Skitväder!

Sitter hos J nu, jag är här med C och vi har läst igenom J:s arbete som hon precis skickat in. Nu ska vi in till stan och äta sen lunch :) Kurrar i magen så ska bli riktigt gott med mat. jag och C är bara oense om vart vi ska äta, så kanske blir det lite "fight" i bilen :P

Ville bara gå in här och säga ett snabbt hej!
 
Ha det bäst i skitvädret ;)

thaiiii...

Jag, K och C är hemma hos A och äter thaimat... eller äter och äter, det mesta av maten är slut nu:p Men finns mascarpone glass till efterätt som vi snart ska mumsa i oss :) Perfekt att va hos A, hennes sambo är ute och jagar bovar och då får vi massa plats att busa runt på i deras lya. (de bor mittemot mig, så jag kan se min balkong då jag tittar ut genom fönstret)

Och uppe i min lägenhet finns mina nya fina stövlar.. upptäckte att jag tydligen inte bara har 2 bruna stövlar sen innan utan faktiskt 4 stycken. Men de ena är mer beiga och de andra är alldeles för mycket cowboy stuk på. Sen återstår de sista två som är jättefina och användbara på alla sätt, men de mäter sig inte med de nya nu för tillfället ;)

Till helgen ska vi ha "hej då" fest för K... snyft! Men det blir nog en trevlig middag, det lutar åt att vi äter den på Farellis. Ceasarsalladen är underbar där! Just nu är det dubbla känslor inför helgen - Kul och -Ledsamt... men bäst att vänta med tårarna tills senare...

Nu ska jag studsa tillbaka till soffan och kramas med mina tjejer som är så goa och fina!

Kramizz

Hola gbg!

K åker till Barcelona om en vecka. M har gått upp 20 kg men är asnygg som gravid! Utgången i lördags blev riktigt kul, var hos mig först och sen på Chez (en kortis till Exet me, men jag och H drog hem). Pour bone har lika god buffé som vanligt. L stressar som vanligt (ingen idé för mig och K att shoppa med henne ;) Allt är precis som vanligt, men endå lite annorlunda :p

Är grymt att gå på stan med min bästis, vi vet hur man handlar. Stressar aldrig och övertalar alltid varandra till att köpa istället för att låta bli ;) C stannade kvar i sängen idag då vi ringde och försökte tjata med henne, kanske hon gjorde bäst i för det blev en låång dag på stan! Min konto är inte alls lika tilltalande som vid 12 tiden idag, hahaha. Låt mig berätta vad jag fått med mig hem :

Ett par stövlar från Yoko Yap - urfina bruna!
Mysbyxor från Svea - blåa och sköna
Linne från Weak day - vitt och kort
Topp från Monki - grönt är skönt
Mössa från Red devil - Virkad, vit och gullig (H la ju beslag på min gråa i vintras;)
Ögon makeup remover
Ögonkräm
Bodylotion
Bomullsrondeller
Balsam - mitt underbara fantastiska Redken!

och lite annat smått och gott....

I Lördags köpte jag en mysig hood från Svea som matchar byxorna jag köpte idag + Jag köpte ett par svinhöga jeans då också, läckra och grymma att ha till de nya stövlarna och toppen (el. linnet ;)

Handla är kuuuul.... men nu måste jag gå för har en liten pojkvän som sitter och flåsar mig i nacken!

Puss på mina vänner :)

Hej då Lysekil..

För denna gång bara... såklart :)

Men nu har jag packat väskorna, och ger mig norrut mot staden som ligger mig varmt om hjärtat. Har stressat sen jag kommit hem från jobbet för att hinna komma iväg innan det blir sena kvällen. Men nu kommer jag komma fram i tid till en härlig myskväll med min kille :)

Var bara tvungen att hinna med och lägga upp några bilder som jag tog igår kväll.. Lysekil är verkligen lugnt nu, hoppas på mer liv i Göteborg! Men vackert som alltid är det här där jag kommer ifrån.

          




Tack för i sommar!!

Lite fler kort...


Bara en dag kvar...

Nu har det verkligen börjat krypa i mig.. men bara imorn också, sen är jag påväg tillbaka till älskade Göteborg! Om bara tiden kan gå fort. Ska slänga mig ner i soffan nu och slappa en stund för sen är det tvätt och packning som gäller. Lika bra att tvätta upp garderoben jag har med mig hit till Lysekil så jag slipper boka tvättid det första jag gör när jag kommer till lägenheten.

