Valborg!

På Valborg för 2 år sen såg det ut så här:



Idag har jag börjat morgonen med att pussas med min älskling, sen gått morgonpromenad, tvättat två maskiner tvätt och ätit en urgod frulle:) Klockan är inte ens 10, men jag känner mig nöjd med allt jag hunnit och jag ska snart till skolan för att få ännu mer gjort! Ikväll ska vi nog umgås med vänner, dricka vin och ha det gott:)



Bild på min frukost som jag precis ätit! Ha en underbar Valborgsmässoafton:)


Värme!!

Det är så grymt härligt väder och jag är så grymt dålig på att uppdatera bloggen! Men det är underbart att göra annat i det här härliga vädret helt enkelt! Som att äta glass, gå på fester, shoppa, ja allt sånt. idag har jag jobbat i shorts och linne ute - jag trivs kan man säga:)

Men för att sumera de senaste dagarna! I fredags var vi hos E, det var jag, min älskling, E och R. Jag tog en taxi hem efter att ha gäspat 1000 gånger på 15 minuter, de andra gick ut. I lördags var jag och min love på stan, han köpte ett par Ray Ban brillor till mig - ni vet den klassiska modellen:)))) Och jag köpte korallfärgade chinos, en ballerinaklänning och mascara också.. På kvällen var ballerinaklänningen och klackarna på, och vi gick på 25+25=50 kalas! Så himla kul, en lyckad kväll!

Nu är det dags för mig att gå ut och gå med min rastlösa hund..

Sommargott!!



Vad hör inte sommaren bättre till än glass!? Vi har redan ätit den första vårglassen på Havets Hus Bistro i Lysekil i påskhelgen. Men om jag blev till mig över de här sorbeglassarna från Ben&Jerry´s! Även om jag i ärlighetens namn inte kan tro att de är i närmelsevis så goda som deras gräddglass så kanske den slår annan sorbeglass med hästlängder.

Hjälp vad sugen på glass jag blev nu.. kanske ska se vad som finns i frysen.

Kram

Nya skoooor.



Nya skor såklart! I övrigt har jag på mig jeans från Ralph Lauren och tröja
från Weekday. Klocka från Michael Kors och blandade armband från HM.

Allt förutom skorna går jag runt i idag... Men jag ska erkänna en sak (skorna
är på nu när jag bloggar) Men snart ska de ner i sin låda igen och vänta på
en solig dag!


Skärtorsdagen!



Ja gissa vad som är i påsen... Ni kommer få veta, men inte just nu;)

Nu är påsken här! Vi ska ha en så dömysig påsk, först ikväll till L och R på påskmiddag med massa folk. Sen imorn kör vi min brosa till Landvetter, han ska till Malaysia i 3 veckor -gottegrisen! Och efter vi skjutsat han så åker vi till Lysekil där vi ska vara till påskaftons eftermiddag, och sen vidare till Grebbestad där vi är till annandag påsk:) Nice eller hur! Att vara på kusten i solskenet:) Som semester!


kramar!

Bloggen som bråkar..

Mina bilder från helgen vill inte laddas upp! Och jag som har något inhandlat från helgen också... något riktigt snyggt :P Ja ni får se under dagen... om bara den här bloggen slutar bråka! Jag är ju ledig hela dagen så har väl inte allt för mycket att göra... Men igår hade jag fullt upp, det var en så himla mysig dag. Först upp och ut med Bosse, sen kom M och A med deras lilla nytillskott, en 5 dar gammal liten plutt - så söt:) På eftermiddagen träffade jag min killkompis M för en fika, vi kom på att det var alldeles för längesen vi sågs och vi hade huur mycket som helst att prata om. Allt från vad som händer nu till vad som var förr, exempelvis när vi bodde ihop i Majorna jag, han och sis och han gick ner 10 kg för att han levde på mina popcorn och jag och sis åt upp maten han köpte hem innan han hann öppna påsen :) Hahaha...

Ja, vi hörs under dagen - jag ska jobba på det där med bilderna!

Kram!!


Fortsättning på aprilhelg..

Såå underbar helg vi haft! Igår spenderade vi hela dagen ute, först frukost/lunch med öl på Soho, sen eftermiddagen på gräsmattan utanför vår lägenhet. Idag var det frukost hos R och S, D kom förbi en sväng men skulle sen till matchen och bli spelklar för derbyt Gais- Öis som var idag. Solen har strålat, stans människor har gett sig ut. För en stund igår så kändes det som en majdag :) Underbara vår! Vi hann med promenad på Avenyn med R och S, sen middag med Mamma, C och bror på restaurang i eftermiddag. Gott gott... Hoppas ni utnyttjat helgen precis lika bra som vi!!

Kram

Aprilhelg:)



Här på bilden var håret betydligt längre... men konstigt nog längtar jag inte efter det!? Jag trodde verkligen att saknaden skulle komma snabbt, men icke! Nu är det helg igen, veckorna springer fort.. och nästa vecka har jag påsklov:) Det står massor på schemat den här helgen, överraskningsmiddag, brunch, middag igen, promenader, hundbesök, allt det där ska hinnas med. Det börjar ikväll, om 1 h beger vi oss till överraskningsmiddagen:P Ett härligt återseende kommer det bli.


Kramar

RSS 2.0