Hår...På fredag ska jag fixa håret.. Vet inte hur ??? Vill jag ha det mörkare igen, vill jag ha det i samma ljusa toner som jag har i topparna? Hur ska jag klippa? Jag vet att jag vill ha längderna kvar.. Hmm är det något som kan bekymra så är det hår..


Höstmånad..

Nu är det snart oktober! Jag har nyss fyllt år, och blev uppvaktad av familj och vänner. Fick paket och blommor! Jag är 26 vackra år!! Tänk med stormsteg närmar jag mig 30 - jag längtar! Haha, finns det något härligare än en mogen kvinna;)
Jag fick fina presenter av min älskling, en ring från Calvin Klein, snygg kraftig silverring och 2 dvd-filmer med mitt älskade "Svensson Svensson". Av K fick jag ett armband från Rag Lady, av A och hennes familj vackra blommor. Från brosan en ring och av mor, C och far pengar och boken "Mitt himla liv".

Så nu ska jag snart bädda ner mig brevid min älskling och läsa, jag läser "Mitt himla liv" och H läser "Stockholmsyndromet". Finns det något mysigare än att ligga där i lugn och ro, i sin trygga säng med sin andra hälft och läsa.. Vi ser nog lite ut som Lena och Gustav i "Svensson Svensson". Hahaha..


Kramis!

Babyvakt..

Nu sitter jag äntligen ner efter en intensiv dag. Vi har haft utbildningsdag på jobbet i hjärt/lung räddning, sen när jag kom hem gick jag ganska direkt ut och träna Bosse. Jag har tagit med mig min lilla hund och börjat på hundkurs! Det är sjukt roligt, och jag längtar som tusan efter varje nytt kurstillfälle. Så vi har massor med övningar som vi måste fylla veckorna med innan varje ny träff. Nu dröjer det dock tills nästa torsdag innan det är lektion i Bosses hundskola igen :)

Men största nyheten idag är att jag och H ska passa lilla R, 4 månader ikväll. Vi sitter och väntar in att hon ska komma och det ska bli så mysigt att få ha henne här. Hon är sötare än socker det lilla hjärtat! Det är inte bara något man säger, jag och K diskuterade nämligen det häromdagen -utan det är så! Hon är verkligen helt underbart fin och snäll. Hade gärna lagt upp en bild på henne, men vill kolla med hennes mamma och pappa först.

Hoppas ni får en fin kväll.. Vi ska mysa med stort M !

En till kärleksbild...Mmm.. Nu ska jag åka från Lysekil, hem till min älskling och pussas!

Till Göteborg igen..Jag åkte till Lysekil igår och här har vädret varit fantastiskt. Det har det säkert varit i Göteborg med, men man känner av det mer här tycker jag:) Fast jag ska tillbaka till Göteborg redan vid 1-tiden, då ska jag, K och Bosse packa in oss i bilen. Sen när vi kommer till götet blir det nog en promenad i Skatås, eller något annat mysigt. 

Jag har bara varit borta från hjärtat mitt 1 natt.. men det känns som 1000. 
Ska bli härligt med en söndagkväll hemma! 

Länge sen sist..Jag är dålig på att uppdatera.. Men som ni ser så myser jag mest med min kille, njuter av livet, det härliga vädret och av att ha det riktigt bra:)
Veckorna springer iväg då man jobbar! Kan inte fatta att snart hela september gått och jag snart fyller 26 år.. 

Nu ska jag bara gilla läget och slappa denna lördagskväll! Kramar

RSS 2.0