Midsommar II


En midsommarafton!



Nu är vi hemma och landar i lägenheten! Vilken underbar midsommar vi haft :) Lysekil och vänner - Fantastiskt bra! Jag ska fixa upp lite fler bilder här på bloggen. Önskar er en härlig kväll och vet ni vad INATT ÅKER VI TILL RHODOS!!!!!!!!!!!!!!!

Nedräkning!

Gick inte att ladda upp någon bild på det härliga hotellet vi ska bo på. Men nu är det verkligen inte ALLS långt kvar! Tänk om 3 dar ligger vi på playan på Rhodos! Idag har jag hundra saker att uträtta, så mycket så jag tillochmed skrivit en lista. Allt från att fixa inför morgondagen - midsommar:) till att växla pengar, köpa solskydd mm. I eftermiddag åker vi till Lysekil där vi firar morgondagen med "Sälengänget". På Lördag åker jag, H och K upp med Bosse till Mamma i Grebbestad, där plockar vi också med oss P så vi inte glömmer att ta med han på resan ;) Sen ner till Göteborg, laddar under kvällen för att gå upp mitt i natten och ta taxin till Landvetter. Så ser närmaste dygnen ut!


Kram!!

Från helgen!



I helgen firade vi N och K som fyllde år. En heldag i Torslanda där vi började med att följa bröllopet alla pratar om och sen fixade en buffé till resten av sällskapet. Det blev en kanondag/kväll! Först ett underbart bröllop - Jag älskar kungafamiljen! Sen åt vi gott, drack gott, och spenderade timmar på samtal med en hög av vänner som kom för att fira födelsedagsparet ;)

En första semsterdag!




Hur kan en första semesterdag bli bättre än idag?! Jag vaknade och pussade på min älskling. Efter det kom min kollega och hämtade upp mig och vi åkte vidare till en annan arbetskamrat för att äta frukost, se på hennes nyrenoverade lägenhet och umgås. (Ni förstår att jag trivs med mina arbetskamrater som väljer att spendera första semesterdagen med dem;)
När vi sagt hejdå satte jag mig på vagnen in till stan och gick i affärer med K och S. Jag fick köpt en strandklänningg, t-shirt, bustier, underkläder och skorna på bilden ovan :) Härligt va! Nu är jag nästan redo för att åka till Rhodos:) Bara lite mer grejer att fixa och köpa. Och en midsommar i Lysekil först!


Kram

Sommarlov!



Idag börjar min semester! Nu har jag 8 veckor och 2 dagar av total ledighet framför mig!
NJUTA SOM BILDEN OVAN! njuuuta :))


Dålig bild..

En helkass bild bjuds det på :)



Nu promme med L!

See yah!

STCC City Race

Ja, det blev lite party i Lördags. Och sen en lugn söndag igår.. Jag fick inte med mig kameran ut i helgen, vilket känns tråkigt nu! Hittade dock lite bilder från festen, som innehöll grym musik, sällskap, bubbel, snittar - allt som behövs:)



Det blev ett snabbt ombyte av outfit innan jag gick.. samma byxor men ett svart spetslinne och högre klackar. Ska se om jg kan fixa bild tror det finns en på kameran!

Partykväll??

Jag försöker bestämma mig för en outfit att ha ikväll.. lutar åt den här över, med en clutch och kavaj till :) Det ser ut som det blir partykväll:P
Först lite barrunda, sen Hamngatan och sist Push sommarfest -eller något i den stilen. Det är bäst att inte bestämma för mycket! Men nu har jag en timma på mig att spika outfit och fixa hår. För enkelhetens skull kanske jag har den här frisyren. Eller kanske lite tråkigt?
Ha en fin lördag!

Bröllop!

Och nu en uppdatering på förra helgen!
Ett vackert brudpar, trevliga gäster, god mat och god dricka! -Precis som ett bröllop ska vara :))

Uppdatering!

Nu kommer lite uppdatering från förrförra helgen:) Jag och min älskling var i Lysekil på visningar med Pappa vilket resulterade i köp! På lördag kväll så bjöd L och R in till grill på deras gård. Mys och mycket gott...

JUNI!

Jag uppdaterar dåligt, men en god nyhet är att jag bara jobbar två veckor till sen har jag nio veckor semester!! Så då kommer jag att bli bättre på uppdateringar:) Kanske inte under de 2 veckor som vi är på Rhodos men efter det. Vi åker den 27/6, alltså om 3 veckor. Om jag längtar!!!

Vad händer annars i mitt liv? Jo, jag jobbar och gnetar.. Går promenader med S som har två bebisar i magen, en liten tjej och en kille... Kan ni förstå att våra fina vänner R och S ska ha tvillingar i höst!

Vad händer mer.. Jo vi var på ett fantastiskt bröllop i lördags. K och J gifte sig! Jag har massor av fina kort men sitter på jobbet nu så kan inte ladda upp något. Här är bild på söta K iallafall: Mitt i dansen på Smögen!


Vi laddar för en ny tjejhelg på smögen efter att jag och sis kommer hem från Rhodos! Tänk vilken sommar det här kommer att bli :) Jag känner på mig att den kommer att vara något alldeles extra! Jag ska bara njuta, ha på mig härliga kläder och dricka mousserande rosé!

/Back to work

RSS 2.0