Tillbaka!

Vi stannade i Grebbestad hela helgen, och det har verkligen varit en lyckad helg :) Fick oss hummerfest igår med champange att dricka och björnbärspaj till efterätt (Jag och H hade plockat björnbären). Det bästa med helger man åker iväg på är att de känns så långa, som om man haft en minisemester. Tror att det är viktigt för de flesta att växla miljö emellanåt.

Nu häger jag och H framför tv-n, vi har käkat mackor och kollat på reprisen av "Svensson Svensson". Han ska iväg och spela match, jag åker snart till C och sen ska vi se på H när han spelar. Ska bli gott att umgås me C lite, va lite för längesen.

I veckan ska jag shoppa !! Om jag ser fram emot det...

Ha en go söndag! Kramar!!!!!!!!!

Ojojoj Fredag!

Om det är helt fuckinig grymt att det är fredag - Ja det är det! Har gått upp 06.30 tre mornar i rad och varit som en zombi efter jobbet. Nu sitter jag istället med ett "Ben&Jerrys Phish Food flavour" (chokladgalss med marshmallow och små chokladfiskar ihopblandade i en himmelsk sammansättning) och tittar på "That `70s show". När H kommer hem från träningen åker vi direkt till Grebbestad för att hälsa på mamma. Och imorn kommer vi ge oss ut på havet och dra hummertinnor - Hoppas på massa smarriga hummrar :p Riktigt skönt att få mysa lite med mamma ikväll, längtar så efter henne :)

Vi stannar nog bara tills imorn eftermiddag, sen åker vi tillbaka till Göteborg igen. Men vi får förhoppningsvis njuta av smarriga delikatesser och gott sällskap när vi är där. Så ha en härlig kväll allesammans, tillbaka imorn igen!

Kraaaaaaaam!

½ liter för 50 spänn!

Så mycket kostar ungefär mitt nya beroende. Sitter här och är så sugen nu.. funderar på om jag ska gå till Ica och köpa eller.. hmm, borde inte. Åt mig proppmätt på det i lördags, kanske ska jag vänta me det tills imorn? Då är det ju endå helg och allt! Får helt enkelt sysselsätta mig med något tills affären stänger så jag inte kan gå dit och handla. Men då finns ju endå bilen - H:s bil (för min är såld nu, jippi :) Men måste nog bara bestämma mig och inse att ½ liter för 44 kronor inte är ett beroende som ska eskaleras, snarare dämpas.



Hopp hepp

Hemma från ytterligare en dag på Skårskolan. Riktigt bra extra pengar det här :p Imorgon är det tillbaka till universitetet igen, är övertygad om att det kommer kännas riktigt skönt med helg efter den här veckan. Det är det som är det bästa med att ha fullt schema, det känns underbart när man väl får ledigt!

Skriver kanske lite mer senare ikväll, annars får det bli ett längre inlägg nästa gång :p


image274

Trötter e jag :p

En hel dag i arbete känns i hela kroppen. Jag är så slut... H kom och hämta mig efter jobbet och vi har varit i Frölunda på köpcenter 421. Nu har jag degat ner mig i soffan och kollar vänner under tiden middagen blir klar. Vi har köpt massa gott snacks att ha efter middagen me... mums. Är såå hungrig. Och tack för att jag har världens bästa kille som fixar maten för det mesta!

En trött kram skickar jag till mina vänner :)

Ångesten har lagt sig..

Första tentafrågan är klar och det mesta av ångesten har gett sig för den här gången. Kommer väl tillbaka då det är dags att skriva fråga 2 och 3, men än så länge har jag ingen bok och då behöver jag inte stressa upp mig över det. 
Jag som kommit ut på lite löpturer det senaste veckorna märker nu att den här veckan har börjat dåligt. Blir ju mörkt ute tidigare nu med så ikväll kommer jag nog hålla mig inne.. Men imorn bitti får jag röra på mig iallafall, då ska jag och A promenera till hennes skola där jag ska "vicka". Det blir riktigt bra med två hela dagars vik, kommer sitta fint på kontot :) Sen är det inte fel att få umgås med A lite extra, det ser jag fram emot.

