Varför...

Hur kommer det sig att det är så mycket lättare att prata om det som är roligt än det som är jobbigt. Hur kommer det sig att det är så svårt att öppna sig och låta de saker man vill ha sagt bli sagda. Hur kommer det sig att det är så mycket lättare att göra fel än att göra rätt. Varför är det så mycket lättare att skratta än att gråta. Varför är det så mycket lättare att förneka sina känslor för någon än att erkänna dem. Varför är det så mycket lättare att krama än att låta sig bli kramad...

Födelsedagsfest...

Fest för C igår, hon närmar sig ytterligare ett steg upp på ålderstegen. Vilket innebär att vuxen livet mer eller mindre är ett faktum nu..

Vi var inte så många, men tjejgänget skulle fira henne. Lite vindrickande, lite snacks och prat skulle göra kvällen. Efter present öppning har C ett ytterligare önskemål inför kvällen

- Då jag fyller år, önskar jag att alla här ikväll går "All in"

Önskemålet gick i uppfyllelse, kvällen kan verkligen kallas "all in"... Total katastrof! För att vara ett gäng tjejer som i sanningens namn faktiskt närmar oss 25 liknade festen ett ungdomsboende för splittrade 16 åringar.

Låt mig göra en lista på kvällen händelse:

  • A och K spiller rödvin i C-s säng, på ett nyinköpt och dyrt överkast. Men de väljer att se händelsen som en bagatell, vilket inte uppskattas av C. När C sen vill att jag tillsammans med A och K ska fixa en taxi för att ge oss därifrån får hon en dörr i ryggen av K. En kontrovers utav dess like utspelar sig, där det inte talas med särskilt små bokstäver snällt uttryckt.
  • Jag, A och K får inte tag i taxi, så vi hoppar på en buss som lämpligt nog kommer förbi. A och jag har inget busskort och anser inte att vi ska behöva betala... K försöker förhandla med busschaffisen som har ett tidschema att följa och inte tid att ta långvariga diskussioner. Bussen rullar därför så sakta in mot stan, men med 3 irriterande moment på. Dessa tre moment, alltså K, A och jag är alldeles för högljuda, och rackar ner på varandras tidigare killar. Ingen lämnas åt slumpen vare sig det handlade om engångsföreteelser eller långvariga relationer. Enskilt försöker var och en försvara sina val av killar men stämningen blir bara sämre och sämre, högre och högre. Busschaffisen har stannat bussen nu och säger i micken att vi stör de andra resande och att vi måste lugna oss. Hans önskemål ignoreras av samtliga inblandade. Nu väljer istället en lite smått alkoholiserad kvinna att försöka få oss att dämpa oss. Hon säger att ingen på bussen är intresserad av våra liv och att det är ointressanta samtal vi ägnar oss åt. A som med tanke på sitt normala sinnelag inte undviker att ta strider, överraskar med att ge kvinnan ett smakprov på vårt vin. Kvinnan låter oss nu vara och dricker vin istället...
  • Avenyn upp, till fots. A, K och jag är vansinniga på varandra. Jag får rödvin på min kappa och lackar, A försöker då att ta bort rödvinet med snö och K missuppfattar situationen för att det är snökrig och slänger snö i håret på mig. Vi har vid den här tiden blivit uppmärsammade av övriga personer som var på avenyn vid den här tiden och de underhåller sig med att följa vårt drama. Jag skriker på K, A skriker på mig, K väljer att himla med ögonen. Och fråga mig -Vad är problemet?
  • Nu står vi utanför Park lane, och jag som annars fixar Vip-en vägrar. Jag önskar med hela mitt hjärta att vi ska bli nekade att komma in för jag vill straffa A och K. Med snö på hela kappan och i håret släpper dock vakten in oss...
  • Väl inne så gör jag mitt bästa för att undvika K, sysselsätter mig med att dricka i baren, prata med bartendern lämna överflödig dricks.
  • A hittar mig och undrar om jag undviker henne och K, jag nekar till sånna anklagelser. -K har frågat efter dig 8 ggr och du har inte frågat efter henne! - Nej, men jag vill inte hitta henne heller!
  • Till slut kunde jag inte undvika K längre,och jag tar då med henne till spelborden för att skinna henne på pengar. Vi brukar aldrig spela, vet inte hur man gör men ber kopiern att förklara hur vi ska gå till väga. K vill inte dela med sig av sina pengar. Jag väljer då att spela upp alla mina, och när dom va slut frågade jag en kille som stod brevid om han kunde betala mina insatser. När jag förlorat tillräckligt, tröttnade han på att va "suger dad" och jag gick till garderoben för att gå hem.
  • Träffar C i garderoben, hon minns inte att hon och K varit ovänner, hon vet inte vem hon varit med, vad hon gjort eller något annat heller för den delen. Men en sak vet hon och det är att vi ska köpa mat och ta taxi hem. Jag går med på det, köper big mac och fixar taxin. En svindyr svarttaxi... När vi ska betala envisas C att få betala med kort. Efter tjat och åter tjat från C sida om att inte svarttaxigubben tar kort ger jag han kontanter och puttar ut C ur bilen.
Vad är detta för beteende? Pengarna var slut, anseendet var borta kvällen var nu slut och jag väljer att kalla det "All out" snarare än "All in".

