Dag med mammi..

Igår direkt när mamma kom, vi hann knappt äta mat innan vi var ute i butikerna. Mamma hittade flera fina plagg, tröjor, klänning/tunika mm. Själv hittade jag en klänning i bumull, flera lager från HM som jag fick köpt. Har haft på mig den idag och trivs med den som fisken i vattnet:) Lite indian -ni vet sådär som jag är ;)
Idag köpte jag en par gråa tights och en "chanel-lik" kofta i svart. Den var kort och kändes lite jackig.. jättefin!

Och det bästa - jag hittade en grym födelsedagspresent till älsklingen! Kan inte skriva vad det är.. man vet ju aldrig om han ramlar in på bloggen. Men jag tycker den är perfekt - han kommer vara urläcker ;) (är han iofs redan, hihi).

Ikväll är det tapas och vin hos J, om vi går ut? Jaaa! Det tror jag :P Hahaha, vi ramlar säkert in hos A på andra sidan gatan. Säger bara att östra Göteborg är the place to be!


Ha en grrrym lördagskväll!

Så var det lunchdax..

Jag har fått en hel del gjort sen vi hördes sist! Så som, städat, varit ute och sprungit, gjort en inpackning i håret, sorterat bland skor, duschat och fixat mig iordning, pratat i telefon, ätit lunch och druckigt bubbelvatten från nya soda stremern! Ja, just det - karln min köpte en Soda Stremer igår, så nu kan jag dricka huuur mycket bubbelvatten som finns! Kanske kan jag byta ut några saftglas om dagen mot bubbelvatten, som den saftdrickare jag är :P

Ta hand om er resten av dagen alla gulliga :)

Ralphi, hunti, whyred...


Mammamyys..

Vaken tidigt idag - för att vara en ledig dag! Men Bosse ville ut, och jag ska ärligt säga att jag inte har ont av att gå upp tidigt nu för tiden. Förr låg jag gärna och drog mig så länge jag bara fick, okey mitt morgonhumör finns fortfarande kvar, men jag mår helt enkelt bättre av att komma upp på morgonen. Idag ska mamma komma och vara här i helgen :) Så jag ska ha mammamys! Men oroa er inte - jag ska fortfarande gå UT imorn! Innan hon kommer hit hade jag tänkt hinna plocka undan lite, dra över med damsugaren, duscha, vika resten av tvätten som jag och H inte orkade vika sist och så blogga en gång till med nya bilder på mina grejer!

Så ses lite senare :) Kram!

Hunter

Dagens inköp - ett par Hunter gummistövlar. Ni vet sånna som ses lite här och där, och jag igår kväll insåg skulle vara en investering inför en regning och slaskig höst! Mina får ni vänta med att se, Ashley Olsen får vara dagens modell istället.



Do you like the rubber on her legs? i sure doo....

2 nya byxor senare..

Det blev mycket springande i affärer igår, och jag fick tag i ett och annat så som byxor, linne, mascara. En redovisning av plaggen följer:

Beiga chinos från Whyred, är väl den sista med att köpa chinos och trodde inte att jag skulle bry mig om det. Men de är ett bra basplagg - bara att inse. Stod i valet och kvalet mellan st 36 och 38, men det fick bli en 36:a då den såg mer "ordentlig" ut. Den större storleken gav mer intryck av bagiebyxa, och det var inte vad jag var ute efter. Enda nackdelen med 36:an var att den va lite väl tajt över rumpan, men det töjer väl sig :P

Ett par Ralph Lauren jeans, mellanblå med slitningar och utbytbara knappar. Här var ingen tvekan i att pressa sig i ett par så små byxor som möjligt! Haha, det här märket ger en boos för självkänslan 26 -32, känns bra för en vanligtvis 27/28-32. Alltså de är lite stora i storleken..

Ett linne från Monki, med speciell snurrad rygg. Färg = gammelrosa. Det är ett längre linne så kanske kan man använda den som klänning med strumpisar under.

