Påväg till altanfest!

Vi har haft riktigt härliga soliga dagar i Grebbestad och har fått lite färg på näsan! Hör och häpna jag har nästan inte tagit en enda bild!! Därför får orden stå för beskrivning #grill #mys #hav #skog #glass #kalas.

Nu är vi påväg till altanfest i gerrebacka. Någon mer än jag som märker att det är ÄNNU svårare att hålla tiden med bebis??! 



Mys hos mormor..

Idag har vi firat att Hebbe fyller en månad, morfar med bästis har varit på besök här i Grebbestad och vi har njutit av gott väder, promenader och frisk havsluft. 


Mys med mormor.. 

Aldrig för många..


Koftor älskar jag! En fin kofta och jag känner mig klädd, resten blir enkelt då det räcker med jeans och tisha typ..

I lördags hittade jag den här koftan - tror den kommer bli sommarens favorit. 

Idag gäller annars BVC besök, lite fika med K och packning inför helgen och Grebbestad. 

Ibland lyckas man inte på bild..


Får bjuda på en vindögd bild, känslan av solig majkväll finns där iallafall;) Igår firade vi morsdag hos svärmor och åt god mat, imorgon eller på torsdag åker vi till Grebbestad för att fira min lilla mamma. 



En morsdag..

Jag vaknade av att mina prinsar satt intill med paket. Lillprinsen var lite tveksam om han skulle lämna ifrån sig presenten men mamma la beslag på den. I en ask låg ett underbart armband i två kedjor och berlocker av hjärtan. Ett minne för livet! Så otroligt mysigt med morsdag <3





Kväll med vännerna!





Igår grillade vi hos bästa Vilahamns, alltid lika generösa och familjära. Alltid lika enkelt och prestigelöst. Älskar dem! För karlarna som intresserar sig för fotboll var det någon match, den varade i en evighet den där matchen men vad gjorde det jag passade på att prata för fullt som jag brukar. 
På vägen hem tappade vi Herberts strumpa, jajjemen den nya. Känns som att det inte var första gången vi kommer tappa saker från Hebbis, strumpor, mössor, vantar -ja det mesta kommer vi att strö efter oss! 


Nödvändigheter.



Att shoppa till sig själv är väl som oftast en onödig lyx, garderoben är välfylld. Men till H däremot är shopping likamed nödvändigheter! Han växer och behöver nya kläder, vädret varierar och han behöver kläder som kan anpassas, det finns plagg han ännu inte äger.. Idag var det premiärtur på stan för familjen, alla utom Bosse som är hos mormor. Vi fick shoppat och nu är vi påväg till familjen Vilahamn för grillkväll. 

Fredagsfest i Torslanda


Fest eller taccomys? För en mamma som har varit hemma i stort sett sen bebis kom så är det nästan detsamma. Nu sitter vi i bilen och är påväg till vänner i Torslanda. Solen skiner och den tropiska värmen gör att humöret är på topp! Alla rätt ikväll :) 

Ikeapremiär och amningsinlägg



Den första tiden efter BB vaknade jag av att vara sjöblöt i sängen, svettades som en gris. Jag trodde inte det var möjligt om man inte hade 40 graders feber typ! Sängen är fortfarande blöt när jag vaknar men nu är det av bröstmjölk. Jag är numera storkonsument på amningsinlägg och trodde mjölkproduktionen skulle stabilisera sig men det verkar ta längre tid än jag räknat med. Idag blev det därför en tur till Bäckebol för att bunkra upp amningsinlägg och köra Ikeapremiär för H. Det var sagolikt lugnt på Ikea, få som väljer att åka dit en såhär solig dag. Men jag passade på då ändå mamma var här och det fanns tillgång till bil. Väl hemma parkerade jag i utemöbeln där jag dricker saft, kaffe äter Sias knäckglass och läser tidningen Mama. 

Livet är gott..


Livet på en pinne. Mysa med bebis, nypa sig i armen för att förstå att jag faktiskt inte ska jobba på ett år! Mitt jobb ska vara att gosa och ta hand om H!! Idag var mamma barnvakt ett par timmar medan vi var på bostadsrättsmöte -att det kan kännas som så länge sedan jag och maken min lämnade lägenheten själva. Jag var trygg med att lämna bebis för att gå upp två trappor men jisses så mysigt det var att komma hem och snusa på honom igen! 

Snygga systrar på besök!

