Stockholm weekend!

Hur piggar man upp vintermörkret bäst? Varför inte med en weekend i Stockholm tillsammans med sis! Ååå februari kan få göra entré -både lov och minisemester alá vinfrossa in Stockholmo..
Grymt att vi styrde upp och bokade idag!!

Longing for Wedding..

Här ser ni klänningen jag tänkte ha, jag var såld och hade mer eller mindre bestämt mig för att den får sys upp, så här ska den se ut -klart! Men tydligen fanns det en annan klänning som väntade på mig och om ca 6 månader så kommer jag ha på mig den! Den ser inte ut som bilden ovan, men det finns inspiration från den. Mer än så kan jag inte säga för min älskling ska ju vara ovetande fram tills den STORA dagen :)) Som jag tycker om min klänning!

Härliga helg!

Ååå vad helgen är härlig! Framför allt när julen är bortstädad, planerna är få och kraven små.. Lördag dag, mm. Jag startade dagen med ett Zumbapass på Sportlife, det är provträningshelg där! Nu äter jag frukt och dricker juice:) Ikväll kommer sis och vi ska ha mys.

Köpt min klänning!!

Jag har hittat min klänning!!!! I fredags var jag och bästis på stan, vi skulle ju kolla klänningar och mina förväntningar var små. Men den första klänning var DEN klänningen -"meant to be"!!
(inte klänningen på bilden som dock är toksnygg)

Veckan som gick..

En liten uppdatering på veckan som gick:
Tjejerna var här på lite plockmat på tisdag kväll.. mysigt som alltid!
På söndag möttes ett helt gäng upp för fika på franska fiket Olskroken! Vi var totalt 10 st, 8 av mina tjejkompisar och 2 bebisar. Nu räknade jag inte med bebisarna i magarna på tjejerna för då hade vi varit 12 st! Vilken underbar fika att jag fick träffa så många av mina fina vänner :)

Klänningsjakt del I

Nu ska jag alldeles strax styra upp mig, sen möta K i stan och vi ska leta klänning! Spännande..

Bröllopsplanering..


Det finns 100 saker vad gäller bröllopet som vi ännu inte gjort.. Jag drömmer mig lättast bort vad gäller klänning och hur min ring ska designas. Guldet i ringen är ärvt av mamma och pappa, deras vigselringar ska smältas ner och vara grunden till min ring. När det gäller stenarna vill jag ha en gul större diamant i mitten, likt den på bilden ovan (inte så stor dock..). Brevid den gula diamanten ska det sitta vita diamanter..
Tänk vilken dröm! Att få fantisera om ringen som ska pryda mitt finger:) När det gäller klänning har jag många tankar.. men ute i butikerna är det tydligen en mardröm! Min barndomskompis som jag spenderat dagen hos gifter sig helgen efter oss och hon säger att klänningarna mest liknar prinesessliknande strassklänningar -not my cup of tee! Det är ju ingen som vill ha så "övermeckiga" klänningar, eller finns det? Bland mina vänner verkar det inte så iallafall.. Jag får nog helt enkelt sy upp min klänning. Men behöver nog ge mig ut en tur i butikerna först..   

Nyårsbilder..

Tvillingarna hade somnat när vi fick fram kameran vid tolvslaget:) Kanske är tur att jag sparar er bilder på dessa två sötsaker, man vill bara äta upp dom för de är så goa!
Vi hade en härlig men betydligt lugnare nyår än till exempel förra året! Det var skönt att vara hemma hos oss, äta gott, dricka gott, skratta och prata :)

Tillbakablick 2010! Första inlägget 2011!

Mitt nyårslöfte -Att sluta skriva på bloggen att jag ska uppdatera mer när jag inte gör det! Skämt å sido.. Jag är bedrövlig på att skapa inlägg nuförtiden. Kanske är det mina stora ambitioner, jag tänker att jag vill ha en blogg full av bilder och när jag inte fixar det då struntar jag helt enkelt i att uppdatera. Eller så är det årstiden, livet ser helt enkelt så mycket härligare ut på sommaren! Men jag ska summera 2010, det hör till:
Vi firande in det nya året med vänner i sälen!
Vi började sommaren med att gå på fantastiska K och J:s bröllop!
Vi firade midsommar i Lysekil med härliga vänner!
Vi njöt av 2 underbara veckor på Rhodos! En resa som värmer med minnen nu mitt i kalla vintern!
Sommarens härliga konserter och västkustluft för hela slanten..
Smögen!!!!
Lysekil!
Grebbestad!
Hummerfiske!
Vi flyttade från 69 kvm till 96.. Mycket jobb med att bära, måla, möblera.. Men oj så härligt vi har det!
Plats för många middagar! Vi har haft en höst välbesökt av vänner :)
Höstpromenader med Bosse, och med härliga vänner!
Och en riktigt vit vinter! Inte minst en fantastisk jul! Vi har mycket att vara tacksamma för i våra liv.

RSS 2.0