Halmstad imorgon!



Idag har det varit en riktig slappardag! Det var jätte kul hos M igår och så skoj att träffa hennes tjejgäng igen. Men imorgon väntar Halmstad och First Hotell Mårtenson på oss!! Det ska bli så mysigt, härligt, kul, gott:) Längtar efter att träffa våra fina vänner igen, och att få ha lite kärlekweekend med min älskling.

Ses i Halmstad!

Sötis och jag!



Denna lilla kille är en stor favorit hos mig! Bilder tagna av hans duktiga mamma (mariawingfors.blogg.se). Igår vart det bullbak hos oss, idag blir det paj fylld med mozarella, minitomater, trattkantareller och annat smarrigt till lunch.


See yah!


Birthday party:)



Idag ska jag på födelsedagsfest till den här lilla killens mamma! Men först ska jag ta en liten promme med A och hennes lilla. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll, hade gärna velat få en stylist hem idag:p

Kram!



Dagen idagen..



Vi har inte kommit ett steg längre sen sist, jo jag har hunnit byta kläder - solen skiner ju ute! Sen har jag tagit bild på det och lägger just nu upp den på bloggen. Varför har man så svårt att sätta igång sig själv ibland? Mina ögon känns trötta, det känns som när man var liten och skulle gå till skolan, ögonen var snea så trötta var dom. Jag ska tillåta oss att slappa i 1 h till MAX! Sen måste det hända något!

Kramar:)

Le pain igen!



En härlig morgon då jag gick upp för att fika på Le pain igen, idag fikade jag med M som jag inte träffat på hela sommaren. Gott att ses och få uppdatera varandra, synd det dröjer så mellan varven.. Men det får vi ändra på!

Nu ska jag och min lilla familj styra upp dagen här, jag vill till Ikea och göra lite ärenden. H vill att vi ska vara hemma, baka bullar och bröd.. Vi får se vad det blir :P Hörs senare igen!

Sjömansoppa!



Nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma hem. På spisen står en sjömansoppa som har fått puttra ett tag, det ska bli så smarrigt! Jag är riktigt hungrig efter min löptur förut, som resulterade i att jag kom hem som en blöt katt. Hela himlen öppnade sig! Men nu skiner solen utanför och vi får se vad vi hittar på ikväll, semestern bara springer iväg och om 2 veckor är jag tillbaka i lärar-rocken igen :P

Kram!

Fylld kyl!



Imorse gick jag och mötte A och hennes lilla ursöta R. Det är galet hur mycket de små växer:) Och det händer så mycket med R för varje vecka som går - hon är verkligen ett charmtroll:) Vi var på Le Pain och åt en lång frukost, pratade och hade det urmysigt.
Efter åkte jag och älsklingen till Ica maxi och köpte rejält med mat. Kyl och frys är fylld vilket är något av det bästa som finns. Då blir vi lika nöjda som på bilden ovan som är tagen innan vi gick på Veronica Maggio! Min man är underbar :)

Vännerna!



Våra fina vänner R och S som vi ska på miniweekend med till helgen! (Har inte kollat om det är okey att lägga upp bröllopsbild, men det hoppas jag :S -hoppas-)
Jag längtar massvis, det ska bli riktigt mysigt med hotell, gormémat, vin, underbart sällskap, ja allt det där!

Kram

The mansion..



Så kallar vi det...;)
Glömde lägga upp bild från i torsdags då vi var ute! Innan satt vi i sofforna på uteplatsen hos K, man kan skymta oss där genom fönstret. Där satt vi långt in på kvällen innan vi gick till Havsbadet och hade en kanonkväll! Det har varit en härlig helg, men nu blir det lite lugnare framöver. Vi är i Göteborg igen och stannar nog om inte lysekilslängtan blir för stor tills helgen, för då vska vi nämligen åka på weekend till Halmstad!

Underbara sol!



