Airplane ride...

Inatt åker vi!!!!!!!!!!!!!!!

Svärfarn kommer och hämtar oss vid 3.30, så ska han köra oss till flygplatsen inatt. Jag längtar :)) men jag känner mig lite stressad samtidigt, vi skulle behöva städa upp lite till i lägenheten. Sen måste vi hämta väskor i Sävedalen, få klart vår tvätt, packa, ta ut pengar, dra ut biljetter på nätet, betala räkningar mm.. Och jag vill hinna ta hand om mig själv, göra kroppspeeling, inpackning, egen manikyr osv... Helst skulle jag vilja köpa en ny bikini, har säkert nästan 10 stycken men några är stora i rumpan (så där som de blir efter badande) och andra känns utjatade. Ja, vi får se vad som hinns med, älsklingen är och jobbar och jag är utan bil:P

Bloggar kanske inte mer idag, och vi får se vad som blir av i Sousse under veckan men vad jag vill säga är_

- Ha det underbart här hemma alla mina goingar!!!!!!!!!!!!

Sparlåga..

Det är nog bara att inse att det här med bloggen kommer att ligga på sparlåga under sommaren... Jag tänkte plocka fram lite schyssta bilder, men nu funka det inte med internet från lillsis dator där alla bilder ligger. Jag och K har hängt i soffan ikväll, ätit jordgubbar och pratat så halsen är torr och öronen blöder. Var med Mammi på torp förut idag, köpte mig en urmysig munkjacka som jag har på mig, och som kommer bli perfekt på flygresan på söndag :) Jag och älsklingen åker snart!!! Det ska bli så gottttt, känns som det är 100 år sen vi träffades, trots att jag var hemma en sväng i förrgår och H var här på midsommardagen. Men imorn när han kommer har vi hela kvällen att mysa och bry oss om varandra på ;) Och efter det väntar en vecka av sol, bad och mys!!

Nu får jag återgå till min bästis... kramis alla härliga!

fram och tillbak på 24 timmar...

Jag och k bestämde hastigt och lustigt för oss att åka till göteborg igår kväll. Jag tänkte vara kvar med lillsis och E, men efter påtryckningar av H så åkte jag hem till lägenheten. Kom hem vid 22 tiden, och han mest bara pussas, se en film med älsklingen och somna innan jag skulle tillbaka igen. Men det var det värt :)

Nu ska jag och Bosse sussa, K och lillsis passa honom ikväll då jag jobbade och han var hur snäll som helst - matte nöjd ;) K vill att vi går en morningpowerwalk klockan 9 imorn bitti.. är rädd att jag kommer vara alldeles för trött vid den tiden. Får se om hon får liv i mig... nu ska det bli himla gott att sova.

(ps - jobbar på bilder)

Natti natti!!!

Efter en midsommarhelg...

Bloggar lite under tiden maten blir klar.. bor hos K tills imorn eller onsdag, beror lite på när älsklingen kommer. Det är mys mys att vara med K - som vanligt :) Jag fick lite midsommarfirande endå, åkte skyttetrafik mellan jobbet och festen här, kunde inte dricka men det var likaså nice endå. På midsommardagen tog jag ledigt två timmar på kvällen för att kunna festa - och det blev VERKLIGEN fest! Hade riktigt riktigt roligt, och det var såå kul att träffa allt gammalt folk på havsbadet :) Men jag var inte så pigg på mitt 13 h arbetspass igår :( Ush säger jag bara! Sov max 4 h på natten så det var inge kul att jobba. Men det gjorde inge sen när det väl var över, då gick jag hem och chilla med K.

Jag skulle vilja lägga upp lite goa bilder och sånt, men får vänta på att K laddar upp från sin kamera, jag tog inte själv kort. Nu väntar jag tills söndag - då åker jag och världens underbaraste kille till Sousse för att pussas konstant i 1 VECKA! hahahaha...