Nu ska jag gå och ställa mig i en varm dusch, gott. Stort tack till min älskling som bidrog med sin hjälp till min tenta. Hade varit dubbelt så tungt utan din hjälp... love you.


Kramizz

En hemtenta måste göras!

Jag är så trött på skolan nu så det finns ingen ände på det! 4 år på universitetet börjar kännas, och jag vill inte mer även om jag måste. Men jag får inte ge mig nu, nästa år vid den här tiden kan jag börja söka jobb och då kommer det vara så värt all möda. Fast tentafrågorna som ligger brevid mig görs inte av sig själva, och trots stark längtan efter arbete ser jag inte syftet eller finner motivationen till att göra dem just nu. Kan det kännas lättare om jag ger mig ut och springer först? Eller ska jag ha det som en morot tills i eftermiddag? Är en löptur överhuvudtaget en morot eller bara ytterligare en belastning... Beror väl på väder och humör. Och tungt regnväder får mitt huvud att kännas exposionsbenäget! Huvudvärk! Känner mig som ett vandrande åskmoln och ska isolera mig i lägenheten för några timmar. 

Passande bilder :

 

24 år idag - Lalalalala!

Då var det min födelsedag :) Och vem kan inte göra dagen bättre än mina vänner och familj som skickat gulliga sms och ringt. Eller min älskling som uppvaktat mig på underbaraste sätt! H gav mig den finaste presenten jag kunde tänka mig, vem kunde ana att han va så bra på presenter ;) Jag fick ett design armband från Dyrberg&Kern och ett kärleksbrev!!! Brevets innehåll behåller jag för mig själv, men jag kan bara inte sluta läsa det för det är så fint. Och armbandet vill jag aldrig ta av mig (fast det är en garanti med som säger att man inte får sova eller idrotta med det :) Kolla på kollektionen av smycken på http://www.dyrbergkern.dk/

Fått lite fler bilder från M, som bara blir grymmare på att ta bilder! Lägger upp dom här nedan... Nu ska jag fortsätta att fira min födelsedag. KRAMAR!!!!!!!!!!



Smakprov

Några bilder från dagens sysselsättning damp ner i mailboxen... Sussa sött ( imorn är jag 24:p )!!!!!!!!!!!!!

 

Bästa Idol- Favoriterna!

Sötaste tjejen i Idol i år är ju absolut Gathania Holmgren! Kolla in hur urfin hon är i lila, och jag bara älskar hennes charmiga lite hesa röst:) Se henne då hon sjunger -"If you leave me now" tillsammans med Cassandra Mattson och Evelina Sewerin. Eller killarna som tillochmed får H att nynna brevid mig i soffan -Michael Grzankowski, Daniel Karlsson, Christoffer Hiding - "Good Song".

Länka och unna er att höra dom om och om igen:
http://www.tv4.se/player/categories.aspx?progId=164032&itemId=&treeId=30246&displayTreeId=

Söndag går mot sitt slut..

Och imorn är det min födelsedag! Inte för att jag gillat den dagen de senaste åren men det börjar vända igen... Nu ser jag fram emot morgondagen och vad som väntar, vilket antagligen inte är mer annorlunda än en vanlig måndag. Men vi får väl se :p

Har haft grymt kul ihop med M idag, först kom hon hit med sin kille och deras lilla 2 åring. H fick hälsa snabbt på dem för sen skulle han iväg på match. Efter lite fika fick övrigt sällskap lämna oss ensamma för då styrde jag och M upp för att fotta. Har nog vandrat runt hela lunden efter coola ställen och bra bakgrunder. Och vi lyckades bra, hade himla roligt och fick bra bilder.