Vi har kunnat jobba lite på brännan igår och idag. Igår var det dock moln på alla håll utom över oss :) Det sprack upp och vi hade en fantastisk dag/kväll/natt! Först Långevik, sen träskoliden där vi åt gott och hade fantastiskt trevligt! Sist men inte minst Havsbadet, där vi var till stängning och jag sen fick med mig ett stadigt gäng på nattbadning! Det var grymt kul och jag minns bara hur skönt jag tyckte det var.. haha. H skakade mest på huvet och skratta åt min iver att få fler till att bada. Skrek "sjukt skönt" ungefär 18000 gånger.

Idag var det få moln, mycket sol, vind. Vi har legat vid Vikarvet och solat, tjötat med vänner, käkat räksallad och bullar:) Nu ska vi kolla film :)

Till Träskoliden!


Vi vaknade till sol, så nu packar vi väskan och går ner till klipporna några timmar. Ikväll ska vi till Träskoliden där M:s föräldrar har sitt sommarställe. Jag, H och pappa är ditbjudna på middag och det ska bli så mysigt. Det är M som tagit bilden på mig ovanför - Hon är så skicklig! (mariawingfors.blogg.se)

Vi hörs under dagen!

Staden lever upp!





Det kryllar av folk, hamnen är full av festsugna turister! Jag drar till med en mindre cool min på bilden utanför konsertområdet. Ikväll kommer att bli en riktigt härlig kväll! Jag och H har precis varit ute och promenerat och ätit glass på stan. Vi gick upp till tennisområdet och kolla, efter det köpte vi en bebispresent och handlade på systemet. Egentligen är jag för trött för vin och utgång idag igen, men kan inte motstå en sån här afton. Ikväll är det konsert i Havsbadsparken, och det är tennisturnering hela helgen så det är glada människor som njuter av solen och sommaren i Lysekil.

Kram

Sköna vädret!


Vi hade det grymt kul ute igår! Så kul så att vi idag inte orkat göra någonting :P
Jo, köpt pizza och gjort en fruktsallad som vi tryckt i oss till en film. Men nu så blir det en annan melodi, vi ska gå ner på stan och se vad som händer. K ringde och sa att det var MASSOR med människor, och det är klart det är i det här urhärliga vädret! Bilden ovan är på kyrkan som jag och H ska gifta oss i - fin eller hur!!? Och så ser man havet runtomkring...:)

Kram

Då ska jag hoppa i duschen!



Kvällen är fortfarande oviss, men också ung.. Så nu ska jag hoppa i duschen, efter att ha varit ute och sprungit med min fästman. Sen ska jag fixa mig fin och hälla upp ett glas av Åkessons nya rosé. Nu vet jag att några tänker Åkessons vin? Och så tänkte jag också som annars inte gillar deras vin alls. Men vi fick tipset från systemetet att deras nya french rosé syrah fått jättebra kritik! Så skål :)

Jag ska baka en tårta, med jordgubbar på..




Ja när det regnar är det lika bra att ladda upp med ett gäng filmer! Vi hyrde 3 stycken, och började att se Normalmstorg som jag tycket var underbar! Det är drama, men älsklingen och jag fick många skratt! Sen har vi bakat en jordgubbstårta :P Men jag vågar inte visa vad som är kvar av den... (en liten liten bit) Haha.. Ersatte lunchen med tårta!

Frulle..



Frukosten är precis uppäten.. det är mulet ute, men vad gör det? Ikväll ska vi ju dricka rosé! K ringde precis och frågade hur vi ska spendera dagen.. antingen åker vi på en dagstur eller så går vi och tar en kaffe någonstans, sitter på ett fik och snackar hela dagen. Vi måste kolla med vännerna också, om hur vi lägger upp kvällen!? Kul kommer det bli :)

Henri Lloyd



Min nya jacka.. Den var perfekt på promenaden i regnet nu på kvällen. Imorn hoppas vi på sol igen för då kommer det drickas Rosé!

Kram

Lunch ute, planering av morgondagen..



