Bildbevis...





Lite skulle det bli ja..

Men det kunde jag inte riktigt hålla... Det blev mer en lite, det blev:

Randig tröja från Weekday
2 olika linnen från Weekday
Id. bare minerals make up produkter
2 Armband från HM
Sjal från HM
Present till älsklingen från Solo
Skärp från Monki
BH från NK

Har jag glömt något tro?....

Det kommer att dyka upp bilder!

Kramar:)

Lite fattigare..

En ansiktsbehandling, produkter, 2 par jeans, 1 skjorta... fredag började bra. Imorn får det gå lite lugnare till. Jag ock L ses kl 12 på stan, sen är det shopping för hela slanten. kanske ett par glas vin på Soho också - how knows;) Men det får bli en lagom shopping för min del, jag började stort idag - Men jag är nöjd! Mycket nöjd! En sneak peak på jeansen, resten kommer upp senare. Nu - KAFFE!




Det fick bli ett par mörka i samma modell som jag har ljusa.. Båda paren från Bik Bok
de ena lite dyrare, de andra lite billigare - men i stort ETT BRA PRIS:)

Uppe med tuppen..

Min älskling brukar ta morgonrundan med Bosse, men då jag vaknade 6.30 pigg som en lärka så gjorde jag det istället. Så nu har jag varit ute på en 20 minuters minipromenad:) Och diekt efter in, brygga kaffe, plocka fram frukost - Gott! Det är ju helg nu igen, jo fredag känns som helg hela dagen tycker jag. Och jag ska inte bara till jobbet och träffa mysiga arbetskamrater och ha fredagsfika, jag ska på ansiktsbehandling efter jobbet också. Känns så lyxigt!

Ha en fin fredag mysiga läsare!!

God morgon sol!

Jag vaknade utav en så skum dröm inatt! Jag drömde att jag var mitt i ett psykbryt och var totalt galen! Det är så äckligt med sånna drömmar, för bara två dar sen drömde jag att min bästis K blivit knäpp och var en kopia av en boende på ett gruppboende som vi känner till. Antingen gick hon som en snigel så långsamt, eller så trippa hon fram och sa "Det vill jag ja... det tycker jag ja.. osv". So freaky! Men komiskt så här i efterhand... även om jag inte har hämtat mig från känslan att vara i ett totalt bryt där jag ska slå en dörr sönder i små beståndsdelar.

Men men, nu är det bara att lägga galna drömmar bakom sig och tänka på annat - som att det är torsdag! Vilket innebär helg nästan;) Jag har mitt planeringspass nu på morgonen, flyttat från fredag till torsdagar. Och jag började dagen med en morgonpromenad med Bosse i solen, nu blir det en kopp kaffe, filtallrik, banan, macka. Sen ska jag till jobbet och planera lite innan det är dags för mina lektioner i eftermiddag.

Dags att kila iväg:)


Kram

Hej!!

Nu var det längesen bloggen blev uppdaterad! Varför? Jo, jag har fullt upp nu för tiden;) Men i denna stund sitter jag med kaffekoppen, precis hemkommen från jobbet, och har lite tid över för bloggning. Det är bara två veckor, inte ens det, sen har jag påsklov. Och då kommer vi kunna snacka uppdatering av bloggen, precis som förr i tiden när man plugga. Om två dar får jag lööön!!!!!! Som jag ska börja med att spendera på en härlig ansiktsbehandling och make up av märket i.d. Det är säkert 4 år sen jag var på ansiktsbehandling sist så det ska bli så härligt:) Annars är helgen som kommer oplanerad och inte alls så hysterisk som helgen som nyss gick, då vi var i Grebbestad och hade 100 gärn i elden, sen direkt till Göteborg på kalas.

Jag funderar på om jag ska ta Bosse på en promme in till stan nu och kolla in vad det kan tänkas bli för shopping efter lönen. Jag ska ta en funderare, ut i det fina vädret ska jag iallafall :)


Kram!

Sjuk med sommarlängtan..