Nu längtar jag efter att min älskling ska komma hem så jag kan sitta i hans famn och titta tv. Där sitter jag för det mesta om inte han ligger i mitt knä och det är bara det mysigaste :)

Vill träffa mina vänner snart! Vad säger ni om utgång nästa helg?? Jag är supersugen! Så hörs och ses.... puss 

Myslördag :)

Den här dagen ska bli så härlig. Om en timma kommer pappa och brosan, vi ska käka lite och umgås. Diskutera hur vi ska göra med min och brosans bil som vi tänkte sälja - Någon som är intresserad? Skulle vara himla bra att få sålt av den snart så jag får lite pengar :p
Sen kommer H hit och ikväll ska vi vara hemma hos han, äta middag och se på "Svensson Svensson" :) Ska bli myyys som bara den;)

Det var jättetrevligt hos S och R igår, massa gott snacks, ostbricka, kladdkaka och rödvin. Tack så mycket! M krya på dig (skulle ju skriva något gulligt ;)! Och du.. lovar ta med dig på shoppingrunda! Det var nära det skulle bli en tur idag om inte din näsa och hals varit krasslig.

Får se hur det blir med löpningen idag, kanske får skjuta upp den tills imorgon. Imorn ska jag och M fotografera igen, kul kul kul :)

Nu ska jag hoppa i ett par jeans, kan inte gå runt i linne och trosor hela dagen. Sen är det tydligen min tur att diska idag, Fy! Får sätta på lite musik som H alltid gör, då går det nog lättare!

Kort följer...

  pussssssssss och en tjej som snart fyller år!


Helg helg helg!

Efter en hel dag i skolan känns det som en grym lättnad att det är helg. Även om regnet öser ner nästan värre idag än det gjorde igår så ska det bara bli mysigt att kura ihop sig inomhus.. Ikväll blir det vin och härligt sällskap, kanske en sväng ner till chez :s Det fanns visst dom som ville ha dit H och mig ikväll :) Ja, vi får se.. Imorn blir det iallafall väldigt lugnt, bara käka gott och kolla andra avsnittet av "Svensson Svensson". Kanske en liten löptur på dagen om regnet ger sig för en stund.

Nu ska jag ta en varm dusch och fixa iordning mig tills ikväll!! Och hörni, såg ni på aftonbladets hemsida igår? Bilder från Sex and the city FILMEN!!! Jag väntar så på premiären av den! Älskar de fyra kvinnorna :)


Ha en go fredag! Puss på mina vänner :)

odd molly!

Ni kan ju inte tro att jag har något liv idag efter att jag inte gjort annat än bloggat!!! Men vad gör man inte när det är dåligt väder och man är instängd i en 1:a på 40 kvm?? (Kom mig iallafall ut på en löptur, bra där!)

Hamna inne på odd mollys hemsida (www.oddmolly.com) och ni borde verkligen ta er besväret att gå in där! Tycker att hon gör så grymt mysiga kläder, och odd molly har ju verkligen varit på tapeten den här hösten, efter uppsvinget i USA. Plaggen kostar, men det man inte unnar sig nu kan man ju investera i vid rean om några månader :p (vad gör man inte som fattig student ??) Jag ska lägga upp några av mina favoriter, klänningarna är bara så rätt och koftan/tröjan känns riktigt gullig med lilla tofsen på ryggen.. Se på gobitarna:

 (Söt tjej i ultimata myströjan, hon fick va me ;)

Uppehåll ??

En hel dag inne kan göra en lite lätt tokig... Har inte gjort annat än blängt på tv-n och ätit, maten H gjorde blev grymt god! Ska fråga honom hur han gjorde och kanske lägga ut receptet på bloggen:p Brödet blev lyckat det med, blir gott med nybakt bröd till kvällsmackan sen :)

Har inte gett min kommentar på första avsnittet av "Svensson Svensson" än. Men det var över förväntan! Bättre än bäst och jag njöt av de 30 minuterna.. Trots att Max hade fått världens fjantigaste röst och Lina har blivit utbytt så slår Gustav och Greta alla rekord. Inte för att Susanne Reuter som Lena gör några misstag -Hon är såå syrlig!! I love! Serien ger mig så mycket minnen från förr, uppväxt med en karriärs mamma och en pappa med ENORM familjekänsla kan det inte låta bli att finnas en rad liknelser. H sa till mig - "Gustav är sjukt lik din pappa!" Och ja, inte nog med att de bär samma namn, varje önskan Gustav bär delar han med min pappa och det är så komiskt att se. Skulle vilja att K var hemma från Barcelona och såg avsnitten för hon hade skrattat gott, haha... Hon skrattar alltid åt min söta pappa:)

Imorgon är det heldag i skolan :( Men sen blir det supernice på kvällen, längtar... Bara några dar kvar så fyller jag år, nyfiken på om det händer något oväntat då ;) Nu ska jag ta tillfället i akt då det ser ut som uppehåll ute :s - Ut och jogga!!!!!!!!!

