Sol imorn!?

Jag kräver för övrigt sol imorgon! Då ska jag ha solglasögon på mig. De som är på bilden! Födelsedagspresenten från min älskling. Marc by marc jacobs..


Thailand!

Den här bilden är tagen från Vilahamns semester. Fru Vilahamn skickar bilder med jämna mellanrum som får mig både avundsjuk men mest full av längtan efter vår resa i februari. Då är det vår tur! Underbart:) I helgen ska det planeras för resan, mamma och C kommer hit och hälsar på. Vi ska resa tillsammans med dem i några dar. Sen ska vi honeymoona oss för oss själva med;)


Så här kan man vara klädd på kalas..


Fjädrar..


Släktkalas

Påväg till släktkalas i Sävedalen. Här ska ätas kalasmat! Har nya örhängen på mig som jag fick av pappa förra helgen. Gillar fjädrar skarpt!


Laddar för "Så mycket bättre"

Den lille knubbisen vet hur man gör en lördagkväll. Nu ska jag plocka fram godiset och läsken sen hoppas jag inte bli besviken på säsongens stora tv-händelse.


Renskav, Ica och NK..

Idag har vi gått en promenad på förmiddagen till lejonet och björnen på danska vägen. Det var lite småkallt att äta glass med ändå mysigt. Allt är mysigt med min H:) Efter det åkte vi till NK och jag blev en vinterjacka rikare. Vi fick som bröllopspresent en inbjudan till Vilhelmina och med den här jackan är jag mer än redo att möta kylan;)!! Ikväll ska vi äta renskav med potatismos och lingon. Vi har storhandlat på Ica och jag var så vimsig där inne så H till slut sa till mig att hålla i sidan av kundvagnen och inte springa ifrån honom mer. Kände mig som ett förvuxet barn och gick med tjurig min runt och höll mig i vagnen så H kunde slappna av!


Tights..

Har återupptäckt hur otroligt bekvämt det är med thights, strumpbyxor, leggings. Bekväma plagg som det gå att göra mycket med! Framförallt kan de vara lite roliga:) ikväll ska vi äta middag och dricka gott rött med vår vän R. Idol kanske..


Sommarlängtan..

Idag längtar jag efter sommar, jag är inte klar med den än! Hösten kom för fort..

Igång igen..

Nu är jag igång igen med att samla på mig ärvda gamla möbler. Det verkar som om vårt köksbord och stolar kommer att bytas ut mot de som är på bilden. Dynor ska kläs om och sen kommer det se riktigt fint ut. Samtidigt finns längtan efter en toppmodern inredning. Det blir nog aldrig det, min separationsångest från gamla grejer tar över. Och sen är det ju så mycket mer själ..


Här trivs jag..

Saknar min älskling i massor, men mysigt det har jag. Idag har vi både vart och hämtat ägg, mjöl från lögens kvarn och varit i farmors hus. Naturen, djuren, närproducerad ekologisk mat.. Nej jag klagar inte!


Lysekil..

Påväg med färjan över till vackraste platsen på jorden.. Nu ska jag andas riktigt luft, äta massa kakor och ha det riktigt mysigt!


Bild från hösten..

Sist vi var i Grebbestad så andades vi luft med mycket salt och skog i. Promenerade, njöt av picknick på ängen och jag tog tag i spaden och vände jord så det vill växa härliga potatisar nästa år. Det finns något så mycket mer charmigt med att bo utanför stan. Jag kan sakna hur man lever tillsammans med årstiden på ett helt annat sätt än i stan. När jag var liten gick det inte att ta fel på årstiden, när vårlökar skulle planteras, träden kapas och ved tas in, när det var tid för kastspö, garn och tinnor. När det var tid för svamp, jakt och höstäpplen ska kokas mos på. När det skulle skottas och vi hängde skridskorna på ryggen för att leka på isen. I stan är det mesta sig likt, kläderna i butiken förändrar färg och form. Det är tecken på ny årstid här..


Falukorv och makaroner..

En sväng på stan och leta jacka men utan att någon kändes 100%.. fortsätter det så här får jag hålla mig till min gamla Acne en säsong till. Skonsamt för plånboken men lite tråkigt:( Nu är vi iallafall hemma igen och ska äta lunch. Rubriken står på menyn. Ha en härlig helg!


Ingen färg..

