Steve Madden shopping..

Min bästis K har en underbar väska från Steve Madden som jag varit avundsjuk på många gånger. Nu har jag iallafall ett par snygga svarta mockapumps! Det är ingen tokhög klack, vilket alltid ÄR snyggast.. Men jag ville ha pums bekväma och klassiska att ha i många lägen. I jobbet tillexempel, eller på styrelseträffarna där det inte funkar med 12 cm klack bland 55+ folket ;)

Ångestshopping i NY

Kvinnor -märkligt konstiga varelser.. Eller är det bara jag? Igår innan jag skulle somna bad jag om ursäkt till H, jag sa förlåt för att jag hindrat honom att åka på en outlet i NY. Han förstod inte vad jag pratade om, varför skulle han vara arg liksom? Men jag kände det så, som om jag gjort ett STORT misstag! Jag har insett att för mycket shopping ger ångest och för mycket valmöjligheter ger dubbelångest! I den stora staden är utbudet enormt och avstånden oändliga. Vilket gjorde att vi på en dag som novisa NY-besökare gick timme efter timme för att hitta de "rätta" grejerna. Vi hade hört att ALLT är ju så billigt, och vi ville hitta fynden. Men när tiden är knapp måste man prioritera och jag ville inte lägga en av våra värdefulla dagar på en outlet där man inte vet om det finns något att ha, jag ville se Manhattan. Detta gjorde att alla våra "fynd" inte blev sådär GALET billiga. Ibland fick man helt enkelt bara slå till för att springa förbi affären imorgon igen finns inte på kartan. It´s now or never som gäller.. H sa två saker som var högst relevanta och tänkvärda: "Jag är nöjd med vad jag fått tag i och oavsett om vi åkt till en outlet eller ej så skulle lika mycket pengar gått åt". Varför kan inte jag vara lika klok? Varför var jag tvungen att lägga en dag på att ha ångest? Jag är också supernöjd med vad jag fått tag i så varför håller jag på! Dessa eviga "Tänk om tankar" som förföljer mig....

Vigselbilder...

Dags att göra om layouten på bloggen.. Jag vill att den ska kännas romantisk som vårt bröllop! Får höra av mig till sötaste Maria Wingfors som inte bara är en fantastisk fotograf, en klippa på att få bloggar att se vackra ut också!

Marc by marc jacobs

Det bästa först! Nej då, jag har handlat mycket bra och vill ha allt lika mycket :) Men jag är hemskt nöjd för min nya väska och plånbok. Jag har länge velat ha den klassiska hillier hobo väskan och nu är den min!

Njuta på minnen..

Jag är trött men ändå pigg, jetlag kanske? Borde sova men hamnar med massa bilder från bröllopet. Vi har fått våra kort som ska skickas ut. Ååå jag vill känna mig sådär fin som på bröllopet! Ni som har bröllop framför er -Det är fantastiskt! Njut av varje sekund! <3
(Det är väldigt mysigt efteråt med..)

New York -Story 1

Tillbaka i vardagen snabbt som ögat! Igår var det fortfarande semester, flygplatser och kaffe från Starbucks. Idag har jag arbetat från 8-21, lektioner, möte, konferens och fler möte.. Jag skulle vilja skriva om min feta shopping från den stora staden, ta bilder på kläderna, väskorna och skorna -plural, plural plural :) Men det får vänta tills imorn...
Kram

Honeymoon New York!

Ett axplock av bilder från ett härligt New York! Vi har haft en underbar resa med mycket av allt, mat, dryck, pussar, shopping, promenader, taxiresor.. osv. Känns som om jag måste amputera fötterna för hjälp vad vi har gått! Timme efter timme i denna gigantiska stad! På bilderna ser ni Times square, Central park, Empire state Building. Uppdaterar inom kort, men nu ska jag sova bort min jetlag <3

En bild säger mer än tusen ord..


En fredagskväll hos paret Åhnbrink

Vi myser och njuter.. Igår skulle det bli lasagne men klockan blev sent och vi köpte hem två stenungsbakade pizzor från Cyrano. Lövtunna bottnar, pesto, mozarella och parma.. MUMS! Till det starka oliver och ett härligt rödvin. Vi planerade för vår NY-resa som närmar sig med stormsteg..:) Ikväll ska vår vän M komma på besök, förra helgen hade vi middag här och då hade han med sig sin söta sambo. Måste nog vara Skövdes gulligaste tjej! Ikväll får vi M för oss själva och jag har laddat förrådet med fler härliga flaskor rött.

Bilder från förr..

Ibland är det charmigt att hamna med gamla bilder och se hur saker och ting var förr! Både hur folk såg ut, vad man fyllde sitt liv med och vad som påminner om idag. Ni ska få vandra med mig några år tillbaka i tiden!



Liten i vagn ger en puss till stora tuffa brosan.



Har alltid älskat djur.. Timmar i stallet med hästarna, kaninhoppning och sova med katten..




6, 7 och 8 år.. Inte får vi glömma vår hund Columbus (och jag är historielärare). I ruinen bakom gifte jag mig ca 20 år senare.



9 år senare, med steg mot studenten...


10 år senare jag tar studenten! Nu kommer bilderna som inte borde visas ;) Jag och min bästis K. Jag hoppar att visa våra riktiga "fulår" mellan 13-15 och året vi var 21. Vi har följt varandra väldigt jämt med våra fulår måste jag säga. Det hade varit svårare om vi hade fulår vid olika tid, då hade det blivit hopplöst att välja ut bilder! Dessa bilder är man INTE stolt över, men de går att visa och skratta åt istället för att gråta som man gör på våra pubertala bilder som 13 åringar.

