Shoppat har jag gjort ja..

En dag på jobbet och sen åkte jag in en snabbis till stan.. som blev 2,5 h. men vad hinner man på den tiden då man ska i affärer? Jag provade Acnejeansen som jag visade på bild för ett tag sen och de är läckra, men inte så som jag tänkte. De är nämligen bagy, och jag ville ha de riktigt tajta. Fick gå ner 100 storlekar för att få dem tajta, men då satt de inte så snyggt. Iofs så är ett par slappa slitna rullade jeans till sandaler och ribbat linne inte fel det heller :P Men jag får tänka på det lite.. smälta in lixom. Jag hittade annat så klart istället! Se här:



En "prettokofta" från Malene Birger,  den kommer användas det känner jag på mig! Värd priset:)
Jeans Bikbok (de som jag provade för ett bra tag sen fick följa med hem nu helt enkelt)
Skor Monki (likaså blev det med dessa, jag har provat de förr men nu slog jag till. Lagom klack i jobbet också)
Lösstickad tröja Monki

Men tjena säger jag efter att försökt gå in på Beyond Retro -försökt! Så galet mycket folk var det! Sen är jag inte helt där än... alltså med second hand. Det har hänt, men inte ofta det... kanske mognar fram.

Nu ska jag fixa mig inför kvällen när det blir VIN och MAT - i den ordningen ;)

Kram!

Räkningar!

Det är till och med kul att betala räkningar idag! Jag vaknade som ett litet barn på julafton, ringde banken och hörde att min lön kommit in -MIN FÖRSTA RIKTIGA LÖN!! Sen kunde jag inte sova mer, gick upp och betala mina räkningar och nu fantiserar jag om vad jag ska unna mig för förstalönpresent :) Det är nämligen en regel har jag hört att när man ska köpa sig något ordentligt till sig själv då. Men vi får se vad det blir... om det blir;)

Nu ska jag ta på mig varmt, gå ut med Bosse på en morgonpromenad, komma hem, dricka kaffe, fixa mig och sen åka till jobbet!

Kraaam!

En vecka som går mot sitt slut...

Jag är väldigt nöjd över att fredag på mitt jobb är för mig en lektionsfri dag! För det känns som om helgen börjar redan på torsdag då :) Jag kan gå upp lite senare fredag morgon, åka in till skolan när det passar, och väl där har jag främst planering. Jag går oftast in i någon klass, men det ligger inget ansvar på mig, och jag kan fixa och dona lite... Bra det där alltså! Imorgon är det planering och möte klockan 13, sen är det helg!! Vi har planer för helgen, det är middag och vin hos R och S imorgon, morgonpromme med tjejerna sen shopping, ikea och kanske bio med H på Lördag. Söndagen ser ut att var fullplanerad den med.

Men nu ska jag snart ut på promme med M, och kanske hennes lilla bebbe är med också. Sen kommer min älskling hem och vi ska myyysa! Fick pussats lite i bilen när han hämtade mig på jobbet, men sen var det träning för hans del. Läängtar tills min karl kommer hem - Han är bäst! :))


Kramar

Försenade bilder..

Hade beslutsångest inför kalaset i Lördags och tog ett par bilder som jag kan visa upp här.. Det där med vad man ska ha på sig är inte alltid lätt!



Det fick bli den klassiska svarta dock... alltid rätt att bära svart när man är vankelmodig:)

Annars ser läget ut följande: Jag har gått lång promenad med A och I, det bästa när vi alla bor så nära:) Nu ska jag efter en lång dag med lektioner och ämneskonferens slappa framför TV-n!!!


Nätshoppat!


Det här är vad jag nätshoppat igår.. Koftan alltså! Hoppas att den är lika fin i verkligheten som på bild:) För i sånna fall kommer den vara urfin både till att liva upp en "casual friday" outfit eller över en klänning en sommarkväll...
Längtar tills den kommer, för det dröjer ett tag.

