Skulle ta en bild!Jag tänkte att det var ju 100 år sen jag tog en selfie i spegeln.. Oj vad löjlig jag kände mig! Men Hebbe såg till att jag inte blev ensam på bilden vilket gjorde det betydligt lättare att knäppa av. 
Vi ska snart åka till hjärtmottagningen för rutinkontroll, årskontroll.. Vill bara vara påväg därifrån och att de sagt att allt ser tipp topp ut. Alltid en anspänning.. 

Jag längtar efter semester så jag blir tokig! Igår beställde vi hem en solsäng i bambu från Tine K, där vill jag ligga och gassa sol hela sommaren lång. 

Kram vännerna mina. Måla, hänga med vänner och lite sol.Denna helgen har jag haft min bästis och lillsystern på besök i dagarna tre. Det är så mysigt att ha gott om plats att ta emot vänner på! 
Under hela veckan har arbetet fortlöpt med att måla huset utvändigt och när penseln har lagts ner har jag ensam eller tillsammans med H och H låtit värmen studsa emot mig till vackra havsvyer. Alltså vilken plats detta är! Och vi får njuta av det varje dag, det är väldigt härligt. 

Kristihimmelfärdshelg
Denna helgen har varit skön och svettig. Vi har lagt gräs och målat en hel del av vårt hus (men mycket är kvar). Vi har valt färgen pärlgrå och det är en greige ton. Jag är så nöjd! 
Då tempot är högt och kvällarna inte direkt ger samma utrymme för soffhäng som innan hinns det med mycket och lite på samma gång. 
Vi trivs iallafall otroligt bra här i vårt hus, det är hemma och vi båda mår gott av att bilbrus bytts ut mot fågelkvitter. Hebbes dagar har en mycket större kvalité, att få se vår lille kille påta i jorden, köra skottkärra, vattna gräs och springa på ängar ger lycka in i själen. 

Ett sånt där bamsetack vill vi ge till våra vänner också som varit här och hjälpt till med högt och lågt. Vänner är guld värda.

RSS 2.0