Haft en så otroligt skön söndag med mina fina vänner. Vi har suttit ute i över 3 timmar och bara fikat och pratat. 


En underbar lördag..

I god tid satte H och M igång med maten, den skulle inhandlas och sen laddades det för grekisk afton. Gyrosspett, egenbakat gyrosbröd, tzatsiki, tomatsallad och mycket mer därtill. Efterrätten åt vi i kvällssolen, en rabarberpaj med hemmagjord vaniljsås. Från högtalarna spelades såklart grekisk musik. Jag och S blir helt klart bortskämda av våra män och kan enkelt luta oss tillbaka med mini H och mini M -våra underbara bebispojkar. En riktigt härlig lördags eftermiddag/kväll! 






Frulle med Lill Sis..



Idag har underbara E varit här och gosat med H, ätit frukost, babblat med mig och hängt med på BVC-besök. Hon är ju nästintill moster till H och det var så härligt att se henne gå runt och gotta sig med honom. Givetvis generös som hon är så hade hon köpt en raffe-dress (gissa om Pappa H kommer bli glad). Vi får så fina presenter eller lille H får så fina presenter av våra vänner så man blir alldeles uppåt väggarna! 

På BVC besöket gick allt bra och lillkillen har lagt på sig ytterligare 310 gram -hans kurva går stadigt uppåt och det tackar vi för. 

En riktigt härlig dag!


Jag har fortfarande problem med min mage, tarmarna vill inte sammarbeta och jag ger det över helgen sen får jag nog söka experthjälp. I övrigt måste jag säga att kroppen återhämtar sig grymt fort och jag känner mig i stort sätt som mig själv men med lite svagare kropp och sämre kondis. 

Idag har det varit en riktigt mysig dag. Mamma och pappa knackade på dörren kl 9.30 och sen har de varit här hela dagen. Pappa har byggt och nu satt upp en grind på vår uteplats, mamma lagade en underbar broccolisoppa och hade med sig rabarberpaj som vi fikade på med H och bror när de kom från jobbet. Lill H är sitt vanliga mysiga jag och vill mest ligga nära, gosa, äta och sova. 

Myskväll med L igår..



Måste ju uppdatera om myskvällen vi hade med L igår. Goda ostar, bröd och marmelader sen inte minst smarriga bakverk. 
L den lyllosen åker till LA på måndag, så underbart! Hade gärna kört runt i en mustang med min make och bebis i ett soligt LA framöver. Men att vara hemma, amma och se serier är även det ganska mysigt. 

Min lilla isbjörnsbaby..

Idag var första dagen då jag H och Bosse var ensamma. Pappan i huset skulle arbeta så alla blöjbyten, promenader med Bosse, underhållning av H och fix skulle utföras av mig själv. Det gick bra! Givetvis tomt utan min make men vi måste ju vänja oss för vi kommer tyvärr inte kunna vara hemma hela familjen tillsammans jämt. 

Strax innan 16 hoppade vi in i bilen och åkte för att hämta hem pappa, H fullkomligt älskar att åka bil -det tackar vi för! 




Presenter och omtanke..

Häromdagen var vi ju hos familjen Vilahamn och fick så underbara presenter. Eller det är ju Hebbe som får! Men känns som att man får presenter själv. Nu har han iallafall ett par helt fabulösa skor!! Så himla fina!

Idag kom det även ett paket som vi skulle hämta ut på posten och i det paketet låg en söt liten kanin! Jag älskar ju kaniner och hoppas Hebbe kommer tycka lika mycket om kaniner han också. Paketet var från en gammal vän från Lysekil. Vi har inte umgåtts sen vi gick i mellanstadiet, men efter vi förlorade Stig så visade K sån stor omsorg och deltagande. Omtanken består då hon nu skickade detta paket! Jag blir alldeles varm i hjärtat <3





Älskade vänner..



Vi har varit hos våra älskade vänner som är som familj och visat upp en sovande Herbert. Vädret var snällt mot oss och vi kunde sitta ute, dricka kaffe och mumsa chokladbollar. 