Nu ikväll gäller jobb och måsten - men så är det ibland! Kram

Mer inspiration..



Jag har precis nätshoppat!! Inte det på bilden... men annat. Ni får snart se:)

Zoe..

Det var en riktigt bra helg, men vart tod den vägen? Vips och det var måndag igen! Jag tycker i och för sig om att dagarna går så galet fort för jag längtar sååå till våren! Jag vill ha massa härliga kläder, skor, väskor, sjalar - allt! På festen i helgen blev det svart, klassiskt, halterneck.. Bild kommer att komma. Men jag vill inspireras av snärtan på bilden nedanför och känna solstrålarna värma. Snart så.... snart är vi där...


Härliga helg!





Bad och pyamas..



Nu har jag gjort fredagsbadet och tagit på mig pyamasen..;) Bara att mysa på!


Helg igen..

Veckorna går galet fort! Jag hinner knappt blogga, än mindre ta kort på vad jag har på mig eller vad jag gör. Bara att gilla läget, det får bli lite sisådär ett tag framöver. Det är helt enkelt för mycket saker som ska hinnas med. Men idag är det fredag igen, och ikväll ska vi bara slappa.. annat blir det imorgon då H:s pappa fyller 50 och vi ska på stort kalas! Hade gärna haft på mig någon fin ny klänning, men får leta efter något gammalt igen.. det är så tråkigt! Ja ja.. roligare tider väntar, då pengar finns och jag kan shoppa! Ja, jag vet det är mycket tjat om pengar från min sida, men livet blir helt enkelt så mycket tråkigare när man står utan :-.... Vilket jag gjort sen i december ungefär! En evighet!

För att tala om något annat så kan jag berätta om mitt extrema sug efter sötsaker som inte vill ge sig idag! Inte ens efter kakrace, sura godisar, marzipan och mer godis igen så vill det sluta. Helt enkelt så kommer detta att bli en himla söt dag ;)


Kram! 

Äntligen hemma..

Jag var så trött imorse, och hela arbetsdagen har jag mest gått och längtat efter H.. Ville bara ligga kvar i sängen och mysa imorse, inte alls tvingas upp och iväg! Dagarna är ju väldigt bra på mitt jobb, och de går fort - men det händer incidenter HELA tiden. Tur att vi fyller raster med skratt och roligheter också, en rolighet är att vi ska äta semlor imorn på vår konferens :) Haha - me like! Lite min och vår teamledares idé som är lika tokig i semlor som jag:)

Ha en fin kväll, jag ska skriva roligare inlägg imorn -kram!

Semlebesatt!!

Jag ÄLSKAR semlor! Det växer sig bara starkare för varje år, och detta året har jag sett till att frossa ordentligt på denna delikatess :) Men klockan är bara 13 och jag har redan tryckt i mig 2 stycken, en på Ikea vid 11- tiden och sen en här hemma också, alldeles nyss. Det är ju bara föör gott :P Hihi..

Igår var det alla hjärtans dag och inte fick jag till något blogginlägg då H väckte mig med frukost på sängen och sen tog med mig till hans familjs land. Det var så mysigt, promenader ute på isen, en brasa som spraka hela dagen, mat och dryck, bastubad - heelt underbart! Han är fantastisk min H! Love him...

Nu ska jag planera för min arbetsvecka, hur jag ska lägga upp veckans lektioner. Men vi hörs kanske senare ;)


Dagens kostym 13/2

Nu har jag gjort besök på ett flertal affärer i stan och det skulle jag INTE ha gjort - Det finns ju så mycket fint! Har framförallt fastnat för en jeansjacka alá bikerstuk i ljusblått på Monki - den är så fin :) Men det får vänta tills pengarna rullar in på kontot..



Tjock kofta och acnekappa ovanpå såklart! Men annars är det så här jag ser ut idag :)

Fredagsmyys!