Hejsan Tjosan :)

Sabbar min löpning!

Förbannade regn! Skulle joggat igår, men icke - det ösregna! Vill jogga idag men vädret ser inte bättre ut :( Jag och H var nära på att spolas bort nyss då vi gick till Ica för att handla. Så det blir en dag inomhus med brödbak och film. Vi ska baka grekiskt lantbröd, mums :p Men först ska H göra mat, chilipasta med kyckling. Det ska bli riktigt gott, är så hungrig efter att levt på en smoothi hela förmiddagen. 

Jag har en stor önskan för tillfället och det är att få pengar snart. Fattar inte varför veckan innan löning ska kännas så lång, nu börjar mitt samvete tryta också då H har betalat det mesta den senaste tiden :s Ja, vad är inte ens kille till för ;) 
Nä, skämt och sido så är jag riktigt sugen på ett par nya jeans och någon mysig kofta. Vi skulle gått på stan om inte bara (ja, ni vet vad jag tänker skriva) REGNET öste ner. Inte för att jag kan köpa något just nu men jag kan alltid kolla ut vad jag vill ha för att sen köpa det nästa vecka. 

Nä nu ska jag kila ut till min älskling i köket, love love love :)

Regna inte bort! Kramizz 


Promenad och middag ikväll väntar..

Idag har jag stått för matlagningen - Kors i taket! Är bara att värma på maten sen, som är en gryta med chorizo och så blir det couscous till. Får se vad H tycker om det där ;) haha! Nu ska jag ut på en långpromenad med S i solen, ska bli skönt att få röra på sig och snacka av sig lite :P På fredag ska jag och H hem till henne och R på middag. M och kanske en tjejkompis från Lysekil ska vara med också.. Ska bli urtrevligt!

Till den blåa kommentaren vill jag bara säga att efter 20 p politisk historia och ett mycket engagerat politiskt sinne, så vet jag mycket väl vad jag pratar om. Det går nog att fråga vem som helst av mina vänner, eller människor som mött mina åsikter att dom inte grundas på ovetande utan en politisk ideologi. Jag har full respekt för dig som liberal eller konservativ men delar inte dina ställningstagande. Jag är stolt över det land jag lever i som har sin grundpelare i en socialistisk anda. Då tvåkammariksdagen infördes genom representationsformen 1866 gav det människor en större möjlighet till påverkan genom allmänna val - Landet var inte längre toppstyrt av borgare och adel. Är tacksam för de möjligheter en välfärdstat som Sverige gett mig, men vi har inte fått någonting gratis. Under industrialismen var många arbetare förtryckta och en arbetarörelse grundades som gett eftervärkningar i form av ett relativt jämlikt land. Vårt land har varit styrt av klippska politiker under större delen av 1900- talet som bundit internationella kontakter och vi har sluppit hamna i ekonomiska storkriser under krigstiden. Vi kan jämföra det med de år borgerligheten styrt Sverige exempelvis när de fixade räntan till 600 % år 1994. "Jag vill bara att människor skall starta vid samma linje då de springer mot mål, det finns redan orättvisor och jag vill minska på dem istället för att öka"


Ha en trevlig kväll!!

Tvättberg!!

Varför väntar man alltid in i sista sekund med att tvätta? När tvättkorgen är överfull och man inte längre kan gömma undan tvätten, ja först då bokar man tvättid. Dagen var kommen för tvätt i mängder, klockan 8 masade jag mig upp och tog hissen ner till tvättstugan. Fyy.. Men nu är iallafall fyra maskiner klara, de ska bara torkas, strykas och vikas :( Typiskt är ju också att de ringde från Samskolan och undrade om jag kunde "vicka" idag, men kunde inte riktigt lämna min åtagna uppgift. Utan får helt enkelt inse att förmiddagen inte bara blir tråkig utan jag förlorar pengar också. Jag som behöver pengar till både soffa och eventuell resa.. Jaja, nu behöver jag ju inte köpa nya kläder iallafall - Har ju tvättat!

