Bulleråbång

Vaknade av att åskan skakade om hela huset! Bosse blev lite skraj och kröp upp från änden av sängen för att ligga mellan mitt och H:s huvud. Klockan var 5.45, men det gick inte att somna om... Fick iallafall en mysig stund med mina killar innan H åkte till jobbet med Pappa. Då hade jag 1,5 h på mig att sova innan jag skulle upp för att själv ge mig iväg, det blev inte mycket sömn. När jag sen vaknade till utav klockan var jag sjukt trött, och hade huvudvärk - är inte det ett klassiskt senario för dom flesta? Att man somnar sådär en kvart innan man egentligen ska gå upp och sover stenhårt till klockan riiiiinger!?
Jag tror att jag haft tillgång till nätet ca 3 ggr under hela sommaren här på jobbet - idag är en av dem! Har inget att göra så kan gott blogga bort lite tid, och kolla upp sånt som jag valt glömma, csn tillexempel. Jag har valt att skjuta det framför mig hela sommaren och nu börjar det bli lite tajt med tid. Måste skicka in ansökan så jag får pengarna sen när skolan börjar. Vill kunna köpa höstkläder!! Vilket jag älskar :)

Jag har gjort en annan kul grej :P Det hela började med att H sa - "Älskling, det första vi ska göra när vi kommer till Göteborg är att boka tid hos frisören" jag svarade - "jaha, du tycker jag är ful i håret ;)?" - "Nej, men du har lite olika hårfärger, ljust i hårbotten och framme, mörk i underhåret och någon mellanfärg.." jag -" ja, fult tycker du?"  H -"Nej, du är sötast men det ser lite, ja...fast jag har ju också konstig hårfärg." (säger H för att rädda sig) Det är fasen inte lätt när man vill ha tillbaka sin naturliga hårfärg, och den är mörkare på vinter, blir solblekt på sommaren och brukar ha flera olika nyanser! Nu har jag gammal färg kvar i uppepå allt! Jag vill ha brunt/ljusbrunt hår, men K sa också att det såg blondaktikt ut fram i... Jag har iallafall tagit tag i det och bokat tid hos Tony&Guy nästa tisdag! Så att jag blir fin i håret ;) Hahaha.. Undrar bara hur jag ska göra? Frisören har säkert någon bra idé, hon är så duktig men synd att hon arbetar sista dagen då hon ska färga mig. Så sen får jag hitta någon ny som kan fixa mitt hår...



Dags att börja jobba igen :P
 Kram!!!

Sköna dagar..

Inte många veckor kvar i Lysekil nu, och då känns det som om sommaren snart är över trots 30 graders värme och sköna bad. Men det är bara att njuta av dessa sköna dar, i helgen åker vi till Grebbestad och efter det jobbar jag en vecka i Lysekil innan jag ska tillbaka till Göteborg. Jag längtar lite faktiskt... ska bli mysigt att vara med vänner, shoppa höstkläder, äta middagar och gå och fika med jämna mellanrum. Går jag händelserna i förväg nu? Kanske... för än så länge är sommarkläderna på och hösten lyser med sin frånvaro. Bara lite höstkäsla som kommit till mig :P Hoppas faktiskt att vädret håller i sig ett tag då jag är tillbaka i Gbg så jag kan åka till Ganlet och Åsa med tjejerna :)

Det är "womens match" i Lysekil nu, alltså seglingstävling för er som inte vet. Jag och K spenderade några timmar vid Vikarvet, där vi sola, bada och kolla in seglingen. Vi ska göra det idag med så jag ska snart packa strandväskan... Njut njut njut nu, av sista sommaren i huset snyft :( Av att umgås med K som sen reser till Usa och inte kommer tillbaka förrän i maj, snyft :( Tur att jag har min älskling, och vår lägenhet. Annars hade jag kännt mig vilsen.. Men H håller mig på banan, som alltid :) Han är min klippa som jag älskar så.. hihi.


Nu ringde K... bråttom iväg :P

Fler bilder..

Bosse ligger vid fötterna och säger - "Gå ut, gååå ut! Vad sysslar du med, det är ju sommar och bästa vädret!" Men jag njuter av ledigheten, min lediga lördag :) Och gör precis vad som faller mig in, trots det är 30 g ute och vädret skriker sol och bad.

Här dyker lite fler bilder upp!