Mascara = Dior show

Jag hoppade över att köpa mormorskängorna jag lagt undan efter att älsklingen tyckte det var världens sämsta idé då jag redan har ett par svart mormorskängor. Man ska helt enkelt inte ha med sig karlar när man shoppar! Men han tyckte det var meningslöst att köpa "dubletter" (han såg inte att det var väldigt olika klack på skorna.. tycker jag iallafall).

En resumé av 3 butiker:

Topshop; Har fortfaranade inte fått iordning i butiken, ser ut som en reahall. dåligt med höstnyheter och man hittar ingenting till min besvikelse :( kanske är det bättre ordning i början på nästa vecka. En parantes - Glöm inte att de har 10% på alla plagg till studenter året om!

Monki; Fina trikåplagg, sköna vardagsplagg - men inga spännande överraskningar.

Solo; Fina plagg från Ralph Lauren, lite fattigt från acne som jag hade velat se mer av (men acnebutiken finns ju ska dit idag)


Fler resumer kommer kanske ikväll, jag och älsklingen ska på stan idag igen. Och så ska Bosse få en regnjacka - han tycker inte om när det regnar :p

det där med bilder.... ikväll kanske ;) 

Träningsuite


Shopping väntar!

Lönen har kommit in på kontot, räkningarna är betalda - har en så uppstyrd karl som gör sånt i tid. Nu är kontot till för SHOPPING! Jag har lagt undan ett par mormorskängor och ett par Ralph Lauren jeans på Allum, så jag och älsklingen åker dit och köper det efter han slutat jobbet :) Men innan ska jag nog in till stan ett par timmar och se vad mer som finns att hämta hem :P Jag vet inte om jag ska satsa på en lite preppy kavaj, alá gossip girl stil, eller en riktigt snygg Ralph Lauren kofta, som iofs är lite preppy den med men inte på ett gulligt sätt utan klassiskt. Varför kan man inte ha helt obegränsat med pengar för ??
Igår fick jag när jag och C gick i affärer tag i en riktigt bra träningsdress - kort kommer senare! Nu ska jag till stan och öppna butikerna, ska bara hinna göra mig iordning först!

Kramizzzar

Maniana

Lite bilder från sist på Maniana då vi hade avslutningsmiddag för älsklingen K... En och annan bild är tagen på Nivå några timmar senare oxå ;)


Rosésnurr och tvätt..

Som trogna läsare förstått är "dagen efter" ingen kul dag för mig, vare sig det var 3 eller 10 glas vin dagen innan. Igår blev det rött vin till parmaskinka, ostar, paté, melon och allt som fanns på bordet. Dessert blev tryffel med mousserande rosé - smaskens! Men oj oj.. jag var allt påverkad när jag kom hem och det sista jag både säger och tänker innan jag somnar är "Vi har ju tvättid kl 8 imorn bitti". Bosse väckte oss 7, vet inte vad som har hänt med lillkillen men han vaknar alldeles för tidigt för sitt eget bästa nu för tiden. Han har iallafall somnat om, H har gått till jobbet, och jag tvättar -blä.

Nä, låt mig skriva om något roligare. Som gårdagen - lyckat som vanligt! Nästa gång vi ses blir det den 4 oktober, och då är det röj som gäller! En heldag/natt :) Lääängtar! På vägen hem igår kväll ringde jag K, hjälp vad jag saknar henne. Vill bara ha hem henne, vi började nästan gråta av att höra varandras röster och skulle betala mycket för att kunna ses idag. Tänk om jag bara kunde få låna hem henne för några timmar, eller hon låna dit mig. Snyft..

Nu ska jag kila ner och byta maskiner, jag ser ut som ett mongo idag efter att jag har ett bett eller något under ögat som bara blir större och större. Har någon av er haft det? Det är som ett bett men det är inte hårt som mygg eller getingbett, och kliar lite smått, känns irriterat? Jag har det iallafall och vill inte ha det! Trodde det skulle gått bort tills idag, men icke..

Jag vet att bloggen kanske inte varit den ballaste att läsa på ett tag, men ska försöka att höja mig nu när det är höst.. Här kommer åtminstonde en bild på mitt hår och min nya klocka. Har den gamla klockan på bilden med håret.

