Tjenare från KØPENHAMN

Nu ær vi i Køpenhamn! En liten bit på resan :P Hær har vi køpt oss en flaska vi som vi delar på och snackar skit, får væl erkænna att jag ær aningen snurrig just nu, men det ær bara skønt infør flygresan, haha. Just nu ser jag fram emot flygmaten - ja før jag ær en sån som tycker det ær charmigt med flygmat, allting ær ju så litet och søtt lixom :)

Saknar redan min ælskling!! Och min travelbody K skulle vart med, det ær annorlunda att resa så långt utan henne på ena sidan. Men man vænjer sig, och så har jag ju riktiga mystjejer med mig oxå!


Ha en go kvæll vænnerna mina, ska tænka på er uppe i det blå!
                                           Kramar

Hej då så länge!

Alla goa här hemma hej då på er så länge, nu beger vi oss österut! Har lite att fixa på stan, växla pengar och införskaffa böcker innan vi drar. Men det ska allt hinnas med, framförallt då man vaknar med tuppen!!
Jag ska försöka skriva ett blogginlägg där nere, men kan inte lova något. Men hoppas ni tar hand om er här hemma och fixar bort snön tills vi är tillbaka!!

Dagens resekläder blir rosa tygskor, svart fodral, randiga leggings, vitt linne och en hood - Passande för vintersverige? Nä men desto mer lämpligt när man kommer fram då jag bara kan slänga av mig leggingsen och hooden, så har jag klänning!


Kramar i tusentals!!!!

Sista dagen i ett snöigt Sverige..

Ja, det är helt ofattbart men imorgon åker vi faktiskt! Helt plötsligt går tiden saktare än den någonsin gjort tidigare, men det är bara att hålla sig till tåls. Ska nog sätta igång med packningen snart, har börjat plocka fram det jag ska ha med mig. Kan säga direkt att det inte kommer att finnas några byxor eller långärmat i min väska! bar määngder med bikinis!
Har jobbat några timmar nu mitt på dan, på en förskola i Lunden med 1-3 åringar.. Ett bra sätt att få tiden att gå men med en hög smittfaktor! Mina händer har varit tvättade antal gånger idag alltså, hahaha...

Ja, vi hörs säkert en sväng imorn förmiddag! Kramar!


Bara en tisdag kvar..

Nu har snart  måndagen gått, och vi har fått gjort en del på planeringsfronten. C och J var hos oss och vi har nu bestämt oss för att åka direkt till Kata Beach på Phuket, därifrån tar vi oss vidare. Vi vill till freedom beach, coral island och phi phi bland annat. Så det blir mycket att hinna med! C och M åkte hem men jag och J drog ner till stan där vi fick tag i lite grejer som kan vara bra att ha med..Hittade så mycket fina kläder och skor, men får ha is i magen för det finns nog en hel del jag vill handla i Thailand.

Nu när jag tittar ut snöar det nog mer än jag någonsin sett! Det är helt vitt, som ett ösregn av snöflingor! Ska bli skönt att känna på solen och värmen till omväxling :) Ikväll ska jag och älsklingen äta gott och titta på tv för vet ni
-Jag och H har blivit lite extra bortskämda, H kom hem med en 40" Platt-tv förut!! Så nu har vi platt-tv både i sovrummet och vardagsrummet - det är lyx alltså!

fattar ni tjejer att vi snart åker!!!!!!!!!!
Kramar!

Påsksöndag..

Eller snarare en påskdag. Jag och H är tillbaka hemma i lägenheten och det är riktigt skönt. Pizza, Fanta och tv... Det är underbart att vara iväg, men det är folk runt omkring konstant och man får inte chans till att dra sig undan. Nu får jag och H vara själva och bara ta hand om varandra, vilket vi ska göra i massor fram tills jag åker. Och på tal om att åka, det är grymt att vara iväg några dar för helt plötsligt är det bara 2 dar kvar så åker vi! En Måndag och en Tisdag sen hör ni - DET BÄR AV TILL PHUKET!!!!!!!! Vi vet inte vart vi ska åka än, alltså till vilka öar och sånt men det ska vi planera för imorgon.

Återkommer imorn alla glada! Kramar :)



Vi ska nog besöka platsen på bilden ovan iallafall - Similan Island!

Glad Påsk!

