Havet idag igen :)

Uppe ganska tidigt.. klockan 8 för vi hade tvättid. Kommer bara hinna tvätta två maskiner för sen ska jag till havet med tjejerna idag igen :) Under tiden maskinerna rullar nu ska jag och Bosse gå morgonpromenad, var så där sugen på att gå direkt när jag vaknade, men nu när jag ändå piggnat till är det lika bra!
Lilla familjen åker till Lysekil imorn igen, jag tidigt på morgonen och H och Bosse på kvällen, så vi får se på det där med att uppdatera bloggen.. Önskar alla en riktigt bra helg iallafall!

Hobit

Jag har rotat fram skorna från förra sommaren, dom vita tiamon jag köpte förra året blev lite använda så dom är fräscha att ha iår igen. Känns som jag fått lite ny garderob! Och det är inte fel :) Jag ska försöka att ränsa i min garderob så jag ser vad jag har - allt ligger huller om buller! Är ju bra om jag ser vilka klänningar som går att använda till skorna jag har :P

Nu får några kära vänner ett gott skratt - Hob!



Min gladiatorvariant - mysig sandal men inga nitar..



Vita tiamo och randiga vagabond!

Ganglet!

Jag smet ifrån skolan lite tidigare för att dra med tjejerna till havet. Vi åkte förbi café "skåne" och köpte med oss lite mackor sen hade vi några mysiga timmar tillsammans. Vad jag gillar dessa tjejer <3 Det är verkligen så gott med sånna här dar, jag hoppas på mååånga fler! Det var jag, J, C och K som fick lite extra bränna idag, någon som vill hänga med nästa gång ;) ? Ikväll ska jag och H ha lite middag här hemma, han och O står för matlagningen som blir clubsandwich! Mumma! Lillsis kommer vara med också, men nu först ska jag och H ta Bosse på en promenix.

C är den som plåtar mig (hon satsar på en framtida karriär inom fotoyrket, se vilken omgivning hon fångat!)
image374

Lite sköna bilder, C blonda hårsvall, J överkropp och min mage :P




Idag har jag på mig nya klänningen, med ett tunt skärp i midjan - jag tycker jättemycket om den! Finns massor av användningsområden :)


Härliga soliga dag!

Jag gick upp och tog en morgonpromenad med Bosse. Sen åkte jag och H för att handla och efter det Sävedalen och hänga i solen med iskall saft! Jag älskar sånna här dar!
image369

H tog en bild när jag satt och läste uppsatsen som jag ska vara opponent på imorgon. Jag trodde att jag skulle hinna att läsa mer idag, men det blev mest prat prat prat.. så nu ska jag ta tag i läsningen framför tv-n. Måste hinna strukturera upp vad jag ska säga! Å längtar verkligen efter sommar i Lysekil och min och älsklingens resa! Det kommer att bli så UBER - Härligt!

Jag fick inte tagit några bilder på vad jag köpte igår, men H fotade vad jag hade på mig idag och jag har mitt nya linne! Resten får jag lägga upp imorgon :P



image372

Vita tygskor, jeansshorts, blommig tunikalinne och så klart rosa rosettväskan!

Nytt nytt..

Nu är jag och Bosse hemma igen efter att gått på stan och shoppat :P Det tar ju lite längre tid än det skulle behövas då jag har med mig Bosse som varenda butiksbiträde vill gulla med. Idag har flera personer kommit fram och frågat vilken ras han är och två stycken har fotograferat honom med sina mobiler, hahaha. He´s a model! Han är helt slut, sover i mitt knä och jag kollar vänner på tvn och dricker cola :) Och nu till vad jag kom hem med! Inte så mycket, och lite dyrare än vad jag hoppats på.. (som vanligt) men endå helt ok priser, så va fasen! Jag orkar inte ta bilder och lägga upp nu, är för trött! Meeen ni har någonting att se fram emot imorn om ni besöker bloggen! Då dyker, klänningen, t-shirten och linnet upp. Jag säger bara:

Etno
Klassisk
Sött och blommigt

Säger det er något? Mer och mer färg börjar gå ur mitt hår nu, mitt lilla projekt att få ljusare hår börjar gå åt rätt håll! Tänk efter en vecka i Sousse då kommer det vara ännu bättre :P Svårt det där när man vill vara ljus brunett och inte blondin..

