Planering och fotografering.

Ikväll har tjejerna varit här och vi har kollat av hur vi ligger till i planeringen. Vad nästa steg är, vilket är inbjudningskorten som måste bli klara snart. Söndag den 10/4 är vår "kortmakardag". Då ska det göras färdigt för sen ska de skickas ut. Tänk att det närmar sig 4 månader kvar.. det är lite galet!
När tjejerna gått ringde jag världens bästa M och vi pratade bland annat lite om fotografering. Jag är så glad som har henne som förevigar den här dagen i bilder. Ingen kan göra det bättre!

Godis för magen..

Människor som känner mig väl vet att en semla tackar jag aldrig nej till. Jag älskar semlor! Men idag åt jag en semla som tog priset, den var så stor med så mycket mandelmassa och gigantiska propotioner av grädde. Den var en höjdpunkt som höll mig mätt i timmar efter den förtärts. En semla värd att ätas på fettisdagen!

Mysiga lördag.

Igår var min gulliga vän J här. Så himla mysigt! Vi åt taccos och satt och pratade i timmar om allt mellan himmel och jord. Det är så härligt när man tar tag i att ses, ofta går det veckor och månader mellan gångerna och därför ska man bara njuta när man får till en mysig kväll som igår. Bilden är tagen i Thailand för 3 år sen, det är nästan exakt 3 år sen som jag J och C tog en spontanresa dit. Grym resa som jag är så glad för att jag gjorde! Nu ska jag slänga på mig lite kläder och smink för om en stund ska jag fika med tjejerna.
Kram

Vårgarderob..

Härligt att våren står inför oss.. Saknar bara 15 grader och sol! Men det är aldrig för tidigt att investera i sin vårgarderob 2011 :) Under senaste månaden har jag kommit hem med:
Axelremsväska från "See by Chloé"
Ljusa rostfärgade byxor i slapp modell från Zara
Clutchväska i mintfärg HM
Vit blus HM
Blommig blus HM
Svarta slappa byxor med dragkedja i sidorna HM
Svarta jeans Chep monday
Ansiktskräm Dermalogica
Ögonkräm Dermalogica
Ojojoj.. vad det är lätt att hitta saker man tycker om! Men med dessa plagg kan jag nog få ihop ca 10 olika outfits.
(Btw, Stockholm var kanon!!)

RSS 2.0