Till en läsare..

Jag fick idag en kommentar på ett av mina gamla inlägg och vill verkligen att du som skrivit ser mitt svar så gör det som ett inlägg:


Vad det smärtar mig att höra att du behövt gå/går igenom detta vidriga hemska och ofattbara som det innebär att förlora sitt/sina barn. Jag vet var du befinner dig nu.. Inget av mina ord kan hjälpa. Men du kommer kunna se ljusare på livet, du kommer kunna skratta och njuta. Men inte NU, inte på ett tag och du ska ta all tid du behöver. Du kommer alltid att ha dina pojkar med dig, dina fantastiska pojkar och de 23 veckor ni fick dela. Du kommer alltid vara deras mamma och känna dem var och en, älska deras underbara personer så som de var för dig. 


Tårarna rinner ner för mina kinder nu.. Henke min man kom precis och fråga vad som hänt och jag visade dina rader. Du ska veta att glömmer det gör man aldrig, men man lär sig leva med det. Och livet kommer att bli bra för dig, våga tro det. Många sa till mig att låta sorgen ta plats. Jag skickar de orden vidare! Låt de ta PLATS! 


Skriv gärna igen i kommentarsfältet så jag får se att du läst. Skickar mina varmaste kramar. //Linda 


Kommentarer
Postat av: sanna

Hej! Oh tack för ditt svar. Jag behövde verkligen få höra dessa ord från någon som vet hur det känns, hur smärtsamt det är. Trots all stöd man har från vänner och familj kan jag ibland känna mig ensam:(. tack! Kramar

Svar: Det var verkligen så lite.. Kram
Cut

2014-08-20 @ 19:27:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0