Jag har haft några dagar då känslorna har åkt bergochdalbana, sen att min kropp inte riktigt samarbetar -eller snarare mage gör det inte bättre. Skulle krävas ett eget inlägg för att beskriva min kost just nu, jo jag äter mest "som vanligt" men kompletterar med katrinplommonjuice, kiwi, päron, linfrö, plommon, torkade aprikoser, all bran, russin ja allt som håller magen smidig. Oavsett så påverkar även magen humöret, men idag så känner jag mig mer stabil, mer mig själv. Jag grät en skvätt imorse över Herbert och tänkte på hur otroligt tacksam jag är för att just han kommit till oss. Att han är här nu! Det är fantastiska känslor.. Men jag har svårare för när hormoner spelar ett spratt och man pendlar mellan ångest, lycka, rädsla osv.. Idag är iallafall en stabilare dag och det känns skönt att vi gett oss ganska mycket tid för oss själva vår lilla familj, att vi fått landa lite. Men nu längtar jag efter att vännerna ska få komma och träffa vår lille. 

(Lite bilder från idag ovan, då karlarna lyckades få till miner på bilderna får Ni vila ögonen på skönheten S) <3

Mina killar och sovmorgon!


Tack för att vi kan fortsätta att ha sovmorgon på lördagar framför Nyhetsmorgon. Det är väl på lånad tid, framtiden kommer innebära ännu mer vakentid på nätterna och tidiga mornar. Men inte nu och vi lever i nuet. 

Så jag ska fånga tillfället och fortsätta att mysa med mina killar! 

Samlad skara..

Idag åkte vi till Gustavsberg och mötte upp min familj och fick hämtat Bosse. Det var så mysigt, både att få träffa de mina men också så underbart att få hem vår lille Bossehund. 

Nu ligger jag i soffan med mina små killar och min stora han städar undan efter vår fredagsfika. 

Glömde nästan få med den viktiga informationen att barnmorskan var här idag också -Herbert har gått upp ytterligare 275 gram och det känns så skönt! 






Delikatesser och charkisar..

Det var länge sedan vi njöt av ostbricka och charkisar, men idag så slog vi till! Ååå så underbart mysigt att bara få sitta med levande ljus och äta vuxenmat medan H sover i sitt babynest intill. 

Jag har totalt fått undvika sån här mat i 74 veckor - ja så många graviditetsveckor har jag bakom mig. Innan Stig fick jag ett missfall som upptäcktes i vecka 13, jag skrev aldrig om det på bloggen det var inte läge då.. Med Stig hade jag inget val, både av anledningen att jag gått ut med att jag var gravid men också för att jag förlorade en son och jag behövde bloggens hjälp för att bearbeta det. 

Jag får nypa mig i armen att vi faktiskt är där nu, vi befinner oss på den platsen i livet vi kämpat så för att komma till -föräldraplatsen. Att få ha mamma och pappamys med varandra och vårt mirakelbarn intill. Det är svindlande på många sätt, som alltid vid stora förändringar så tycker jag att det känns lite läskigt. Det har tidigare bara varit jag, H och Bosse men nu är vi en till som behöver vår uppmärksamhet till fullo. En person vi har fullt ansvar för och som vi längtat så mycket efter.. 

Alla dessa känslor får ikväll landa i mig tillsammans med några goda dessertostar och kryddig salami.




Den avklädda sanningen..


Jag hade bestämt mig för att inte sunka till mig, men en stund på förmiddagen (som blev hela dagen igår) är jag det ändå! 
Mer glamour är det inte än att jag i stort sätt går hela dagarna i bar överkropp, en mjölkmaskin ständigt tillgänglig. Jag visste att man amma mycket -men så här mycket!! För att hinna något annat så multitaskar jag. Igår körde jag ett jobbrejs tillsammans med Herbert, där han åt och sov om vartannat, jag lät högerhanden dansa över tangentbordet och skrev betyg, mailade och fixade för att avsluta jobbet och snart kunna gå på mammaledighet fullt ut. 

Så nu bjuds det på osminkad bild, smutsigt hår och amningskupor i en snyggt anpassad amnings-BH.. Välkommen mammaliv! 

Börjar komma på banan.

Idag är en dag då kroppen känns lite mer sig lik och varje centimeter mot "mig själv" är värd sin vikt i guld! 
Jag äter knappt något smärtstillande längre och även om magen strular är det hanterbart. På förmiddagen gick jag tillochmed en promenad ensam på 10 min i för mig rask takt. (Inte gått så fort sen sjätte månaden med tanke på mina sammandragningar) 

Det regnade men det var underbart att kunna ta ut stegen lite och tänka på hur fantastiskt det är att där hemma finns nu min älskade make och vår underbara baby. Fattas gör bara Bosse som är hos Mormor några dagar och imorn ska vidare till Morfar. Familjen är inte riktig hel förrän han är på plats, men vi har behövt några dagar att landa innan vi ska tillgodose hans behov också. I takt med att jag mår bättre blir dock min längtan bara större! 