Längtar... Lördag ska vi ha vindag :p Tillsammans med K och M ska jag dricka vin hela dagen har det bestämts, hoppas bara med lite tid till att shoppa innan vi sätter igång. Vägrar shoppa onykter igen, vet ju hur det gick sist :s M har någon fest hon vill dra med oss till men jag och K är rejält skeptiska till var det är för folk där?? Så vi får se vad som händer, kanske M smiter upp dit själv och vi sitter kvar på Locatelli (festen skulle tydligen vara i närheten). Jaja.. vi får se :P Ser fram emot det iallafall....

Nu ska jag sällskapa med soffan ngn timma.  PUSS på mina vänner!!


Sommarens sista möte...

Tillbaka i Lysekil, men bara för några dar. Idag är det sista onsdagen jag jobbar, vilket innebär det sista 3 timmars mötet. Känns helt sanslöst att 10 veckor gått så fort! Två dagar kvar på jobbet och sen flyttar jag tillbaka till Göteborg igen :) Ska bli riktigt gott att komma ner... Va så härligt då jag var där i början av veckan. Jag och H var på stan (fick köpt min mascara:) vi kollade i affärer och älsklingen bjöd mig på lunch. Har kommit på hur man bäst shoppar med sin pojkvän! Jo, ge honom en tidning som han kan läsa under tiden man sliter i kläder och provar. Det gör att man slipper blickar av uppgivenhet och pustningar. Han står mest där och ser snygg och nöjd ut, precis som man vill ha honom ;) hahaha.. Enda nackdelen är när man vill ha smakråd att engagemanget ligger mer på sportsidorna än outfiten man har på sig :P Men det vägs upp utav att man själv kan passa på att ligga i soffan och läsa då ens underbara kille lagar middag på kvällen;)

Nu måste jag kila... till sista mötet har jag på mig en rödprickig klänning, kort armyjacka, guldarmband och vita ballerina. Perfekt ! Hår med mycket volym, och sotig ögon makeup :P


Hej då på er gullegrisar ;)

Om några timmar..

Eller rätt många timmar så är jag påväg till Göteborg. Ska bli så skönt att träffa älsklingen igen :) Mysigt att krypa ner i sängen brevid honom senare inatt. Men det dröjer... måste jobba klart ett mastodontpass på 13 h först! Ja ja.. det går väl fort får jag hoppas.
Imorgon ska jag försöka få med mig älsklings H på stan och shoppa lite. Ska väl inte vara helt omöjligt :p Jag måste ha en ny mascara, och Dior show finns inte att få tag på i Lysekil. Så om jag inte vill gå mascaralös den närmaste veckan så får det bli en sväng till NK imorn. Sen skulle jag behöva nytt balsam, vilket också är slut. Redken är den absolut bästa produkten för hår, skulle inte klara mig utan! Och sist men inte minst vill jag ha en ny gullig klänning och ett par jeans.. svintajta helst :p

Får se vad jag hittar... ni får ha det bäst mina vänner! Kramizz...

What´s new today...

image114

Släkt är grymt och bebisar myyys :)

Har varit hos min faster ikväll och träffat henne, min kusin och bebisen E. Hon är bara världens lilla gulledröm och det är så härligt att busa och gosa med henne. Hon är ett riktigt charmtroll på 13 månader! Är så underbart att se mina släktingar gå vidare efter en tuff tid bakom sig. Min kusins pappa och fasters man gick bort för några år sen, vilket tog hårt på dem. Jag kan ibland bli så ledsen över att "farbror E" inte fick träffa sitt under  till barnbarn, han hade njutit av varje sekund med henne. Hennes retsamhet, humor , envishet och långa ostoppliga skratt. Farbror E var grym med barn, vet det av egen erfarenhet då han inte bara var min fasters man utan också min Pappas bästis, och jag därför spenderat  mycket tid hos dem. Så varför ska livet vara så orättvist och människor man tycker så mycket om försvinna i förtid??

Livets gång kan man inte göra mycket åt utan bara acceptera och göra det bästa av. Ibland kan motgångar ge fördelar som att göra en mer ödmjuk. Och det kan verkligen få en att inse vad man har - Och jag har en grym släkt!


Kram på er ikväll mina vänner

Tack och hej!