Kramar till er alla glada, bloggar snart igen :)

Gladiator till budgetpris :)

C och J kom och hämta upp mig, sen drog vi till mölndal för att fixa blommor och så blev det lite shopping :) Vi alla tre fick tag i skor till en urbillig penning. Aldrig fel! Sen fick tjejerna tag i blommor till deras midsommarkransar. Som ni märkt har det varit tyst om midsommar på bloggen, men det är för att jag ska jobba HELA helgen... kanske får jag en chans att komma förbi på festen imorn som i stort sett alla jag känner ska på. Men det kommer bara vara deprimerande att jag inte kan stanna så länge eller festa med dom :(

Nu ska jag gå runt i mina gladiatorsandaler en stund till, sen kanske det blir maränger och glass idag igen :P hihi

Kramis



mumma...


Strumpbyxor på igen...

Vad är detta? Nu får man ha strumpbyxor under jeanshortsen igen :( Enda fördelen med det är att det kommer kännas dubbelt så skönt att åka till Sousse nästa söndag! Då kan man gå barbent igen, få sola sig och bada i massor :)

Jag måste kila ut med Bosse nu, han är nödig.. inga mer olyckor på mina skor!

Nedkissad stövel -frustrerad?

Jag har precis kommit hem, tog mig upp till C och tjejerna för att kolla matchen till slut - Bläääää säger jag bara! Och ännu mera blä att Bosse antagligen blev så frustrerad över fotbollen att han kissa ner min ena stövel. Skiiit! Jaja, världsliga saker - men endå! Jag gillar ju dessa stövlar så mycket :( Någon som vet hur man blir av med fläckar? Nu körde jag på egen metod att jag duschade båda stövlarna (vet att skinn inte ska ha vatten på sig) men de fick åtminstone samma färg nu. Jag har tagit fett på stövlarna och hoppas nu att de går att använda igen.. men nu är de mörka och förut var de ljusa, nätta perfekta stövlar att ha till klänning eller jeanshorts på sommarn. Buu för den här historien, om nu blir det ingen mer EM för Sveriges del...

Dags att signa ut för ikväll!

FOTBOLL

Det bästa med fotbollen är att jag och H äter marängswiss varje gång Sverige spelar. Jag överdriver inte om jag säger att jag nu redan innan matchen ätit ½ liter! Kan ju också bero på min bakfylla, fyyy för den! Vad är det som händer? Varför kan jag inte dricka längre utan att vara ras dagen efter.. Sån tur va drog C med mig och bjöd mig på lunch idag, annars hade jag inte kommit ur lägenheten på hela dagen. Stort tack till C :) som jag tänkt åka till och se fotbollen hos nu, men vi har ingen bil och jag är för lat för att ta vagn eller gå  :P

Vi träffade MB ute igår - stor skam att han inte är med och spelar för Sverige, han är ju så goo :) Han är min och K:s lilla gullegris, hehe. Men men den gamla räven Henke Larsson ville ju vara med i sista sekund som vanligt. Ja detta var inget samtalsämne igår men jag kom att tänka på det nu så här inför fotbollen.

Nu ska min H visa mig något storslaget på datorn som han tjatar om.. får låta han göra det! Vill slutligen säga : VINN NU IKVÄLL FÖR SJUTTON GUBBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hemma i 2:an igen..

H praktiskt taget drog mig ur sängen imorse, fy vad trött jag var! Men vi kom oss hem till Göteborg och lägenheten, och nu har H städat och jag bakat bröd. Skönt med en iordning lägenhet igen, men jag saknar endå huskänslan - Hus är bara det bästa. Fast fördelen med att vara tillbaka i stan är att man spontant kan gå ut, vilket vi nog gör ikväll. Inte utgång kanske, men lite middag på Maniana med cava i glasen. Turismen har inte dragit igång riktigt i Lysekil än så det blir hemmakvällar än så länge. Igår var jag och H hos K:s föräldrar och firade K tillsammans med hennes mamma, pappa, farmor, farfar, lillsis och hennes kompis. Urtrevligt- om alltid:) och vi kollade kort från K:s resa och åt tårta (äntligen fick H sin tårta;).

Nu ska jag kila och ta ut bröden ur ugnen - Ha det alla glada :)

Kväll utan älsklingen..

