Bilden då!

Glömde ju bilden på brum brum..


Brum brum..

Idag har vi köpt ny bil. Det känns riktigt kul med en fin, fräsch, säker och stor sådan. Kul att ha något fint att åka i, en perfekt accessioar helt enkelt;)


Överraskning i kärlek!

Idag kom en underbar överraskning i brevlådan. Bröllop i sommar! Fina A och D ska gifta sig. Jag älskar bröllop!

Nu blir det rotfrukter i ugn och schnitzel.. Tzaziki. Mumma!


Restaurang på en måndag.

Det var lika bra att starta veckan med flaggan i topp! Vi gick ut och åt med våra vänner, för att ha det mysigt men också för att säga lite hej då till fina L för ett tag. Imorgon åker hon till Milano och stannar till sommaren. Hoppas att vi kan åka och hälsa på ;)


En bra dag!

Det är helt enkelt mycket med att börja ett nytt jobb, inte minst när man samtidigt som man själv börjar också ska forma/skapa en organisation. Men efter 2,5 vecka så var idag en dag då det kändes som mycket lossna. Inte minst på grund av det samarbete och tillskott som kom idag.

Imorgon arbetar jag hela dagen sen sätter jag mig i bilen för att köra till Grebbestad. På fredag har jag en hel dag av tentaskrivning i Sotenäs. Fick möjligheten att få tentan skickad dit från Växjö så jag slapp åka till Småland.

Men sen när allt faller på plats och förhoppningsvis tentan är avklarad så ska jag börja uppdatera lite mer "kul" igen. Ja jag tänker på bilder som visar allt från dagens händelse, måltid, shopping, outfit, resor eller weekend. Vi har något på gång till sportlovet. I liten men ack så avslappnad skala..


Samlar på sig..

I stort sett alla har dem.. Men jag har inte tröttnat för det! Det underbara Matteusporslinet. Samlingen byggs upp och jag gillar de söta skålarna som jag har allt i här hemma, frukt, sallad, godis, efterrätt, popcorn, dipp -you name it!


En varm kväll igår och en kall måndag idag.

Igår åt vi tre riktigt smarriga rätter alá Norrland. En tunnbrödsrulle med pepparrotsvisp på en bädd av roccula till förrätt. Renskav och potatismos till varmrätt, och efterrätt var pannacotta med hjortron.
En go kväll med heta samtalsämnen och uppmuntringar.

Imorse hade jag gjort mycket för att få ligga kvar under det tjocka varma duntäcket. Arbete och bio var ingen prio. (Gick på bio med jobbet). Fy så kallt det var ute, tog mig nästan två timmar att tina upp när jag väl kom hem.


Söndagsmiddag

Hopp iväg, vi kör en torsdagsmiddag påsen söndag. Nu blir det mys med tjejerna!


Tacksamhetens dag!

Jag ska plugga men jag fastnade i bilderna på datorn för en stund. Bröllopsbilder. Jag är tacksam, för att jag får dela varje dag med den människan jag älskar mest.

Dagens råd: Tänk på vad du är tacksam för!


Vissa är det synd om..

För mig är det höjden av lyx att gå en kall promenad med min man för att efteråt gå in i värmen och äta varsin semla. Kanske för att jag är semletokig, men överlag det där med att sätta guldkant på tillvaron. Att inte oroa sig för fluffet på skinkan eller hur välformad biceps är, utan fritt kunna goa sig utan att tänka på något löjligt ideal eller målbild. För det är som sagt "vägen som är målet" och "lagom är bäst". För mig är lagom minst en semla i veckan;)

Det finns alldeles för många prestationsnissar i mitt tycke.. Vilket jag också säkert kan vara i vissa sammanhang. Men jag är noga med att tillåta mig frossa, slappa, lata mig, tänka efter och bara vara emellanåt.

Så lördagsrådet blir: Slappna av! (Ta en semla eller nått gott;)


Pizzabild..

Gott så gott..


Fredagsmys!

