Bröllopsplaner..



Jag längtar efter vårt bröllop.. Jag har äntligen tagit tag i och tittat på planering, men än så länge känns maj -11 långt fram. Vi vet ju en del, som ungefär vilka vi ska bjuda, vart vi ska vara och när. Men vad vi ska äta, tema, dukning, musik, upplägg, ja mycket sånt är kvar. Under hösten ska jag ta ett möte med våra bröllopsplanerare K och L. Vi måste styra upp det här! Just nu har jag fastnat i att titta på klänningar och den perfekta ringen. Jag vet hur jag ska se ut och den underbara ringen vilket gör att jag längtar... Ååå den dagen jag kan titta på min hand med den ringen! Åååå...............

Surdegsbagare



Jag har blivit en surdegsbagare.. eller försöker. K har satt en deg på sitt håll och jag på mitt. Nu har min arbetat sig i 3 dar och den börjar ta sig! Jag längtar efter att få en färdig limpa och sätta tänderna i. Surdegsgrunden liknar ett barn man tar hand om, man oroar sig för om den mår bra, man observerar den, känner på den och vill bara att den ska se glad ut, leva och bubbla.. Är den hängig ger man den något sött eller något annat att pigga upp sig med.

Idag verkar min surdeg vara på ett gott humör. Imorgon blir han till bröd om allt är som det ska...

Brunch men i annat sällskap..



Så här ser en brunch på Soho för oss vanligtvis ut, skratt blandas med allvar precis som pankakor blandas med omelett...(?) Nä, vi ser bara lite allvarliga ut på bilden ;)

Idag ska jag på brunch till S. Hon fyllde år i måndags och vi ska fira det med att äta, njuta och ha så härligt. Jag ska snart styra upp mig och idag blir det inspiration "odd molly". Tycker att det känns lite sunday ;)

Riktigt lyckat hos C i fredags, hoppas det inte dröjer för länge innan vi ses igen.

Hörs i veckan!!

Fira C!



Idag ska jag till C på middag. Tjejen fyller 25! C som alltid varit så ung i mina ögon, det är hon ju fortfarande men när vi lärde känna varann var hon 20 och 2 år yngre. 2 år yngre är hon fortfarande, men inte 20 längre;)

Här är kort på oss när vi var i Thailand!!

De utlovade Sälenbilderna!

Några av dem..


Andra dagen på sportlovet -10

Bara månader sen men hjälp så mycket fräschare man var! Brunbränd och solkysst hår..

Vid den här tiden på året tycker jag som sämst om mig, haha. Blek, torr och bångstyrigt hår. Tur att utsidan inte är allt, har en okey insida ;)Bilden är på mig och min bästis och den får mig att toklängta efter vår Rhodosresa! För att lugna längtan har jag idag ägnat mig åt att äta lunch på stan med en kollega och sen shoppat. Jag fick med mig en svart acne klänning i siden. En perfekt lilla svarta! Och en paljettkofta i grått med guldpaljetter -snygging från H&M.

Ni har väl inte glömt vilken dag det är idag;) Semledagen!!!!!!!!!!! Vi har precis ätit kyckling med ädelostsås och jag är tokmätt men ska väl lite senare få i mig semlan som väntar i kylen. Haha

Ciao..

 

 


Första dagen på sportlovet -10

I skrivande stund sitter jag i Kungälv och väntar på lunch. Lyxigt va? Jag är här och hälsar på M och familj, och vi har hunnit med både fika, promenad, fotografering, upphämtning av E på dagis och nu snart mat. Det är riktigt härligt att ha några dar ledigt!

Minisemlor och lov..

Nu har jag lov!! Härligt! Jag har full planering hela veckan, det är många luncher, fikor och träffa vänner "dejter" på schemat. Men i skrivande stund funderar jag över vad vi ska hitta på ikväll min älskling och jag.. Bio? Middag ute? Middag hemma? Efter en lång arbetsvecka känns det lockande att ligga kvar i sin mysdress i soffan, köpa någon hämtmat och titta på Tv-n. I allafall när vi ändå ska ut imorn.. men då med tjejerna! Vi ska äta middag på Maniana, dricka cava och ha riktigt roooligt. Fast ändå så kanske man skulle ta sig iväg ikväll också? Bio i så fall men under förutsättning att det finns biljetter på "Farsan" eller "Snabba cash".

Ni vet väl om att det är semletid nu? Och ni vet väl om att jag är ett semlefreak!! Vi hade små minisemlor på jobbet till 10 -fikat idag. Vågar knappt skriva hur många jag åt för då kommer väl rycktet gå att jag har bulimi ;)) Hahaha, nä men det har jag inte så därför kan jag väl helt enkelt skriva att 4 semlor hamnade i magen, men de var som sagt ej full size!

 

Trevlig helg!


Rhodos!!

Vi har bokat en resa! Åååå vad jag längtar! Den 27 juni åker jag, min älskling, K och P till Rhodos!! Tänk vilken semester det kommer att bli. Vi ska bo i Ixia på ett härligt hotell med bara några steg ner till havet och ett stort poolområde. Nära till Rhodos stad där jag lovar att det kommer bli många långa nätter:)


RSS 2.0