Från Till

Måste..

Jag måste in till stan och köpa lite nya toppar! Jag har så dåligt med det... behöver sånna som är enkla att ha till jeans, shorts eller minikjol. Men de får gärna kännas lite roliga och de måste vara billiga! Jag har nästan inga pengar den här månaden, men hur kul är det att påbörja sommaren utan sommarkläder? Klänningar har ju några stycken endå, men nu gäller visit på HM, Gina, Monki -och leta billigt :p Lite inspiration från nätet är alltid bra, här kommer från Topshop, ska kanske smyga dit en sväng med, men svårt att hitta grejer för 149:-, 79:- och 99:- där!

Daisy Field Frill Sleeve CamiBrass Button Stripe Halter Top

JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min c-uppsats är GODKÄND! Jag klarade det!! Examinatorn hade inga invändningar och jag behöver inte förändra någonting :) Det känns så otroligt skönt, det är en sån lättnad, jag är så glad! Nu har jag i stort sett sommarlov och behöver inte plugga förän i september igen. Jag ska bara njuta nu... Kanske skriva en eller två rader till på bloggen sen igen :P


Kramar!


En helg i Lysekil..

Det går fort, men samtidigt känns det som jag varit borta en evighet! Det har varit strålande väder, mycket mat - skaldjur, grilla, fisk, kustmat helt enkelt! Och så massa umgänge såklart, gick till och med in och jobba ett par timmar innan morsdag kalas hos farmor förut. Så vi har hunnit med mycket... Och Bosse lillen har blivit passad för första gången, och det gick jättebra till min lycka - han är så mattig och hussig. Men nu gick det bra att vara med mattefar då jag jobbade :)

H har rustat upp den gamla hundgården i helgen, så nu har Bosse någonstans att vara ibland när vi bor alla tre i Lysekil i sommar... jag längtar!

Nu ska jag kolla tv och bara slappa!!!!!!!!!!

image368

Gå till Filippa K..

Nu var jag hemma igen, gick mitt i lektionen då jag fick rabies på att vår lärare var så ostrukturerad. Tålamodet är kort dagen efter... Sen ville jag inte att Bosse skulle behöva vara ensam så länge heller. Jag är riktigt trött nu, och ska se om jag får lite sömn utan att Bosse klänger. Efter jag sovit ska vi gå på promenad, tror vi går till Filippa K och hämtar ut älsklingens chinos som legat där i veckor nu. Imorn åker vi till Lysekil lilla familjen, det ska bli mysigt :)

Hej så länge...

Gårdagen gör sig påmind..

Det blev riktigt jäkla kul och galet igår - Men varför ska jag vara så lättpåverkad!? Ett glas vitt och 4 öl, sen var jag ras. Men kommer ihåg det mesta, bara att jag sluddra -hjälpte P när han körde kalsongtricket, blev runtburen av M som är typ 2 meter lång. Och en rad händelser.. när vår klass är ute är vi mer som en klass högstadieelever än blivande gymnasielärare. Åååå vad jag gillar dem! Under kvällens gång droppade folk av och som vanligt blev det jag och E kvar som tjejer bland grabbgänget. Kommer inte ihåg mycket av hemresan men tror vi åkte vagn, jag och snubbarna från östra Göteborg, stackars H är den enda som bor på "Äckliga hisingen", han fick höra det ett par gånger.. hahaha. Följ ALDRIG med någon hem som bor på hisingen -det är det första du ska kolla vid ett krogragg. Ångesten blir så mycket värre när du vaknar där.

Ja, de är underbara! Nu ska jag sitta på balkongen som ser riktigt illa ut efter att inte byggfirman gjort klart den, funderar på att gå ner till parken istället men om en timma måste jag åka till skolan -TOKBAKIS!



Lite funderingar..

Jag har gått igenom lite kläder, funderat på vad jag ska ha på mig ikväll. Hoppas det klarnar upp för jag vill vara sommrig.. kanske lite för sommrig? Men har inte fått chans att anväda sommarklänningarna så mycket. Hmm.. ni får se vad jag tänkt:

 Svarta mormorskängor, vit klänning och en grövre grå kofta?

 Svarta mormorskängor, blommig klänning, skepparkavaj och rosettväska?

 svarta mormorskängor, rosettväska, vit minikjol, blårandig topp och skepparkavaj?

