Morgonkaffe och förälskad Bosse!

Vi tjejer njuter med kaffe och magasin, männen fixar frukost. Precis som det ska vara! Bosse har förälskat sig i en stor mörk skönhet som syns på bilden i bakgrunden..


Karlstad here we come!

Vi är faktiskt redan på plats! Roadtrip till Karlstad och våra vänner, härligt. Här ska vi ta härliga promenader, äta goda middagar, dricka hot shots och mysa. Är förväntansfull på vad Karlstad har att erbjuda i form av restauranger och mysiga fik. I bilen på väg upp så mös vi med kaffe, glass och läste bloggar på paddan. H blev så upptagen av sin goda hamburgare att han körde fel.. Jag märkte inget för var så upptagen med min läsning. Så gick det till när vi åkte till Karlstad.

Ha en härlig helg!


Arbetsveckan är slut..

(meddelande från gårdagen torsdag)

Återigen är min arbetsvecka slut. Det går så fort att det är kusligt! Förra veckan firade jag med ett glas vin, denna vecka har jag länsat Vilahamns skåp på godis. Mmm.. Ikväll passar vi världens mysigaste ungar. Trollungarna:) Vi har varit på promenad, läst böcker. Myst och lekt. Men mest myst.. De är så förståndiga så när vi sa att nu är det dags att sova gick de själva till sina spjälsängar och väntade på att vi skulle lyfta i dem. Ja trollkillen försökte klättra i själv men han assistera honom så han kom till rätta. Hur kan man förstå så mycket när man är så liten..?? Det går över mitt förstånd, nästan iallafall! Nu ska jag slappa vid tv-n en stund och sen ska jag ha telefonmöte med styrelsen.

Kram


Inget bättre för sig..

Nu ska jag gotta ner stjärten i soffan, men innan dess hämta kvällsmaten och sen se på tv. En dag i ett högt tempo och då är det extra skönt med vila. Vad som inte vilar är dock min skalle som grubblar halvt ihjäl sig över vart jag lagt nycklarna till lägenheten. Hur kan jag vara så snurrig? Det blir bara värre för varje år! Jag förlägger saker, glömmer och rör ihop. Passande nog ska jag se på programmet Borås superstars, programmet om de snurriga äldre.

I brist på andra kort blir det en bild på dagens kläder.. Alltid något!


Puss till fina vänner!

Idag har jag fått ta i och känna på tuffa grejer men jag har gjort det utan att låta det ta över känslorna jag har. De känslorna som gör att jag är lycklig för min fantastiska make. Han som gör att livet många gånger är en dans. Lycklig för fina vänner som jag älskar. Lycklig över familj och möjligheter! De möjligheter som livet erbjuder gällande jobb och framtiden. Till alla mina fina älsklingsfavvisar vill jag skicka en PUSS!


Rosa och guld..

Det känns lyxigt, kanske lite Miami vice och det gör det lättare att gå upp på morgonen. En rosa kavaj och guldaccessoarer, kavajen fick stanna och det känns rätt! Det var tungt att gå upp imorse, att klockan ställts fram en timme syns på mina lite småplufsiga ögon. Har gjort intervju och nu ska jag skriva resultat. Men att glida i ett par mjukis, hänga i soffan med en Elletidning lockar.. Kanske kompromissar då, mjukis och resultatskrivning;)


Heldag på Göteborgs fik..

Frulle på Petit. Ni som inte varit där säger jag bara "gå dit" till! Jag bloggade innan jul om detta fik placerat i Haga och erbjuder en underbar frukost. För 70:- fylls tallriken med scones, bröd, yoghurt, frukt, grönt, müsli, smoothie, ägg och kaffe. Vad mer kan man begära till dagens första måltid?

Solen uteblev dock på Petit, i mars så når inte solen över takåsarna så efter frukosten gick vi till Damateo och hängde i värmen som innegården bidrar med...

Vi gick en snabbrunda på stan och jag köpte en tuggummirosa kavaj. Den är härlig men jag är inte 100% på om den får stanna. Vill ha en rosa men är osäker på materialet. Vi får se.. Den kanske åker på imorn!
Kram


Clarion cocktails

Igår blev det goda drinkar och hög kompisfaktor på Clarion Post. Älskar när man går på ett ställe och springer på vänner till höger och vänster. Allt var på topp denna afton och som den tant man tydligen har blivit så passade det bra att avsluta runt 02-stråket. Det gör att man känner sig pigg idag och nu sitter på vagnen in till stan för en sen frukost i solen.
Kram

 

 

 


Hello Monkey blev Clarion Post

Sorterat garderoberna genom att plocka ur höst/vinter och in vår/sommarkläder. Nu känns det fräscht! Gjort klart en uppgift för skolan och kört av golven i alla hast med dammsugaren. Visst kan man vara effektiv en helt vanlig lördag!