Vi gick en promenad över stan, bort till Katten där vi träffade gamla vänner och vidare till café Kungsgatan där vi åt lunch. På lunchen diskuterade vi morgondagen och hur vi ska göra på kvällen. Moneybrother spelar på Havsbadet och antingen blir det ett bord där, eller att vi är i K:s föräldrars hus innan och går till Havsbadet sen. Fest blir det iallafall!

Jag råkade köpa en sak på vägen hem från cafét... hmm. En ny seglarjacka :P Min förra blev snodd, så nu blev det en från Henri Loyd i rosaröd och vit. Lägger upp den på bloggen senare så ni får se :P Nu ska jag och min älskling åka och kolla på lokal för att ha bröllopsfesten i... :)))))

Vad hittar man på en dag när solen går i moln?



Jag och K tog en rejäl promenad efter frukost, när vi var tillbaka så hade också molnen dragit in från havet... På med lite kläder och...

Klipporna nästa! men frukost först..



Vaknade och tittade ut - Blå himmel och ingen blåst!! Vinden fladrrar bara lite i träden, men det är inte på långa vägar på samma sätt som igår. Antingen åker vi ut med båten eller så blir det ner på klipporna vid vikarvet. Underbart! Bilden är tagen från vikarvet mitt under matchrace förra sommaren.

Kram

Smögen och tillbaka..





Solen skiner och blåsten viner:) Vi åkte till Smögen för att gå på bryggan, äta lunch på coffe room, och ta en glass innan vi satte oss i bilen hem igen. Underbart med en blå himmel, men kan inte vinden ta och ge med sig? Finns ingen chans till sol och bad då det blåser så här! Men men.. Snart går VM i damsegling här i Lysekil, ser fram emot det. Det kommer bli mycket folk, utgång och när det ska seglas så måste det ju blåsa - iallafall lite. Men helst precis lagom så vi kan sola vid vikarvet i bikini samtidigt som vi kollar in matcherna :)

Ikväll blir det lugnt och mysigt!

Kram


Seaside med två favoriter..



Igår gick vi till hotellet och seaside för att dricka vin och snacka massa viktigheter, som vi alltid gör.. Stora samtalsämnet igår var hur man ska få staden att växa, att fler människor skall bli åretruntboende, att det ska finnas mer utbud i Lysekil mm. Säger vi som alla bor i Göteborg och inte ha planer på att flytta tillbaka :) Haha.. nej det är underbart med Lysekil, men mest på sommaren!

Jag trivdes som fisken igår.. där med mina två favoriter i livet! Bästis och Fästman :) Nu ska vi tre och lill åka till Smögen och spendera dagen. Återkommer...

Kram!

Ett besök vid bryggan..



När vi åkte från Göteborg föll regnet, men på färjan över till Lysekil såg man mer blå himmel än moln. Undertbart! Sen vi kom har vi varit på Ica och köpt jordgubbar och kött till kvällens grillning. Sen tog vi en promenad som avslutades av att vi satt i säkert 15 minuter på strandpromenaden och kollade in en båt som hade "private show". Jag ville mest gå därifrån, men H och pappa roades av dessa WT folk som ålade sig kring varandra, kastade av sig kläderna, tog spontana bad och var grymt osköna. Komiskt, men samtidigt så tragiskt... 30 +, silikon, extansions, gigantiska solbrillor, snorfulla i sällskap av gamla gubbar...

Ikväll ska vi träffa K, världens bästa K :) Myyys...

Nu åker vi.. ses i Lysekil :)




Dags att sätta sig i bilen.. väskorna är packade :) Mysigt att få komma till havet igen, ut med båten, äta glass på bryggan. Vi ses där!
(Inlägg om svininfluensan är 2 inlägg nedanför)

Åter till kusten!