Lägg märke till linslusen Bosse som dyker upp vid mina ben lite här och där :P Världens bästa hund som jag snart ska gå en promenad med:) Ja, va fasen vi får se vad jag tar på mig -det brukar gå vilt till på våra fester så bästa hade kanske varit att behålla de kläderna jag haft på mig idag! Haha!

image365

Inte behöver jag oroa mig för rödvinsfläckar här inte... HA det bäst!!

Nu är bara festen kvar!



Nu har alla i klassen lämnat i sina uppsatser - vi tog en fika efteråt och ikväll väntar festen! Det känns så skönt, som en sten som lättat, fast jag kan inte riktigt ta ut vinsten än.. den måste bli godkänd först. Det är lite bitterljuvt, för nu ska den här klassen splittras, en klass som jag verkligen trivs i. Det är så många jag tycker om och verkligen har lätt till skratt med, så jag kommer tycka att det är tråkigt att skiljas från dom. Men det bästa jag kan göra är att njuta av kvällen - för nu är bara FESTEN kvar!!

Ska försöka ta lite bilder ikväll.. om det nu blir någon vidare kvalité, hihi.
Än så länge blir det Bosse som får pryda bloggen!

Jag är klar!

Nu är jag KLAR!!
Äntligen, känns så overkligt och hoppas verkligen det här går bra nu... 42 sidor uppsats är skriven :P

Jag kommer att sova gott inatt! Kramar

Systematisk..

Jag arbetar på bra endå... skulle velat gå och simma idag, men det får jag se om jag hinner med. Sen gillar jag ju inte så värst mycket att bada i allmänna bassänger -tycker det är ganska groose om man tänker på hur många som badat i vattnet, sånna som kanske inte är så rena - nä fy NU ÄR JAG INTE ALLS SUGEN PÅ DET LÄNGRE! Får väl se om jag kan slå undan sånna tankar och gå dit och simma endå. Tabellen ska jag och H göra när han kommer hem från träningen så nu är bara :

Innehållsförteckning
Tabell
Notsystem
Försättsblad
Sammanfattning
källförteckning
Utökad analys

kvar...

Sista dagen innan inlämning!

Vi gick upp vid 9.30 och tog en morgonpromenad hela lilla familjen, det blev längre än vad som var räknat med och vi var hemma vid 11. Stopp vid bageriet och apoteket tog lite extra tid.. Men när vi kom hem dukade vi upp frukostbord och jag kände att jag inte mådde bra. Huvudvärken sprängde och illamående... nej nej nej -migrän. Lite starkare piller och ett par timmars sömn har gjort att jag blivit människa igen. Men nu är klockan helt plötsligt 14.00 och jag har en hel del kvar att göra på uppsatsen endå -trodde inte det men gjorde inte så mycket som jag skulle igår. Så nu är det:
Innehållsförteckning
Tabell
sammanfattning
Källförteckning
Sista på notsystem, ca 5 sid
Utöka analysen något
Försättsblad 

det är kvar... är jag bara effektiv så och inte får någon mer huvudvärk! Men jag är tung i huvudet fortfarande... skit att man ska vänta med allt in i det sista! Älsklingen ska hjälpa mig med tabellen iallafall...


Kramis!

Bossevovvar!

I Matinén har den kvinnliga huvudrollen 3 stycken Griffoner! Både strävhåriga och Petit Brabancon som Bosse! Var inte det lustigt! hihi...

Matiné

Nu har jag ägnat ett par timmar till att skriva! Känns bra..:) Ska ta rast och sen skriver jag mer ikväll när H är på träning. Det börjar Matiné nu på svt1, så slå på! Förbannat att man ska vara så gottesugen, men det finns vita kärleksmums i kylen som H bakat - Bra det! Så slipper jag gå till affären iallafall :)

ha det så bra!

Sista spurten..