Vagnpremiär och BVC besök..

Bild från gårdagens vagnpremiär, rullade bort till Ica och handlade lite godsaker till middag. Henke lagade en fantastisk kycklingfajitas med en grönsaksalsa. Mm.. Tänk om vi alltid kunde vara hemma båda två! Jag njuter!! 


Idag var vi på BVC och allt såg fint ut, Hebbe har gått upp i vikt och växt 2 cm. På fredag ska vi ses igen men då ska barnmorskan komma på hembesök. 

Efter BVC åkte vill till Storken som ÄNTLIGEN fått in våra grejer (inte alla) men bilbarnstolen och isofixfästet. Tröttsamt är nu att vänta på UV-skyddet.. Även sittdelen till vagnen är sen men den kommer ju ändå inte att användas på många månader så det känns mer okey. Jaja, vi har ett provisoriskt UV-skydd som går att använda på alla vagnar och vi har vår bilbarnstol så nu kan vi ge oss ut på vägarna och köra! 

Idag var Herbert beräknad, jag har ju följt Carolina Gynning som hade samma BF i sin graviditet och väntar nu med spänning.. Konstigt på något sätt, graviditeten för mig känns redan så långt borta och hon går fortfarande med mage. Ändå har det bara gått knappt en vecka måste jag tillägga! 

Nu väntar vi besök så imorgon blir det ny uppdatering. 



Mår bättre!!

Det är mycket man ska lära sig innan man blir färdig. Om man någonsin blir!? Jag har idag fått medicin mot förstoppning (ja känsliga läsare sluta här! Jag har tappat all form av integritet;) Nä men jag är faktiskt lättad av att ha fått en förklaring till mina smärtor! Givetvis är det fortfarande läkning som ska ske men så smärtsamt som det varit ska det inte vara och att jag skulle ha problem med magen såhär efter förlossningen har jag inte haft en tanke på. Vem tänker på toabesök när man är uppfylld av en mysig bebis och allt annat som livet fylls med i babybubblan?! 

Nu mår jag iallafall bättre och har tillochmed varit ute på vagnpremiär! En kort sväng i solen till affären med make och baby. 

För att inte säcka ihop helt med mjukiskläder så har jag hittat perfekta bekväma plagget -maxiklänning. Har senaste dagarna varvat de olika jag har. 




Ny dag med lycka och lite tårar..



Det är magiskt att få vakna varje dag av att se Herbert ligga emellan oss. Jag kan ligga i timmar och bara njuta av att titta på honom, imorse fick jag titta in i dessa mörka ögon. Mmm. 

Så det är mest lycka, men lite tårar också.. Hormonella tårar -såklart. Men också av förväntningar på mig själv och smärta. Ja, jag har ont. Jag fick sys ganska mycket på insidan och svullnaden och stygnen smärtar. Jag har tufft att sitta och gå, när smärtan slår till ilar det och värker så jag bokstavligt vrider mig av plågor. Igår fick vi på kvällen ringa förlossningen och prata med barnmorska och läkare så jag kunde höja dosen av smärtlindring, jag hade starkare mediciner inne på BB och det var säkert därför jag då kände mig piggare men nu får jag höja dosen och hoppas få det bättre igen. 

Detta skapar en känslostorm hos mig för jag VILL inte ha ont! Jag vill snabbt återhämta mig. Jag vill bara få känna lycka och glädje.. Jag förstår ju rent logiskt att en operation på ett par timmar tar sin tid att hämta sig från, jag har inte "bara" fött barn jag har även operationen att hämta mig från. Men känslomässigt kan jag inte acceptera det och jag söker hela tiden efter sätt att kunna bli bra snabbare. Jag vill helst gå i höga klackar, jeans och volymat hår puttandes på en barnvagn än att ligga i soffan med mjukisbyxor och raggsockar tittandes på tv. 

Vi pratar sällan om det vi kvinnor, om hur det är efter en förlossning. Det glöms liksom av eller kanske vi inte känner att det är viktigt. Själv hade jag helst inte vilja skriva om mitt läge, både för att jag inte vill att det ska ta fokus från det stora, häftiga och fantastiska som en förlossning är och gåvan som kommer från den. Jag skulle heller aldrig vilja skrämma någon för jag kommer om jag få chansen göra detta igen och kanske igen. De flesta behöver ju faktiskt inte sys i samma omfattning som jag och hade jag inte det så hade jag ju sluppit ha ont av operationsärr och svullnad.