Bilden ovan får mig att tänka på sommaren och kusten, kanske just för att den är tagen där! Bilden är tagen av M som ni finner på: mariawingfors.blogg.se. Henne kan man boka för fotografering av sina barn, sitt bröllop, ja vad som nästan! Jag har bara turen att hon tar kort på mig emellanåt för att lägga upp på hemsidan. Vi åker till Lysekil i eftermiddag igen, stannar nog någon vecka. Storstaden är inte att jämföra med kustsamhällena på sommaren! Tur jag har som har boende både i Lysekil och Grebbestad. Vänner, ni glömmer väl inte att ni gärna får komma och hälsa på! Vi hörs igen senare under dagen, och tack för fina kommentarer om gårdagens inlägg!

Kram:)

De kallar det sämhällsplikt!

I en annars lättsam blogg, som inte behandlar livets tunga ämnen vill jag nu i god tid ge lite viktig information. Jag vet att många som läser min blogg är vänner och närstående som jag vill väl. Därför vill jag höja ett varningens finger för att kanske skydda er, eller åtminstonde informera som hjälp till ett medvetet val. Alla måste givetvis gå på sin magkänsla utifrån sin egna kunskapsbas, men glöm inte söka kunskapen och vända på stenarna!

Dag efter dag exponeras vi av nyheter om svininfluensan, vi blir rädda och känner oro. Kanske känner vi mer oro än vad vi behöver! Vi ska känna en sån oro så att vi ska ta vaccin mot denna sjukdom.  Vi ska se det som ett samhällsansvar att göra det. Men till vems fördel? Vår egen? Min ståndpunkt är att intentionerna för att ta vaccinet är tvivelaktiga! Det finns ekonomiska intressen i att vi vaccinerar oss, både från läkemedelsföretagen, staten och på närmare håll så som från arbetsgivare. Det kostar om människor blir sjuka. Men vaccinet, som ännu inte testats ordentligt skyddar bara upp till 50% av de som vaccineras. Influensan i sig är inte allvarligare än vanlig vinterinfluensa, och vaccinet i sig kan vara farligare än influensan. På 70-talet gjordes ett vaccin mot svininfluensan där människor som tog vaccinet fick allvarliga biverkningar. Vi vet inte i nuläget biverkningarna från detta vaccin! Om man är frisk i övrigt, gör sitt bästa för att öka sitt immunskydd med bra kost, motion och sunt levene så klarar man svininfluensan bra. Om man har oturen att vara en av dem som blir smittad så blir man dålig, men risken för något värre är desto mindre. Däremot är risken med att ta ett ej utvärderat vaccin betydligt större! Ställ dig frågan vad för substanser du vill spruta in i din kropp. Låt inte andra ta beslutet åt dig, det är det farligaste människan gjort i alla tider.

Jag säger inte vad DU ska göra, eller vad du ska tänka och tycka. Jag respekterar allas beslut. Men jag vill att den som går för att vaccinera sig ifrågasätter anledningen till att hon/han gör det. Jag vill att hon/han har sökt informationen och läst både kritiker och förespråkare för massvaccination. Jag vill att DU gör ett medvetet val. / Din medmänniska

För ytterligare information:

http://www.dailymotion.com/video/x9mh9f_swine-flu-1976-propaganda_webcam

http://www.dn.se/nyheter/sverige/h1n1-svininfluensan-professor-britton-1.913484

 http://www.expressen.se/halsa/1.1640640/vaccinet-kan-ge-sallsynta-och-svara-biverkningar


Söndag med Pizzaaaa :)




Lilla jag idag :) Slapp som sjutton! Imorse åkte jag till Kungälv och hälsade på familjen WL eller LW, beror på hur man säger:P Det var alltså min duktiga fotografvän M, hennes kille och barn. Hängde där till klockan var 16, sen kom jag hem och bytte om till kläderna ovan. Gick en promenad med Bosse, och nu väntar jag in att min älsklings hemmagjorda pizza blir klar. Pizza med parmaskinka, färsk timjan, parmesanost. Gott ska det bli!


Kramar:)

Scener ur ett kändiskap..



Det här var filmen vi såg på bio i förrgår... Vad jag tyckte?