  

Ååå, vad jag gillar min klocka :) Och håret ser väl inte riktigt ut som på bilden, lite ljusare i verkligheten.. tror jag :P

Girly night..

Den här dagen har susat förbi! Men kvällen är ju kvar som tur är - jag som ska till M och käka middag med K och E :) Det är alltid lika roligt att ses, även om det är mer sällan nu för tiden :( Jag har iallafall hunnit med att städa, promenera med Bosse -vi gick till stan och där i affärer, träffade J utanför Solo så vi tog sällskap en stund, sen knalla jag hem. Hemma tog jag en dusch och laga käk till mig och älsklingen. Nu ska jag snart fixa till mig, gå förbi systemet och sen till tjejerna för att ha TJEJMIDDAG :)

Vad ska jag ha på mig tro ?? Måste klacka om lite skor, bland annat mina mormorskängor som jag älskar.. varför gör jag alltid det i sista stund för?? Det får bli jeans tror jag.. el klänning, hmm - Den som lever får se :D


Kramar!

Sista arbetspasset klart!

Nu har jag gjort sista arbetspasset för den här sommaren och är ledig fram till 1 september! Klockan är nu 11.30 och jag har redan ätit frukost två gånger, kört från Lysekil, varit ute med Bosse två vändor, sett på tv, pratat i telefon, försökt få C att spendera dagen med mig, och till sist bestämt att åka in till stan med älsklingen. (C ville sova vidare, jag har varit vaken sen 8 och orkar inte vänta på att något kul ska hända mer! -men gillar henne endå ;)

Jag och älsklingen ska iallafall kolla i affärer, dricka latte, njuta av fina vädret och bara mysa nu...

puss!

TVÄTTLASS!!

Om jag och älsklingen har tvättat idag! Hjälp, det var helt galet mycket tvätt och endå har vi fortfarande kvar en maskin, men den får vi ta i helgen eller något. Så det är väl ungefär vad vi har gjort, tvättat och städat lite, lagat mat och myst vid tv-n. Sen kom min brosa på besök och jag och Bosse åkte med han till skatås på en promenad.
Imorn ska jag jobba igen, är inte särskillt sugen.. men det är snart över. Sista arbetspasset nu! Sen är det 1 ½ veckas total ledighet fram till skolan börjar. Lönen kommer att komma och oj vad jag ska shoppa - tro mig :)


Hej svej..

Den där dagen i mitten på veckan..

Igår såg vi Arn, och jag tyckte om den - så klart, för jag älskar svenska filmer. Längtar efter att se den 2:a Arn filmen, men vet i katten om jag har lust att se den på bio. Filmerna är ju så långa att det är sånna filmer som gör sig bäst i soffan eller sängen. 
Ikväll var det planerat att åka till Sävedalen på middag, men vi flyttade det till söndag så det blir att stanna hemma och äta taccos - mums! Jag är såå sugen :P


Vackra Ur!

Vi kom oss ut, gick och hämta bilen, åkte till Sävedalen och hämta film.. Men när vi väl var hemma i lägenheten igen bestämde vi oss för att åka in till stan. Så nu har jag min fina Michael Kors klocka på armen, är såå nöjd! Tog en bild på den med älsklingens mobil, men han aldrig ladda upp den innan han åkte till träningen. Efter vi gått på NK och några andra affärer åkte vi till Allum och åt på Paprika.

Nu ska jag slappa i soffan, sen gå en promenad för att komma tillbaka lagom till älsklingen är hemma och se Arn!

Stanna inne?

Varför måste regnet vräka ner när jag är ledig? Vi skulle gå en morgonpromenad lilla familjen, men inte i det här vädret! Jag hade lite planer för idag, så som att åka till NK och köpa klockan, gå lite i affärer och sen kanske ta mig till simhallen. Men tappa lusten för det mesta.. jag och älsklingen funderar på att åka till Sävedalen och hämta Arnfilmen, ingen av oss har sett den än och det känns lite som en sån där filmdag :P Vad som hindrar just nu är att gå till bilen, för den promenaden kommer göra oss pisseblöta! Vi har parkerat bilen i Lunden.