Varit på jobbet i stort sett hela helgen, så blir det när man jobbar från 9.30-22.30, hinner inte mycket mer. Men det var endå skönt att va i Lysekil över helgen, det blev trevligheter på fredag kväll och sen gillar jag mitt jobb som tusan! Jag fick lite sommarkänslor, och längtar verkligen tills jag, H och Bosse bor där i sommar. Men frågan är VART vi kommer bo... Pappa ska sälja huset :( Det är så blandade känslor, jag har levt hela mitt liv i det huset och jag älskar det. Den stora trädgården, närheten till skogen och havet som bara är en cykeltur bort. Men jag förstår Pappa att han vill flytta in till centrala Lysekil, och till något mindre. Som tonåring var jag ofta trött på att bo utanför Lysekil, behöva ta bussen och alltid sova över hos kompisar eller bli hämtad när vi varit ute på något. Men för 7 år sen fick jag mitt körkort och sen har jag glömt det där.. och så har jag ju alltid kunnat bo hos K: familj, vare sig det är hos hennes föräldrar eller farmor och farfar. Så det har varit väldigt skönt att kunna komma undan allt liv på sommaren. Umgås med grannar, djuren, släkt eller bara få va för sig själv då man är hemma.
Men men... Det kommer garanterat att bli riktigt bra endå, att ha närmare till jobbet. Kunna knalla hem från krogen utan att leta upp någon granne att dela taxi med. Och ha nära till Trampen och Pinnevik då jag vill bada och sola. Sen kunna cykla och gå överallt! Ingen mer bil... :)

Jaja, nu ska jag köra sista spurten på uppsatsen! Tro det eller ej men på onsdag morgon ska den in! Jag trodde att jag skulle komma upp tidigt imorse, men icke! Strunt samma för nu är jag iallafall utvilad och jag har gått en morgonpromenad med Bosse. Han börjar bli riktigt duktig på att gå promenader nu, far inte runt lika mycket, biter inte i kopplet och hoppar som valpar gör -utan går vid foten precis som han ska. Så nu kommer det promeneras fram över!

Dags att sluta skriva här och skriva klart den där förbaskade uppsatsen! Har jag sagt vad den handlar om? I annat fall så handlar den om i vilken mån män har tagit ut sin föräldraförsäkring och hur mäns föräldraskap förmedlas i läromedlen. Alltså en läromedelsanalys i hur skolan fostrar till föräldrar ur ett könsrollsperspektiv - Intressant va? Hör av er om ni vill ha ett ex då den är tryckt ;)


Hörs under dagen! (ps bild på nyduschad Bosse som H tagit ;)


image354


Någon jag inte kan sluta pussa på!

image40

Redan eftermiddag!

Den här dagen har gått alldeles för fort! Klockan närmar sig redan 13.30 och jag har inte skrivit en endaste rad på uppsatsen. Nej, jag har varit på promenad med Bosse, som tog alldeles för lång tid - mycket längre än vad jag räknat med! Och det på grund av att han vägra bli kopplad efter fått gått lös en sträcka. Han är så duktig och lydig lös, går precis vid min fot och gör som jag säger, springer inte iväg eller går till främlingar. MEN - när kopplet ska på börjar han busa, springa runt i cirklar och vägrar komma på inkallning! I 30 minuter höll jag på!! Men men, nu är vi i allafall hemma och jag ska ta tag i analysen av undersökningen och uppsatsen. Jag känner mig nollställd i huvudet och vet inte vart jag ska börja, motivationen tryter.. Det är bara att sätta igång jag vet det, på onsdag är det inlämning och då måste jag vara klar.
 
Är väl tid att sluta blogga nu ifall något ska bli gjort - ska hämta en muffins och ett äpple, sen sätta igång!

Det viktigaste

image270

Bad, promenad och muffins

image383

Vi har hunnit med mycket ikväll, Bosse har fått ett bad och sen tog vi en promenad -inte så lång men kul hade vi. Under tiden vi var borta började H med kakbaket, och nu har jag mumsat muffins. Gott gott.. himla tur att man inte går på diet för god mat och sötsaker är alldeles för härligt! Tyckte M har gjort bilden på mig riktigt cool, det är snyggt med den RÖDA rosen till det svartvita, rosen blir verkligen en färgklick!

Ha en fin kväll vänner

Mitten av veckan

Ja, nu är halva arbetsveckan gjord.. men mitt arbete kommer till
helgen. Blir bra att tjäna lite pengar inför sommaren för junilönen
 ser inte fet ut. Och det är ju då vi åker till Sousse också.. på tal
om att åka så sticker min best friend K till Californien idag, flyget
går om 2 h och hon blir borta i 4 veckor! Jag kommer sakna henne
och jag hade såå gärna velat åka med. Men om hon bor där i höst
ska jag garanterat hälsa på, sen har H och jag bestämt att vi ska
börja spara för en resa till USA. Men det får bli efter sommaren vi
sätter igång med det sparandet, kanske tillochmed efter jul, så det
dröjer - men den som väntar på något gott!