Nja... den är ju sevärd och bitvis lite småkul, men efter att ha tittat på klockan 2 gånger under biobesöket så kan det inte betyda att den var någon jättehit! Mitt tips är att se den en dag då man är riktigt bakis eller febrig, då behovet av bra film inte är så stort, mest ett slötittande.

Movie and dinner...



Igår åkte lite glada kläder på kroppen, sen gick jag och älsklingen med glad min mot bion. Först innan filmen blev det lite rosé ;) ;) och efter filmen gick vi till Farelli´s och åt middag. Appelmartinin på Farelli´s måste bara testas - den är så goood! Jag käkade en pastarätt med lax, scampi och musslor igår som var jättegod. Men nästa gång kommer det bli deras ceasar igen, den slår allt!

Jag återkommer under dagen med mina åsikter om gårdagens film...

Kram

Sicken härlig dag!



Ser ni vår nya snygga bil på översta bilden? Den är jag nöjd med... och killen som är på väg in i bilen är jag också nöjd med ;) Hihi..
Idag tog vi en lång sovmorgon, åkte sen till Ica och köpte frukost som vi tog med till havet. Vi låg på klipporna i Fiskebäck bland tusen andra människor! Jag läste vidare på sommarens bok - Läckberg, H läste Aftonbladet.
Ikväll ska vi på bio! Premiärfilm! Vi ses på Bergakungen om ni ska dit!

Kram :)

Hemma igen..

Nu är vi tillbaka i Göteborg och lägenheten. Jag är precis hemkommen från en promenad med söta A, vi sa till varandra innan vi skildes åt att vi ska gå massor av promenader dagarna framöver. Låter gott!
Annars har dagen gått väldigt fort sen vi kom hem, vi hann plocka in alla väskor innan det ringde på dörren. In i hallen kom O och L som åt lunch hos oss, de har varit i Göteborg och tittat på bostadsrätter och skulle efter ett besök hos oss åka tillbaka till Oslo. Hoppas de hittar något så de flyttar hit! Det hade gjort min älskling glad om hans bästis flyttade tillbaka till Göteborg.

Jag har fått mina armband nu, vi hämtade dem på vägen  från Grebbestad och jag är så nöjd! Alltid kul med något nytt på armen:) Jag lägger upp lite bilder imorn för nu är jag en tröttis som ska slappa i soffan.

Kram

En myskväll väntar..



Med salta ben efter en dag på havet sitter jag och bloggar :) Vi har haft det så skönt, låg på klipporna och läste, fikade. När vi kom iland så gick vi till kebaben och köpte pizza och nu väntar en riktig slapparkväll. Min älskling är ute och springer i skrivande stund, men när han kommit hem och duschat ska vi gå och köpa godis, en STOR godispåse för jag är jättesugen! Sen vet jag att både mamma, C och H inte är sena på att stoppa i sig:)

Det är mysigt med sommar! Kram


Ner på byn!

Nu ska vi ner på byn och dricka några kalla :) Min karl är vansinnigt dålig på att ta kort, så en såhär dålig bild blev det av den nya odd molly klänningen. Men men... han är gullig endå :P


Kubb!

Vi är mitt i en urspännande match i kubb hela gänget, haha... halvlek med corona och lime - jag bloggar! Det är fantastiskt väder och ikväll bjuds det på grill:) Man ska inte klaga!



Bilder från i Lördags!

Älsklingen gick upp tidigt för han och C skulle ut och fiska. Solen skiner så jag blev riktigt sugen på att följa med, men gubbarna får väl vara för sig själva ;) Jag, mamma, brosan och Bosse ska plocka blåbär istället! Haha, vi står för blåbärspajen och de som är på havet står för vad som ska läggas på grillen ikväll.

Att de gav sig iväg gav lite lugn och ro så här på morgonkvisten, min bror är ju så morgontrött att han ligger och sover, han hoppar över fisket för några extra timmars sömn. Mamma går och pysslar, och jag sitter med kaffekoppen vid datorn!