Idag har jag bestämt mig för att ta det väldigt lugnt. Herbert ska få besök av farmor och farfar men mer än så ska jag inte göra. I fredags gjorde jag ett rejs här hemma av arbete, dammsugning och dammtorkning av hela lägenheten. Vädrade textiler och påbörjade tvätten när jag blev avbruten av en vansinnig make som röt åt mig att ta det lugnt. Jag fick inte röra tvätten, jag skulle gå och lägga mig och sluta vara så äckligt j-a envis. Inte ofta H talar så, därför vågade jag inte höra annat än lyssna. Min man är klok och nu ska jag också försöka vara det så därför blir det VILA. 

Kram på er mina läsare! 

Min förlossningsberättelse..




Då så är det dags att beskriva det största och häftigaste jag varit med om, när jag födde Herbert. Olika upplevelser går inte att jämföra, så som när jag träffade H, vi gifte oss eller andra fantastiska upplevelser. De alla är så stora men vad som är annorlunda med förlossningen är stoltheten. Jag hade bestämt mig för att få en revansch efter förlossningen med Stig och det blev det med Hebbe. 
De sista två nätterna innan Hebbe kom hade jag haft mycket förvärkarmen tänkte att det nog skulle dröja ett tag till. Natten till tisdag var värkarna bara starkare och tätare ungefär 10-15 minuter mellan. Det var dock inte så smärtsamma att det kändes "på allvar", jämförde ju med Stig och tänkte att då kändes dem mer. Men på natten blödde jag klarrött blod och tyckte det kändes obehagligt. Jag ringde förlossningen och de sa att mängden jag beskrev lät helt normal och att det troligen var "teckenblödning", jag la på luren men i samma stund kom det lite till blod. Då ringde jag upp igen och de sa att om jag skulle blöda mer skulle vi åka upp till specialförlossningen. Vi la oss och försökte först vila men sen kände vi både Henke och jag att va fasen vi har fått höra förr "allt är normalt, ser bra ut osv.." och vet hur det slutat!?! 
Vi åkte till specialförlossningen, en speciell känsla att vara där igen.. 
Vi fick kolla ctg-kurva och de undersökte mig. Bebis mådde fint och livmodertappen var mjuk, dock fortfarande bakåtvänd. Så de sa att det var en teckenblödning och att förlossningen var i startgroparna. Om någon dag eller två skulle det nog dra igång. 
Vi åkte hem, var hemma efter 04 och jag fick mer värkar och tätare.. Men försökte vila och tänka på annat. På morgonen vid 8 ringde jag mamma och bad henne hämta Bosse för att det nog är på gång med förlossning de närmsta dagarna. Jag skickade sen iväg Henke till jobbet. När mamma kom var värkarna ännu mer intensiva men jag försökte sysselsätta mig. Ringde och rådfrågade förlossningen men de gav rådet att stanna hemma. Efter någon timma sa mamma -Linda nu går inte det här längre jag ringer hem Henke. Jag fräste åt henne att jag minsann känner min kropp och visst det gör ont men är nog långt kvar. Jämförde med värkarna med Stig och tänkte hela tiden att det borde göra så mycket ondare nu med en fullgången graviditet så jag får hålla mig till tåls. Ringde och rådfrågade förlossningen igen de sa att jag inte skulle hänga upp mig på minuter och så utan att när jag kände att jag inte fixade mer skulle jag åka in. Henke kom hem på tio minuter och frågade hur det gick. Jag sa att det började kännas mer men att jag ville vara hemma. Efter 30 minuter ropar jag från toaletten -Älskling ring förlossningen NU! -Vad ska jag säga? -Att bebisen kommer NU! 

Vi kastade oss i bilen. Klockan var 12 på dagen och halva Sävedalen såg hur jag flåsade ut höggravid i bilen fullt flåsande som en ko. 