Har fått ta bort min efterfest då någon sjuk människa har tagit reda på mitt lösenord och sen skickat meddelande till killar att jag tycker dom är snygga och vill ha bilder på dom??? Jag vet inte vem det är som har så stor lust att sabotera att den lägger ner energi på sånt. Men det finns människor som engegerar i all möjlig skit, och egentligen är det väl mest synd om dom själva om dom finner intresse i att få det att verka som om jag stöter på andra killar än min älskade pojkvän. Vi är otroligt lyckliga tillsammans och planerar en framtid ihop, jag fyller snart 24 år och har haft pojkvänner innan han men aldrig haft ett så bra förhållande som nu. Finns få som kan ge så mycket av sig själva som min kille gör till mig. Han prioriterar mig alltid först och det går inte en dag utan att jag blir överöst av underbara sms och samtal, så har det varit sen dag 1 vi träffades. Han gör gulliga saker för mig, lagar goda middagar, tar med mig ut på resturang, och tvingar sig ut på långa promenader ;) Så att jag skulle vilja ha någon annan killes nummer, fotografi osv. är helt otänkbart. Jag har redan allt jag behöver!

 Tråkigt är det för jag tycker det är rätt kul med efterfesten :p

Fy för att jobba!

Framförallt när man haft det så bra i Göteborg några dar. Mysig dag med tjejerna.. Sen härlig fika med S och A-I (S flyttar ihop med R igen, jippi dom e bästa paret! ;) 

Fick shoppat lite igår, en cool T-shirt och nya söta underkläder! En urgulligt bh med tillhörande trosa som blev väl uppskattat ;) och ett par söta små svarta. Underkläder är kul!

Tjejerna gick på Tisdagsklubben igår, jag var toffel och stanna hemma :S Faktiskt inte alls min stil, men för en gång skull så... haha. Fick ju ta hand om min älskling, sånt är också viktigt! Tydligen blev det lite äventyr igår och jag väntar otåligt på skvaller :P Kan inte säga annat än att singeliv kan va j-igt roligt. Man känner sig såå bäst och så oslagbar! Men att ha någon som varje dag säger och messar att han tycker man är bäst är inte heller fel :)

Missar grym grillfest ikväll hos R och S... riktigt tråk! Men men.. Kommer fler kvällar!


puss på mina vänner!

Ut på stan me tjejerna idag :)

I Söndags blev det verkligen en härlig kväll. H bjöd mig på middag på Sjökanten -supergott! Sen gick vi hand i hand på strandpromenaden och mös.. Var hemma till klockan 21 igen för att se på Beck och äta godis. Skulle jobbat igår men efter lite fjesk från älsklingen åkte jag med till Göteborg:P Igår blev det taccokväll och massa mys under filten...

Nu ska jag på stan med tjejerna! Riktigt kul.. E lite stressad.. måste hinna ta mascara. Men de ska köra till Sävedalen och hämta mig först så har väl några minuter på mig :s

Ska kolla fina kläder.. och nya underkläder. Hoppas hittar nått sött!

Kramizar :)

(Och tack för att ni är mina vänner som finns med i allt! Vet vad jag menar, love you. PUSS)

mys -söndag

Så himla bra kväll igår! Vilket bröllop, det var bara såå fantastiskt och min kusin var vackraste bruden jag sett. Värsta klänningen! Riktigt kul att hänga med släkten, och senare ramlade jag ner på nattcluben på Havsbadet. Inte så mycket folk där men :( Många av mina vänner iallafall :)

Nu är mitt hjärta på väg hit... e väl här om sisådär 5 min! Grymt mys :p Han ville vi skulle gå ut och äta ikväll så vi får se vad vi hittar på.. är mest bara härligt att få ha han här :)


Hoppas ni får en lika go Söndag som vi kommer ha! Kram!!!

Bröllop!

Idag ska jag på min kusins bröllop. Hon gifter sig med sin spanjor och halva Spanien + lite av England ska komma hit och delta:p Ska bli ett stort stort bröllop, där brudparet sitter under brudbåge, de ska skära upp tårtan tillsammans, ha 100 gäster, massa tal och vals. (Hur nu fasen valsen ska gå till, bara jag inte tvingas dansa med någon engelskman eller nått :s )

Iallafall är det ju bara såå romantiskt, och är det något jag älskar så är det romantik <3


Efter bröllopsfesten ska jag försöka smita och möta upp tjejerna som ska festa! Är rätt sugen på det med faktiskt :D

Så från er alla till er alla - En riktigt god Lördag                         image113

Därför är jag kär i min H

För att han ler när han ser mig...
För att han håller om mig om natten...
För att han låter mig pussa honom så mycket jag vill..
För att han vet vad jag ska säga innan jag öppnar min mun..
För att han tröstar bättre än någon annan...
För att han skriver sms att jag betyder allt för honom..
För att han säger att han älskar mig..
För att han finns där alltid när jag behöver..
För att han bekräftar mig på alla sätt..
För att han säger att jag är speciell..
För att jag kan skratta med honom
För att jag kan lita på honom


Så som han är borde alla killar vara och alla tjejer borde få ha en sådan pojkvän

Kram på er :)

Skaffa Bebis?