Hur kan kroppen tappa färg så fort!? Efter att ha tittar på min hand var jag tvungen att fotografera den för shit vad blek den var! Jag tappar framförallt färgen på händer och ansikte, mage och ben håller en okey färg hela året.. Märkligt men sant. Jag behöver aldrig skämmas när shortsen ska på, jag behöver dock skämmas av kontraster mellan vita händer och beige kropp de tillfällen man visar sig avklädd på vintern (vilka är få) jag konstaterade iallafall förut att händerna fått sin vinterfärg tidigt iår.


Mysa inne..

Inte blir det långa promenader och inte heller löpturer eller annan utevistelse. Nej nu är man definitivt inne! Vilket höstrusk.. Buu. Jag är inte alls avundsjuk på våra kärs vänner i Thailand, nej inte då! Varför ska jag vara det när det finns levande ljus och böcker att ägna sig åt;)


Jakten på jackan..

Min jakt fortsatte i ett försök att finna vinterjackan för 2011-2012.. Det är inte helt lätt. Jag har hittat två starka kort från Filippa K men sen finns det godbitar från Acne också. De lever kanske inte upp till krav som regntäta, och rejält varma. Men snygga..


Sockerbitar på väg till Thailand!

Fick precis ett hej då meddelande av dessa två hjärtan. De är så underbara att man blir lycklig som få varje gång man kramas och leker med dem. Nu ska de bli "thaiare" för ett tag..


En goood morgon..

H gjorde en härlig frukost på sängen till mig häromdagen. Det är vardagslyx (varför jag nu nämner det uttjatade ordet). Men hur kan man bättre beskriva amerikanska plättar, sylt, äggröra och färskpressad apelsinjuice?


Cykla mera..

Vilken underbart solig dag! Vi ska snart ut och gå en promenad med Bosse men ska slänga på oss mer promenadvänliga kläder först. Jag har en grymt snygg cykel för sånna här dagar;) I våras när cykeln var nyinskaffad cyklade jag nästan varje dag till jobbet. Nu är jag lat och tar bilen.. Nåväl efter en lång sovmorgon imorse åkte vi till familjen Vilahamn för att säga hej då innan deras resa.. Det blev fika och mys och nu väntar en stor saknad.

Kram


Sminka bort en förkylning..

Nej som sagt, jag är inte i fas! Gjorde ett tappert försök att ta med mig Bosse och gå på stan, 4 affärer sen gav jag upp. Det trycker över mina bihålor och jag har huvudvärk. Men nog om mina symtom jag får helt enkelt acceptera att det inte gick att sminka över min förkylning och köra på som vanligt. Jeans och skjorta inköpta i NYC, jeansen från Levis och skjortan från Tommy Hilfinger. H älskar när jag har skjortor på mig, han tycker det är sexigt har han sagt;) Kanske därför jag har ett gäng av skjortor som presenter från honom...:P

Lördagsmorgon..

Vaknar med fortsatt nästäppa och halsont.. Men det känns lite bättre då min man är ute med hunden och sen ska koka te som vi ska dricka på sängen:) I eftermiddag ska ni få se vad som är i påsarna på bilden. More shopping in USA!


Fredagsfika!

Jag älskar fredagsfika, när jag inte längre jobbar fredagar så har jag och min man fredagsfika här hemma. Inte helt fel att sitta i soffan med mjukiskläder, pussas och äta kladdkaka!


Framkalla kort..

Är ni lika dålig som jag på att framkalla kort? Ibland blir rädd att vår dator ska krascha och att vi blir av med alla bilder. Kanske dags att ta tag i det! Det är också mycket roligare att ha bilder i album. Jag skulle egentligen åkt till Smögen över helgen, ha en lyxig helg med vin, hummerfiske, goda middagar och fira min vän M som fyllt 30! Men jag är sjuk.. Förkyld, halsont och har inte orken att åka någonstans. Blää för att vara sjuk. Min födelsedag firade vi i NYC, därav bilden. Jag firar gärna fler födelsedagar utomlands -gillar resor helt enkelt!


Varm choklad, ljus och halsont

Ikväll har jag krypit upp med en filt, en kopp varm choklad och en bok. Jag har ont i halsen, sovit dåligt inatt då Bosse var sjuk och spydde:( Men det är åtminstone helg för min del! Med lite plugg imorn..

Kram


Vinterjackan!?

Den här kappan börjar att bli för kall nu.. Imorgon ska det bara vara 1 grad kl 8 när jag rör mig mot jobbet. 1 grad! Det är ju ingenting! Dags att börja se efter en vinterjacka. Jag vill ha en praktisk men samtidigt chick, den ska funka både på promenaden som på en shoppingdag på stan. Den ska vara regntät men inte för sportig. Jag vill att den ska ha något extra med kragen som gör den lite rolig. Och den måste värma långt ner på min frusna rumpa. Hur ska jag bära mig åt för att hitta DEN jackan? Jag måste vänta in min lön iallafall för den låter dyr...


