BrunchNu ska jag om 5 minuter möta upp L, sen ska vi till Soho där jag, L och K ska äta brunch. Har ni testat att gå dit en söndag? Om inte - gör det! Pannkakor med grädde och sylt, mums... sen är det ju 100 andra saker på brunchen till. Men ni förstår kanske vad som är min favorit;)

Trevlig söndag!

Lite bildbevis från Sälen!

Hittade kanske inte de bästa bilderna för att ge bevis på en Sälenresa, men på översta bilden är det jag och S i backen. Bilden här längs ner är på kvällens värdpar (som vi ska på middag till idag), inklusive en arm och två ben från mig ;)

Jag SKA försöka ladda ner lite bilder från vår kamera! Go helg på er!


Drömmer om hus..Fy vad jag är dålig på att hålla bloggen uppdaterad! Hur ska jag hitta motivationen?

Men jag kan dela med mig av mina dagdrömmar - Hus! Jag vill bo med min lilla familj i hus. Tänk att kunna öppna en altandörr och se gräsmattan utanför, inreda och pyssla. Njuta av att känna att det är 100% vårt egna. Man får lugna sin längtan med att tänka "det kommer ske i framtiden". Antagligen blir första steget att köpa lägenhet, eller annan form av bostadsrätt. Om vi inte vinner på triss vill säga;)
Ikväll ska vi till R och S på middag, ett annat kompispar är ditbjudna också så det kommer att bli riktigt mysigt. Helgen är den bästa på många sätt.

Kram

Söndagskväll..

Helgen närmar sig sitt slut.. I fredags var P och K här på lite thaimat. P och H gick ut sen, men jag och K stannade hemma och tittade på SATC-avsnitt. Det var längesen vi harvade igenom boxen, och denna gången blev det bara ett avsnitt, men SATC är tidlösa.
Jag och H har köpt nya sängar i helgen. Så skönt att ha ordentliga sängar! Vi har haft en 160 säng tidigare, min gamla. Men den är inte bra att sova två i längre, helt enkelt för mjuk i mitten för det. Nu har vi köpt en fast säng till H och en medel till mig, samt en härlig bäddmadrass på 180 att ha över. Riktigt gott!

Större delen av den här dagen har jag spenderat i nya sängen med en bra bok. Det kommer bli en tidig kväll innan jag hamnar där igen. Under duntäcket, med två kuddar bakom ryggen och läslampan på!

Kram


Första dagen på VT-10

Det hör väl till att man har lite ångest när jobbet drar igång efter semestern. Och själv kändes det hopplöst jobbigt imorse, trots jag är en sån som älskar mitt jobb! Men nu är ju första dagen avklarad, det är bara imorgon och sen är det helg igen. Sen kör vi på i 5 veckor innan det är SPORTlov! Nu ska jag och min underbara hälft kolla på en mysig film, han har beställt flera filmer från cdon som låg på bordet när jag kom hem. Go kväll på er!

Gott 2010!

Vi börjar året med en ny design på bloggen! (Tack M:) Vilken härlig jul det varit och en underbar semester i Sälen. Bilden nedanför är tagen precis från vår dörr, snacka om att vi bodde PERFEKT. Vi har tagit många kort så jag ska efter bästa förmåga lägga upp lite bilder. Imorn börjar jag att jobba igen, jag förstår inte vart 3 veckor semester tog vägen? Men bara att kavla upp ärmsluten - så kör vi! Jag tror på det här året!!


RSS 2.0