Vaknade av ett sms från mamma där hon skrev att hon satt på altanen i solen och C låg i poolen framför henne... Ååå THAILAND säger jag bara! Men det var bara att ta på sig lite varma paltor och ge sig ut med Bosse för min del. Det är iallafall sol här, kallt och vitt. Och ikväll är det myyys här hemma + imorn med då det är allahjärtansdag. Jag hade faktiskt missat det om jag ska vara ärlig. Men inte min älskling, och först efter att han gett lite förslag på söta saker att göra ihop på lördag så steg ett ljus för mig -"aha.. det är ju alla <3 dag!!"

Men nu ska jag hoppa i duschen och fixa till mig för att sen åka in till stan och fixa ärenden.. har sett riktigt schyssta dioder att ha i duschen så vatnnet ser färgat ut - härligt :) Kanske något för framtiden..



Dyker nog upp bild på dagskostymen senare idag.. det finns ju de som upskattar sånna bilder:)


Från soffan..

Jag är precis hemkommen från en dömysig fika på Le Pain tillsammans med M och hennes lilla docka! Lilla E är så söt så man vet inte vad man ska ta sig till - urgullig!! Gott kaffe och en smarrig bulle med massa vaniljkräm fick det bli :) Nu har jag dock ramlat ihop i soffan och ska inte gå ur den för än H kommer hem.. Bara slappa som är så skönt!

Så här ser jag ut idag:


Kram

Lovets Torsdag!

Nu är det redan torsdag på det här sportlovet.. Jag skulle vilja vara utomlands nu, och inte blir det bättre av att Mamma och C sitter på planet till Thailand om 3 h!! Vi här hemma vill också åka! Men får glädja mig åt att solen skiner ute, att jag hade en mysig morgonpromenad med A, och att jag klockan 15 ska fika på Le pain med M och hennes 4 månaders lilla tjej:) Hade gärna åkt in till stan ett par timmar, men har inga pengar och jag bara veeet att affärerna kommer vara tokfulla av fina grejer. Jag vill ha nya jeans, har provat ett par från Bikbok och de är schyssta, men Acne har ett par riktigt fina också. Vet inte hur de ser ut på men.. Kanske bara ska åka in till stan och ta en jeansprovarrunda för att veta vad jag ska köpa när jag får min FÖRSTA lön!



Varianten från Acne...


Den nya manen..



Vaccination och husmanskost.

Idag har Bosse och jag varit hos hans doktor för vaccination. Han var fin i hullet och glad och go, en riktigt fin hund tyckte farbror doktorn. Sen har jag hunnit med städning och nu en härlig middag baserad på potatismos, strömming och lingon. H undrar hur mitt mos alltid blir så gott, haha.. Ska jag erkänna tro? Jo vars - mycket smör och vispgrädde är melodin! Mumms så gott :P

Jag ska lägga upp bilder på nya håret, men det går att se lite grann på bilden nedan :)



Ha en go kväll!

Brillor..

Man hinner med mycket i en småstad på en dag! Nästan föör mycket.. Det som hemma i Göteborg brukar ta en hel dag går på ett par timmar här. Som imorse, jag gick upp vid 9 och ut med Bosse, fixade klipptid, åt frukost, klippte mig, bloggade, gick på stan i alla affärer, gick en till promenad och kom hem. Gissa vad klockan var? jo 13! Aldrig att jag hunnit med allt det där i Göteborg på 4 h! Endå har jag gjort allting i superslomotion.. Men på stan hittade jag ett par solbrillor som kommer sitta galant till min stilfulla page. Ett par Ray Ban pilot! Riktigt snygga! Och tänk till en randig oversize t-shirt, korta shorts och minnetonkas! Läckert:P


KLIPPT!



Nu är det gjort! Håret är avklippt! Känns galet konstigt och bra på samma gång :) Det gav mig kanske inte ett "äldre" utseende.. lite mer skolflickelooken :) Men man vill inte sluta att gå till spegeln, känna på det, ändra bena och se vad det finns att göra med det. Jag kan tyvärr inte lägga upp bild, för min mobil åkte av misstag med bilen till Göteborg. Men imorn kanske det kan komma upp kort! Det är helt rakt avklippt, så det ger lite "vassa" kanter, annars skulle jag se för snäll ut. Ja.. ni får se senare helt enkelt! För nu ska jag ta med Bosse ut och gå, det är klarblå himmel, strålande sol, och stilla hav, så som när kusten är som bäst!