Jag har satt igång med mitt omarbete av uppsatsen, som mest gick
ut på att banta den... Hoppas jag är färdig till 15 så jag och H kan ta
med oss Bosse till Skatås och gå promenad då!
Sen ikväll ska vi ha mys och kanske göra pannkakstårta! Kram!

Ambitiös...?

Efter ett avslutat möte med min handledare gick jag därifrån med ett förslag på ny disposition, och att jag skulle stryka ca 10 sidor. Hon tyckte att jag varit flitig.. kanske lite för flitig :p Jaja, men bättre att stryka än att behöva lägga till. Hade kännt mig slut som student om hon bett mig att läsa ett antal böcker till och utökat forskningsläget, eller skrivit om ett helt bakgrunds stycke el nått!

Jag har tänkt på en sak.. det sägs att man förlorar 5 kg på första året som hundägare, men då kan fasen inte första tiden när hunden är valp räknas, eller? Jag menar så lite som jag har promenerat sen vi skaffa Bosse! Javisst, man springer ut stup i ett då han ska "på toa", men en liten valp orkar inte gå några långa raska promenader. Det blir mest bus och lek på promenaderna, många gånger är vi på någon gräsmatta där Bosse springer som en galning av sig själv. Inte för att jag känner behov att av gå ner 5 kg, nä det behöver jag inte. Men jag trodde iallafall att jag skulle bli mer trimmad som hundägare iallafall :P Ja vi får väl se, om några månader är ju Bosse större och då blir det ju både morgon - och kvällspromenader.

Nu ska jag slappa lite vid tv-n och låta mina två ostmackor och oboy + filtallrik sjunka. Sen är det ut med Bosse som gäller, får se om vi får till en promenad eller om det bara blir som det brukar -lek.

kramar

ont igen..

Förbaskade visdomstand! Jag har ont igen! Och jag vill inte behöva dra ut den... varför kan det inte finnas plats åt den så den slipper göra ont då den växer?? Ååå..
Jaja, idag ska jag iallafall vara på skolan kl 14.30 och träffa min handledare -höra vad hon säger om uppsatsen. Nervöst! Jag ska ta dagen till att sitta och skriva in fotnötter, göra innehållsförteckning och källförteckning. men den slutliga analysen tänker jag skriva imorn och på torsdag efter att jag vet vad min handledare säger. Hoppas bara inte att det blir andra förändringar, tillägg eller sånt. Fast jag måste nog räkna med det, de har alltid grejer de vill att man gör om de där handledarna, pust/åhå/stånk.
Jag är iallafall nöjd över att de här dagarna med sol gjort mitt hår lite ljusare, för jag ville göra slingor men har inte råd. Jag vill ju inte bli blond, men ljusare brunt än vad jag haft -har ju nästan haft svartbrunt. och nu börjar det bli den färgen jag vill ha :P Vågar inte slinga det för då blir det nog för ljust, när vi åker utomlands kommer det ju blekas ytterligare , och det lär säkert räcka. Gott då "tjänade" jag ju pengar där;)

Nu ska jag mysa med min kille, och han ska få tycka synd om mig för tanden, pussa på mig och sånt som han är bra på :)

Morning blowie sunshine ;)

Ja, jag är faktiskt lite nöjd över att det blåser kalla vindar ute. Det är ju fortfarande sol och vackert, men blåsten innebär att man inte kan ligga ute (tycker iaf jag!). Och då behöver jag inte ha någon ångest över att vara inne! Jag kan få njuta av den vackra solen från datorskärmen, och endå inte känna längtan ut. Hade bara på mig en tunn bomullsklänning förut när jag rasta Bosse och det var kallt. Fast jag hoppas verkligen värmen kommer tillbaks snart igen endå!
Igår var vi och grilla på studiegången, jag och O käka urmumsig glass - Ben&Jerrys. H grillade kyckling åt oss, potatissallad. Och grillad banan med choklad till efterrätt -dubbla efterrätter! Gotta! Det var en tjej som gick förbi oss med sina hundar och hon kände ett annat par som hade samma ras som Bosse, så hon ringde dit dom. Bosse och Sigrid fick sig en rejäl lekstund, lilla bebben var så lycklig och söt. Hahaha, han ville aldrig sluta leka med Sigrid!
Och min dumma H som ska hålla på och retas!! Ååå alltså.. Paret sa till mig :"Du är ju helt svart!- hur kan du vara så brun på händer och fötter också?" Jag svarar: "Först var jag i Thailand för 1½ månad sen, så jag hade väl en grund, men jag har legat ute ett par timmar om dagen nu i helgen. Sen har jag mörkare hud..." Och H svarar med: "Ett PAR timmar! 7-8 timmar om dagen kanske!!! och skrattar!" Jag försvarar mig:"Men det har jag ju inte, det var typ 2 timmar i fredags, 3 i lördags och 2 idag kanske" Och han: "Nänänä"