Vi var en snabb sväng förbi Acne och pratade med systeryster om kvällen också. Först planerade vi för en härlig middag på nya Hello Monkey som ligger där gamla 1252 låg i Linné. Jag bokade bord och tänkte att mums så gott jag ska äta ikväll. Men planer kan ändras, nu blir det antagligen cocktails på Postis, inte heller fel;) H och Sis var sega och ville ta det lugnt en stund, lycka till att få bord vid kl 20 en lönehelg när man ska boka timmarna innan. Nä cocktails it is, och mat får förtäras innan.

Ha en go lördag!


Bara en början, bilder..


Bara en början..

Som sagt det var bara början på en härlig dag igår! R hämtade mig och min älskling, sen åkte vi mot Gerrebacka. Nervöst lämnade jag över kompletteringshandling till trögisarna då jag fick ansvaret att passa Bosse i bilen. Finns det fler än jag som har erfarenheten att herrar inte handlar det man bett om? Nervositeten var befogad, de missade det viktigaste -sötsakerna. Men givetvis hade de inte glömt en rejäl köttbit, skulle aldrig hända!

På plats i Vilahamns soliga vrå, ja de har en underbar uteplats och jag är inte alls avundsjuk.. Inte alls. Där försökte flicktrollet lägga beslag på min make, som vanligt. Men hon fick lite konkurrens av pojktrollet som började hoppa från bordet in i H:s famn. Trollmamman tyckte att det var en ide av sämre sort att barnen lär sig klättra upp på bordet och kasta sig ut. Men trögisarna (annat namn för våra oftast fantastiska män) tyckte att det var sååå roligt! Och de vägrade sluta sätta barnen på andra tankar..

Sista händelsen som trögisarna bidrog med denna kväll var en omröstning ifall vi skulle sitta ute eller inne. Typisk matchogrej, de stod vid grillen vände köttet med händerna istället för grillbesticken, brände sig givetvis men höll god min och genomförde samtidigt sin röst. Resultatet blev ju givetvis att sitta ute. Det är mars, nästan sommar eller? Kan konstatera att mars är en kall månad att äta ute på efter kl 19.30 på kvällen.

Men det är bara början på en härlig vår, sommar..


Varm vårdag!

Har ni liksom jag lagt märke till att det är varmt ute! Riktigt varmt så att man inte ens behöver jacka. Jubel! Dagen i bilder hittills, en sanslöst bra dag och än är den inte slut. Om 2h kommer R och hämtar oss för vi ska till Gerrebacka och grilla. Hela långa eftermiddagen ska vi dricka vin i solen och njuta av god grillmat ikväll. Det blir årspremiär för vår del. Tillbaka till bilderna och vår fika på Damateo, Sis och jag spånar framtidsprojekt. Det kommer att hända grejer:) Tänk så mycket spännande det finns att göra, starta och driva. Livet är ett smörgåsbord -ÄT!


Booom Fredag!

Swiss det var onsdag och boom det blev fredag alltså lika med helg! Skönt säger jag. Inte för att arbetsveckan var särskilt lång, jag slitit särskilt hårt eller orken är slut. Utanför att man får vara ledig på helgen, man kan ligga kvar i sängen på helgen, söla med en kaffekopp, gå en solig promenad, ta ett glas vin. Det sistnämnda gjorde jag igår, bara för att få helgkänsla direkt. Vin och mörk choklad, tv och en mysig karl.

Innan vinmyset så var C och T spontant på besök, vi hann både fika på bullar som H bakade i början av veckan och sen åt vi middag tillsammans. Härligt tycker jag, vi bor i hus känsla infinner sig. För visst är det så att när man bor i hus så händer det oftare att grannen eller någon vän kommer på spontanfika? Så var det alltid när jag var liten iallafall, det rände folk in och ut ur köket varje dag. Och det doftade alltid nykokat kaffe, för vi kokade upp vårt kaffe. Men jag föredrar brygg..

