husdjurspassning, dock katter men jag har förtroende för henne. Tror hon skulle passa bra med en liten vovve på armen ibland (det passar moderatstilen;) Hahaha!

Jag vill att fredag ska vara idag! Ååå att man måste vänta 3 hela dar till.. Men det är en del grejer att förbereda så dagarna kommer förhoppningsvis att gå fort, imorn ska jag jobba på Skårskolan hela dan så då springer tiden iväg.

OBS! BILDER från Thailand ligger inte på mitt bord -det är C ansvar och jag lägger upp så fort jag får några!


Massa looove!

Picture..

image332

Lite bakis idag, men det är det värt -riktigt kul igår! En återförening med Park Lane, det var ett tag sen sist :) Mycket folk och många man kände. Jag och H skulle ha tvättdag, men som dom puckona vi är hade vi blandat ihop datumen, det är visst den 6 och inte 7 som vi trodde. Lite senare ska vi äta superfärska räkor, fick dom av mamma som hade med sig direkt från båt. Mums..

Ha en härlig Söndag!

Tillbaka i kalla Sverige!

Vilka underbara dagar i Thailand! Det gick så där med att blogga på plats, men nu är jag hemma igen :) Vi har verkligen haft det grymt bra, kanonväder varje dag, häliga bad, supergod mat och riktigt bra shopping. Jag har handlat 5 klänningar till mig själv, lite till hemmet och presenter till älsklingen.

Får blogga mer sen, jag och älsklingen ska in till stan och fika, ikväll blir det handboll och mys i soffan.

Uppdaterar med bilder så fort C har laddat över dem från kameran och skickat -allt hänger på henne!!

Kramar!

RSS 2.0