H gick precis till jobbet och jag sitter här med kurrande mage och vill ha frukost, men jag vill ha mangosmoothi! Och all mango är slut.. Får väl göra några mackor men det känns inte alls lika tilltalande. Nä, får sätta på lite tevatten nu och kila ner och ta hand om den nytvättade blöta tvätten. Lite senare ska J komma hit och fika, det blir mys det :)

Ha en gosig dag!

En början på veckan..

Då var det måndag igen och helgen är över. Men för egen del har måndagen varit riktigt skön. Varit med H på stan en sväng sen lagade vi mat och kollade film som vi lånade av A och D igår kväll. Perfekt att ha dem tvärs över gatan om man vill låna något, A var över och låna kläder i förra veckan och jag & H fick lånat oss en film igår:)

Kakan H bakade igår blev riktigt god, och vi har ätit av den i tid och otid. Ska faktiskt ge mig ut och springa nu så den inte fastnar på magen ;) Får passa på när solen skiner och man har lite lust till det! Men först ska jag sysselsätta mig med textydning av 1600 tals skrift och ringa mamma en sväng. Så finns inga måsten i huvudet under löprundan :p

(Saknar K, pratade med henne för en liten stund sen.. så mysigt! Men blev rejält avundsjuk då hon säger att hon ligger på stranden i Barcelona och sover middag! Låter ju bara för härligt, men unnar henne det bästa såklart :P)

ciao...

Måste bara lägga till :)

Att man ska verkligen ta vara på livet och vara glad för det man har. Det slog mig nu då jag var påväg ut till köket då jag hörde mysigaste låtarna från radion, H står och ser sådär underbart fin ut när han knäcker ägg och mäter upp socker. Lägenheten är helt i sin ordning och allt känns bara så där härligt runtom. Tack för att jag får ha det så här!

Slappar söndag..

H står ute i köket med ett diskberg och jag ligger i soffan och äter godis -allt är precis som det ska va ;) haha. Var riktigt bra igår, R hade gjort det så fint! Var den mest uppstyrda kräftskiva jag varit på någonsin, och riktigt goa kräftor som H och jag köpt :p

Ååå ser på tv-n nu, det är ett bröllop och bruden är bara den vackraste! Så fin klänning hon har... den är vit med broderad överdel och ett cremefärgat sidenband knuten som en rosett i midjan. Jag vill gifta mig när jag ser sånt :)

Nu ropar H på mig, han vill jag ska vara med i köket och baka - Han bakar en av min mammas kakor som han älskar, skulle kunna äta en hel plåt på en kväll om han fick. Han är världens gulle... min mysiga grymma kille :)

Efter vi bakat ska vi prova nya pizzerian som öppnat nedanför mig, undra om den är go ?? tror det för pizzorna är stenungsbakade och har massa mozzarella på :p mums!

Ha en mysig söndag (mina vänner - I love you! imorn ska jag nog träffa A och det längtar jag efter :)

Kramizz

Längtar efter Lördag!

Gissa vad jag nyss gjort!? Ja ni som känner mig och vet vilken latis jag blivit senaste året kommer inte tro det  -Men jag har varit ute och sprungit! Riktigt skönt och absolut något jag ska försöka göra oftare.

C sa en sak till mig imorse som gav en riktig tankeställare - "Har du och H växt ihop eller?" Och måste nog erkänna att det verkar inte bättre än så. Vi är med varandra varje dag, men det är en grym känsla att kunna vara med någon jämt utan att tröttna. Det är häftigt att två människor kan tycka så mycket om varandra att man liksom glömmer av dagarna och tiden flyter ihop.. Ska i och för sig försöka träffa mina vänner mer - men det är inte så mycket aktivitet på er heller, slöisar! ;) Och vi får styra upp det bums medsamma!