Ja då går det mot kvällen och H har åkt till jobbet där han ska vara till 22... Och jag som bara ville mysa med han och inte göra någonting. Jaja, får hitta på något så tiden går fort! Pappa har tjatat om att baka jordgubbstårta i flera dar, H tycker det är en kanonidé (såklart) men jag har stoppat det varje dag. Orkar inte med att ha en stor tårta i kylen som väntar på att bli uppäten, man har en överliggande ångest tills den är slut. Tror dock den skulle ta slut fort i det här sällskapet utan att jag behöver hjälpa till mer än med en bit. Men förstår ni vad jag menar när jag talar om tårtångest? Alltså när eremithjärnan sätter igång... Det sker efter kalas eller andra festligheter och det finns kvar tårta i kylen. Man tänker på den förbannade tårtan hela tiden - en bit till - ett litet smakprov - bara en sked - och så håller det på tills man vill spy! Man somnar med en spänd mage och man ångrar varenda extra tugga man tagit och är TÅRTSJUK. Känner någon igen sig?

Nä, jag slog mig ner för att kolla om jag kunde fixa med designen på bloggen lite till då jag vill ha en "header". Men jag lyckades inte! Ååå Det som skulle bli mycket roligare om den här bilden kunde sitta högst upp:
image369

Den randiga bikinin hade ju matchat nya färgen på bloggen och allt - men icke!


Nu får jag ta tag i och hitta på något mellan regnskurarna utanför, det är sol just nu men regnar det blir det kanske.. ja ni vet vad jag syftar till:          

morgonstund...

God morgon! En söndag framför oss :) Och ser ni -ny bloggdesign!! Har inte riktigt kunnat förlika mig med den än.. rosa är mer jag, men ett tag kan den se ut så här. Tyck till nu läsare -vilken var bäst tro??

För er som inte varit i Grebbestad lämnar jag en bild:



Mitt i bilden finns ett vitt hus som ni ser gaveln på, på högsta våningen med balkongen bodde vi innan det flyttades upp till radhus i petterhagen. Eller vi och vi... mamma bodde (mitt hjärta tillhör Lysekil) hon har ju inte bott i Grebbestad så länge.

Efter frukost bär det av hem till Lysekil igen, ha det underbart idag :)

En sväng till Grebbestad!

Jag, H och Bosse satte oss i bilen och åkte till mamma i Grebbestad för kvällen. Vi har käkat gotta och tittat fotboll -ush för fotbollen säger jag bara! Nu ska vi kanske köpa pizza, om jag orkar få i mig en pizza uppepå alla chips, nötter och polly som jag tryckt i mig :P I annat fall får resten äta och jag titta på, men ni som känner mig vet att det brukar slinka ner en bit eller två endå ;)

Imorgon åker vi tillbaka till Lysekil och stannar tills tisdag, var meningen måndag men H ska på utbildningsdag för kommunen så vi får stanna - inte mig emot. Han trivs på nya jobbet, och jag trivs med att han trivs!

Nu ska jag tillbaka till soffan!

En ny dag på Stale..

Vaknade vid 9, fick ringa H direkt för jag längtar nästan ihjäl mig efter han - VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN :)) Men ikväll kommer han hit, mys mys mys. Efter telefonsamtal snurrade jag på mig gympaskorna och tog med Bosse på morgonpromenad. Nu är jag hemma igen och ska göra mig en stor härlig frukost, fil, K-special, banan och äggmacka får det bli - smarrigt.

Igår träffade jag S min bästa kompis som liten, det var så mysigt :) Hon är musikalartist och sällan hemma, ska till USA i sommar och jobba på en Abba-uppsättning så får se lite av henne - tyvärr. Men det är alltid lika kul att ses och det är alltid på samma sätt, känns som det var igår vi sågs sist.

Idag ska jag hjälpa Pappa i trädgården, är ännu en visning på huset imorn och småsaker måste fixas -hmm, är inte sugen, men för hans skull. (Vill nog inte riktigt flytta även om det nya säkert blir bra)


Ha det bäst vänner!

Jag är på landet och kör - bryrmigintestilen!