Efteråt frågade jag: "Varför sa du så för? -du vet ju att jag inte varit ute särskilt mycket"
"Ja, men jag retades med dig" -svarade han
Kul, kul alltså att min pojkvän framställer mig som en mytoman! Jag vet hur min hud ser ut och är, jag behöver inte hävda mig eller pressa i timmar. Att ha mycket eller lite färg spelar mig inte så stor roll, självklart känner man sig fräsch då man är brunare, men va fasen. Och allt allt detta vet min H - men så ska han retas! jaja, ingen skada skedd men.. hrmm.

Nu ska jag iallafall retas tillbaka, kanske slänga lite vatten på han så han vaknar där inne i sängen, hihihi.. Eller så får jag sätta igång och skriva. Har en deadline till kl 12.00 idag! Men uppsatsen behöver inte vara helt färdig, bara större delen av den. Deadlinen är för att min handledare skall kunna läsa igenom den tills imorn och ge slutliga kommentarer... Kram på er!


Med en Bosse på armen..

Bossegull ligger under min arm, lutad mot min midja och kollar in vad jag skriver. Det har varit så sköna dagar så det går inte att beskriva! Slottskogen och stan med K och E i fredags. Grillning hemma hos oss på kvällen:) Igår var det havet som gällde, jag och K gotta oss i Fiskebäck -lapa sol och käka pastasallad :) På kvällen var jag hemma hos min barndomskompis från Lysekil och grilla med några tjejkompisar till henne -Det var dömysigt. Sen kom H och hämta mig och Bosse, inte så sent för jag ville kunna gå upp tidigt imorse. Men så blev det inte! Jag vaknade strax innan 11, ringde K och sen har vi legat vid havet idag igen :) Frihet säger jag bara! men dock begränsad sådan... fick åka hem för att ge min uppsats ett par timmar innan vi åker upp till studiegången på grillmys ikväll igen. Ja, det kommer spruta grillmat genom öronen på mig snart! Hahaha, men man får passa på :P

Det har gjort mig gott att få vara i solen iallafall, var nära på att deppa ihop inför den här datorn - men nu har jag lite ny energi! Ikväll ska O introducera en ny Ben&Jerrys smak som jag inte testat, är så sugen... mumma :)

Life is good!!

10.30

Nu har jag hållt på hela morgonen/förmiddagen och det är dags att ta på sig bikinin och åka till slottskogen. Nej, det blev inga 5 timmar, men 4 timmar och jag ska köra ett rejs i eftermiddag igen. Känner mig så sjuuukt nöjd över att gick upp innan tuppen!


Hörs igen :D

Kl 06.20

Ja det blev inte prick 06.00, men 06.20 gick jag banne mig upp! Och nu 20 minuter senare sitter jag vid datorn, vilket jag ska göra i 5 timmar till. Men inte en minut mer för sen ska jag gå dit K och Lill E ligger och solar sig. Det är nästan inte ens jobbigt att gå upp den här tiden då man har ett mål med det, ett motiverat mål. Tänk om det kunde vara så varje dag?? Jag ska försöka göra så här hela helgen, okey kanske inte gå upp runt 6 på morgonen men lungt 7 -7.30. Så jag kan utnyttja dagarna bättre! för vet ni vad de precis sa på tv4? -jo att på måndag blir det betydligt kallare igen - skräll eller??


Hörs under dagen:P

Vill inte mer!!!!!!!