Jag får helt enkelt uppdatera er senare idag på vad som kommer hända, för just nu gäller inaktivitet! Kram

En goo dag..

Vi blev väckta ganska tidigt, så är det ibland när man har en liten vovve.. Så ut och rasta Bosse, sen åkte vi till Sävedalen och har varit där hela dagen. Hängt i köket med H:s mamma och bröder, ätit och fikat, pratat och skrattat:)
Det är skönt att vara tillbaka i Göteborg igen, var ju hemma i Lysekil i helgen och där var det jobb jobb jobb.. umgänge med släkt och två snabba turer inne i Kronbergshallen för att se lite handboll (två mycket snabba turer;) Lysekil är underbart, det vet alla som varit där, men det är allt bättre att vara i Göteborg när hösten kommer. Och nu väntar en höst framför oss, med massa shopping, fester, middagar, biobesök, fika mm. Idag har jag och mamma bokat biljett till ladys night, som jag ser fram emot! Jag och älsklingen har bokat in en bio i veckan och kanske ett glas vin ikväll om vi orkar ta oss ut på Avenyn.. vi får se!

Dags att hoppa i duschen iallafall  :)

Buy buy lovely sis..

Jag sa precis hej då till min syster K, hon åker inatt... En klump i magen, en gråt som som sitter på insidan, ögon som blir glansiga. Kan inte riktigt gråta, för det är ju inte sorligt, det är ju kul för henne. Men ovissheten om när hon kommer hem, hur resan kommer påverka och kanske förändra, hur framtiden kommer se ut..
Hon är ju närmast i vått och torrt, men nu kommer hon att finnas så långt borta så länge. Det är lite jobbigt att vara bästa vän med henne nu, för varför måste just min bästis åka? Jag vill ju ha henne här...

Skakig dagenefterdag..

Det blev riktigt lyckat igår, en dag på stan i butikerna, lunch och trevligheter. En stor trevlighet var att - Jag hittade en klocka som jag önskar mig från Michael Kors på NK, ska få den i födelsedagspresent och den är så sjukt fin! Längtar tills den finns på min handled :) Älsklingen och jag tog en sväng till NK förut så han skulle få se den innan jag bestämde mig, han gillade den - precis som jag :)
 
Igår kväll kom tjejerna förbi vår lägenhet och drack lite Lambrussco innan vi åkte till Maniana. Där käkade vi massa smarrigheter, drack Cava och hade en riktigt bra kväll! Några svek utgången, men jag, K, C, M och L ramla in på Nivå, och stängde stället (inte C dock ;) Men gårdagen gör sig påmind idag, som alltid för mig - jag blir ju alltid så bakis. Vi har varit en sväng på stan, men sen vi kom hem har jag bara legat på soffan och käkat äpplekaka och toast så det stänker om det.

Om 2 h ska jag över till A och bli bjuden på lite mat, det blir det sista jag ser av K på länge.. Men det blir mysigt att få käka och mysa med A, L och K..

Nu ska jag ta en dusch, om jag orkar resa mig ur soffan alltså ;)

På dagsplaneringen!

Gick upp och direkt ut på en morgonpromenad med Bosse, förbi C där K bor nu tills hon åker till Carlifonien på fredag. De hade fortfarande inte gått upp ur sängen, så fick jagat upp dem och sen gått hem för att göra mig iordning. Nu är jag hemma för att blogga, göra mig "gå på stan" klar och käka lite frukost. Men frukosten blev ganska liten, fil och banan, vi ska nämligen gå och äta lunch på vårt stammis ställe Pour Bone. Eller "nyttiga buffen" som vi väljer att kalla den :) Sen blir det massa spring i alla affärer, en kaffe här och där och massa prat för snart åker min K :((

Ikväll ska vi till Maniana (vet att jag aldrig kan stava rätt till det, men ni fattar), där blir det massvis med Cava och Tapas! Längtar!! Kvällens kläder blir höga klackar, vitt ribbat linne och en pennkjol i brunt skinn :P men vad jag ska ta på mig nu har jag ingen aning om ??? Tur att jag sorterat i garderoben iallafall, blir lite lättare att se då.