Igår kom jag till Lysekil igen, och jag som verkligen ville vara hemma med H :( Känns som man varit ifrån varandra hur länge som helst när jag jobbat hela lördag och söndag, sen var det bara två korta dar innan jag fick åka hit igen. Som tur är kommer han hit imorn, så längtan behöver inte bli för lång. Vi pratar massor om vår Sousseresa som är om 2 veckor! Galet nära juh! Det ska bli så otroligt mysigt och romantiskt att få vara där tillsammans :)

Iochmed att vi ska sälja huset här hemma, så har i stort sett min extra garderob lagts till emaus. Det var väl inget värdefullt i sig, kläder som jag haft sedan högstadie och gymnasie tiden. Men jag saknar ett par klänningar faktiskt, två utkorta söta - en manchester och en i jeans från diesel tror jag :S ja, strunt samma de är borta nu. Men hittade två gamla jeans kvar, ett par Lee och ett par Replay. Leejeansen använde jag sist jag var hemma, och jag målade i dom då jag och H kämpade med staketet på utsidan. Lite målarfärg här och var, så jag tog nyss fram saxen för att klippa av dom (soligt väder i Lysekil -som alltid- och behövde shorts). Tänkte det skulle se ganska fult ut, men vem bryr sig på landet. MEN, de blev riktigt riktigt läckra! Och shortsen kommer garanterat att få följa med till Göteborgsgarderoben! - jippi, ett nytt plagg!

Bosse jagar sin svans i iver om att få komma ut så jag måste kila - hörs snart igen mina nära :)

Utan sol :(

Idag för första gången på länge vaknade vi utan sol! Jag som går ut med Bosse i ottan saknade den... solen brukar få mig att piggna till så jag vill ta en morgonpromenad men inte idag. Nu har jag redan ätit frulle och ligger i morgonrocken och tittar på nyhetsmorgon, promenad får det väl bli senare - Bosse måste ha sitt :)

När H vaknar åker nog vi för att handla, både mathandla och en sväng till Ikea - ja vi får se men det behövs fyllas på i kyl och skafferi. Känner att jag är trött för jag får inget sammanhang i det här inlägget, hoppar från ämne till ämne och nu ska jag skriva två anslutande saker:

1: Jag fick klippt mig igår :) Lite kort - som vanligt. Men färgerna kommer fram bättre och det är snyggt så jag är nöjd!

2: K har missat planet från San Fransisco inatt och vet inte hur hon ska ta sig hem - Typiskt henne! Och jag som längtade såå efter henne :(


Kram på er!

Tillbaka efter jobbhelg..

Jobbade hela Lördag och hela Söndag! Varit urdålig på att uppdatera bloggen och bättre blir det inte idag :p Lägger upp en bild M tagit för sen måste jag sticka - promenad i Skatås med Bosse och brosan :)

Skriver snart igen!


knäpp blogg.se

Något har hänt på blogg.se med inloggningen. Jag får bara upp en minimal ruta när jag loggas in som inte går att ändra på och göra större! Någon med samma problem?? Vad fasen handlar det om tro.. Hjälp mig gärna du som vet. Annars blir det magert bloggat här. Har annars haft en bra helg i Lysekil, fast jag bara har jobbat hela tiden. Har väl om jag ska vara ärlig längtat hem till min älskling och vovve både en och två gånger, men tiden går fort och nu är jag ju hemma igen :) Ska gå morgonpromenad nu och sen försöka få klipptid! Efter det åker jag nog till Ganlet och träffar tjejerna - vi får se! Kramar

Varmt!!

Det är verkligen hett ute! Jag och M satt en stund med Bosse i parken nedanför, men vi fick gå upp för Bosse skulle dricka. Sen fick han vila sig inne medans jag och M åkte in till stan. Vi köpte mjukglass (eller jag snarare ;) och sen köpte jag en ny duk, ljusstakar och ljus att ha i köket. Blev jättefint - sommrigt :)

Ikväll har vi avslutningsfest med klassen i slottskogen, borde väl gå dit men är inte sugen, är lite för trött.. Kanske kan piggna till senare och dra dit - är endå sista gången jag träffar alla så jag måste nästan för min egen skull.. annars kommer jag ångra ihjäl mig!