Degen till pizzan står och jäser, under tiden H städade tog jag en promenad och skafferi och kyl är laddad för en fredagkväll. Finns det en bättre känsla efter en hårt arbetande vecka att inte ha ett enda krav mer än att pussas i soffan och lata sig.

Får se om det blir en bild på pizzan sen:)


Nyinköpta J4..

Älskar dessa byxor, baggie men med smala ben och underbart mjuka. Jag har ett par Jfour jeans sedan innan och har längtat efter par nummer två. Nu är längtan över:)


Resumé resor 2012..

Thailand för en långsemestet, Stockholm på romantisk weekend och Miami som efterlängtad höstdestination.


Outifit resumé 2012

Bättre sent än aldrig. De närmaste dagarna kommer en resumé av mitt 2012 i olika kategorier. Först ut är nio 2011 Outfits!!

 

 

 

 


Semla på lördag, vila på söndag.

Vi åkte in till stan för att gå i affärer, fika och träffa Mamma och C i en stund. Men hur kommer det sig att stadsbesök alltid tar så mycket på krafterna? I min planering var det tänkt att eftermiddagen skulle ägnas till plugg inför tentan men nu vill jag hellre låta bli och slappa. Ja vi går se hur det blir, en stund med böckerna måste jag helt enkelt.
Trevlig helg!


Romantik i hemmet..

Igår lagade min älskling mat till oss, pocherad torsk med potatiskaka, vitvinssås och avokadoskum. Mums! Till dessert åt vi Gino och mös framför en spännande film.

Det är något alldeles speciellt med helger när man arbetar, inte minst fredag kväll!


Hinner inte med..

Jag hinner inte med täta uppdateringar på min blogg, nytt arbete och 100 andra saker på programmet. Det är tråkigt, jag vet! Inte minst för mig själv då jag älskar att ha bloggen som en liten dagbok att gå tillbaka till och se vad som hänt och vad jag gjort.

Vad som hittills hänt är att nya jobbet är fritt men kräver multipla förmågor i att lösa och organisera. När jag kommer hem är jag som en kokt sparris innanför pannloben och då försöker jag läsa till en tenta som jag ska skriva den 25 januari.

Helgen kommer inte att innebära lugn och ro, ska hinna plugga med en förhoppningsvis lite fräschare knopp. Sen ska jag hinna med vänner, romantisk middag med mannen och ett besök av mamma.

Men idag avslutade jag dagen med att fira lite. Bästa sortens bakelse fick ta plats mellan mina gaddar.

Hej svej..


Sista timmarna av ledighet..

Jag har verkligen njutit fullt ut av mitt jullov, långa sovmornar, frukostar med mycket av allt, soffhäng och umgänge med vänner. Imorgon däremot då drar arbete igång igen, och inte bara arbete utan nytt jobb! Det finns som oftast, säkert hos de allra flesta en uns av anspänning inför sånt som är nytt, så känner jag. Kul, utmanande, läskigt och lite till..

Den här helgen hängde vi hos Vilahamn både på fredag och lördag. Idag ska jag ladda upp för en arbetsvecka, har inte bestämt hur än!


Grebbestads vackra förmiddag.

Jag hade gärna stannat ett par dagar till men både jag och H har plugg som måste tas tag i och böckerna låg kvar hemma i Göteborg.

Men vi fick en mysig dag och kväll igår med spännande film och mammas goda pasta med oxfilé och gorgonzola:)

Efter en lång sovmorgon gick jag H och Bosse en promenad, kusten ä helt enkelt det mest rogivande som finns. Funderar på att flytta...?


Ett god fortsättning på det nya året!

Glesare uppdateringar, så avslutades år 2012. Nu är det ett nytt år vilket vi firade in med goa vänner i Sävedalen. Meny av bästa klass

-Hummersoppa
-ankbröst med sötpotatispure och apelsinsås
-rabarberkompott med citronmousse och maräng.

Mums..

Alla var nöjda och glada!

Jag kommer givetvis som varje Åre summera mitt 2012, men det får bli senare. Först vila och sen när det tillåter ska vi sätta oss i bilen och åka till Grebbestad.


RSS 2.0