Igår pratade jag och H uppväxter på kvällen och H propsade på att jag haft en bullerbyuppväxt. Alla glada, tummen upp, jordgubbar, picknick, familjens pysseldag och största trauman som att kaninen rymt ur buren. Han säger också att jag har en högst ovanlig familj där syskon aldrig slår varann eller är ovänner. Okey, ni skulle sett oss säger jag då! Min bror var 1.83 när han fyllde tolv och jag var en skit hög och 4 år yngre, känns som att det inte fanns så mycket att gå igång på!?

Men sen berätta jag en sak, jag sa att jag minsann också har " varit med ".. Vi startade nämligen en liga när jag var liten. Vår liga pallade frukt och grönsaker hos närliggande hus och gårdar. Sen välte vi en tvättställning... Och det värsta. Fy jag skäms nu! Men det är så längesen så... Jo vi sprängde en brevlåda nästan. Slängde ner massa smällare! Konsekvensen blev att vi inte fick leka på 1 vecka, jag och mina grannpojkar. Då la vi ner ligan och startade detektivbyrå i skjulet istället. Och vad den arbetade med ska jag berätta om en annan gång, spännande grejer:)

Så där fick maken så han teg! Även om han skratta så han grät. "Jag har också varit med"!!!


Mitt i veckan!

Swiss sa det bara så hade halva veckan gått! Idag var min första riktiga arbetsdag och jag sitter fortfarande vid skrivbordet. Mycket att ta igen.. Men härligt att jobba igen, just idag älskar jag mitt jobb.

Ikväll åker vi till Askim tillsammans tjejerna och jag. Vi ska vara hos K, snacka, äta gott och skratta. Nu tar jag i den sista halvtimmen innan jag ska köra och hämta upp snyggingarna. Svårt att hålla fokus en hel dag då man varit ifrån det så länge.. Kanske därför jag bloggar istället? Med nya byxor i en färg som liknar apelsinglass så blir jag riktigt sugen på ett par till i en härlig sommarkulör.

Kram!


Sunday sunday..

Det har verkligen varit en lugn helg. Mina föräldrar har avlöst varandra för att få pyssla om mig och soffan har varit välbesökt. Skönt. Idag har vi kollat på cykel till pappa, han hittade en riktigt snygg svart monarkcykel som nog blir det nya transportmedlet i Lysekil. Sen gick vi lite på stan och avslutade med en fika på centralen innan pappsen tog bussen hem. Snart ska jag plocka fram mitt vrålåk från källaren och ge mig ut på turer. Tycker så mycket om min gula cykel med leomönstrade handtag, den är chic;)


På benen igen!

Nu ska jag lämna lyan för att hämta pappa, och sen ska vi åka och se på maken som ska spela handboll. Nya brallor är på, vårfärg! Det gäller att trotsa regnet och leva som om det vore en strålande solig dag.

Kram


Morgondopp?

Får nöja mig med dusch, men om jag saknar ljumna bad och soliga strålar. Kan inte Sveriges sommar komma tidigt och vara länge iår? Det tycker jag att vi allihop är värda! Vi sliter i vårt ofta kalla, regniga och blåsiga land. Jag tycker vi allesammans är otroligt duktiga som många gånger biter ihop och kör på. Så en sommar med mycket sol och bad, tack!


Rosa, blommor och vovvar..

Lite snurrig i skallen men piggare i kroppen. Idag har jag varit en rosa puff med två små grabbar som tävlat om uppmärksamheten. Det är riktigt roande att se hur de tävlar om min uppmärksamhet och jag känner mig som en blondin på krogen;)


Överväldigad!

Det har varit en härlig dag med sol, fika, promenad och underbara vänner/kollegor. Jag började dagen med en fika i solen tillsammans med J, sen när jag kom hem var det bara att vända i dörren för H hade bokat lekdejt med Bosses hundkompis. I hundparken fick jag ett telefonsamtal att jag skulle ta mig hem, utanför huset satt mina kollegor och väntade. Blommor, omtanke, kaffe och bullar. Vår prälle/vän var här också.. Jag är inte annat än tacksam och lite överväldigad. Så fina ni är mina nära och kära. Så fina..


Hemmet..