Spybar fylla...

Helgen är här och det är dags att kategorisera olika nivåer av berusningstadie. Vi har myntat ett begrepp kallat "spybar fylla", låt mig redogöra för uppkomsten av detta namn:

Jag tillsammans med K och E var i Stockholm en helg för att besöka T. Han är en underbar människa i vårt liv, och vi har haft lyckan att känna honom sen vi alla var barn. T är chefsredaktör på en utvikstidning för glaumormodeller som de så graciöst väljer att kalla det. E som också var i mitt och K-s resesällskap är snickare och en av dom roligaste, charmfullaste personer jag vet. Tillsammans skulle vi fyra ut på kvällen, vi hade tänkt ta det ganska lungt då det bara var fedag än så länge och helgen kändes lång. Så vi begav oss till söder för att hitta något hak att spendera kvällen på. T visste ett ställe där ölen var väldigt billig och vi var inte sena på att gå dit.

Fyra rundor öl senare, började jag och K som drack på tom mage att bli aningen snurriga. Killarna var av en annan kaliber och fortfarande mycket sansade. Efter ytterligare ett par öl gick mina ögon i kors och K-s tal hade blivit illa tilltygat. Dock var hennes syn fortfarande i god form och hon hade lagt märke till en kille nere vid baren..
- Alltså jage shlår vad om att ja kan få den däer killen däer nere, säger K
T och E lystnar uppmärksammat...
-Ja men fasen det är klart du kan det, svarar E
- Tror ni meij inte? frågar K misstänksamt
- Nämen gå ner och snacka med honom, säger T

K har i samma stund rest sig från bordet och begett sig med stapplande steg mot snubben i baren. Hon håller ölen med ett stenhårt grepp i ena handen. Ölen vill dock inte hålla sig kvar i glaset, men det är inget som berör K iallafall...

-Heaj K heater jag! och en mycket blöt hand sträcks fram till killen framför
-Hej, Axel heter jag

K vinglar fram och tillbaka likt en åkattraktion på liseberg... Och golvet liknade en swimmingpool efter ölen som skvalpade ut ur glaset

-Shite vae blööt det äre här! säger K för att få igång ett samtalsämne och tittar ner på golvet...
-Ja, det skulle ju kunna komma från ditt glas! säger killen irriterat som nu fått hela sina byxor nerspillda

K tittar bestörtat på sitt glas som gått från fullt till halvtomt, hon vänder på klacken och går upp mot vårt bord igen.

-Hur gick det då, va han villig? frågar T
-Näe han måeste vart bög eller nåett, svarar K

Ett par timmar senare var vi på väg mot city och skulle ta T-banan in. E och T har fått kontakt med en mycket tilltalande blondin. De visade på deras bästa och vassaste sidor och hoppas denna fisk skulle hamna i nät. Jag och K hade kommit lite på efterslänten, men var nu ikapp. K yttrar kommentaren -Alltsåe tjejen va inte mea dom däer killarna, de äre skitäckligha alltså! Tjejen går ifrån T och E som står helt förstörda kvar och tittar längtande efter henne. Tågresan in till stan var mycket otrevlig då en och annan svordom och förbannelse föll över varandra i det gamla kompisgänget. E och T uppskattade inte K beskrivning av dem!

Utanför Spybar, mina minnen är mycket suddiga här måste jag medge. Men vi kom snabbt in iallafall, då T drog i sina kontakter..Trappan upp till barerna på spybar kändes som mount evrest, men en vilopaus tillföll efter första trappan vid garderoben...

