Hundsällskap och solig promenad..

Igår blev det  mys med hundarna. Jag var hundvakt åt fina Noelle. Myste gjorde jag även med härliga S och twinsen. 

Jag börjar längta riktigt mycket efter flytten. Jag, H och Bosse tog en promenad efter lunchen i den härliga höstsolen. För att hitta nya promenadslingor så åkte vi till Sävedalen och gick där. Kände in vårt blivande område! 



Kommentarer
Postat av: Sandra S villis

Hej och hå, en liten konstig fråga men det känns som om Du är en sådan som har koll på riktigt schyssta kappor. Är ute efter en grå vår/sommarkappa som är typ knälång i tunnare tyg. Kan tänka mig att Hope, Acne och liknande märken kan ha men jag har inte hittat någon. Fel säsong jag vet ;)
Den ska helst va utan krage och gärna nåt tunnare bälte, alltså inte som en trenchcoat.

Du som shoppar och är inne i den svängen (finns inte mkt shopping i lilla villis;)) Har du sett någon liknade kappa nånstans?

:)

Svar: Å Sandra, inte vad jag kan komma på så här rakt upp och ner. Men jag ska hålla utkik! Det är som du säger tyvärr lite fel säsong.. Men vet att Acne har haft något sådant du förklarar, även Filippa K. Kanske att kolla efter vad som finns kvar på outlet.. Men det finns snålt om sånt i V väl?
Varm hälsning!!
Cut

2013-11-19 @ 22:07:41
Postat av: Sandra

Ja tyvärr är det snålt om outlets i hela norrland känns det som. Känns dock som en kappa som man absolut skulle kunna hitta på nån outlet eller rea iom att typen funnits rätt länge + att det är fel säsong.
Men ramlar du över en så tipsa mig gärna så får jag väl skicka dit sofi eller nåt! :)

Kram!


Svar: Det lovar jag!!
Cut

2013-11-20 @ 11:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0