Thailand som 19 åringar.. Set börjar se oroligt ut!

Vi kommer hem från Thailand lagom till jul och jag får för mig att permanenta mig. Det skulle bli lite SATC -Carrie look. Det blev pudel alá 80-tal! K säger efter fullbordat faktum - "Jag tyckte hon tog lite små spolar" 


Med stormsteg mot dippen.. 

 

Dubbelt 1 års kalas!




Bara lilla A kom med på bild igår. Det var full rulle när tvillingarna skulle firas, S hade bakat cupcakes, bullar, tårta, småkakor och godis. Jag var i sockerchock efteråt! Både sockersöta barn och mycket fika. Jag är så glad att S är hemma igen, hon har varit i Italien med barnen och familjen vilket gjorde det tomt här hemma. Det mesta känns lättare med S i närheten. Som nu tillexempel, det ösregnar och jag MÅSTE gå ut med Bosse men jag ska ringa S och ha henne som sällskap i telefonen under min promenad.

Kräftkalas!



Det känns som en riktig hösthelg. Det regnar smått, är lite grått och vi har varit i skogen och plockat svamp. Snart är middagen klar, men jag längtar mest tills ikväll när vi ska festa loss på både havskräftor och insjökräftor. I och för sig kan de där pyttesmå röda från sjön inte riktigt räknas med.. För en västkustbo gäller bara en sak HAVSKRÄFTA!

Trevlig helg

Kräftor, trattar, Grebbestad, 1-års kalas..



Det blev en härlig kväll igår med mycket skratt! Vi slöt upp med lite vänner och det blev både middag och shotar ;) Den här helgen är full av planer! Vi ska snart åka till Grebbestad för att äta kräftor hela helgen och plocka svamp. På söndag ska världens bästa tvillingar firas. De har fyllt 1 år! Det ska bli så mysigt att få gossa med dem och träffa vännerna. Ha en härlig helg!

Kram

My babys birthday..

Idag fyller min älskling år! Efter en dag med lagom slit på jobbet har jag gjort en inpackning i håret och tagit på mig morgonrocken i väntan på att duscha. Sen ska jag göra mig het ;) Minispa med peeling, manikyr och massor av krämer som gör mig len och fin. För ikväll ska jag ta med mig H ut på restaurang! Vi ska gå till ett av hans favoritställe, dricka vin och äta gott. På översta bilden ser ni två glashjärtan som vi fick i bröllopspresent av H:s släktingar från norr. Det är gjorda på Åres glasmästeri och jag gillar dem bara mer och mer för varje gång jag tittar på dem!

Mina grabbar..

Ikväll är det mys, levande ljus och god mat som gäller! Vilket hemskt väder det är.. brr. Och vi som har en liten brun sötsak som måste ut med jämna mellanrum. Jag och H har överläggning, han är hemskt upptagen och har inte tid för några promenader nu. Han studerar nämligen.. Jag tycker kontrollen till Playstation ligger alldeles för nära för att det inte ska bli misstänksamt. Tror att Ipaden kommer ryka åt sidan i samma stund som jag stänger ytterdörren och han ger sig in i tv-spelets krigsmatch. Vad i hela hisingen!! i skrivande stund spelar han spel på paddan också!! Ännu en digital fiende...

Vigselprogram kap 11 av en bröllopssaga

Vårt vigselprogram var i samma kulör som inbjudningskorten, placeringskorten och festhäftet. Men vi valde ett tjockare papper till vigselprogrammet och skar till det hos "rum för papper". Till ingångsmarch spelades "What are words -C.Medina" på piano. Vi hade sedan två psalmer, "En vänlig grönskas rika dräkt" och "Bara i dig". Solosångerna var "Bless the broken road" och "Utan dina andetag". Däremellan var vigseltal, akt med löften, Bestman O läste kärlekens lov ur Första Korinthierbrevet. Det var härligt att vår vän J vigde oss, det blev personligt och det kändes tryggt! Känner ni ingen prelle så lär känna en innan vigseln.. Jag har ett bra gäng på lager, hör av er;)
Till utgångsmusik gick tonerna av "Genom Eld - O.Linnros". M & M gjorde en fantastisk version av låten och med deras röster kan det inte bli annat än vackert som fågelsång!

Hemma hos...

Tänkte skriva om vår tärnkväll som vi hade kvällen innan bröllopet.. Men mina frallor skulle tas ur ugnen och jag började ta lite bilder från vårt hem. Vi har en lägenhet som är mycket oss, blandat gammalt och nytt. Vi har mer en personlig inredning än modern. Jag trivs, det är hemma! Sen självklart längtar jag ibland efter att äga vårt boende. Jag drömmer om ett nyrenoverat hem där vi själva fått välja allt från golv till vitvaror. Men den tiden kommer, varför stressa! Nej njuta av nuet -Det är det nya. (eller nygamla;)

Längtan efter honeymoon! Kap 10 av en bröllopssaga

Jobbet kräver sitt och veckorna rusar iväg. Vi är redan inne i september, vilket innebär att vår första bröllopsresa närmar sig. Jag har inte landat med tanken att vi om tre veckor befinner oss i New York! Vi ska njuta av mat, oändligt många coctails, shopping, kyssar, lyxigt hotell, central park, utekvällar och långa promenader i alla hundratals kvarter. Jag och min älskling H! Jag har hämtat hem lite bilder från hotellet, rummen och den härliga takterassen där vi kommer njuta av utsikt och ett eller två glas vin.

RSS 2.0