Jag och älsklingen är i Lysekil. och det är kallt som bara den. Fullt med snö och vi har skottat, saltat och gjort allt som hör vintern till - men det ska ju vara vår! Efter en promenad i Lysekil är mina fötter som isbitar, nu har jag på mig fårskinnstofflor och vi ska elda i spisen för att få upp värmen. Det är så mysigt att sitta framför den öppna brasan, vilket har vi gjort två kvällar i rad :)
Ikväll kommer lite folk hit på påskmiddag och imorgon åker jag och H tillbaka till Göteborg och vår lägenhet igen. Sen är det bara två dar och jag är påväg med tjejerna till Thailand!!!!!!!!!!

Glad Påsk på er!!


Känner du någon som ska till Thailand!

Men det vet jag!!!!

Jag, C och J fick ett infall igår och idag har vi bokat en resa till Thailand, Phuket!! Vi åker om 6 dar, på Onsdag och jag längtar så jag döööör :) Det känns så fantastiskt härligt, tänk sol, värme, bad och maten! Har längtat tillbaka sen jag var där sist och kan inte fatta att nästa vecka är jag där igen :) Vågar knappt tro det är sant!

Det här behöver vi tre tjejer, och det kommer bli en upplevelse att leva på länge! Nu ska jag och älsklingen till Lysekil och fira påsk. Ha en härlig påskhelg allihopa!!



Hit ska vi !!!

Me...

image331

Lunch med Mammi snart..

Snart ska jag ge mig ut i snökaoset igen och möta upp Mamma för en lunch. Jag längtar.. inte efter att gå ut i snön men efter att träffa Mamma. Hon och brosan hade mys igår och jag fick inte vara med, jag ringde 3 ggr och sa att dom gärna fick komma och hämta mig om de kände för, eller komma förbi och hälsa på. Men icke.. Mitt utanförskap resulterade i att jag pratade med Pappa i telefon antal gånger igår, och redan hunnit med 3 ggr idag :) Hahaha.. Ja, jag som ofta har mys med Mamma ensam borde förstå att hon och R också ska få ha det, men som den lillasyster man alltid varit är avundsjukan på sitt äldre syskon aldrig över. TROTS att jag har en bror, far och mor som gett mig otroligt mycket uppmärksamhet.

Men nu ska jag få mitt mammamys, och lite presenter som hon köpt på resan. Fick två fina sommarklänningar av henne då vi hämtade henne på flygplatsen, sen fick jag och H lite andra fina grejer. Men jag väntar på den här presenten som jag vet är en 8 hour cream och lipstick från Elisabeth Arden! Det är de bästa mot nariga läppar och torra händer -kanon :)

Till helgen är det påsk och jag, H och brosan ska åka hem till Lysekil för att mysa och greja. Saker i trädgården som behövs fixas -men det beror på vädret. Kanske eldas det om vädret tillåter, ja det kommer eldas om vädret tillåter. Annars ska vi röja vinden.. Påsk är mysigt!

Jag trodde att jag kunde ha på mig roliga kläder imorse då jag skulle till Universitetet, men icke. Sitter här med dubbla sockar, slitna jeans och en kofta. Håret i en knut med diadem och smink är lika bra att hoppa över sånna här dar, det snöar bort. Jag som så gärna ville ha nya väskan över axeln idag, en klänning och mina mormorskängor. Men nänä..

Nu ska jag dra till min bruna bruna Mammi.. det är bra att blogga bort en stund när man väntar! Kramar!!


Sol och Topshop

Underbart väder idag, Charlotte vann igår och jag har varit på stan tillsammans med K under förmiddagen. Vi gick i lite affärer och båda fick tag i grejer på Topshop! Jag är sanslöst nöjd över vad jag köpt, framförallt väskan -Den är underbar!! Här nedanför dyker bilder upp på toppen, som är härlig navystuk på och väskan som är så söt så söt.. Den går att ha både som clutch och över axeln - Kanon med flera sätt att använda den! Ha en fin söndag
- puss på mina vänner!

image329     image330

AAAAAAAAAAjjj!!!!!!!

Jag tror fasen inte det går att beskriva hur ont jag har i en tand, min visdomstand. Igår var det en jobbig värk hela dagen, jag kände mig trött och inte riktigt okey. Men inatt kulminerade värken och vid 4 -5 tiden var det som värst. Min älskling var så gullig mot mig, vi kollade om det fanns någon akut-tandvård att åka till men icke, isåfall skulle vi få åka till sjukhuset. Men jag stålsatte mig och ringde nummret till akut tanvården vid 7 och jag fick komma dit senare. Det visade sig vara en inflamation vid visdomstanden, då det inte finns plats åt den att komma fram. Det gjorde obeskrivligt ont att ligga i tandläkarstolen då hon grävde med tång. Jag grät krokodiltårar.. Nu är det penicillinkur, och går inte värken över måste jag dra ut tanden - ajajaj.