Nej, jag vill fasen inte skriva mer! Har försökt hålla inne att jag är lite bitter över att det ska vara det mest fantastiska väder just den veckan jag har som mest att göra på den här uppsatsen! Vänner ligger på stranden, sitter på uteserveringar på kvällarna och hittar på en himla massa annat skoj, men jag är så sjukt jäkla låst till att skriva. Om jag bara kunde vara klar, eller om det åtminstone kunde regna (fast det vill jag egentligen inte) men någonting så att det inte känns så tungt! Vill kunna åka till stranden imorn, och på lördag och söndag -MEEEN Ååååå! Jag ska fasen gå upp klockan 06.00 imorn bitti, och hoppas jag kommer så långt att jag kan ligga i solen vid 12. Sen på kvällen ska vi grilla och det ska jag njuta något vansinnigt mycket av, så mycket att jag antagligen häller i mig en flaska vin och är helt kaos i huvudet på lördag.. nänä sakta i backarna -på lördag ska jag med mina vänner till stranden och det med basta!

Nu ska jag fortsätta att skriva på den här förbannade läromedlelsanalysen, snart är mannen min hemma och då lägger jag ner det för idag!  Ha det!!

Haha trådlöst!

Kanon, jag kan blogga från köket och den här datorn där jag sitter och skriver! Men har inte skrivit än... ska börja nu. Jag har nämligen hängt på gräsmattan med H:s farmor och farfar :P njutit av solen och lekt med Bosse :) Jag hade verkligen velat vara kvar, men nu har jag två timmar på mig innan resten av familjen kommer hem, så får ta chansen och utnyttja det. Bosse har somnat i sin väska efter allt lek och bus, så nu är jag helt ostörd. Bäst att visa omvärlden vilken disciplinerad människa jag är ;) 

När H kommer hem ska nog vi gå till Triumf och köpa glass - himmelsk röra -min favorit! Kanske hjälper den mig att lätta tandvärken, för det har satt igång igen. Vill vare sig lägga pengarna eller behöva utstå smärtan för att dra ut den där förbannade visdomstanden! Kan den inte bara låta mig vara... hmm

Alla som är och njuter i solen - gör det lite för mig med! Kram

till Sävedalen

Nu drar jag till Sävedalen och sitter skriver.. kanske ligger lite på gräsmattan och njuter av solen med :) Men här i stök och bök går iallafall inte att vara! kanske uppdaterar jag senare, och jag får chans att låna V, H lillebrors data...

Ha det grymt så länge :)

Ja tänka sig!

Du vet Big M.. jag har faktiskt suttit och skrivit ikväll en lååång stund. Sen har jag kollat bilder från Thailand som jag ska lägga upp på bloggen med. Att plugga 23.00 på kvällen - Det är bra jobbat! Hahaha (love you:)

Ja underbara värme, vi har den här för tillfället och jag hoppas den stannar! I annat fall finns Thailand eller Sousse som jag och H snart åker till :)

image377
image381
Solen gör sitt, en rejääält kisande nuna!
image382

MY BUDDYS!!!!!!!!!!!!

En dålig uppdatering!

Tänk att hela dagen skulle gå innan jag uppdatera bloggen.. Och det är inte för att jag skrivit så vansinnigt mycket -Nej det är det inte, utan för att jag varit utflugen ur lägenheten pga av oväsen! Egentligen skulle de hålla till i vår lägenhet men de tog grannens idag och tar våran imorn. Dom knackar loss gammal cement och lägger ny platta på balkongerna. Det blir säkert snyggt och fint, men vilket galet oväsen! och jag som måste skriva!!! Det går typ inte, inte minst för att jag måste hålla Bosse borta så han inte blir hörselskadad. Imorgon ska dom komma på eftermiddagen, sånn tur är så jag får skriva hela morgonen:P
Nu ikväll måste jag ta igen dagens förlust.. Jag och H åkte nämligen till Linné efter han slutat jobbet, sen köpte vi mat och tiden sprang iväg som alltid. Får antagligen åka till Sävedalen och skriva imorn, fram tills kl 15 är iallafall de flesta inte hemma så jag får lugn och ro..

Jag längtar så otroligt efter min och älsklingens resa nu -Det kommer bli så mysigt och härligt! Jippi!


dags att skriva, får se hur många timmar det blir, klockan är ju redan nästan 20.30 ......... image376

Ananasfrukost!