Så först bild på vad jag bar för kostym på lördagen:


Klänning: Acne
Jeans:BikBok
Kofta:Loft
Smycken: DyrbergKern, coco, mfl
Skor: Gladiatorsandaler (inget märke)
Väska: Mango

Från festen, en blandning av när D och mamma myser i H:s knä, mingel, mat, underhållning, dryck :

Regn = shopping!

Nu är vi i Grebbestad igen efter en dags shopping! Ja när vi inte kunde åka ut på sjön på grund av dåligt väder så åkte vi till Nordby. Jag fick med mig hem:

1 paljettklänning HM
1 väst HM
1 odd molly klänning

Och jag är riktigt nöjd...:))

Men visar bilder en annan dag för nu ska vi fika! Mums

Grebbestad och gorgonzola..

Då var vi i Grebbestad nu :) Igår var vi på en hejdundrande fest! (som jag ska försöka lägga upp bilder ifrån senare) Där dansades det, grillades, dracks, pratades, skrattades och tokade det sig. Ikväll fick vi nattgäst då en av H:s gamla vänner blivit av med sin sovplats, haha. Det är kul det där med lite oväntat besök av en lång partillebo med massa tatueringar :) En väldigt snäll sådan!

Nu ska jag ge mig ut till mamma i köket och hjälpa henne med maten, hon ska göra någon smaskig rätt med gorgonzolafyllda köttfärsbiffar och någon smarrig sås med gorgonzola :P Jag och mamma älskar GORGONZOLA! H är nere på byn med grabbarna men kommer väl hem om en stund lagom till middagen. Sen ikväll ska vi hyra en film familjen här hemma, köpa en stor godispåse och slappa.


Hör av mig igen. Kramar!!


Smatter smatter smatter...

Så låter det på rutan.. Och jag ligger här brevid min älskling och ser på nyhetsmorgon. Det var en så rolig kväll och Maggio fick hela stället att gunga! Men det gick knappt att stå längst fram, vi gjorde tappra försök, men jag gav iallafall upp. Om några timmar när vi återhämtat oss så ska vi åka till Grebbestad, jag längtar efter Mammi så det ska bli mysigt. Sen ikväll blir det partay igen, hoppas bara att regnet har slutat då.. men men, om det regnar får det gå endå!



Ovanför är bilden på typen av armband jag bloggat om. På bilden är det Maja Littmarcks armband som bland annat finns att köpa på NK, kostar ca 600-700 kr/styck. De jag har beställt är två svarta, med lite olika flätor. (ej hennes design).. Vill ha dem på armen nuuu!

Ha en fin dag!


Regn inspiration..



Regnet öser verkligen ner... Vi har ganska nyss ätit frukost här samtidigt som vi pratat om vad vi ska hitta på idag. Springa har vi sagt... men väntar på att vädret ska lätta lite åtminstonde. Sen måste vi förbi systemet och köpa rosé till ikväll!! När vi var vägen förbi Havsbadet igår sa de att det kommer bli RIKTIGT mycket folk på Veronica Maggio ikväll. Vem trodde annat? De har sålt mycket förköp.. Jag ser fram emot kvällen och hoppas på att den blir regnfri.

Jag inspireras av bilden ovanför idag, låga slitna jeans och ett vitt linne, håret i mittbena och ett snyggt halsband  -svårare behöver det inte vara!


Hörs senare igen!

På plats i Lysekil!

Idag tog vi en tur till Ikea och fick tag i en riktigt snygg spegel! Precis vad vi var ute efter, en stor spegel som var 165 cm hög, med kraftig vit ram som vi ska ställa på golvet och luta mot väggen. Efter det packade vi väskorna och åkte till Lysekil.. Sen vi kom hit har vi hunnit att besöka min faster, köpa armband, lägga beställning på armband, fika med sis K, laga en härlig middag och sen äta den:)

Armbandet vi köpte var till min älskling, det var ett samearmband som vi varit ute efter båda två sen förra sommaren... Nu tog vi dock tag i det! H:s armband var ett lite bredare som klädde hans arm ursnyggt. Jag la beställning på två, ett klassiskt och ett med lite annorlunda mönster. De kommer att vara klara om några dar och jag LÄNGTAR efter dem :) Visar bilder på vilken typ av armband imorgon!