Trött, men ska iväg igen..

Uppe med tuppen och iväg till arbetet. Jag har varit riktigt trött idag! Det är inte kul att jobba när man känner så.. än mindre i ett socialt jobb som mitt. Men nu ska jag iväg och fortsätta vara social, fast med härliga vänner:) Vi ska grilla och prata massa, och sist men inte minst jag ska få gulla med en liten nyfödd skrutt.

Ha det härligt i sommarsolen ;)

Bilder tagna i sommar av bästa fotografen!


Sicka trevligheter!

I torsdags kunde jag inte stå ut längre med att sitta hemma. Så jag och lillsis tog cabben till Smögen och där blev det vindrickande och partande :) Helt otroligt med folk, det var ju alla seglarfolk som är ute på seglarveckan! Inte så farligt bakis dagen efter, men det blev ingen utgång då.. Jag, älsklingen och K köpte hem ostbricka och mös med sommardrinkar, men igår vill jag säga - Det var fest! Så riktigt jäkla lyckat! Hela gamla gänget och jag säger bara underbart!

Vi får se, kanske blir det roligheter ikväll med!
Livet är härligt :)) 

sugen på...

Vin! Och fest! Jag vill ut ikväll, men måste hålla mig tills imorn... varför måste man känna sig så rastlös vissa kvällar.

Men i helgen blir det party!!! :))

Inlägget nedan...

Var tänkt att det skulle bli publicerat imorse/förmiddags... men märkte nu att det inte låg uppe på bloggen. Jaja, nu ska jag snart sova. Dagen och kvällen har gått bra och jag är sååå nöjd över att vara ledig! Dagar av festande väntar - niiice :)


Sussa sött alla söta!

Utkast: Jobb jobb ...

Jobb jobb jobb... Älsklingen har åkt till Göteborg för att bland annat jobba några dar, kommer tillbaka på fredag igen. Och jag är fast här med jobb :( Men idag är sista passet för den här veckan - Jag är ledig till måndag! Åker kanske ner till Göteborg imorn, om inte jag och K drar till Smögen imorn på lite partaj :P Haha, skulle vara riktigt kul!

Jag har lite torka på vad jag ska skriva.. hmm. Fotade med M igår, det var superkul för det var ett tag sen nu. Såg ut som vi fick en del fina bilder - och det bästa var de snygga bilderna på Bosse :) Ska bli så kul att se hur de blir då de kommer upp på hennes blogg.

Nu ska jag släng på mig lite kläder, dagens frisyr är två inbakade flätor på var sin sida. Ska ha stövlar, rödrandig kjol och en tjock tröja till - En riktig skolflicka :)

Ha det så bra alla glada! Kram 

Trampa lite till för guds skull!

Varför jobbar jag på det där förbannade jobbet? Efter den här helgen känner jag mig så j-a trött på det, tjat tjat tjat och kärringar. Ska väl inte lämna ut mitt jobb här, men säger ju inte vem eller vilka det berör... Jag räknar dagarna tills det är över iallafall. Det är konstigt, för ibland kan man trivas jättegott där, jag har iallafall gjort tidigare. Men nu vill jag bara slippa bitar som är helt idiotiska. Borde ta upp det, men är det något jag lärt mig i livet så är det "ta inte konflikter med idioter". Att lägga energi på sånna människor tjänar ingenting till, de håller sig ofta en bra bit ifrån sanningen och inser inte hur tragiska de är. Diskussioner måste kunna leda till något vettigt, annars är de bara utömmande.. Och detta skitsnack, kan inte folk som älskar att snacka skit gräva ner sig i en grop och fundera på varför de inte sysselsätter sig med något vettigare? Annars kan jag tala om det för dem snabbt och lätt - Ni är bittra, inte nöjda över er själva och ni behöver jobba med er livsituation!
Jag är inte dummare än att jag vet att den som snackar och skvallrar om andra med mig sitter och gör samma sak om mig när jag inte är där. Man måste inte gilla alla, det är inte det jag säger, men att alltid ha någon negativ åsikt eller sak att säga om alla är inte riktigt sunt, att alltid förmedla dumheter andra gör är för att dölja egna svagheter. Eller för att du har brist på vettiga samtalsämnen - Och vad säger det om dig som person?  (du är inte tillräckligt intressant)

Det är alldeles för mycket talking och för lite doing på jobbet... Ska nog sluta skriva nu, för det var riktigt nära att jag skrev något riktigt dumt.