Hemmet ska vara en borg, en skyddad plats där man kan andas ut, hämta energi och känna längtan till. Måste säga att jag är himla nöjd med vår lilla ommöblering. Ibland får jag ju lust att flytta, vilket mest grundar sig i behovet av en härlig uteplats. Men med eller utan altan så klarar vi oss fint och jag njuter av vår lägenhet som är hemtrevlig och mysig. Borta bra men hemma bäst!

 

 


Uppmuntran!

Att ha fina vänner som finns där, uppmuntrar med ord, kramar och sin omtanke. Det är värt guld!

Sötaste sis kom med film, magasin, blomma. Systrarna M och J lämnade en bukett av favoritblomman utanför dörren tillsammans med choklad.

Sen gulliga sms och telefonsamtal. Vänner är allt! Goda relationer är meningen med livet. Kärlek!


Ett perfekt liv!?

Visst är vi duktiga på att måla upp ett perfekt liv inför varandra, speciellt på sociala medier så som bloggar och facebook. Vi skriver om kaffe i solen, vårkänslor, shopping och våra underbara familjer. Allt enkelt och lätt, snyggt och glatt, vältränat och positivt. Om vi bara ser positivt på livet så! Jag är även högst självkritisk, och ni som känner mig privat vet att jag är en ganska trensparant person som delar med mig av livets upp och nedgångar. Dock är jag inte likadan på min blogg, den är mer inpackad i silkespapper och rosettband. Precis som mitt liv många gånger kan vara, men inte just nu.

Att ta saker i livet för givet har jag lärt mig att aldrig göra, men ändå är det tufft när livet blåser motvind. Så idag vill jag ge er som läser mina rader en tankeställare eller kalla det uppmaning. Gläd er åt hälsa, att kroppen är hel och frisk, gläd er åt familj, vänner, jobb och allt som ger energi. Men gör det med ödmjukhet inför att allt kan förändras redan imorgon.

Min pappa sa "de flyger så högt men när de faller säger det bara duns" Söt som min pappa är så ligger det mycket i det där.. Jag hoppas verkligen att jag flyger på lagom höjd så inte fallet gör lila ont. Inte vill jag vara någon som visar inpackad perfektion med lagom av allt, för lika lite som någon annan är jag perfekt. Denna veckan blir jag hemma efter en operation igår, mer än så vill jag inte säga. Så om det är få uppdateringar vet ni varför, och om det är perfekta inlägg om hur bra allt är så är det för att jag tillåter mig att tänka på något annat en stund.

Kram


Förändring är härligt!

Tänk att en ommöblering kan ta så lång tid! En hel dag har försvunnit, på ett bra sätt:) Nu är hemmet vårfräscht med lite nya möbler, ny lampa i tyll och textiler och mattor fick komma fram från sin vinterförvaring. Är helt slut i kroppen efter att varit på Ikea, net on net, och sen både röjt, sytt och sprungit i trapporna upp till vinden. Vi hann en kaffe med svärmor och Bosse har fått sin promenad. Det blir bilder på resultatet när det är helt klart, nu blir det bara en tjuvtitt..


Myskväll igår och tokfin söndag idag!

Rätt låt vann! Det är ju iallafall majoriteten överens om;) Vi hade en mysig kväll igår med utsökt mat och utsökt sällskap. Det första jag tänkte på imorse var att vi skulle sovit över hos Vilahamn för då hade vi kunnat äta frulle ute på deras altan! Nu börjar den tiden på året.. Och med den tiden så menar jag vår/sommar och "viljan att vara ute hela tiden vädret". Skapare vilket makalöst väder det är idag! När jag var ute med Bosse blev jag alldeles lycklig över att våren ÄR här. Men vi har ingen uteplats:( vill ha! Vill ha! Vi får nöja oss med att möblera om här hemma, det skapar lite nöje iallafall. För det är väl så att ombyte förnöjer? Bilderna är tagna på solstrålarna som sken in i vårt kök imorse, försök fånga ljus på kamera i motljus! Hopplöst.. Sen är det bild från fönstret i vardagsrummet som visar färgen på himlen och sist en liten sneakpeak på herrsällslapet igår;)

 

 


Lördag och Mello!