Tur att Östra Sjukhuset bara ligger 4 min bort! Vi kom in, fick snabbt veta att jag var fullt öppen och att det "bara" var att krysta. Smärtlindring var för sent och det som fanns att tillgå var lustgas och mycket vilja. Jag arbetade på, men det tog sin tid. De hade hela tiden koll på bebis som mådde bra, men han kom inte riktigt "ner". Jag tyckte det var tufft, de misstänkte att han låg i vidöppet läge. Alltså ansiktet uppåt taket istället för neråt golvet som är vanligast. Efter 4 h av krystande var jag helt slut! -Jag orkar inte mer!! Jag blödde mycket och de bestämde sig för att sätta på sugklocka och hjälpa mig det sista. Jag visste inte vad jag skulle få styrka ifrån men på något sätt så orkade jag och tog ett par krystvärkar till, de behövde knappt klockan utan använde den bara för att leda bebis rätt. Vi fick svaret varför det tagit sån tid -han låg i vidöppen pannbjudning. Något som bara 1% av alla bebisar gör och innebär ett mycket större omfång för mamman att klara krysta ut. Räddningen var att Herbert var såpass "liten" 3020 gram, annars hade de troligen fått göra akut kejsarsnitt. 
Hebbe var iallafall ute och lades på mitt bröst. Henke grät och kysste mig, jag var omtumlad, trött och lycklig. Henke hade varit det bästa tänkbara stödet under förlossningen, han var en mästare på att se och tillgodose mig med vad jag behövde! 

De sa nu till oss att Henke skulle ta Hebbe för jag var tvungen att åka upp på operation för att stoppa min blödning. Så de rullade mig snabbt därifrån och in till operationsbordet där jag fick ryggmärgsbedövning. Jag hade två större bristningar på insidan och tappade mycket blod. De var tvungna att sy ihop dem. Själv var jag helt färdig och ville bara få sova.. Några timmar senare rullades jag in på uppvaket, jag kunde inte på något sätt slappna av utan ville bara träffa min make och son. De gav mig en stund att piggna till, den längsta halvtimmen i mitt liv! Men sen genom dörren kom Henke med Hebbe i sina armar mot mig. Jag grät -Det vackraste jag sett!  

Efter det följde ett par nätter på BB och jag var och är ganska mörbultad. Är lycklig och vill så gärna vara ännu starkare än vad jag är men det smärtar från rumpa, rygg och operationsärr. Men är det någonting jag kan säga så är det -Det är det häftigaste jag varit med om och belöningen jag har bredvid mig mäter inga gränser!! 

Nu gäller bara återhämtning och sen är jag "fit for fight"!! 

Kroppen är häftig!



Lite svårt att sitta, rejäla eftervärkar när Hebbe äter och överlag öm i kroppen. Men kroppen är häftig som fixar så mycket!! Åå jag längtar efter att berätta om förlossningen för er läsare men det tar sin lilla tid att skriva den berättelsen och det är ju en hel del annat. Idag har vi varit på Storken för att väga och ta PKU-test på H. Efter det har jag suttit och jobbat en stund under tiden min make har lagat några plåtar bullar och kladdkaka. Vi behöver ju ha något att bjuda på när nära och kära kommer! Sen behöver vi ju ha något mysigt att äta på framför tv-n själva också. 

Tänk att magen för ca 70 timmar sedan var så stor och rund och nu börjar se ut mer som vanligt igen. Ja svag är den, hela jag är svag. Men jag är så imponerad av våra kvinnokroppar som fixar så mycket och sen återhämtar sig så bra! Visst är vi coola! Om män bar och födde barn hade de aldrig hämtat sig och det hade säkert funnits sjuhundraelva hjälpmedel och massor därtill. Sen så ÄLSKAR jag män! Männen i mitt liv är grymma på så mycket, den stora överträffar allt och är en teamplayer utav dess like. Den lille han överträffar allt i söthet och mysighet. Sen finns ju Bossemannen med och han är ju bara en helt underbar hundkille. -jag är så välsignad!! 

Mina älsklingar..



Vi har kommit hem och det är så otroligt skönt! Ett lyckorus går genom hela mig att jag får vara med mina två älsklingar på jorden. Vi är i en liten bubbla och allt är bara så mysigt. Jag är ingen sjukhusmänniska och BB var en längtan hem även om de var goa mot oss där. Vi stängde dock mest in oss på vårt rum, smet ut för att hämta fika, mat och ta en dusch men annars var vi för oss själva. 

Första duschen på BB var skön, kände mig som en människa igen efter den. Men duschen här hemma var gudomlig - att få använda sina produkter, smörja in sig och sätta på sig nytvättade kläder.. Mmm. 

Jag bloggar igen imorgon men nu ska vi snart sova för natten här. Livet är verkligen en så oändligt stor gåva att vara tacksam för! Wow Gud!! 

RSS 2.0