Temperaturhöjare!

Det hade ju börjat bli plusgrader och soliga dagar, men idag har Göteborg blivit en vinterstad. Det är som tur är ingen snö, men frost och minusgrader.. Vilket gör att den varma cashmeretröjan, jeans, Uggs, vantar och mössa åker på. För att höja temperaturen spanar jag inspirationsbilder på outfits..

En till temperaturhöjare var den mysiga lunchen med vännerna igår, och på kvällen kom jag mig iväg till kyrkan -underbar stund.

Ikväll är det min tur att ha torsdagsmiddag, med största sannolikhet satsar jag på hämtmat då jag får ont av att stå för länge. Matlagning är sådär då.. Så jag funderar på att köra på vårrullar till förrätt, thai till varmrätt sen får jag tänka ut någon efterrätt under dagen. Finns det efterrätter som take away tro?? Haha antagligen inte.. Och jag känner mig som väldens mest bekväma (lata) människa!


En onsdag.

I mitt liv som icke arbetande med sjukskrivning och foglossning ska jag idag ge mig iväg några hundra meter för att träffa fina vänner. Hela förra veckan var jag i stort sätt liggande i soffan och jag blir lite knäpp i huvudet av att bara vara hemma. Så nu ska jag ta mig ut!


Lycka!

Lycka, jag kan inte med andra ord beskriva det som sker. En liten krabat till hälften H till hälften mig växer i min mage. Oro, är väl ord nummer två på listan.. Men det lämnar vi därhän nu.

Går allt bra så blir vi föräldrar i sommar! Det är väl en anledning till att bloggen varit sparsamt uppdaterad. Mitt huvud har varit uppe i graviditeten och att inte längre kunna ha sin vanliga garderob gör att outfitbilder känns mindre inspirerande. Men nu när bebismagen börjar att synas ska jag försöka hitta stilen som matchar mig som gravid.

För en tid framöver är jag sjukskriven för foglossning, rejäl sådan! Så det första shoppingmåstet är snygga låga skor. Jag som älskar höga klackar! Men vad gör väl det, får stå ut att vara kort och tjock i några månader. Det ska bli riktigt mysigt:)


Mycket gotta!

Ikväll var jag först hos Vilahamn en sväng och sen på handboll. Det var min älskade man som spelade och tog hem pris som matchens spelare.. Lördagskvällen är räddad!


Fabulösa februari..

Det är underbart, helt underbart när nya tidningen från Elle kommer i brevlådan fylld med vårmode! Färgsprakande vårmode! Jag kommer när det är dags satsa på pastell, färg och nude. Tycker det är riktigt snyggt med en nudefärgad topp eller clutch till en färgklick av kjoltyg eller höga klackar.


Feb. 19, 2013


Something blueish..

Lite färg i garderoben, tack! Igår när jag var på stan med Bosse sökte blicken över allt med färg. Gult, grönt, rosa, aprikos, blått.. Ja blått fick det bli och sen trycker jag på paus i shopping-nerven. Vårens garderob får inhandlas lite senare. Men jag fick med ett par riktigt snygga byxor också. Sen paus.. Eller?


Grönt är skönt..

Lite nya tulpaner på bordet och en grön kappa så kan jag nästan lura mig att det är vår!
Efter en härlig förmiddag med K så bestämde jag mig för att ta med Bosse och gå på stan. Lite alla hjärtans dag kul får man ha!


Semlefika i Torslanda.

Jag skrev ju det -transparent! Men det är ju min blogg och därför bjuder jag på en bild.

Ikväll har vi varit hos våra fina vänner i Torslanda och fikat på scoones och semla! Mums.


Sportlov 2013

Jag är ledig och har egentligen inga ursäkter för glesa uppdateringar. Mer än bloggtorka! För vad ska jag skriva om?? Just nu befinner vi oss i årets tråkigaste månader, garderoben är ännu inte uppdaterad inför våren och inga resor är inplanerade.

Jag sitter varje dag med paddan och tar fram resor till H som vi borde åka på i påsk. Dubai, Turkiet, Miami, Thailand, Kanarieöarna är bara några av förslagen men han säger nej nej och åter nej. Tråkigt! H ska nämligen ha sin slutpraktik och har inga möjligheter att sticka iväg på någon veckas semester. Även om jag skriker av SOL begär! Det finns anledningar till att foto på mig själv är lätt räknade just nu, jag har en tråkig garderob och är trensparant!

Det värsta är att det känns som en evighet till våren, nästan längre än en evighet. Men jag fyller de lediga sportlovsdagarna med att lunch tillsammans med vänner. Idag var fina A här på sushilunch och imorgon ska vi till familjen Ö och på torsdag kommer min barndomskamrat K hit på lunch. Det ägnas timmar åt, sen så behövs det alltid pluggas emellanåt. Fick tillbaka min mastodontenta och klarade mig med marginal vilket jag INTE trodde. Därför får jag ge mig cred och unna mig att skryta lite;)

Det bästa med mycket ledig tid är att jag kan umgås med min kärlek 24/7.. <3


Prat i kvadrat..

Ikväll har vi haft en mysig kväll med stenugnsbakad pizza, krispig sallad och en pannacotta med hallon till dessert.

Riktigt härligt att ha tjejerna här! Nu är det helg och början på sportlov, riktigt lyxigt med en vecka semester framför. Vi hade planer jag och H på att åka på SPA men ändrade oss, nu funderar vi för fullt vad vi kan tänkas hitta på istället.

Kram


Ljus i hus..

Nya ljuslyktor, något så lite kan göra så mycket.


Kurerar mig i sällskap..

Fick bli dagar hemma, fick ge upp, kapitulera för förkylningen. Men är i gott sällskap. Världens finaste lillgrabb<3


Kalas kalas..

En riktigt härlig fest bjöd Vilahamn på! Även om jag var tokförkyld så njöt jag till fullo av god mat och inte minst -fina vänner.
Jag är verkligen så tacksam över att få ha ett så gott gäng av vänner runt oss. Vi pratade midsommar för en kort stund och jag längtar så till sommar, sill, sol och gemenskapen.

Bilder från februarifest, och från i midsommras..

 


Vårens förkylning..

Försöker bota min förkylning men mycket frukt och nyinköpta blommor.

Fy vad det är tröttsamt med halsont, huvudvärk och snuva. Framförallt är det i vägen för 30 års kalaset ikväll. Men jag ska inte låta sjukan vinna! Ikväll firar vi makarna V för sina 30 år -kanske ska kalla det 60 års kalas istället?


RSS 2.0