Jag är sjuk idag.. och det vill jag INTE vara! Vill få gå till jobbet, känna mig pigg och alert, uträtta viktiga saker som att efter jobbet gå till Åhlens och bli sminkad;) Men icke, inte idag.. istället ser jag ut som "hej kom och hjälp mig" i en turkos mysdress. Jag längtar till sommaren, strålande sol, glass och salta bad... allt det där som Lysekil står för. Gårdagens vårlika väder fick inte längtan att bli mindre. Men vi är påväg dit.. så snart, snart :)

Kram

Oh what a night!

Haha, en lugn middag igår slutade klockan 4 på morgonen... Det är alltid kul med sånna oväntade trevligheter, spontana kvällar där man besöker ställe efter ställe och sist hamnar på Park:) Man träffar hela Göteborg på en och samma kväll, och märker att livet förändras med ministeg i utelivet. Allt är som det alltid varit men endå lite annorlunda... Det som är annorlunda är att man inte har Avenyn som 2:a hem längre. Det finns andra som tagit över kontraktet. Man går VIP pågrund av gamla meriter, inte aktuella inbjudningar. Ja, saker är annorlunda men på ett bra sätt:) När jag sitter tillsammans med karln min på Burger King då klockan närmar sig 3.30 och pratar skit, när vi ramlar in i taxin och hemma somnar på två sekunder, då inser jag åter igen hur skönt det är att få vara två:) Vi två:)

Ett glas och oliver..

Nu har jag efter min promenad med Bosse, hällt upp ett glas vitt och tagit med mig en stor skål oliver till soffan. Här ska jag ligga och njuta ikväll;) Min promenad jag precis tog bar av in till stan och lite fönstershopping. Var inna på NK och har där hittat en urfin bh från Calvin Klein som ska få följa med hem någon dag. Sen fanns det massa fint både på Topshop, NK och Monki.. Ich bin Shoppingsugen!

Nu ringer min älskling och säger att han är påväg hem, myyys...
Kram

Margerita.. no



Inte bloggat på flera dar! Varför? Jo, för att det varit mycket annat. I Fredags firade vi C och D som fyllt år med en riktig tjejmiddag :) Massa skratt och tokigheter :P I Lördags åkte lilla familjen till Lysekil och stanna till Söndag kväll... Igår så vart det jobb jobb, och idag likaså. Jag skulle träffat mina Brasilientjejer för en margeritakväll, och jag saknar dem såå mycket. Vill bara ses, skratta och ha det så kul med tjejerna. så som jag alltid har! Men jag är heelt slut efter en riktig skitdag på jobbet om jag ska vara ärlig. Måste ladda batterierna för imorgon istället, men just nu vet jag inte hur det ska gå till. Iallafall hade inte ett gäng margerita hjälpt mig imorgon bitti, bara för ikväll.. Och riktigt sånna medel ska jag inte ta till för att slappna av.

Kram

Själv ikväll..



Onsdagar brukar vara en riktig mittenpåveckan myskväll för oss.. Men ikväll är min älskling som ni ser på bilden ovan (långhårig) i Stockholm och spelar match. Som den fjant jag är så saknar jag honom massor... Men jag ska väl få tiden att gå.

Kram på er

Mera mera..



Lite sånna där braplagg! Som en farfarströja i ekologisk bomull från Filippa K, superskön och tunn i materialet! Grym i vår och sommar :) Sen två träningsjackor från Addidas att ha framförallt i jobbet. Den ena är marin och den andra lila, bekväma och snygga tycker jag. Fler plagg kommer... imorn kanske? Hihi..

Kram!

Söndagsfika..



ca 2,5 min senare...



Efter två semlor i min mage i fredags och en idag så hoppas jag nu att dagens var säsongens sista. Men hjälp vad gott det är! Annars har jag haft en lugn söndag, varit på gudstjänst i Sävedalen, promenad med Bosse, slappat i soffan. Om 1 h ska jag hämta min älskling som varit och tränat så ska vi köpa thaimat tills ikväll. Mums :) Igår han jag med en hel del shopping som jag kommer att visa upp de närmaste dagarna alltid lika kul med nytt. Imorgon är det ny vecka igen, tror ni den kommer gå lika fort som tidagare veckor? Nej, inte tänka på det nu.. Nu är det bara att njuta av söndagen, Gossip G, mys, mat, Beck - ja allt det där!

RSS 2.0