Nu har vi gått upp och ligger i soffan och äter frukost.. eller nu och nu, vi vaknade redan vid 8 men det tar sin lilla tid. Jag som borde vakna i ottan och börja skriva, men unnar mig att slappa lite med mina älsklingar :) Ska blogga lite till i eftermiddag eller senare, nu ska jag titta klart nyhetsmorgon innan arbete börjar!

Ha en fin dag! 

Väl höga om dagen..

Trodde att jag skulle studsa upp klockan 7 idag, nej nej... det blev 9! Men idag finns inget annat framför mig, idag är hela dagen utan andra måsten. Det var riktigt trevligt igår när K, M och K var här på lite mat. Kir till Apertíf och spritsigt vitt vin till laxen. Mumsigt...

Jag skulle verkligen vilja lägga i några nya slingor. Det behöver inte vara så många men så det händer lite mer.. Fast jag har ju inte råd! Ååå vad tråkigt sånt är.. Får vänta tills vi åker till Sousse, där kommer det ju bli solblekt iallafall -alltid nått.

Nu ska jag ta tag i skrivandet igen.. Hej så länge!


Terroriserad!

Jag bad till H att han skulle ta med sig Bosse idag, men till svar fick jag ett skratt och en puss. Helt förtvivlad sitter jag och sliter mitt i hår i frustration av formuleringar -skriv människa SKRIV! Hur fasen ska jag hinna? Jag får inte ihop fler sidor, jag skriver och skriver, men tar ju bort och formulerar om mig precis lika mycket! 14 sidor nu... 40 måste det iallafall bli! Och sen har vi Bosse, som hjälper (eller stjälper) med att bita i låneböcker och anteckningar. Skälla på mig när jag är i skrivflyt så jag tappar koncentrationen, tugga i mattan eller mina skor -som han vet att han inte får! Han gör allt för att få min uppmärksamhet! Jag dööör av stress och om 25 min kommer H och hämtar oss för att vi ska med Bosse till hunddoktorn och få spruta. Jag måste städa upp lite innan K och M kommer hit på middag ikväll + att jag ska hinna frächa till mig, laga middagen och helst producerat några till sidor på uppsatsen!

Livet är tufft ibland, imorgon går jag inte upp klockan 8 som idag utan 7!! :P

I väntan på maten..

H står i köket och jag ligger på soffan och är hungrig! Men det är nog snart klart, mums :P Vi har varit på stan idag och jag är sååå glad för jag har fått en klänning av min älskling. Har tittat på den, men har inga pengar - Men nu är den min!! Vi ska åka hem till H:s föräldrar och käka middag ikväll och innan ska jag försöka skriva lite, får se hur det går med det.

Nu kommer maten! Ha en bra Söndag!!


image374

Thailandbilder!!!!!!

Äntligen har jag fått tag i våra Thailandbilder.. Lägger upp några och minns tillbaka :) Lovely!

image359


image360


Öjersjö

Är just nu i Öjersjö i C:s föräldrahem. Hade hoppats på att få se och kanske lägga upp lite bilder från Thailand, men dom är hemma hos C: på en cd-skiva och borttagna från den här datorn. Är en månad sen vi kom hem nu - Redan! Och jag har endå inte fått upp en enda bild :P Men kanske drar vi till C sen och då kan jag lägga upp bilder därifrån.

Hade en grym valborg, tydligen blev den där festen vi skulle på hemma hos oss ;) M fyllde, så vi firade han och hade det urtrevligt. Men när jag K och I kom in till stan, var jag lika sugen på att åka hem igen. Det var jag inte ensam om, så gänget som bor i östra Göteborg åkte hem. Jag och H kom hem till vår lilla gullunge som sov i sin bädd så sött...
Det blev ingen utgång igår, jag orkade inte -det är för dåligt! Men jag kände av gårdagen + att jag hade tajt med pengar och visste att jag måste ha huvudet på skaft för att skriva uppsats. Och det är det sista man har efter en utekväll, vare sig huvudet på skaft eller pengar över. Ja, vår resa skulle betalas den här månaden så det blir till att äta pasta och ketchup...
Nu ska vi snart dra till Allum -och NEJ jag ska inte shoppa! Snart får jag se J som klippt av sig håret, ska bli spännande! Det kommer garanterat att vara urläckert!!


Kram på er :)

RSS 2.0