Fram till baren, två snabba shot... Viola! Spybar fyllan hade slått in, hela världen snurrade, alla stod i vägen för en. Jag och K fann ett fönster där vi satte oss, utan att prata med någon, utan att röra oss, all koncentration gick åt till att titta på en och samma fläck. Minsta lilla rörelse skulle resultera i ovälkomnade överraskningar...

Red...

192645-6

Med risk att gå över gränsen...

Egentligen var inte tanken med denna blogg att berätta om kvinnors sanitet eller intimitet. Men detta fall ger helt enkelt för viktig information för att inte dela med sig av!

En vän till mig har efter nogaranna och flera övervägande valt att använda sig av P-ring som preventivmedel. Denna tjej har tidigare genomgått allt från humörsvängningar med minipiller och oönskade kroppsförändringar som resultat av p-piller.

Med rådgivning från gynekolog beslutade därför min vän att nyttja P-ringen i perventiva syften. Det är en ring som förs in (behöver inte ge nogrannare beskrivning om vart) och befinner sig där i en månad till menstration, då tas den ut och sen förs en ny ring in.

När det först och främst kommer till förvaringen av ringen får man inte ha den i uttrymme över 30 C, man får inte heller efter ha brukat ringen slänga den i papperskorg eller dyl. utan måste spara ringen i en specialdesignad plastpåse som man sen lämnar till apoteket.

Nåväl då har vi gått igenom det praktiska över till vilka bivärkningar denna P-ring kan föra med sig...
Vanligt förekommande biverkningar: Huvudvärk, obehag i slidan tex. flytningar, viktökning, bröstspänningar, humörsvängningar, nedstämdhet och känslomässig labilitet, smärtsamma menstrationer, acne, minskad sexuell lust, smärtor i underlivet, buksmärtor, illamående och migrän, utstötning problem vid samlag, främmande kroppskänsla och andra ringrelaterade besvär.

Vad detta preventivmedel då innebär är att kvinnan ifråga kommer bli fet, få acne ha ständig huvudvärk som ibland övergår till migränattacker. Hon kommer ha psykiska problem så som återkommande humörsvängningar, depressiva perioder och labilitet. Vid menstration kommer hon ha buksmärta, och all övrig tid i månaden med för den delen.. Hon kommer ha smärtor i underlivet och få minskad sexuell lust samt problem vid samlag, utstötning..

Inte konstigt att de påstår detta vara ett säkert preventivmedel, bara symtomen i sig medför ju att ens kille knappt vill ta i en, umgås med en och allt mindre ha sex. Att få en labil, fet kvinna med acne och ingen sexuell lust kan ju inte vara ett drömsenario för en man.

Och om man ser till kvinnan som utsätter kroppen för detta lidande skulle ju hon få en bragd om hon uppe på alla smärtor och obehag skulle vilja ha ytterligare något i sig mer än ringen...

Vad som också ses som ett handikapp är att ringen inte får vistas över 30C, innebär detta att sommartid får man göra sitt bästa för att hitta förvaringmöjligheter?? Vad händer om man är där det är 40C? Och hur varm blir man inte egentligen då man är sugen???

Än så länge har min vän inte fått erfara ovanstående, första symtomet var dock  ett av de sistnämnda, främmande kroppskänsla. Detta var då hon skulle sova och ringen likt en vibrator surrade lite lätt... en kittlande känsla som kan liknas med... Kanske är det så ringen jobbar? Den tillfredställer på egen hand, och förhoppningsvis resulterar inte sådan stimulans i några bebisar :)

Resplaner!

Idag är vi inte så sjuka längre, kommit oss ur lägenheter i all snöyra och tagit oss till Kilroy!! Den stackars tjejen i disken var hyfsat trött på oss då vi var allt för uppspelta, ostrukturerade, ovetande... ja i stor sett allt som effektiva människor bakom en disk hatar. När hon insåg att vi inte heller skulle köpa någon resa idag tappade hon orken ännu mer för oss.

Vi började med att önska åka till Syd och Centralamerika. Men när hon sytt ihop ett smidigt respaket på 15000:- tittade jag och K på varandra och märkte att det var något som inte helt stämde...