Igår blev det tjejsnack, vin och champagne. Underbart att vara ute och känna statspulsen, det är ju nästan så man blir en lantis här i Kålltorp;) Mysigt att få träffa tjejerna igen också som skulle ut ikväll igen. Så blir det inte för mig, vi ska till familjen Vilahamn och äta middag, se på melodifestivalen och mysa. Jag och H står för efterrätten och det blir chokladig kladdkaka, tiramisuglass och varma hallon. Sen lite småsnacks också.. Mumma! Idag har vi varit på stan och NK har fått in marrocanoil. Priset var detsamma som jag betalat på nätet, tillkommer ju alltid frakt och sånt där så en ny flaska fick följa med hem. Oljan var min räddning i Thailand! Mitt tunna skandinaviska hår står inte emot sol och salt så bra, det blir solblekt och torrt. Men med oljan inte lika skadat.
Nog om hår och lite om Mello- ikväll SKA bara Loreen vinna! Annars gör Sverige bort sig.

Kram


Yes box AW!

"Klackarna i taket! Ska vi riva hela.." Nej nu får jag lugna mig. Så brukar det inte gå till nuförtiden.. Då får ni läsa blogginlägg från 2007 för att få den melodin. Men ut det ska jag, på AW med sis hennes kollega och bebisarna! Det var tusen år sen jag träffade den unga söta tjejligan som en gång i tiden var lagkamrater med sis. Ser fram emot det som tusan.. Blirre nästa!


Rosa och pigg!

Idag fick den rosa acnetröjan glida på igen. Redan en favorit! Jag kände mig pigg och laddad vilket gjorde att jag var på jobbet redan 7.40. Och gissa vad, jag har inte ens arbetsdag idag! Är inte det komiskt, de dagar jag inte får betalt för att vara där, då är jag där som flitigast. Nej, till saken hörde att jag har en hög av uppgifter att göra i skolan. Bland annat en observationsuppgift som är svår att göra hemma från vardagsrummet. Men jag måste säga att det var väldigt skönt att vara på plats igen. Som oftast när man har varit ifrån jobbet en lite längre period, semester, sjukdom, ledighet, you name it, så hinner en liten jobbångest krypa på. Idag rådde jag bot på den och känner mig laddad för att komma tillbaka med full kraft. Grym strategi det där att börja med en mjukstart.. Rekommenderas! Men nu ska jag ta Bosse på promenad i regnen och sen ett glas vi framför tv-n. H är och spelar match ikväll så jag är helt ensam om jag inte bestämmer mig för att hitta på något. Det lockade med AW.. Men det var innan regnet började falla. Vi får helt enkelt se vad som faller in!

Ha en go helg:)


Malou..

En grym vardagslyx när man inte jobbar heltid är att kunna se på "Efter tio" med Malou. Det är verkligen ett av mina favoritprogram som blandar livets svårigheter med lättsamheter. Kändisar, författare, hundcoach, mode, musik, panel, debatt.. Vad mer kan man önska? Och dessutom är det inpackat i en högst tjejig kuliss, vad passar väl bättre för att ge vardagen en extra guldkant och vad passar väl bättre en dag som denna! Ni har väl inte missat vad det är för dag idag- Internationella kvinnodagen <3

Ta hand om er idag brudar, ni är bäst!


En dag på bättringsvägen..

Jag har hållit mig inne förutom en promenad med Bosse. Min mage är okey men nu har jag halsont så det förslår. Vad är nu detta? Räckte det inte med vad jag hade igår?? Men jag ska inte klaga, jag mår ändå bättre. Det gjorde mig sugen på mat, inte lagad mat. Men mer mat än choklad, bullar och sötsaker. Så ikväll blev det charkuterier till middag. Melon med parmaskinka, mozzarella med basilika och tomat, korvar och oliver. H öppnade en flaska vin men det gick inte för sig för min del. Försökte men fick hålla mig till cola. Nu slappar jag med en kopp te som ska råda bot på min hals.

Kram


Boende i Thailand..