Ha en fin dag, jag är på jobbet till 22.30 och sen åker jag hem till vad som ger och inte tar energi  : Min kille och vovve -älsklingarna på jorden!

Älska K också för att hon har hand om lillBosse när matte och husse arbetar - Tack min ängel! 

Olovlig bloggning...

Nej, vi har inte tillgång till internet på jobbet, iallafall inte vi vikarier... Men nu har jag för 5 min kommit in på nätet och kan skriva några korta rader. Jobbar ju som en dåre nu det närmaste, känns lite segt men tiden går ju fort som tur är. Är ledig i helgen, vilket är skönt:) Rycktas om fest i Göteborg på fredag - får se på det ;) Saknar vännerna i stora staden...

Det är så kul att se min älskling trivas på sitt jobb här, det sägs att han är otroligt duktig, men det visste jag att han skulle vara. Grymmare kille finns inte :) Love Love Love...

Regnig sommardag...

H gick upp tidigt och åkte till jobbet, då gick jag in till tv soffan - ingen nytta att ligga kvar ensam i sängen. De sänder från Båstad på tv4 morgon nu, fasen va sugen jag blev endå... Tur att det regnade där liksom här, då kändes det inte riktigt lika lockande. Man märkte tillochmed på Tilde att hon var uppspelt som ett litet barn, och jag förstår henne - det är goo känsla där nere! Sommarsverige när det är som bäst :) Men man vill ju kunna ha heldagar på stranden om man inte är och kollar matcherna, vilken är mindre troligt vid regn.

Jag och H älskar inredningsprogram, det finns nog inte ett enda vi missar. Och igår var det en av favoriterna Simon&Tomas :) Vi inspirerades till att måla om hallen och en av väggarna i vardagsrummet, bara en del av väggen som är bakom en stor tavla i samma färg. Vi får kolla på det när vi kommer tillbaka till lägenheten.. Ibland vill vi flytta bara för att kunna göra om allt från början igen. Det är så kul att åka till inredning och möbelaffärer, prata om hur drömköket skulle se ut eller ultimata verandan! Jag vill att vi ska ha massa pengar så vi kan praktisera våra briljanta ideér. Men i framtiden så...

Jag ska jobba ikväll, men nu först hitta ett sätt att spendera dagen (promenad med Bosse kanske?)... Igår kväll spatserade jag, H, K och Bosse på stan, sen tog vi en fika och konstaterade att sommaren inte riktigt är igång i Lysekil än. Men kanske blir det ändring ikväll då Brolle och Amy Diamond håller gratiskonsert - hahaha





Ett hem i Lexingtonstil hade inte varit fel--- inte alls!

Tillbaka!!!!!!

Efter en underbart mysig semester, oändligt många pussar, promenader handihand, kramiga bad i poolen.. ja allt sånt fjantigt som är så GRYMT har vi sysselsatt oss med konstant i 1 vecka! Soligt och varmt varje dag :) Tillbaka i Sverige med solbränd energi - min kille är så snygg så jag dööör:P Hahaha...

Nä nu får jag sluta...

Men det har varit bra, riktigt jäkla bra att få vara iväg med sin älskling ensam och bara få bry sig om varann.  När vi kom hem var det 1 natt i lägenheten och sen packade vi bilden smockfull för att kunna bo i Lysekil 1 månad, och nu är vi här. Detta är orsakerna till att bloggen har legat på sparlåga ett tag, och jag kan inte lova att jag kommer skriva ihjäl mig under sommaren direkt. Det är annat som ska hinnas med, så som jobb, fiskning, salta bad, utgång, fester, promenader, myskvällar, grillkvällar osv. osv... Vi har tagit massa bilder i Sousse, men båda har glömt sladdarna i Göteborg till våra kameror :( Men vid ett senare tillfälle ska jag se till att få upp lite kort!

Det var riktigt riktigt nära att det blev Båstad idag - och jag är depp för att det föll :( Hade varit så kul!! Med "känningar"  i dj-bås och bar på Peppes hade det kunnat bli riiiktigt bra. Men icke... inte iår -heller.


Vi säger så, ska kila ut i solen nu! Kramar :))))

RSS 2.0