Kul igår och en härlig helg!

Idag mår vi som vi förtjänar! Men vilken mysig helg vi har haft - och rolig! I fredags var det tre rätter och mys här hemma med Mamma och C. Igår på dagen var det shopping, jag köpte ett par don donna skor :) Imorgon ska det dimpa ner lite nätshopping i brevlådan, nyfiket väntar jag på det. Men tillbaka till helgen, det blev en helkväll med tjejerna igår och vi hade som alltid riktigt roligt. Vi var på Publik och sen Park. På Park mötte jag upp min kärlek.
Mys på denna söndag kväll!

Veckorna går fort..

Veckorna springer iväg, kalendern är full och varenda helg är uppbokad till max! Är det inte SPA-helg är det tjejhelg eller styrelsehelg, eller vi har besök osv. Kanske är det precis så här hösten ska se ut? Den försvinner iallafall tokfort! Vi försöker lugna ner tempot med ett glas vin och god middag så här i mitten på veckan. Min karl är underbar! Men imorgon är det fredag igen och i helgen ska vi UT, tjejerna ska ha party så det står härligt till! Var faktiskt på Parkan förra helgen och var hemma kl 6 på morgonen. Kanske en repris? Nästa vecka är det höstlov . Vi arbetar några dar sen är det ledigt från torsdag.
Ses och hörs i helgen! Hoppas jag ;)

Nya hemmet..

Jag lovade ju att uppdatera bloggen med bilder på vårt nya hem, hur det tog form allt eftersom vi gjorde iordning.. Det gick väl sådär med det! Men här är lite bilder på hur det ser ut i dagsläget iallafall :





Matsal.. Nästa steg är en lampa att hänga över bordet. Jag vet en perfekt... men den är några tusenlappar bort ;)



Från matsalen in i soffrummet.



En del av vår än så länge minimalistiska hall :)

Den härliga nyheten!

DEN 6 AUGUSTI gifter vi oss!! Kyrka, festlokal och präst är bokad! I helgen var vi i Lysekil med H:s föräldrar och kollade igenom lokalen, funderade igenom placering av bord, dekoration mm. Jag och mamma hann också träffa en sömmerska till min klänning. (Om jag inte hittar en färdigsydd, det är dags att prova ihjäl sig på bröllopsklänningar!) Det känns galet overkligt och helt underbart! Jag tror ingen människa kan förstå hur mycket jag längtar! Tänk att jag och min H ska bli MAN och FRU :)) Iiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Hummerfiske!





Härlig, och gudomligt vacker dag på havet! Hummerfiske fast med en romhona som så vänligt hamnade i vattnet igen:) Tur att mamma och C haft mer fiskelycka innan för kvällen bjuder på hummer och rosévin! En oslagbar kombination. Nu ska vi ut i mark och plocka trattkantareller, sen blir det att stanna inne resten av kvällen för idag har vi fått mycket frisk luft.

ps. Det kommer en härlig nyhet på bloggen inom kort!

Sen uppdatering av kalas :)

Först mat, prat och fina presenter :)
Sen mys i soffan!
Det var verkligen så mysigt att ha tjejerna här! Tänk förr sågs man så mycket oftare än vad man hinner med nu som "vuxen" ;) Vilket inte är bra när man har så härliga vänner som jag! Men det är bara att njuta de kvällar vi får till att ses. Annars har helgen sprungit förbi i vanlig ordning. Pappa har varit här och han har fixat både med tvätt och diskmaskin. Igår var vi på inflyttningsfest hos M i Vasa, urkul :) Och idag har vi slappat och shoppat! På förmiddagen tittade jag och K på nyhetsmorgon och åt frulle, sen gick vi till stan och jag kom därifrån med nya jeans, klänning, YSL-concealer och mascara. Sen har jag och min älskling bara legat i soffan, ätit pizza och nu ska vi se Irene Huss -filmen. Imorgon ska jag träffa S och bebisarna efter jobbet -MYS!

RSS 2.0