Soliga dagar

image9

Det är okey att det är höst, det är okey att det är vinter, om det är sol! Nu går det mot våren och bara regn och mulet väder, why? I söndags morse var det så härlig, var hemma i barndomshemmet och har mitt rum intill köket. Älskar de tidiga förmiddagar då man sovit länge och öppnar dörren till köket och ser solen skina in genom de stora fönstren. Hela köket är ljust som en sommardag! På sommaren brukar alltid dörrarna från köket och ut vara öppna och man går ut på altanen eller baksidan och äter frukost. Går barfota ner på gräsmattan och hämtar lite jordgubbar i landet.. Vårat hus, våran stora trädgård, luften och djuren är det bästa, det får mig lycklig, det får mig lugn.
Fick en försmak av sommaren i söndags, och längar tills jag flyttar hem under juni, juli, agusti. Bättre ställe än Lysekil finns inte denna tid på året. Jag och min käraste vän brukar gå ut på Stångehuvud mitt i natten och lägga oss på klipporna och titta på stjärnorna. Tillsammans med mina vänner grillar vi på kvällarna, dricker vin, spelar kubb, åker båt, badar, fiskar, spelar fotboll, dricker te och pratar hela nätter.. det är underbart:)

Hoppas många av våra vänner i Göteborg känner sig välkomna till oss i sommar!

Men än så länge regnar det bara, dränkta som katter sitter jag och käraste vän efter promenaden, bäst att göra resplaner det bli man alltid glad av!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0