- Du kan inte slänga in en resrutt till NY där me? - Ja... eller LA? säger jag.. K skiner upp nöjt.
- Nja jo... men rutten går ju Rio, Costa Rica, Mexico och hem, men visst New York också... svarar kilroykvinnan

- Fast i och för sig... det blir ju riktigt jobbigt att behöva ha med sig dunjacka i packningen, det är väl svinkallt i NY vid den tiden!?? säger jag
- Ja, men endå! Tänk New York vid jul! svarar K
- Jo...

- Men fidji då? vart ligger det i förhållande? du kanske kan slänga in ett stopp där? säger K till kilroykvinnan.
- Ja, men det är ju helt på andra sidan jorden! svarar kilroykvinnan...

Jag och K tittar besviket på varandra, varför är inte kilroykvinnan lika entusiastisk till våran ultimata resrutt??

Vi tjatar på kilroykvinnan om vart enda intressant resmål som skulle kunna finnas. Hur vädret är där? hur dyrt det är? om vi måste mellanlanda för många ggr? om det är mycket amerikanare där? eller canadensare eller... eller... och...och????

Vi får ett antal broshyrer med oss hem och hon ber oss att överväga vart vi egentligen vill åka!? Jaja, tack tack...

Hemma i min lägenhet har vi spridit ut broshyrerna över golvet, kokat te och laddat upp med knäcke, kex, ost.. ja allt man behöver för en kvälls resonerande. Okey, vi har varit i Asien en gång, vi har varit i Sydamerika och centralamerika en gång tidigare. Vart fasen vill vi nu? Indien? -Nä, fy f-n jag vill inte se alla fattiga människor, sitta på en buss som luktar med diarré.. säger K. Själv får jag rysningar... - Nä sant, men vad vill vi egentligen, inte vart längre utan vad?? säger jag.

Vi beslutar oss för att skriva en lista, med det viktigaste överst:
1. Fest
2. Hångel
3. Sol
4. Bad
5. Nya ställen att se
6. Roliga städer
7. Surf och snorkling

Resultatet av vår lista visade ju att vår resa skulle bli fruktansvärt ytlig, och vart kan man bäst få tag i det vi vill ha? Brasilien? Honkong? Thailand? Australien? Saken är den att vi innerst inne hatar alla dom som kör den här vanliga tråkliga rutten Asien/Australien. Det är sånna som innan de reser säger att de ska hitta sig själva, bli bättre/lyckligare människor och "f-n å hans mormor..." Vi vill inte undan några som helst omständigheter hamna i detta fack. Vi åker inte dit i några som helst djupare syften mer än att ha skoj, riktigt skoj! Så vi lutar nu åt att inte backpacka, utan BRATPACKA med början på Fidji, vidare Australien och slutligen ett återbesök i Thailand (4 år sen sist)! Vi kommer inte ha fula kläder på oss, vi kommer inte lukta illa, vi kommer inte bo i sluskiga rum (been there, done that). Vi tänker vara fuking fabulous!!!!

Närmaste dagarna kommer ägnas åt att besluta:
Resa Sydamerika, Centralamerika - Brasilien, Costa Rica, Mexico
eller
Resa Asien/Australien - Fidji, Australien, Thailand


Rio rio resminnen...

Grymma Rio..
Jag och K sitter och pratar minnen. Nu när vi bestämt oss för att resa igen lockar ett återbesök till Brasilien. Låt mig dela med mig av ett av minnena...

Kvällen började i vår lägenhet, det var jag, K, E,Kar och en bartender från Gbg som nyss landat i Rio sen någon dag. Vi blandade caprinias på någon halvdan rom och sötningsmedel, sakta men säkert ger jag mig ut på djupare vatten, med starkare drinkar. Ett vad gjordes mellan bartendern och Kar att kvällen skulle bli kortvarig för min del...

Med en bortfintad bartender står vi ett par timmar senare på Copacabana, mitt i festivalsvimmel. Vi har fastnat vid ett av drinkstånden och testar allt vad som kan kommas åt. Jag i min dimma liknade en Ior hämtad från Nalle phu, aningen långsam och klumplig.. Av någon anledning, fråga mig inte vilken hade vi tjejer satt i system under resan att bryta lite mot regler, hmm kanske tillochmed lagar. Eller ja, vi hade börjat med att smita från betalningar. Ingen "hitt" direkt, och framför allt inte i Rio de Janeiro, men vem vill inte testa på att leva på livets farliga sida för ett tag;) Nåväl, Vid drinkstånden fungerar det så att man betalar först när man anser sig klar, sakta men säkert märkte jag hur Kar, E och K drog sig undan... Jag försökte också att lite smidigt trollas bort, men fick en hand runt min arm och arga blickar. Fick på något gulligt svenskt tjejigt vis förklara bort vårat försök till obetalad nota och snällt betala. Bara att skrapa mina slantar för K, Kar och E syntes inte till!