Höstdeppig..

image description
Jag har känt mig lite höstlåg ett par dar. Tiden räcker inte till, det är alldeles för mycket som ska hinnas med och mina ambitioner är höga. Jag vill mycket hellre sitta på en uteservering vid Green Village eller varför inte gå i en bikini på en vit sandstrand i Thailand?! Men det är ganska långt kvar tills vi är där framme.. februari dröjer. Finns det någon mer än jag som känner att mörkret påverkar? Jag brukar vid den här tiden på året börja se fram emot årets mysigaste högtid -Julen. Men just nu tänker jag att orkar jag plocka ner allt pynt igen, känns som att jag nyss tog upp det på vinden! Jag pluggar halvtid och jobbar halvtid, vilket jag trodde skulle ge mer tid till vänner men ibland känns det precis tvärtom. Har ett helt gäng med föräldralediga kompisar som jag tänkt träffa men jag har bara fått loss en enda dag och det var i fredags.. Tomten, jag önskar mig ännu mer TID nästa år!

Brunch på Soho

Tekniken är inte på min sida, det gick inte att ladda upp alla bilder från brunchen vi åt i förmiddags. Men vi hade det supermysigt! Ååå jag njuter så av sällskapet med mina fina tjejer, vi avhandlar alla tänkbara samtalsämnen och alltid är det något nytt. Imorse skedde en vattenläcka hos A som skapade stooor oro, barn ska ju kosta bortåt 1 miljon innan de flyttar hemifrån och en läcka på 150 000 kr gjorde ju att lilla R är en bra bit på vägen. Om det nu var hennes fel? hmm.. olika åsikter där;) Jag kan verkligen rekomendera brunchen på Soho som genomgått ett lyft! Kolla in efterrättbuffén!! Mmm..
Missa inte den fina skylten gosiga A gav som present till mig och H! Så fin!! Kolla in vitlycka.blogspot.com
Kramis

Omättliga behov..

En hel del nya kläder i garderoben, men tydligen är behovet aldrig mättat.. Nytt halsband och linne - Älskar orange! Vilken härlig färg det är, jag blir glad av orange :)

Pappalängtan!

Min pappa är den sötaste, underbaraste lilla pappan som finns.. Just nu kom en STOR pappalängtan över mig! Vi hade tänkt åka till Lysekil i helgen men vi hade lite för många andra planer som inte gick att ställa in och åker därför hem en helg längre fram. Jag kan inte med tillräckligt många ord beskriva allt fint med min pappa, kärlek <3
Kolla vad söta händer han har!

Tube Kelly

Idag ska de nya jeansen användas! Superslimmade och höga klackar till:) Jag ska vägen om Vilahamn och sen aggera handbollsfru på H:s match. Det bästa är att jag verkligen kan kalla mig för handbollsfru till skillnad från alla bloggar där de kallar sig fotbollsfruar, hockeyfruar och allt möjligt trots de är ogifta;)

Artilleriet Interiör..

Idag har jag ätit lunch på stan med S, hennes mamma och twinsen. Efter vi ätit god pasta med gorgonzola så gick vi på en liten shoppingrunda. Ett besök på den underbara inredningsbutiken Artilleriet som ligger på magasinsgatan. Ååå vad jag gillar lampan som hänger där och väntar på mig... Han vill flytta in hos oss och bo över vårt matsalsbord! Men han är på tok för dyr, 6000:-.. Han får helt enkelt hänga kvar. Efter inredningen gick vi och tittade på kläder. Jag köpte ett halsband, strumpbyxor och efter jag sagt hej då till mitt sällskap hamnade jag med ett gäng byxor i ett omklädningsrum på Solo. Jag köpte till sist ett par grå jeans från Nudie. Jag har aldrig haft jeans från dem förut men Mmmm.. satt snyggt och var sköna. Jag har sett lite väl mycket snyggt idag, borde hålla mig borta från stan. Imorgon blir det middag och fest i Fiskebäck och på söndag väntar en rejäl brunch med tjejerna.
Trevlig helg!