Längtar massor tills lördag då jag ska med H på kräftskiva. Ska bli riktigt kul att träffa goa människor, äta tonvis med kräftor och dricka litervis med vin:) Har ett ångestmoment jag måste ta mig egenom imorgon först bara - skolan. Är så fruktansvärt omotiverad, och imorn ska vi hålla på med palografi (textydning). Jag har inte skaffat boken och har ingen aning om vad det handlar om i stort. Jag som varit en dukig student, framförallt på gymnasiet men det är lääängesen nu. Universitetstudierna har det varit sisådär med, fixat allt men kanske inte alltid gått in för det så mycket som jag borde. Nu är motivationen i botten och det är en riktig uppförsbacke...

Ser precis på nyheterna nu, Reinfelt sänker sjukpänningen ytterligare -Skyll dig själv om du har cancer, hjärtbesvär eller depression. Han har även tillsatt en ny "miljonärminister" som skattefuskar. Det är ju komiskt om man ser på de ministrar som representerar oss och sitter i vår regering idag - Ett gäng mångmiljonärer. Inte konstigt att sjukpänning och A-kassa sänks i takt med att allmänyttan och statliga bolag privatiseras. Vi har ju spekulanterna på de politiska maktpositionerna + som miljonär behöver du inte oroas av inte ha råd att bli sjuk eller förlora jobb. Pinsam utveckling... PINSAM!


Kramizz på mina vänner!

Mumma mat och film

Sitter mitt i röran i lägenheten.. av någon anledning så tillkommer det nya grejer till lägenheten för var dag som går. Verkar som om det är någon som gillar att ha sina grejer här ;) typ tv, data, träningkläder, vanliga kläder, skor osv... (klagar inte över Tv-n ;) hahaha

Ikväll ska jag få riktigt god mat - Mums! H tog med mig till saluhallen och där fick vi tag i lamfärs, trattkantareller, fetaost och annat smått och gott. Min härliga kille har planerat för att laga fetaostfyllda lamfärsbiffar med trattkantarellsås. Gotti!!

Jag står för hyrfilm istället - Hyrde "Se upp för dårarna" och hoppas att den är kul. Brukar inte alltid bli så lyckat när jag väljer film men... kanske jag överraskar den här gången.



Ha en go kväll alla och vill ge lite extra kärlek till min vän J som är så go på alla sätt, Tack du :)

  


Svensson Svensson!!!

Måste bara skriva att på lördag klockan 20.00 kommer jag vara såå otroligt lycklig för Svensson Svensson är tillbaka!!!!!!! Det är en av mina absoluta favoritserier och jag har i stort sett varje avsnitt inspelat. Tyvärr börjar 10 års tittande ge stora skador på bandet så jag kan snart inte se på det mer, men får bränna ut avsnitten på dvd istället.

Svensson Svensson, Sunes jul och Jönsson ligan är det bästa jag vet. Det är så mycket barndom för mig. Brukar börja att se Sunes jul i november för att bygga upp julstämningen, kollar Svensson Svensson på eftermiddagarna och Jönsson Ligan är typisk söndags rulle :p

Men nu ser jag med stor förväntan fram mot höstens alla lördagar!

Rapport och Recept ;)

Urmysigt att bli väckt av min H som kom hem inatt. Det är hemskt att sova utan honom, vilket jag nästan aldrig gör då vi sover ihop mer än 90% av alla nätter. Men när jag sover ensam är sömnen urdålig! Det som alltid varit tvärtom för mig ?? Väckte älsklingen med att ge honom sin fördelsedagspresent. Var så otålig hela dagen igår, ville bara se om han gillade den. Älskar att köpa presenter, men är sämst på att hålla mig om vad jag köpt. Vill helst bara berätta direkt och se reaktionen! Var nära på att försäga mig flera gånger igår över telefonen vilket roade H rejält :) När han kom hem inatt var han så trött, och jag med för den delen så jag bestämde mig för att ge paketet när vi vaknat... Han blev jättenöjd och var sååå fin i den svarta cardigan jag köpt :p 