Vi begav oss mot Ipanema och skulle hitta det beryktade innestället. Men i kön dit in började det muttras om varför vi inte fick stå i Vip-kön, kände stämningen av hets... men sysslesatte mig mest med att slicka av söta intorkade drinkar från mina solbrända fingrar.

Väl inne! Kar är en kvinna med attityd, inte lite sådan heller. Attityden hade inte minskat efter gruffet i kön heller för den delen.. K och E är kvinnor med fantastiska förmågor till att flirta. Jag... hmm hamnar väl någonstans där mittemellan. I vilket fall så var inte mitt tillstånd rätt för att stå i vita skinsoffor med K och E och hoppa med ett glas skumpa. Jag skulle helt enkelt ramla ner. Nä jag fick snällt stå brevid Kar, som fräste åt sliskiga brasilanare och alla andra med för den delen.

K och E hade fått upp ögonen för en brasiliansk hunk och var fast beslutsamma för att ha honom som toyboy under kvällen. Men för att inte någon skulle bli utan bestämde de sig för att dela på honom. En stund var helt enkelt. Det gick bra till en början... Men att hoppa i vita skinsoffor är inte poppis, så ett litet samtal med vakterna resulterade i att den brasilianska hunken fått upp ögonen för en kurvig brasilianska i prickig kjol.

E dansade vidare, men K kunde inte ta detta nederlag - Han dansar ju med en tjockis i prickig kjol, skrek hon samtidigt som hon halsade det sista på en av mina sliskiga drinkar. Ja ja, men ta någon annan då.. -Nej så fan heller! K försvann ner för trapporna och jag tappert efter. Hon puttade undan vakterna och gav dom blickar som kunde döda då de bad oss vänta innan de skulle släppa ut oss. -J-a fittvakt kom som ett brev på posten... 

Tätt bakom oss kom Kar med E i handen - Det är dags att lämna det här stället sa Kar. -Jojo vi vet, men ni kan ju stanna kvar, ingen ide för er att sticka också, svarade jag - Jo, det är det! Jag har inga trosor på mig och har suttit på barstolen och skrevat hela kvällen.

Fyra svenska tjejer stod nu utanför klubben, inte välkomna in igen och väntade på taxi. Taxi kom... fyra tjejer hoppar in i taxi. Taxi åker... Men taxi åker inte dit de fyra tjejerna vill så vid ett passade rödljus märker jag Ior att flickorna började röra oroligt på sig där bak. Nu var chansen, ingen mer nota skulle hamna på mig idag. Slängde mig ur bilens framsäte och sprang som om det vore ett 100 m lopp. Vänder mig om och skriker -Spriiiing som f-n!!!!! Och inte långt efter var K, Kar och E...

Frågor jag idag ställer mig är?

Hur kommer det sig att vi försökte snika oss fram i ett land där drinkarna kostar typ 15 spänn?

Hur kommer det sig att den brasilianska hunken föredrog en tjockis i prickig kjol?

Vad tänkte killarna i baren då en platinablond svenska sitter i där utan trosor och fräser åt dem?

Hur kommer det sig att inte taxichauffisen dödade oss?

Och hur f-n kunde jag springa så fort??? 


Bara tänker...

Bara tänker...

My best friend..

Min bästa vän på jorden, bästa vän är inte något man får, det är något man blir! K är mig närmare än någon annan, hon skrattar med mig högre än någon annan och hon gråter med mig sorgsnare än någon annan. Vår vänskap har varat i många många år, och jag kan inte tänka mig en dag utan henne. Vi har upplevt allt ihop, och jag vill även uppleva framtiden med henne. Om jag träffar en man, vill jag att han ska vara som henne -En flirtig, pratig, lojal tvilling. K är en typisk tvilling, hon är inte pålitlig för alla men jag kan lita på henne. Hon släpper inte in alla på livet, men jag finns vid hennes hjärta. Hon är oförutsägbar men jag kan se hennes nästa steg. Hon utmanar mina tankar och komletterar mina sidor. Hon är en pusselbit i mitt liv... Människor har alltid undrat hur vi kan stå varandra så otroligt nära, hur vi så ofta vill umgås, vill göra samma saker och hur vi alltid håller varandra om ryggen. Jag vet varför, därför hon är min syster. 