Kram på er nu mina mysiga läsare :)

Nöjd!

Nu är håret fixat och jag är nöjd :) Det blev lite mer ljusa längder, med en toning över så det inte ser blont ut. Sen en chokladbrun färg i hårbotten så inte det ska se konstigt ut med en ljus bena. Först kändes det nästan som om håret blev mörkare pga, den mörka hårbotten. Men under dagen har jag bara tyckt mer och mer om det. Det skulle inte funka att ha min "naturliga" hårfärg i botten om det ska stämma med tonerna, jag har en ganska kall naturlig ton, men färgerna jag har i är mer varma.. jaja, nog om det. Försökte ta en bild på det, men ser inte riktigt ut som på kortet så jag hoppade att lägga upp bilden.

Nu har jag iallafall gjort en äpplekaka som står i ugnen till efterätt ikväll. För ikväll kommer R och S hit på middag, S kommer direkt hon slutat jobbet, tanken var att vi skulle ta en promenad men nu öser ju regnet ner. Hoppas det slutar tills hon dyker upp, annars får vi baka frallor tänkte jag. Vi ska käka en couscousallad med räkor, avokado och franska örter ikväll. Kan vara gott med färskt bröd till... Men kanske sätter vi grabbarna på matlagningen när de kommit efter sina träningar så kan vi bara sitta och prata i soffan med något gott att dricka ;) kanske har S några bröllopsdetaljer att avslöja, sånt gillar jag att höra :P haha..

Ha en trevlig kväll alla härliga, imorn är det party som gäller :)

Svettigt..

Vart lite snabbt inlägg förut.. Tanken var att jag skulle hinna skriva om hur mysigt det var att komma hem igår, hur jag skulle spendera dagen, vilka planer det finns för veckan. Men får helt enkelt uppdatera nu, var tvungen att skynda mig iväg då parkeringstiden på bilen hade gått ut förut. jag åkte sen upp till Skatås och sprang, efter en löptur i förra veckan har jag insett att jag har en mycket bra löparkompis - Bosse! Han har blivit stora killen nu och orkar springa med :) Och det behövs verkligen springas för min del... måste få upp kondisen lite :P

Nu är jag hemma igen, lite svettig och go, och på riktigt gott humör! Finns ju inget som känns så skönt som känslan efter man har tagit ut sig och fått mycket frisk luft på samma gång. Dags att duscha, sen ska jag packa upp alla väskor vi haft i Lysekil, damsuga och torka golv, städa kök och badrum och sist men inte minst - måla naglarna! Hahaha... Ja, måla naglarna ska jag göra allra sist så dom kan torka i takt med tv-tittande :P Egentligen skulle vi behöva ha hem lite mat också, men tror det får vänta tills älsklingen kommer hem.




ååå, en av mina favorit sommaroutfits.... kan det inte bara bli varmt några
dar igen? Imorn blir håret ljusare..

Soussebilder...

Satt och kolla igenom min kamera och bilder från Sousse. De bästa bilderna är på älsklingens kamera men jag kan ju lägga upp några här. Min kamera är verkligen urdålig, färgerna är katastrof och den får en alltid att se ut som ett mongo! Men bilderna får mig iallafall att minnas tillbaka på en myspys semester med världens underbaraste!



Massa timmar i sängen, H solar sig i fin topp, en randig mage och massa pussande... hihi

Sista helhelgen går mot sitt slut..

Idag jobbar jag sista dagen på den här helhelgen. Helhelg är när vi jobbar från fredag - söndag, vilket jag nu alltså gjort. Eller ja.. söndagen är ju inte riktigt klar än, men det gör inte så mycket för jag har så mycket att se fram emot. Som att när jag slutar ikväll så ska jag sätta mig i clion och köra till Göteborg och min älskling! Sen har jag en hel vecka hemma innan jag ska tillbaka för lite jobb nästa helg, men då jobbar jag ju inte heela helgen, bara två dar :P
Denna vecka som kommer ska jag verkligen bara njuta av min ledighet, jag ska fixa håret, dricka massa latte på stan, promenera, luncha och fönstershoppa - men får vänta tills löning kommer med att ta hem grejer från affärerna, tyvärr :P OCH, på onsdag blir det utgång och lite avsked av K :_( Jag gillar inte avsked, snyft... Vill ju ha kvar henne här ju!