Måste skriva en kortis om vår goda middag vi fick ihop också. Som blev en egengjord potatissallad baserad på färskpotatis, sockerärter, valnötter, fetaost, rödlök , basilika. Detta blandades med en dressing där jag mixade olja, vinäger, vitlök, senap, honung och kryddor. Till detta åt vi vitlök och smörstekta champinjoner, halomiost och färsk makrill - Mums :P

Denna regninga dag bär jag:



Klänning : Twist&Tango
Stövlar: Grå Hunter
(Ljusgrå Kofta och accosearer)  


Kramar:)

På väg mot Halmstad :)

Vad kan man bättre göra än en dag som denna, jo att åka på dagsutflykt till Halmstad! Jag och älsklingen hoppa in i nya fina bilen tidigt imorse och susa ner. Där väntade soligt väder, lunch, strand, allt som Halmstad erbjuder för ett kärlekspar som vi <3



Så här nöjd är jag i bilen påväg ner! En latte följer varje långfärd! Bilder på dagens kostym också...:)



Baby och Bosse promenerar..  Efter det hängde vi en stund på Tylesand! Detta är semester alltså :) Ikväll funderade vi på lite Rosé och kanske utgång, men helgen har fullt program - Imorgon åker vi till Lysekil och på fredag spelar Veronica Maggio på Havsbadet - KOM DIT! Det är ett tips om ni har idétorka inför helgen, det tar ju bara strax över 1h att åka från Göteborg med bil! Och på lördag åker vi vidare till Grebbestad som har karneval, H:s gamla handbollsvänner från hemtrakten ska dit också så det blir kalas!

Nu ska jag slappa innan maten - Nachotallrik blir det sen!

Kramar!!

Ett paket..



Jag satt i lugnan ro... när plötsligt en duns hördes i brevinkastet!


Jag sprang till dörren och fann ett paket!



Titta så fint det blev på min arm:)

Promenadmys..



Bosse och jag gick upp strax efter 8, och vid 10 tog vi en promenad med A och hennes lilla R. Vi har varit ute i nästan 2h och haft en urskön promenad. Mitt i promenaded kom ett gäng i blågult springande, och i täten min MAN som jag fick en puss av i farten. Det var så mysigt att se honom, blev alldeles varm i bröstet:) Ikväll så är det myyys som gäller!

Mys var också promenaden, lilla R är så söt och snäll, bara sover och tittar ibland upp med sina fina blå ögon. Jag och A kan helt ostört prata om himmel och jord, Bosse är väl den som stör i sånna fall med sitt fjantande och lekande. Men nu sover han här brevid, och jag ska snart ta tag i att vika tvätt.

När vi kom hem tog vi en bild i hallen jag och Bo :)

Bosse bär en rödbrun kostym
Jag bär jeans från Hope och linne från Monki!


Kram

Grymma Agnes!

Jag är ett stort fan av både Charlotte Perelli och Agnes Carlsson och båda är på "Allsång på Liseberg" ikväll! Jag hörde precis release me med Agnes och den låten är så grym så jag bara vill ut och dansa:) Helst dansa med min älskling på något skönt ställe där det serveras drinkar och det finns palmer med neonljus i.. hihi.

Annars har jag haft en riktig röjardag! Tvättat sjukt mycket tvätt, tror inte någon kan förstå hur mycket.. jo kanske de som tvättar i de där "familjen annorlunda" som gick som serie. Jag höll på hela dagen, maskin efter maskin - tvätta, torka, tumla, mangla, vek osv... Under tiden maskinerna gick fulla så rensa och torkade jag ur kökskåp, försökte skapa lite ordning.. Det blev bra! Jag har också damsugit och dammat.

