En måndagens..

Med en rosslig hals som känns som sandpapper och en trötthet som bedövade såg utsikterna för jobb dåliga ut idag. Men, skam den som ger sig! Jag tog mig lite sovmorgon, preppade med halstabletter och varmt te och i nästa stund satt jag på cykeln på väg mot jobbet. Där gjorde jag en arbetsdag till duga och nu nyss hemkommen tar jag plats i soffan för att kurera mig.


Söndagsfika..

L med hela munnen full i mumsig äppelpaj och jag i fart att sluka mitt kokheta te. (Snarare läppja) Tänk att det snart slår om till månad tio i almanackan och ändå är det väder till att sitta ute och fika!

Efter en dag på stan med ärende och mys så har jag nu tagit plats med man och hund tätt intill. Framför oss, läsk, godis och film!


En pakethybris!

Jag borde fylla 30 oftare! Londonresa, Guccisjal, Rayban, Matteus och lite därtill. Har nog nämnt det förr att jag är lite bortskämd av min familj.

Nu ska solisarna få sin premiär i höstsolen med L! Har jag förresten berättat att vi, jag och L tillsammans med K åker till Köpenhamn nästa helg för en härlig tjejhelg?! Jag längtar. Och tänk, säkert lite roligt bildunderlag att blogga på..

Ha en go söndag!


NK och agera spelarfru..

Vi har besök hela helgen så därför har blogginlägg uteblivit. Men en liten uppdatering på idag får det bli. Är nyss hemkommen från en snabbshopping på NK, efter en promenad med Bosse ska vi åka och hejja på min kära man som spelar första seriematchen mot Halmstad. Ikväll är det kalas för mig, H och svärmor som alla fyllt jämt.

Hoppas imorgon kunna bidra med lite fler bilder och uppdateringar, men lovar ingenting. Det är helt enkelt så att blogga kräver tid och just nu känns tiden förr knapp..


In the middle of nowhere..

H ska hummerfiska och jag och Bosse är avsläppta mitt i ingenstans -Håby för att vänta på pappa. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan hans lilla grå bil dyker upp och vi får en "pappa dotter dag" ihop. Mysigt!


Vuxen och en resa väntar..

Idag fyller jag vuxen på riktigt, gör inte så mycket väsen av min födelsedag MEN jag väsnas över min fantastiska man!
Vilken morgon med biljetter till London på sängen. Precis vad jag behövde, en resa att se fram emot med min älskling på jorden. I december går vi runt i tjocka jackor, pälsmössor och vantar för att se staden, pussas, shoppa och äta gott!

Jippie!!


En butterdag..

Idag är jag så där riktigt muttrig och buttrig.. Går och trutar med munnen mest hela dagen. Har allt för mycket som tynger mitt annars ganska glada humör.

Sån tur var har jag haft det riktigt trevligt samtidigt, jag och bästa F var på stan. Köpte presenter till hennes pojke som fyller år och fikade länge. Jag har precis kommit hem och slängt av mig jeansen och nu ska jag på promenad med L. Det gäller att hitta på roliga saker buttra dagar då regnet öser ner!


En lördag på Kungsgatan

Vi började dagen med lång frukost och nu sitter vi i bilen påväg in till stan. Nu gäller en uppdatering på affärernas höst utbud och ikväll blir det middag med vänner.

Trevlig lördag!


Oförskämt vacker dag!

Bild säger mer än tusen ord. Hur förklarar man en arbetsdag i Skatås bättre än så här..


TGIF in september!

Bosse ska vara med på jobbet idag, det känns alltid bra för ett "hundmammahjärta". Jag vet att han har det bra, inte är för mycket ensam, får följa med på mycket, äta sin favoritmat, leka, träffa andra hundkompisar, och får extremt mycket kärlek och uppmärksamhet. Men trots det så kan jag ha dåligt samvete, jag tror det helt enkelt bara hör till..

Idag där emot ska han med på en spännande orienteringsdag och jag är förväntansfull. Hur kommer Bosses första riktiga friluftsdag att bli?

En sak som är säker är att han kommer bli beskyddad och inte behöva hälsa på någon han inte själv vill säga hej till. En annan sak är att han kommer få hjälpa till att motivera i jakt på orienteringskontroller.

Idag är det fredag också! Visst är det toppen!!?


Svaga idéer till inlägg..

Idag har jag bland annat tagit emot en möbelleverans från Ikea, haft K här på lunch, promenerat i regnet och haft en mysig middag med min man.

Men mina idéer för att blogga är få och lusten att ta bilder liten just nu. Jag känner mig vare sig särskilt inspirerad eller inspirerande. Dags att ta ett tag och röja garderoben och uppdatera den med höstkläder.

Vardagen är fylld av arbete, imorgon är det personalkonferens på kvällen men efter det är det FREDAG.


En typisk kväll hos oss..

H säger ibland att det måste vara något fel på mig och Bosse som alltid vill ta platsen uppe på han. Möjligheterna för H att röra på sig är minimala på kvällarna.

Efter en dusch finns inget bättre läge än mjukis, soffa och H som huvudkudde.


En dag utan kort..

Fyllde dagen med flera trevligheter igår, men hade aldrig uppe telefonen för att föreviga dem. Det är roligast att blogga med bilder, men ibland är det skönt att inte tänka på att kameran ska vara med.

