Fog, fogfärg och trapp..

Inga nyheter om trappan än så länge.. De bearbetar ritningar och jag hoppas att alla pusselbitar faller på plats och vi blir nöjda med resultatet. 

Idag pratade jag med vår kakelsättare och gjorde en sista förändring av köket. 

Vi har valt ganska stora plattor i badrummen och ville ha en så smal fog som det är möjligt. För att få riktigt tajt mellan plattorna krävs laserskurna plattor, det är inte våra och därför blev det en 2 mm fog emellan. Inte optimalt men jag är ändå nöjd med resultatet. I vårt husköp så ingick det val av ett gäng kakel och då det kostar att bygga så får man ibland kompromissa. Jag har dessutom fegat och tagit en ljusgrå fog i badrummen då de är såpass utsatta.. Kanske ångrat mig lite men det är det försent att göra.. ;) 
I köket däremot sätter vi vit fog och jag skiter i det mest praktiska, det måste få vara kul också! 

Vi närmar oss och det är bara några ynka veckor kvar tills kontrollbesiktning! Då ska det tas bilder!!Påsken 2016Vi har firat påsk och den mesta av tiden har varit på vår nya bostadsort Torslanda. På påskafton tog vi en promenad till vårt hus och visade upp för våra vänner. 
Hebbe har ätit påskägg med blåbär och hallon så det sprutar ur öronen och jag har fått mig en och annan stund av vila under tiden H har stått för matlagning. 

Inget nytt om trappan i huset än men var så säker att uppdatering kommer. 

Nu ska vi avsluta den här påsken med lite italiensk mat.. 

Kram kram

Ett fel.. Ett stort fel..

Jag måste säga att hela vår byggprocess har gått oerhört smidigt och vi har varit så nöjda. Vi var nog inställda på mer problem.. Men varit positivt överraskade! 
Idag däremot kom det där felet man inte vill ha 4 veckor innan inflytt, felet där det är fel trapp i huset!! I vår husbeskrivning står just om trappans centrala roll, att den är som en vacker skulptur i huset. 

Men trappan är just nu allt annat än ett smycke - den är så fel och jag sliter mitt hår! Vi måste bara få en lösning på det här.. Visst det är bara materiella saker men vi har betalt för en trapp som säkert har det tredubbla priser mot vad som just nu står i huset. 

Håller alla tummar för att Götenehus fortsätter att leverera och visar att NÖJD kund är deras högsta prio. Man definieras inte av sina misstag utan efter hur man städar upp efter dem - jag lever efter den devisen och nu gäller det för Götenehus att städa städa och fixa fixa!! 
Bilder från vån 2.. 

3 år idag..


Min älskade Hebbe tittar på sin storebror som idag skulle blivit 3 år.

Tiden kan gå men ingenting kan ta bort det faktum att vi inte fick behålla vår Sticka. 

Tiden läker sår men ärren finns kvar, ärr kan vara vackra på sitt sätt. 

I mitt hjärta är och kommer jag alltid vara mamma till två. Två fina pojkar. 

Huset börjar bli klart..

Vårt tillträdesdatum har flyttats fram en vecka och det närmar sig för oss att bli Torslandabor. 
Rummen är målade, badrummen kaklade och köket på plats! Tyvärr har jag inte bilder på allt men det kommer framöver. 
 En puderrosa sovrumsfärg som jag började tveka på.. Men i värsta fall får vi måla om.. Jag tänker dock att vi kommer vila ögonen in i det rummet efter att annars vistas i grått eller vitt. Hela ovanvåningen är grå och nedervåningen är vit förutom hall ovh tvättstuga. 

Sminkbudget..Min make-up budget brukar vara begränsad men efter en sväng på stan med Lill Sis igår så hade jag lagt lika mycket som jag gjorde på hela förra året. Dock måste jag säga att jag tror det kommer vara värt det! Har oftast svårt att hitta foundation som inte ser för sminkad ut, Diors nude verkar vara en ny badrumsfavvo!! 

RSS 2.0