Efter det blev det en snabb dusch och iväg för att kolla på min älskling som spelade träningsmatch. Han var så fin!! Och han är min! Det är galet.. känner någon igen den där känslan? När man kommer på sig med att tänka " Han är så läcker och tänk att det är min fina kille!!!" Nu längtar jag mer än någonsin till imorn när han kommer hem till mig och lilla Bosse :)

Åter till Allsången!

I stan igen..



Efter mycket sol och bad + en tur av maginfluensa är jag nu tillbaka i Göteborg. Hade tur som var i Lysekil när jag blev sjuk, både pappa och brosan kunde pyssla om mig och jag slapp vara ensam. Älsklingen min tränar med landslaget i några dar, och på tisdag kväll är han hemma igen. Förstår ni om jag längtar!!!
Har packat upp min väskor och slappat lite på balkongen (där jag tog bilderna). Nu ska jag gå igenom tv-tablåen och se vad jag ska ägna min tid åt ikväll:)

Så här gott hade jag det på bryggan för ett par dar sen:


Hörs imorn igen :)

Frukost = jordgubbar

Man klagar inte av att vakna, gå upp och sen hitta två lådor jordgubbar i köket! Min lilla pappa är för söt:) Så nu har jag ätit jordgubbar med passionsyougurt till frukost - mums.
Igår blev det en heldag vid vikarvet, vi låg ifrån förmiddagen till klockan 15.30. Sen gick vi hemåt, jag till mitt, K till sitt. Jag duschade, smörjde på lite after sun, åt middag, och gick sen ut igen för att möta K. Vi var i valet av vin eller lungt mys.. det blev det sistnämnda. Tro det eller ej men vi hyrde film! Man är så bortskämd av det fina vädret nu att man kan unna sig ligga inne en kväll.
Men i K:s hem är tv soffan presis vid uteplatsen så när man öppnar de stora glasdörrarna känns det som om man ligger ute endå. Vi åt godis och snacks, och när filmen var klar tog vi oss en promenad ner över stan och nya bryggan i norra hamnen. Underbar dag :) Ikväll blir det något liknande - fast med vin, liten utgång?


Ha en underbar fredag i solen!

Vid ett öppet fönster...

Sitter jag i denna stund, med min frukost intill och bloggar.

Om en timma ungefär kommer K förbi, då ska vi ner till vikarvet för att sola och bada hela dagen! Att man aldrig tröttnar? Varje morgon känns lika härlig när man vet att klipporna ligger och väntar. Och idag kommer det bli galet mycket bad. Jag slängde mig i från båten häromdagen, mitt ute på havet i det djupaste vattnet, ett lyckorus gick genom mig - Jag lovar att det finns inget bättre än sånna bad, när man ligger mitt ute i ingenstans, lååångt från land, med många många många meter vatten under. Frihet säger jag då! Min pappa brukar skratta åt mig och säga - du är dig lik! Ända sen jag lärde mig simma har jag gjort likadant, kastat av mig kläderna och slängt mig över relingen. Men när jag var liten gjorde jag det mer huxflux, när ingen var beredd.. som när de andra en sen kväll satt och fiska eller nått sånt, och jag tröttnat på att det inte nappa.

På tal om fiske så är det bara 1 makrill som nappat än så länge.. men på lördag ska vi kanske ge oss ut igen så då hoppas vi på bättre fångst!

Kram :)

En kustenpromenad..



Nu har det blivit lite svalare för den här dagen och jag ska ta med mig Bosse ner på stan. Han pallar inte att gå promenader mitt på dagen. Det har varit underbara dagar i Lysekil, och mer sommar än så här kan det inte bli! Men jag saknar min älskling som fortfarande jobbar, om några dar så är han ledig och vi kan njuta tillsammans. Det pirrar i magen när jag tänker på hur mysigt vi ska ha, inget går upp emot att få vara tillsammans och mysa:)

Kram på er!

RSS 2.0