Höstlov!

Hemma i soffan.. tog mig igenom dagen med huvudvärk och halsont. Men jag får inte bli mer sjuk nu för vi ska ju på lite mysweekend lördag till söndag. Mys i stuga 4 tjejer och Bosse. Kommer bli så härligt!
Ikväll ska jag låta min karl ta hand om mig, vi ska se idol och gärna äta något gott. Om jag bara får lite mer smak... finns det något tråkigare än att ha halsont och inte känna smak? Man vill äta för att göra det lent i halsen, gärna glass, yogurt och andra saker men man känner ju inte samma goda smak som i vanliga fall!

Nu ska jag återgå till liggläge...
Kram

Arbete hela dagarna..
Dålig uppdatering! Jo, jag tackar jag.. Men hur ska jag få tiden att räcka till? Är det inte jobb, förberedelse av lektioner, skriva omdömen, förbereda utvecklingssamtal så är det hundkurs, tjejmiddagar, fika, jobbträffar, bossetid. Kan dagen ha fler timmar? Eller kan man minska arbetsdagen för samtliga människor? 6 h max! Har jag fel?

Det finns så många jag vill ha tid och träffa men där dagarna bara försvinner och jag helt plötsligt märker att det gått månader sedan vi sist sågs. Ska det vara så här att "bli" vuxen? Jobbet slukar för mycket tid.. och som sagt, tiden för att prioritera bloggen känns som den hamnar lååångt ner på listan.


Kram!


RSS 2.0