Blir ni likt mig rastlösa efter en dag nerbäddad i sängen? Det värsta har gett sig, men jag ligger fortfarande utslagen. Dock med lite energi till att blogga. Och då det inte hänt så mycket i mitt liv de senaste två dagarna så får jag helt enkelt skriva lite om vårt boende i Thailand.
Som ni vet så lämnade vi ju Phi Phi tidigare än beräknat, där hade vi en bungalow med vardagsrum. De hade en schysst pool och räknades som ett av de bästa hotellen på Phi Phi. (bild 1)
Men en tdigarelagd avresa gjorde att vi på Sayang fick deras enklaste tänkbara rum, fläktrummen. Det var dock ganska mysigt att ligga där under myggnätet och känna sig som backpacker igen.. (bild 2)
Vi reste till Kata, en varm resa med alldeles för mycket folk på båten och sen en helstressad taxichaufför. Jag som kände sviter från kvällen innan och alla mojito, caprinias var minst sagt på topp. Stundtals tänkte jag att det kommer en kaskadspya ut genom fönstret när som helst! Jag hade en tjej bakom mig som ingående berättade för sina vänner om sin magsjuka (vi åkte taxibuss.. Och kan det vara hon som smittat mig så här en vecka senare??) Mitt illamående tilltog och min enda önskan var att få lägga mig på vårt hotellrum...(bild 3)
Vi körde upp vid en vacker entré och piccolos hämtade våra väskor. "rummet tänkte jag.. rummet" När vi skulle checka in tog det ovanligt lång tid och jag började "ana ugglor i måssen".. Mycket riktigt! Den vänliga receptionisten försökte efter ett telefonsamtal med någon övertala oss att ta ett annat hotell. De skulle uppgradera oss men det hotellet låg en 10 min taxiresa därifrån och var inte klart för än om 2h. Jag som bara ville ha vårt rum på DETTA fina hotellet tvekade.. Men då hon vädjade så sa vi JA. Det regnade och jag gjorde mitt bästa att överleva de 2 timmarna, jag badade vilket gav kroppen lite energi och jag åt en hamburgertallrik vilket tog hand om knoppen och illamåendet. Hotellet var otroligt fint och jag var rädd för att vi gjort bort oss som accepterat att byta..
Taxi kom, vi åkte med och kom till ett ännu bättre hotell! Inte nog med det, vårt nya rum var inte ett rum det var hotellets största svit! Vi hade havsutsikt från alla rum, inklusive badrum som var inglasad. Vi hade tre balkonger och egen utgång till poolen. Vi hade utedusch, morgonrockar, kaffe, dryck, väska med egna strandhanddukar i en annan färg mot övriga hotellgäster. Allt för att särskilja vår ställning. Om vi fick blickar när vi vandrade runt på våra balkonger i våra vackra gröna morgonrockar. Vi njöt av höjden över havet och den slående utsikten (bild 4) Fler bilder kommer en annan dag...


Sjuk X 2

Magsjuka och feber! Jag är sjukt ynklig just nu. Känns som jag ska dö.. Räckte det inte med hosta och halsont?


Sjuk..

Det blir inte många bloggrader idag. Jag är krasslig, och idag gick det inte att "tänka bort" eller "köra på".. Nej det är soffläge, sällskapsresan på tv och godsaker som tröst. Har skickat iväg H till att köpa bullar och nyponsoppa. När jag är sjuk vill jag inte ha lagad mat.

Hoppas på bättre form imorn. Kram


Söndag den 4 mars..

Jag är ju som vanligt lite dålig på att hålla det jag lovar här på bloggen. Sa att jag skulle berätta om våra sista dagar i Kata.. Och det kommer! Men har inte så bra bilder på min telefon så ska fixa några från H. När jag gjort det så blir det ett inlägg.
Som alltid när man kommer hem blir huden torr som ett fnöske. Samtidigt som jag studerar mina torra partier så kollar jag igenom bilder från Bamboo Island. Är så tacksam för den härliga resan vi fick! Nu väntar många måsten, jag ska bland annat göra ikapp skolan. Idag är deadline för en uppgift och jag kan bara inte skjuta på det mer. Vilket är då mitt knep när jag brister i motivation!? Jo, jag blandar mina måsten med högsta tänkbara trevligheter. Idag pluggar jag tillsammans med min sis, dricker kaffe och pratar om livet:)


Mitt mellan två herrar..

Ikväll är man småsjuk, rejält hostig men också galet populär. Två killar tävlar om plats närmast mig. De vill båda ha ögonkontakt och mycket fysisk beröring. Bosse är smått bekymrad när Gizmo får lite mys från mig. Han vill ha sin mamma för sig själv. Det är så gott att ha dessa två snarkande limpor hos sig. Jag befinner mig i min egna bubbla och har räknat bort resten av herrsällskapet ikväll, de kollar sport. Jag myser..:)


Nya kläder och Al Butch!

Vi ses där väl!!?? Al Butch idag! Hjälp de som är utsatta och klä dig snyggt samtidigt. Ser fram emot att träffa många vänner där. Som ni ser är nya Acne-kläderna från igår på.