Ja vi får se.. nu ska jag stoppa något gott i magen - Kramar!!!!!!!!!

Komma ut?

Kommer jag att ta mig ut idag? Det blev en morgonpromenad på 1 h med älsklingen imorse, men efter det har jag varit inne. Nu kommer dock en av mina bästa killkompisar hem på besök så vi går nog t endå.. börjar bli trött på att se ut genom fönstret :

image390

Dagarna går bara för fort!

Inte har jag hunnit blogga på ett par dar igen :P Men jag har varit i skolan, och sen igår kväll jobbade jag på svärfars restaurang! Inte vågar jag säga nej när han ringer och ber mig arbeta ;)

Vår lägenhet ser ut som ras igen efter att nya byggubbar varit här och fixat med balkongen, jag skulle behöva ta ett ordentligt städtag, men har bara varit inomhus de senaste dagarna så vill ut i sköna vädret. H ska snart hämta upp mig så åker vi till havet och äter lunch på en filt - det ska bli mys. Bosse ska självklart med och vi får se om han är badsugen :)

Ha det härligt idag vänner!

Segling till Marstrand!

N har jag fått tag i lite bilder.. festbilderna ligger tyvärr på en kamera som inte jag har tillgång till men här kommer lite salta segelbilder!

image385

image386

image387

image388

Kläder på havet fick bli vit tischa - ny från förra veckan
Kornblå shorts
Vita tygskor
(och en vit hood från Svea som inte syns på bilden :P )

(Visst ser ni skillnad på hårfärgen nu! Lite ljus i hårbotten bara för att passa ihop med resten, men vill inte färga igen och det syns inte så mycket när jag har utsläppt- Hoppas att det blir ungefär samma färg så det inte ser tokigt ut.. Men se på bilden nedan och jämför!)




Nu ska jag kila till J och D, ser när de målar om sin nya lya som ligger 5 min bort! Hoppas de är hemma... men de är de säkert - det brukar ta lite tid att måla, minns hur mycket jag och älsklingen kämpa med hjälp av vänner då vi flytta hit! Jaja, nu får jag sluta babbla - Ha det goa vänner :)

Brödbak en kokhet dag..

Jag tycker att jag har spenderat tillräckligt mycket tid på stranden och ute för att kunna vara inne en dag. Sen så kan jag inte vara ute med Bosse för länge, det är för varmt för den lille pilten. Vi sitter inne och äter äpple istället :) Han får en bit av mitt äpple och det tar lika lång tid för han att äta upp det som det tar för mig att äta hela äpplet - hahaha.
Jag har målat om mina naglar, apricos den här gången. Har haft mörkrosa i några dar. Jag skulle vilja gå och köpa ett par färger till, trots att jag har säkert 4-5 olika rosa färger så är det kul med något nytt :P

Jag har bakat bröd, ett supergott grovt sådant. Det är solrosfrön, linfrö, mandel, russin -ja massa smaskens i ! Ni får kolla på brödbild så länge.. Marstrand bilder ligger på H:s telefon och mannen min är inte hemma.
image384

Kramar 

Marstrandshelg !

Hej Bloggen! Dagarna går fort när man har roligt.. I fredag var det tårta och handboll hos M med tjejerna, firade ett födelsedags barn ;) När jag kom hem förberedde jag mig för att jobba 13h på lördag, men migrän under natten gjorde att jag sov ca 2 h och det fanns inga möjligheter att kunna gå upp kl 7 för att köra till Lysekil och jobbet. Jag piggnade till under förmiddagen och på eftermiddagen åkte vi ett helt gäng till Kungälv för att segla till Marstrand, jag var ensam tjej med älsklingen och hans vänner - men klagar inte:) Vi hade det så grymt skönt - OCH ROLIGT! Tänk er segelbåt, vackraste vädret, grymmaste musiken, flera flaskor rosé och champange - Vi levde gott! Jag ska slänga upp ett par bilder på bloggen senare idag :P

Världens största kram till lillbro V för att han var hundvakt ! Bosse var riktigt nöjd och jag och H med som fick vara vovvefria en kväll :) V är en grym hundvakt :)) We love :P


RSS 2.0