Kram :)

Imorn kanske det blir page!

Är hos Pappa nu, och han ska hjälpa mig finansiera en klippning :) Så imorn kanske det blir page på mig! Jag ska se om det finns någon tid att klippa sig här i Lysekil, men vågar inte hoppas på för mycket. I allafall vill jag bara bli av med längderna nuuu! Jag vill ha något nytt och inte jämt och ständigt se likadan ut - det finns faktiskt inget tråkigare! Men jag ska inte ta för höga toner, kanske spelar nerverna ett spratt för risken finns alltid att man inte blir nöjd :P Å andra sidan så växer hår alltid ut igen! Tänk så härligt som på bilden nedan, precis vad jag vill ha!


Jag ser en solig varm dag framför mig, slitna jeanshorts, vitt ribbat linne, stora armband, brunbränd i hyn, med hårtoppar som smeker nyckelbenen! Haha, på tal om nyckelben så blev mina sådana offer för en offentlig beskådning i skolan häromdagen. Barnen stod och gapa över hjäälp vad läskiga dina ben ser ut där - "de sticker ju ut! Massor! " Ja vad fasen ska man göra med sin kropp som ser ut som den gör? Dölja nyckelbenen med hår kanske? Hahaha.. Men visst kan min fantasi få en att nästa vilja klippa stubb så vackert framlaggd som den är ;) Är säker på att sis K förstår preciiis vad jag menar!


Puss


Bosse 1 år idag!

Tidigare inlägg var lite snålt på text.. Och ingen hyllning till vår lille pojk som blir 1 år idag! Så jag gör en uppdatering på vad vi sysslar med.. Vi firar ATT Bosse fyller 1 år och att min älskling och min bror har namnsdag idag - häftigt va! De har samma namn :) Det är min brors tilltalsnamn och min älsklings andranamn:P

Nu lite bilder på Bosse och ett STORT grattis!!!


Sugen på blond igen!



Trodde aldrig att jag skulle säga det, men efter att ha kollat igenom gamla bilder hemma hos mamma så blev jag för en stund sugen på blont igen! Ja, jag vet inte om jag kommer gå hela vägen dit och min karl är inte lika het på ideén... men det ser ju så härligt ut!

Har ni en härlig helg? Det har vi! Det blev mousakka till middag och ikväll - SKALDJUR så klart!
Kram

Sportlov!


Välförtjänt lov väntar ;) Ja, att vara lärare har sina fördelar - nu är det lov och därmed ledighet nästa vecka. Det har varit en intensiv vecka, då jag både har tappat rösten -helt! Haft mysigt på kvällarna, med lite middag och sällskap av R och S, och min älskling så klart:) Men jag hade också talförbud i 1 ½ dag - ni som vet hur mycket jag ÄLSKAR att prata! Ikväll är det lugnt mys här hemma och imorn åker vi till Grebbestad. Nästa vecka BLIR det bättre uppdatering!

Fin helg på er!

Bild från förra helgen


Nu börjar den "riktiga" veckan.

Helgen har sprungit förbi, det har varit 25  års fest, besök i Kungälv, promenader och andra trevligheter :) Kungälvsbesöket resulterade givetvis i lite bilder som kommer dyka upp då och då här på bloggen framöver! Annars började min första riktiga vecka idag och jag är nöjd med dagen. Men med en förkyldning som inte släpper och 6 lektioner idrott på raken så har satt sina spår - jag är mör nu! Så hörs imorn!


(Måste bara tillägga, att visst jag är blek så här års MEN bilden är fixad så jag ser extra ljus ut :P )

RSS 2.0