En dag i sängen...

                                                          
192645-4

Inte så roande som man skulle kunna tro... K är sjuk, snuvig och febrig. Jag har mest bara huvudvärk. Gick vägen om affären och köpte lite mat, tänkte göra någon helande soppa. Eller rättare sagt potatisoppa. Ingen lyxmat direkt, men mättar magen iallafall. Hur kan det va såå tråkigt?? Mitt och K-s måtto i livet är -Ha kul! Det är vad som är absolut viktigast, att bara ha roligt! Våra föräldrar ser oss som naiva, att vi bör växa upp och sluta flacka omkring. Men vi kan inte stanna upp, vi har stannat upp i Göteborg i 3 år nu, sen resan till Brasilien. Nu räcker det... Att gå på avenyn varje helg, att oftast hamna på park lane gör inte att livet känns spännande. Vi vill ha mer, mycket mer än veckor i tristess och helger av fylla.Därför har vi bestämt oss nu, vi ska resa iväg igen. Men vi har en vår kvar i Gbg som vi måste göra något av. Jag ska läsa klart min historiakurs, K ska skriva en uppsats och läsa om sociokulturella perspektivet. Shit va upplyftande, nooot!

Men vi reser snart... dit det passar, dit vi vill. Livet har mer att uppleva än gråa dagar.

En prinsessatjej

192645-3

Visst kan jag låta melankolisk, visst kan jag verka sorgsen. Men sanningen är att jag egentligen är  ganska glad, någon som skrattar ofta och älskar att leva. Fast hela livet har jag varit hemsökt av tankar, oförståeliga känslor  och dynamik. Och det sista ordet förklarar mig bättre än något annat - Jag är dynamisk, inte tokig, inte galen utan dynamisk. Kommer aldrig att bli en prinsessatjej, en sån som är så vacker på utsidan och livet tycks vara så anspråkslöst. Jag analyserar för mycket för att behålla livet enkelt. Kommer aldrig bli en prinsessatjej som kan hålla sig sval, skön och ouppnåelig. Jag grubblar för mycket för att behålla mig gåtfull. Jag söker inte beundran utan förståelse, jag är varm och uttrycksfull. Men inte statisk, utan befinner mig hela tiden i rörelse. Vill upptäcka nya känslor, nya uttryck och nya mönster. Vill ha någon med mig på den vägen, någon som utmanar och inte uttröttar. För jag kommer aldrig bli en prinsessatjej, jag är redan en drottning.

Bild på cut...

192645-2  

Mmm, just det.. Detta är jag, Cut

trouble...

I know i deserve more
but you are a mystery
to solve

We started out between 
the sheets in the night
but in the morning light
we were strangers to
eachouther

I make troubles whit myself
you now belong to someone else

But when i look into your eyes
i can se myself inside...


Let go...

I will never be set free
because the feelings for you
are still hunting me

Deep down inside i know
I´ll have to find you again
and then let go...


Första inlägget


Hur kommer det sig att jag starta en blogg?? Trodde inte det skulle gå så illa för mej, blogg...  Men livet är bara inte så roligt just nu, inte alls så roligt. Vi hänger hemma hos Carro nu, vi har hängt hela dagen, hängt... ja hänger e just vad vi gör hela tiden, jämt, konstant ! Jag vill ha roligare än så.. även om jag älskar mitt sällskap så vill jag känna att jag lever och inte bara prata om dom andra där ute som lever. Vet ni vilka jag menar? De som känns såå nöjda, de som ser så lyckliga ut, de där livet ser ut som en rosa fluffkudde som bara är mjuk, skön och det värsta ordet av allt ljuv. Ljuv är så hemskt! Ljuva flickor, motsatsen till mej. Motsatsen till männsikorna i mitt liv.

Jag vill ha någon som förstår mig, längtar efter någon som ser mig och förstår mig. Kan det vara därför jag startade en blogg nu ikväll?

RSS 2.0