Ännu en solig helg..

Nu ska jag surra på mig gympadojorna och åka upp till S, vi ska gå promenad i detta underbara väder! Lyckans att vi har sol den här helgen med :) Kan inte annat än känna mig riktigt glad! Ha en sååå go lördag!

Kram

En söndag..

Det är mysigt med söndagar.. Och härligt med en söndagmorgon. Går upp och gör frukost, läser i lugn och ro med ljudet av nyhetsmorgon tv4. Nu är det dags att göra sig iordning lite, ska på gudstjänst..

Igår gick vi ut och åt jag, H och K. Det blev indiskt på Masala, och efter det gick vi vägen om Ica och köpte godis. Väl hemma tittade vi på Melodifestivalen, bakade kladdkaka och mös. Kan någon förklara för mig varför inte Alcazar gick vidare? De är ju så bra! Och Andreas i gruppen är så söt när han så glatt dansar runt. Konstigt tycker jag.. alltså att svenska folket inte röstar dem vidare!

Glöm inte kolla Vasaloppet idag! Folkfest!


Solskensdag..Denna bilden hittade jag i arkivet.. En solig dag som stämmer överrens med den här dagen. Bilden tog Maria i Kungälv våren för 2 år sen. Idag har jag gått promenad med C och hennes H. Det blev en lång stund med sol och frisk luft.
Nu sitter jag, H och K i soffan och funderar på vår lördagskväll.. Ska vi gå ut och äta? Bio? Eller laga mat hemma? Ett glas vin ute? Det återstå att se vad som händer...

Ny vecka igen..


oj oj vad dagarna går fort! Redan 6 dar sedan jag uppdatera sist.. Och vad har hänt sedan dess, jo det ska jag tala om:

Jag har shoppat! En ny skinnjacka, mellangrå och såå läcker (påminner starkt om den på bilden ovan från förra månadens Elle-omslag). En jeansväst och sist ett halsband.

Spenderat långa dar på stan...

Jag har varit på tjejmiddag, ätit tapas och druckit vin.

Jag har fikat.

Myst med min älskling.

Fått en bröllopsinbjudan till K och J bröllop i maj.

Gått promenader med vänner och med Bosse.

Gått på kvällskurs...

Jag kan nog fylla min lista med mer men det räcker som uppdatering av status tycker jag ;)

RSS 2.0