Har fastnat bland alla annonser på blocket... Vilket jag ganska ofta kan göra :p Men idag är jag bara ursugen på att skaffa en liten valp (annars brukar det vara kattunge;). Tänk va gulligt och roligt!! En liten bebis som kan sova mellan mig och H på natten och bara mysa. H hade en hund hemma hos sig för ett par dar sen, Kaper hette han och va ursnäll.. En sån gullig en vill jag ha! Måste bara fixa större lägenhet först :p

Nu måste jag kila för C är på väg hit, vi ska åka och kolla handboll i Brastad. havets hus cup är på gång den här helgen... om nu bara C hittar hit, hahaha. Får försöka förklara en ganska krånglig väg över mobilen.

Och vet ni! Mackan ska flytta till Holland... det trodde vi inte, iallafall inte jag och K som var säkra på att han skulle vara fast i Göteborg ett tag till. Men det är klart, men Jonte i Trelleborg och Nadj i Norge har han inte mycket kvar att göra kanske... haha

Nu ringer älsklingen! Hej på er :)

 En?    Kanske Två? 

Min favvo :)

image110

Visst e hon så grymt duktig!

Lite bilder tagna av världens duktigaste M :P



Min älskling är hemma!

Har varit i Göteborg några dar nu och träffat min kille, som är den bästa på heeela jorden :) Är så lycklig att jag har han och det var rena plågan att vara utan honom i två veckor. Jag grät till och med sista natten innan han skulle komma hem. Jag vet det är urlöjligt... men jag är lite löjlig :P Nu är jag bara så glad över att han är hemma så jag bara måste skriva det på bloggen ;) me love him!

Har även passat på att träffa mysiga vänner under dagarna i Göteborg. Det blev en dag på stranden och kvällen blev det vin och pizza på Chez med sötisarna J, M och S. (Grädden på moset var att jag fick pussats lite me H som också kom dit ;) Har även varit i Kungälv och ätit lunch och glass med M och hennes lilla 2 åring.. fick lite bilder av henne som hon tagit på mej, kul ! Plus att jag fått klippt mig och köpt ett par jättesöta ljusrosa shorts på "benetton".

Så riktigt grymma dagar har det varit och nu måste jag slänga mig i bilen för att köra till jobbet!


Grym grillkväll hos Frallan!




Blev inte Släggö, men en härlig grillkväll hos Frallan :) Bra var det för det gick att gå in då kvällen blev lite kylig. Bästa sällskapet, massa mat och Rose -kan det bli mer sommar än så??

en skööön dag igår


Grilla grilla...

Soliga härliga dag! Vi (jag & K) har legat på trampen med vänner i solen och ikväll blir det grillning på Släggö. Så himla nice :) Har varit alldeles för få sånna här dagar den här sommaren.. men det är bara att ta igen! Vi var dåliga på att ägna uppmärksamheten till seglingen, men vem har intresse i den egentligen? Det enda den bidrar med är mycket folk och semesterkänsla (vilket iofs inte är fy skam ;).

Blev ett par trampenbilder och ska försöka komma ihåg att ta kort ikväll som jag kan lägga ut på bloggen, för ni vet "En bild säger mer än tusen ord..."

Hahaha :)

Ha det underbarast!    image87

M fotta mej på stranden..

image86

Lite murrigt där uppe på bilden. Men hon är grym på att fotta min vän! Alltid lika kul när en ny bild dyker upp på min mail :)

Bara några dar kvar sen kommer min älskling hem! Har drömt om honom hela natten :) Fast nu kan jag snart sluta drömma för på söndag får jag mysa med honom i verkligheten. Hihi.. Ska jobba en riktigt lång dag idag, börjar vid 13 och slutar 22.30. Men vi ska starta upp med möte och smörgåstårta så det blir smaskens :P dags att sluta slänga bort förmiddagen framför datorn och hitta på något vettigt dessa två timmar innan jag måste röra mig mot jobbet.

Ikväll är det konsert i Havsbadsparken förresten.. Martin Stenmark, Markolio och några till. Riktigt kul att vädret är så bra nu när seglingstävlingarna är igång "Womans Match" och det är så mycket turister! Får nog bli lite fest inom det närmaste ;) haha


Kramiz...

RSS 2.0