Var ledig från skolan idag så H och jag har varit på stan en sväng. H bjöd på lunch på Jensen´s Bufhus (för mycket folk vid lunch, men grym mat!) sen var vi en sväng in på Zara och HM. Hittade en mysig kofta på Zara som jag funderar på att köpa, den skulle passa grymt bra med de höga jeansen jag köpt inför hösten. Likaså skulle den va klockren till en pennkjol eller tajts. Ja, vi får se.. Ska nog ta mig en heldag på stan snart och se vad för fint jag kan hitta. Det är vi dessa tillfällen jag saknar K mega! Hon och jag går alltid på stan... det är få som har sånt tålamod som vi har i affärer iallafall bland mina vänner! Med C är det snabbt in snabbt ut, M och jag gillar inte samma affärer, J är för det mesta upptagen på dan... Men S glömde jag! Hon är ju perfekt för att ta över K-s roll! Det enda som skulle kunna gå fel där är att R inte tillåter henne att stoppa in mer i garderoben. Han har redan tvingat henne att slänga extrema mängder kläder då deras nya lägenhet inte har förvaringsmöjligheter i oändlighet..

Nåja.. Ikväll ska jag iallafall baka bröd och göra krabbelurer till kvällsmat. H kommer hem från träningen om ett par timmar så har inte all tid i världen på mig för sen vill jag mysa. Tänkte baka scones, och ha ost och marmelad på. Göra krabbelurer (ska ge er receptet;) Sen får det bli varm choklad med grädde att dricka, H-s önskemål.. Jag kommer nog dricka grönt te med massa honung.


Ha en go kväll allesammans nedanför följer det smarriga receptet!


Krabbelurer 10-15 st

4 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ krm salt
1½ dl socker
1½ dl mjölk
2 ägg

1. Blanda alla ingredienser i en bunke..
2. Klicka små plättar i en torr medelhet panna (alltså ingen smör och värme 3-4)
3. Grädda ett par min på varje sida



Ny färgad

Var riktigt kul i Lördags då H-s vänner var här. De är jättegoa :) En av dem hade med sig champange, så vi fick firat av H på riktigt :) Tyvärr blev det ingen utgång sen... shit va sugen jag var, men men.. ;)

Idag har jag varit i skolan och sen gått en sväng på stan där jag fick tag i en födelsedagspresent till älsklingen. Kan tyvärr inte säga vad det är än då han måste få den först, men jag är riktigt förtjust i den. Hoppas H också blir det..

Har precis färgat håret nu och ska snart ge mig ut på en promenad om det bara slutar regna. Jag och S gick i 2h igår, en riktig powerwalk! Så himla skönt att jag bara vill ta en repris idag.

Måste bara berätta om det roligaste! En av mina bästa killkompisar är chefsredaktör på "Moore" och har blivit tillfrågad att skriva en krönika till "Veckorevyn". Fick ett utdrag av krönikan på min mail häromdagen, då han tydligen valt att skriva några rader om mig. Det handlar om när jag hade gett upp mitt blonda hårsvall ;) Ta er tid att läsa det, för han skriver riktigt kul, om man delar hans humor vill säga! 



"Längtar tills ikväll.. vilket jag vet att det finns fler som gör"



Match och kräftor?

"Det är ingen vanlig dag, för det är min älsklings födelsedag -hurra hurra hurra :)"

Massa mys med min H idag, och några av hans vänner ska antagligen komma över till mig och kolla fotboll snart :p Vem vet kanske drar jag med dom på en kräftskiva i Lunden när matchen är klar :s A och L har dragit ihop den årliga kräftskivan, 60 människor ska äta, nubba, dansa och säkert sjunga en hel del med! Kommer bli en kanon kväll..

I have the best boyfriend in the hole world! Tro mej kan inte ha bättre ;)

Skriver mer en dag då det är mindre och göra.. Kramar i 1000 tals

Ny Kappa :)

Jag är bara så himla nöjd! Har köpt en ny kappa idag :) Dagen började med att jag och H luncha med hans bästa vän, sen gick vi på stan och H köpte ett par riktigt läckra jeans. Vi mötte upp en annan av H-s vänner och de fick snällt följa med mig på kappjakt. Hade spanat in den här tidigare men den va lite dyr och hoppades på att kanske hitta någon som låg lite lägre i pris. Men icke!
Det värsta var då jag skulle prova kappan och insåg att den bara fanns i storlek 34 och 38 kvar - jag som har 36:( H och E tyckte att 34:an satt bäst (då 38:an var ett tält) och 34:an satt fint, men ville bara ha lite mer plats till dom tjocka vintertröjorna jag brukar ha på mig. Men ibland finns turen på ens sida och expediten dök upp med en 36!