Ett par bilder blev det, men mer i ett "jobbsyfte". Kan ju ta med en av dem.

I övrigt gick vi en förmiddagspromenad med vänner i Örgryte, besökte inredningsbutik och satt ute och fikade på goda munkar och kaffe.

På eftermiddagen och under kvällen var jag hos S. Det märks så att barnen börjar bli stora för vi hade oceaner av tid att prata. Tvillingarna var i full gång av att leka med varandra och grannar. S bjöd på underbart god mat och efterrätt, strax innan midnatt kom jag hem nöjd, glad, mätt och trött.


En ommöblering..

H med vänner hade bäbisdusch eller babyshower för sin vän igår kväll, presenter och blöjtårta. Det är väl inte bara kvinnor och blivande mödrar som ska hyllas? De är söta tycker jag.. Männen alltså.

För egen del besökte jag J tillsammans med M och vi kavlade upp ärmarna och körde en ommöblering med lite homestyling. Riktigt bra resultat! Nöjda med beundran slog vi oss ner i soffgruppen och hade spännande samtal.


Dagens paltor...

Efter en vecka i arbete och en cykeltur hem levereras nu en outfitbild med oborstat hår och avskavd makeup. Men så får det bli, det var ett tag sedan det levererades en dagens nu.


En semester, tack!

Det här känns långt borta men ack så välbehövligt! Tänk om man kunde teleportera sig själv tillbaka tillsammans med vänner, soliga dagar och turkost hav.

Jag vill ha en semester, i ett par år så har vi vid höstens start haft en höst/vinterresa att se fram emot. Vi hade tänkt ha det så även i år men det blev det inte, inte än iallafall. Vår plan är att åka längre till våren istället. Kanske en vecka i NYC i april.. Men när mamma och C sa att de bokat en månad i Thailand under den kallaste vintermånaden så lockade det.. Minst sagt.


En ny vecka med en ny onsdagslunch..

Nu är jag påväg hem efter en urtrevlig onsdagslunch. J är inte bara mannen som vigt både mig och K med våra makar och döpt K:s barn. Han är en gemensam vän och idag fick vi en stund av goda samtal om välgörenhet, företag, Al Butch och stora drömmar.


Ge mig nytt..

Ge mig en ny sänggavel eller varför inte ett nytt sovrum!? Förnuftsmässigt inser jag att just precis nu så är det inte läge att flytta, vi måste ge oss lite till tåls.

Men jag vill ha hus, lägenhet, radhus eller parhus med stora fönster, ett härligt ljusinsläpp och generösa arbetsytor i köket. Framförallt känns sovrummet lockande, både då vi har ny säng och att jag ligger minus på sovkontot.


Är magen nöjd..

Tidig timme och frukost-time. Alla godsaker igår tog en härlig plats i magen och det blev ett lyckat födelsedagsfirande.

En sak är säker iallafall, och det är att helgerna går alldeles för fort! Jag tycker knappt det varit lördag innan det är måndag morgon och arbetsvecka. Men bara att rulla upp skjortärmarna.


Min älskling fyller 25!

Han är ung, underbar, vacker och MIN. Älskade maken fyller 25 år och igår firade vi det med skaldjurstallrik på Grebys. Idag ska vi hitta på ett gäng mysigheter!!


En dag i ostronets tecken..

Vi låter dagen gå och njuter av vädret, de goda smakerna och fina sällskapet. En stunds vila på hemmaplan innan vi återvänder till byn och kvällens måltid på Grebys.

Ostron, skaldjur och fisk.. Det som jag gillar bäst.


Ostronfestival i Grebbestad

Vi tog bilen igår kväll och åkte till Grebbestad. Här är det ostronfestival, och efter en slapp förmiddag med utehäng i solen ska vi snart gå den lilla asfalterade vägen ner på byn.

Jag och Bosse sitter redo..


Vit leopard..

Såg ett par converse till ett fantastiskt pris. (Synd det är fel säsong!) och ett iPad/iPhone fodral i samma härliga leopard. Jag gillar djurprint! Gillar kanske är ett svagt ord i sammanhanget.

En kommande födelsedagspresent?


Lediga veckodag..

Jag och min mysigaste K har mötts upp på Linné för en härlig lunch. Det är ren total njutning och livskvalité att få ha en dag i veckan ledigt.

Underbart att vi fortfarande i september månad kan sitta ute i bara tröja.. Nu hugger jag in på soppan. Passade på att blogga medan K stod i kö.


Ett smaskigt kalas..

Igår var vi på trollens kalas och där bjöds det på alla tänkbara sötsaker. Ett paradis för en sockergris som mig.

Imponerade gjorde tårtorna som M:s tjej gjort. Bra val där! En kvinna som kan baka är aldrig fel;)


Kalas för trollungar!

Nu är vi påväg till trollens 3-års kalas! Kan inte längta mer efter att få ge dem varsin puss och present.

Hipp hipp Hurra! Tårta nästan varje dag!


Lyxmat för fyra..

Igår njöt vi alla så vi fick knäppa upp byxorna rejält efter middagen. Tema franskt och på menyn stod:

Förrätt: baguette med chèvrecreme, honung, pistage och syrlig vinegrette.

Huvudrätt: knaperstekt Anka, sötpotatis och jordärtskockpuré, rödvin och apelsinsås, apelsin och honungsglaserade morötter..

Efterrätt: chokladfondant med halloncoulis


RSS 2.0