Tillbaka till arbetet nu! Hej på er!

Dagarna gick fort i Göteborg..

Redan tillbaka i Lysekil, tiden gick alldeles för fort när jag var hemma i lägenheten. Vi var en del i Sävedalen med, käkade underbara växthus tomater och fick sova i V:s rum tillsammans med han pågrund av läskigheter på ovanvåningen ;) Hahaha...

Jag och älsklingen var på Ikea där vi köpte på oss en del grejer som lyfte lägenheten HÖGT! Det blev så fint med nya kuddar i soffan, gardiner, påslakan, mattor, lampor och tavlor.. sen annat smått och gott därtill. Vi fick till en ännu mer skandinavisk-looklike-lexingtonstil som vi gillar :P 

Nu ska jag äta en stadig frukost, havregrynsgröt och äggmacka. Sen bär det av ut och röra på sig. Var uppe 8:30 imorse för att måla om två sängbord till mitt och älsklingens sovrum, det behövs en omgång till innan de är klara så det måste hinnas med i helgen innan jag åker tillbaka till Gbg på söndag. Sen nästa vecka på tisdag ska jag till Tony&Guy för att fixa håret, en utgång på onsdag och vad mer... jo massa mys med min älskling!


"Jag är så kär i dig att det kittlar i magen ;) "

Vill inte jobba mer..

Jag har jobbat 14 h pass idag, ushh! Jag vill inte jobba meer :( Men imorn åker jag till Göteborg och stannar till torsdag vilket ger lite ledighetskänsla iallafall. Och nästa helg jobbar jag sista helgen för sommaren! Jag har ont i nacken och är inte så sugen på att sitta framför datorn så här 22.40, så det här inlägget kommer att bli kort.

Men en uppdatering:

Fredags : Grym kväll!!! Vi satt på släggö gamla gänget och det var såå roligt - som alltid! ( enda minus var att älskling och jag fick åka hem tidigt efter att en tjej dränkte min vita klänning i rödvin) Men + att H fick träffa fler av mina gamla vänner :))

Lördag : Jag, älsklingen och Bosse åker till Grebbestad och har en mysig helg med goood mat, och en aning alkohol för H:s del ;) + att jag fick tag i en riktig drömtavla! Och att jag och H fick köpt på oss lite snygga Henry Loyd tröjor. OCH sist men inte minst - Min mamma, jag fick pussa på henne!

Söndag : Loppisletande och massa gott i magen :P


Sen idag har det varit, jobb jobb jobb sen H körde mig till jobbet imorse :( Jag och Pappa kollade en lägenhetsvisning på rasten men inget för oss. Snipp snapp slut.....

Womans match

Ni får ju tjuvkika lite hur det ser ut! Just på de här klipporna håller jag och K till och precis så här ser det ut när de tävlar. Jag vet i katten varför inte vi fångats upp på bilden ;) Men just så här gott väder och härligt kommer vi att ha idag!


Goood morgon!

Hej alla gada, jag är ledig idag! Så skönt :)) Har redan varit uppe i över en timma, vaknade av mig själv tidigt för att vara en dag man kan sova länge på. Men no problemo för mig :P - Jag gick en morgonpromenad! Nu ska jag käka frulle och sen städa, efter det åker jag till K och vi ska glassa på klipporna hela dan :) Jag ska tokbada idag, igår låg jag i och simmande i över 20 min. Det ger lite träning det i ett småströmt hav :p
Ikväll ska vi kanske gå ut, vi får känna lite på det för jag och H ska åka till Grebbastad imorn. Men det borde ju inte hindra... Måste passa på, ikväll spelar Erik Gadd gratiskonsert, det är sista dagen på Womansmatch och kommer bli härligt med folk!


See Yah!!

RSS 2.0