Så nu har jag en alldeles underbart fin marinblå kappa från BZR hängandes i min hall :P

Efter investeringen så satt jag, H och E på Soho och tog en öl i den härliga solen, man får passa på nu innan hösten och kylan kommer. Ikväll ska jag dricka lite rött med älsklingen och hans vänner :)

(På tal om underbart, gissa vems kille som hade plockat iordning i lägenheten, diskat och låg i en nybäddad säng då jag kom hem ifrån tjejmiddagen... JO MIN!! Orden som gjorde min dag -Du känner mig bättre än någon annan...)

Love my friends, hugs & kisses


Money...

Prioritera visst jobb framför skola idag, men pengar är gott ;) Tidigt imorse ringde de från samskolan och frågade om jag kunde vikariera där i idrott. Det var tufft att gå ur sängen, men fick lämna min snoriga älskling (han är lite sjuk) och promenera bort mot skolan. Promenaden till skolan var ju inte jobbig, den tog bara 5 min men det var riktigt jobbigt att hålla i gympa! Framförallt då jag inte riktigt har insett att mina månader på latsidan gjort att konditionen inte längre är vad den varit ;) Körde uppvärmning, med löp, höga hopp och kickar. Styrketräning med egen kroppsvikt så som benböj, utfall, statisk ben, mage, rygg en hel del armar i form av armhävningar och tricepslyft på bänk. Fotboll och strech... Min rumpa och mina lår säger ajaj nu :p Men grymt om de ringer för mer vik, jag behöver både pengar och träning i stora mängder!! Tänk vilken muskulös kropp jag kommer få, för promenader ger inte riktigt muskler tyvärr. Det håller mest bara bort godiset från att fastna på rumpan (där vill vi ju inte ha det ;)

Efter jobbet köpte vi thaimat jag och H, träning ger kurr i magen.. en "Top hat" slank visst ner också :p Sen fick jag låna tvättmaskinen hemma hos H - varför ska det alltid vara så svart att boka tvättid för?? Jaja, mycket vettigt har blivit gjort idag iallafall och sånna dagar gillar jag!

Imorse åkte K till Barcelona :( Kommer sakna henne... men tiden går ju fort som tur är! Och hon ska blogga om alla hennes äventyr, så lär följa varje litet steg hon tar :)

Imorgon blir det "flygande Jacob" tillsammans med C, J och M... ska bli så mysigt så jag bara längtar och längtar. Tycker så mycket om dom <3


puss på mina söta vänner!


Min nya data!!!

Ni kanske undrar varför jag varit så dålig på att skriva, och mina inlägg varit urkorta. -Har inte haft någon fungerande data... Men nu har jag det! En alldeles ny, fin och välfungerande sådan :) Tog med mig mina två experter, brosan och älsklingen till Backaplan och köpte en perfekt laptop. Betydligt bättre än min gamla :p Fick datan av mamma och pappa för jag fyller ju år om några veckor, så den är en för tidig födelsedagspresent. På tal om att fylla år så gör min älskling det i helgen! Grattis My Love! Funderar på vad han ska få av mig... hmm. Har en innestående present i form av resa till honom. Problemet är bara att han spelar handboll jämt så tiden räcker inte till! Och jag som vill åka på solsemester :( jaja.. får bli lite senare det. Så jag får fixa något annat fint.. Svårt att ge den man tycker är underbarast på jorden något -ingenting är nog! Finns inga tvivel för min H, han gör allt för mig och jag är så lyckligt lottad :)

Inte långa stunden jag fick vara hemma efter första dagen i skolan... Måste kila igen :p Fy för skola men -Jag har bästa klassen! var bara tvungen att få med det :D Dom e bara goast!!!

see you!

RSS 2.0