Kram


Premiär skinnjacka

Igår var det premiär för skinnjackan. Det är ju helt klart ett vårtecken! Skönt att slippa dunis, mössa och vantar. Nu är det bara att hoppas på att det fina vädret håller i sig så man kan sitta ute och ta en kaffe, gå promenader iförd endast stickad tröja och byta halsduk mot sjal:)

Här hemma lever vi i "thaitid" fortfarande. Mellan kl 4.30-6.00 slår vi upp ögonen pigga som lärkor. Vad mer kan man göra än att slappa framför tv-n, i väntan på Nyhetsmorgon och frulle som intas på sängen.


Spring 2012 be welcome!

Det är ju nästan vår redan, men jag längtar efter den riktiga våren! Den där jag kan stutsa runt i mina peeptoe-klackar från Alberville. I min pudriga rosa långkjol och den svala silkesblusen i ljus aprikoscreme. Enligt mig själv så shoppade jag oerhört klokt idag, i stort sett allt går att matcha. Istället för att ströhandla ett plagg där och ett här, ett gult, ett mint, ett blått så körde jag rätt och slätt med ljusa aprikosa, rosa och crèmefärgat. Sen till det svart.. Svarta skor, blus. Två avstickare i form av röd och djurmönstrat har gjort entré. Men jag tycker det är snyggt att bryta med något oväntat. Så en röd clutch till en sval aprikos outfit, låter kanske fel med nej då! Vår 2012 är färg!! Fram tills dess att utetemperaturen är +15 så kommer mina nya jeans och min rosa angora tröja att vara ett säkert val.

Så.. Nu har jag varit sjukt ytlig en stund så nu kommer en liten inbjudan med djup. Denna inbjudan är till Al Butch releasefest imorgon! Ni som följer bloggen vet att jag var på en lite småhemlig tillställning i ett coolt hem för ett tag sen. Visade bilder från hemmet.. Det vi gjorde där bland annat var att gå igenom kollektionen och fotta. Fotografera vad tänker ni? Jo kläder för det nya märket Al Butch som min vän startat! För varje plagg som säljs går ett till en hemlös, företaget är icke vinstdrivande utan är uppbyggt på att stötta utsatta. Det är svinsnygga t-shirtar och flera designers har varit med och gjort trycken. Det har varit en del skriverier och uppståndelse om märket i tidningar. Det är så sjukt bra! Så alla ni nyfikna eller mindre nyfikna -Kom! Ta en kaffe, häng och kanske handla. Dyker ni inte upp missar ni något! Torggatan 16 kl 10.00 och framåt. Se det som ett lördagsnöje:)

Kram


Förkyld men rastlös..shopping!

Nej inte blev det pluggat någonting idag! Jag åkte in till jobbet en snabb sväng för att fixa lite inför nästa vecka. Sen raka vägen mot stan! Där har jag spenderat mina slantar på en vårgarderob.. Hihi. Det blev lite mer än jag tänkt, men jag är nöjd. Sjukt nöjd! Kommer givetvis att visa upp mina nya plagg här på bloggen. Jag kan sammanfatta- pasteller, högklackat, lyxiga material och en och annan färgklick!
Som alltid när jag handlat får jag lite dåligt samvete.. Och för att inte H ska tycka att något jag handlar är onödigt så var jag snabb med att ringa hem och muta med att jag fixar middagen! Han blev nöjd över att för en gång skull slippa vara den som står i köket och jag.. Jo jag slår till med full kraft -vitt vin och räkor med alla tänkbara tillbehör. Inte krävs det några timmar i köket då inte;)

Kram


Hemma och jetlagad..

Jag är sååå trött och därför väldigt tacksam att jag inte behöver jobba imorgon. Sverige gav mig både halsont och en allmänt kass sjukdomskänsla. Jag har i och för sig haft det på känn redan i Kata. Sov ganska dåligt där och hostade mycket. En lång flygning med alldeles för torr flygplansluft gjorde det inte bättre. Vill verkligen inte vara sjuk nu. Vill vara brun, glad och shoppingsugen. Full av energi till att träffa vänner och hinna komma ikapp med plugget. Men men.. Imorgon kanske jag är på bättre tankar och har kurerat mig under natten så då ska jag skriva några rader om våra fantastiska sista dagar!


RSS 2.0