Middag på Moon

Härlig middag med gänget! Snart åker familjen V till Thailand för en lååång semester. Två månader för att vara mer exakt. Jag vill knappt tänka på det -tomt är vad jag säger! Men underbart för dem:) Vi åt iallafall riktigt god thaimat på Moon, jag rekommenderar det starkt! Halva grejen är helt klart inredningen, efter ett par timmar inne i värmen med härlig belysning blir man lite chockad när man kommer ut i det blöta höstmörkret. Blixtvisit till Thailand och tillbaka till verkligheten! Vi har vår resa dit framför oss... längtar!

Hundblogg?

Starta hundblogg? Är det "det nya"? Skulle inte tro det kanske.. Bosse verkar lika trött som jag idag. Jag har en riktig fuldag och min mjukisdress från Victorias secret får mig inte att se ett dugg glamorösare ut! Klockan är snart 23 och jag borde ta min skönhetssömn, men jag har en trött hund som ska ut på sin sista tur innan natten. Så är uppdateringen för en hundbloggare -promenader och kissturer!

Skriva på min blogg..

Ibland funderar jag på varför jag bloggar, jag har inget tema i min blogg. Det är vare sig återkommande dagens outfit, tema alá fotoblogg, bröllopsblogg, barnblogg, idrottsblogg, skvallerblogg mfl. Men idag kom jag på varför jag fortsätter med mina små inlägg för min lilla skara av läsare. Det är ju som en dagbok! Hela mitt liv har jag skrivit dagbok, små notiser om vad jag gjort, hur jag mår och vad som händer i mitt liv. Att skriva dagbok är givetvis mycket mer personligt, det är högst privata anteckningar om man säger så.. till skillnad mot bloggen alltså. Men det är ganska härligt att kunna gå tillbaka i tiden och se vad som hände i mitt liv för ett år sen två eller längre. Man får lite perspektiv och jag blir oftast väldigt tacksam. Tacksam över allt jag har och får uppleva, vilka som finns med mig och vad jag gör. De säger att minnet är selektivt, och tacka GUD för det! Varför måste man minnas alla tråkigheter och tuffa bitar man gått igenom livet med. De finns ju där som sår, läkta eller sår som håller på att läka. Kanske varav namnet på bloggen... Mitt i allt härligt har vi alla "Cut -first cut is the deepest"

Renoveringsdrömmar..

Jag drömmer alldeles för mycket om ett nytt renoverat hem. Med golv som JAG har valt, med ett kök som ligger i söderläge och utspelar sig som hemmets hjärta. Med helkaklade badrum, vattenfallsdusch, spots och lexingtonhandukar. Sist hade jag en hangup på vårt sovrum men det fixade lite nya textilier, lampor och tavlor bort ångesten med. Men nu vill jag ha ALLT nytt. Det är lite svårare... Och så är jag ju en människa som innerst inne älskar gamla grejer. Kanske därför jag inreder med morfars gamla stege, farfars hatt och jordglob, gammelfarfars stol...

Fredag och Lördag

Jag har haft en helt underbart bra helg! Med det mesta av det bästa:) I fredags så var jag J och I hemma hos J lillasyster M. (Gulligaste M som fixade mig inför bröllopet) Vi drack vin, pratade konstant med korta pauser för Idol. Det var en riktigt härlig tjejkväll när man trycker i sig massa godis och skrattar mycket. Jag hade på mig skjortan som är på översta bilden, den är inhandlad i NY och därför är bilden med. Självklart hade jag strumpbyxor på mig, men en blogg är ju till för att visa upp sig och därför är kortet mer avklätt;) (eller så tog jag bara ett kort innan jag fått på mig, strumpbyxor, skor smycken osv..)
Igår var vi hemma hos den andra delen av vår familj. Familjen V! (Läs bästa inlägget av S på vilahamn.blogspot.com) De bjöd mig på födelsedagsmiddag och jag fick paket! Bland annat den fina glasskålen som är på den andra bilden. Vi hade en så mysig kväll, jag och S pratade i massor. Jag fick prova igenom hennes jeans, alltid kul att se nya modeller och se vad den egna garderoben behövs uppdateras med ;) Sen retades jag lite med R. Vi diskuterade manligt/kvinnligt och vi bokade en ny dejt på onsdag då vi ska ut och äta på restaurang!
Där var min helg! Puss

Anna O!

Idag myser jag mest runt här hemma.. Slappar på mina kuddar från Anna O i soffan och Bosse rotar fram ett favoritmysdjur ur bädden. Jag är sådär plyschklädd i en Odd Molly-tunika som man ska vara en söndag och jag har tagit min låånga söndagspromenad. Ikväll ska vi äta taccos :) Men jag ska blogga lite till om vad jag gjort under helgen..

RSS 2.0