Jobb, flytt och flytt igen..

Det känns som om det är mycket just nu! Lite väl mycket kanske... Pappa flyttar, vi måste till Lysekil och hjälpa honom. Jobbet har satt igång och jag kommer från och med i år vara teamledare för vårt arbetslag, vilket innebär fler möten, fler saker att hålla i huvudet, mer ansvar. Och sist men inte minst -Vi flyttar själva! Dagarna bara försvinner och jag hinner knappt med att vakna innan dagen är slut!
Jag ska uppdatera mer när den här intensiva perioden är över!

Flytt till 96 kvadrat!

Vi kommer flytta om 2 veckor! Till en 4:a på 96 kvm i ett mysigt landshövdingehus :) Tänk vad det ska grejas, målas, fotas och sen får bloggen sköta uppdateringen till vänner och bekanta hur lägenheten tar form! Det är lite nervöst (vilket jag alltid tycker vid förändringar) men också MYCKET roligt. Nu blir det inredning för hela slanten!

Soho är härligt..

Lunch på Soho med härliga tjejer och sen timmar av att gå i affärer - Man ska inte klaga!
Vi gick förbi Storan för att få en skymt av Oskar Linnros, men det var såå mycket folk.
Nu ska jag steka pannkakor!

Vinlunch på stan..

Att det kan vara så barnsligt kul att lägga upp bilder på vad man har på sig??! Är man klädälskare så är man ;) Och är man barnslig med... ja då blir det bilder i spegeln! Nu ska jag möta upp tjejerna för vinlunch i stan! Ska ha med kameran:)

Städa, rensa, sälja..

Det här soffbordet har inte används på flera år, men vi satte in det i vardagsrummet, la ut det på blocket och nu är en spekulant påväg hit. Hoppas det motsvarar hennes förväntningar!
Nu är det nära med flytt.. Inte helt klart, men mycket nära! Jag ska berätta allt om nya lyan när det är klart!

Safety on board!



Inte är det sol idag heller.. Men det hindrar inte för en fisketur! Vi har nyss kommit hem och jag ska nog ge mig ut och springa.. Men först vila lite ;) Man blir toktrött av att vara på havet! Ikväll blir det Göteborg igen :)

I miss..



Jag saknar semester på Rhodos! Jag saknar mys med min älskling, bus med P, skratt men K. Tänka att det bara var 4 veckor sedan vi var där, känns ju hur länge sen som helst! Ååå vill åka utomlands igen! (Är det jobbångest som gör sig påmind tro... ;)

Nu ska vi gå ner på byn och roa oss :)

En augustilördag i Grebbestad




Det fick bli en sista sväng till kusten innan jag stannar i Göteborg och det blir höst. Jag är inte klar med sommaren! Är det någon mer som känner så?? Inget solande idag heller men efter en skogspromenad är det härligt med ett dopp :) Ser kanske inte supernöjd ut på bilderna innan jag hoppade i men det var skönt! Nu ska vi grilla... Mums!

Färdig..

Tänka sig att hela "att göra listan" blev färdig + lite till! Ibland kan man allt rycka upp sig :)
Ikväll ska vi äta taccos och mysa, min sis K ska sova här inatt och sitter i skrivande stund på pendeln påväg hit från jobbet. Och min älskling ska väl snart ha slutat träna antar jag och vara påväg hem han med. En kväll med mina två favoritpersoner :) Lyckos mig va ? ;)
Ska berätta en liten sak om vår älskling Bosse också. Det är nämligen så att han är en mycket bra städ och fix hund, eller? Jag plockar nämligen undan grejer där JAG tycker de bör vara och Bosse bär tillbaks dem dit HAN tycker de ska vara. Viljornas kamp.. Sen älskar han att sova i den nytvättade tvätten och leker vakthund i tvättstugan. Ett bra städsällskap va?

Att göra listan..

Jag gick upp i god tid i morse. Jag skrev en "att göra lista", där vare sig blogga eller slappa bort 2 h med kaffekoppen stod med! Jag har knallat runt i min Sobeadress hela förmiddagen, osminkad, ofixad med städtrulls på huvudet som säkert de alla flesta tjejer ser ut en dag när ambitionerna för att vara fräsch är låga;)
Men nu börjar det bli dags att ta tag i listan som ser ut:
Tvätta
Städa
Rensa ut kläder som ska skänkas..
Träna (powerwalk eller löpning)

Stan, mys och kaffe med kaka.

Jag måste få lite bättre karaktär! Hela sommaren, varenda dag och då menar jag VARENDA dag har jag ätit kakor, glass, choklad eller någon annan sötsak! Det brukar bli mycket gott även på mitt jobb när väl det börjar. Vi är ett gäng sötgrisar. Men jag begär bara liite bättre karaktär hos mig själv... Haha.
Jag och H har gått på stan och kollat inredning, i nästa vecka får vi veta om det blir flytt eller inte. Det lutar åt att det blir.. :) Nu när vi kom hem satte H på kaffe och vi har fikat. Orkar vi så ska vi ta tag i vindsröj! Det är massor av grejer att gå igenom, slänga, kanske också sälja. Tycker ni att jag ska lägga upp det jag ska sälja här på bloggen? Skriv gärna det i så fall.. kanske är det någon av mina vänner eller bekanta som vill ta över något, man vet ju aldrig ??!
Ciao..

En ledig augustidag..


Vi har degat hela morgonen, legat länge i sängen och ätit lång frukost. Om en stund ska jag möta upp min barndomskompis S och umgås med henne lite. Ikväll funderar jag och älsklingen på att gå på bio. Vi ska bara se om det finns någon film vi vill se!

Liseberg :)

Idag ska jag, lille E och M gå på Liseberg! E ville att jag skulle hänga med han och hans mamma och idag ska vi köra som galningar med allt som en snart 5 år gammal kille får göra på Liseberg :)

Några favvobilder..

Hade några härliga bilder från K:s kamera som jag inte delat med mig av men som jag gillar mycket:)
Nu då.. nu kanske jag kan gå ut på promenad.. ?

Dagsutflykt till Marstrand..

Idag har lilla familjen varit på dagsutflykt till Marstrand. Vi tänkte först åka till Hönö men blev inspirerade av K och N som skulle till Marstrand lite senare idag. Det är så fint därute, med de små kullerstensgatorna, husen, båtlivet och fästnigen.
Nu ska jag gå ut och njuta av en promenad!

RSS 2.0