Vilket gör det hela värre är vetskapen av att jag satte min goa vän i klistret som har ett minst sagt kaos på arbetet. Jag kunde inte gå och jobba idag, vilket gav henne ytterligare bekymmer - varför var den här förbannade tanden tvungen att ställa till det! Jag kan inte äta, bara dricka och jag är helt yr av värken. Fy för tandvärk!



Snygg!!!

Den här bikinin hade jag verkligen velat ha i sommar och när vi reser till värmen -den är så fin! Jag och H skulle ju åka och hämta Mamma på flygplatsen inatt men lilla mamma har råkat ut för ett problem, flyget går inte så de måste stanna tills Lördag, får bo på lyxhotell som kompensation -Tråkigt!
Själv är man helt slut efter en dags arbete, det tar på en att vara sjuk.. Imorgon blir det jobb igen, just nu vet jag inte hur jag ska orka men får lägga mig i tid helt enkelt. Är inte riktigt återhämtad än...

Seafolly U-Wire Stripe Bandeau Top

Kramar
(Nu går det bra att ge kommentarer igen mina vänner -tar det säkra för det osäkra;)

För mycket att göra..

Hej hej.. nu är jag på benen igen, lite snuvig näsa är allt som är kvar. Men hjälp vad jag har mycket som måste bli gjort i skolan, vet inte var jag ska börja?? Men bara att sätta igång här snart och få så mycket som möjligt gjort idag för imorgon och på fredag ska jag jobba. På fredag ska jag upp vid 5-tiden för att åka till Landvetter och hämta Mamma med, tänk att de varit över 2 veckor i Thailand! Tiden går så fort... Mamma kommer ju vara svart, och jag kommer se ut som en blek tråkis jämte henne. Jag vill också vara ledig, utomlands eller åtminstone ha sol och 15 grader här. Men det lär dröja några veckor, kanske månader. Ja, månader till jag och älsklingen ska iväg men jag hoppas det går fort. Nu gäller det att bli klar med den här terminen, vilket nästan känns som en omöjlighet. Men det är när man övervinner det som känns omöjligt som...




När vi var i Thailand för några år sen envisades jag med att läsa Dali Lamas "Lycka", han säger:

"Din värsta fiende är din bästa lärare om dig själv"

Smart den där Dali Lama, smart... ;)

Sjukis..

Sjuk idag igen.. men har iallafall fått sova lite mer inatt tack vare goa A som bjussa på lite stark hostmedicin. En räddning! En annan räddning är min H, som fixar och ordnar för mig. Ser till att allt är bra :) Jag skulle velat gå på handboll ikväll, men det kan jag väl glömma om inte ett mirakel sker. Blir så rastlös av att bara ligga inne i lägenheten, det är verkligen såå tröttsamt. Gulliga mammi har ringt från Thailand två dar i rad, längtar efter henne och hon efter mig med såklart. Pappa ringer också flera gånger om dagen, undrar hur det går och hur jag mår. Mina föräldrar alltså -dom bästa! 

Har precis tagit 2 alvedon så ska försöka vila lite för att bli av med huvudvärken, får se hur det går..

Kramar 

Speciell dag..:)

Okey jag är sjuk, hög feber, hosta, snuva,huvudvärk -ja, vad har jag inte! Men det spelar ingen roll egentligen, för har världens bästa kille som pysslar om mig och behandlar mig som en liten prinsessa.

image327

Idag har vi träffats i 1 år, grym dag för 1 år sen och ännu grymare idag :)

Hostig..

Verkar som om min älskling smittat mig med sin influensa :( Jag hostar stup i ett, är varm som en kamin och huvudet värker. Vill verkligen inte må dåligt för imorn ska vi ju på förlovningsfest! Har sett fram emot festen och känns såå tråkigt om jag och H måste stanna hemma. K pratade om att tjejerna skulle träffas ikväll och jag vill gärna vara med, mysa och käka gott med mina fina vänner. Får se bara hur jag mår... Kanske bättre att ta det lugnt ikväll för att ha kul imorn.

Nu har jag iallafall lagt mig i soffan, var på gång att åka in till stan för att möta upp K på hennes lunch. Men insåg efter duschen att jag inte orkade. Ser på Sex and the City istället, och ska snart koka lite te.


Nu ringer J så får sluta.. Hej svej :)


Charlotte Perelli

Jag hoppas verkligen att Charlotte Perelli vinner Melodifestivalen! Jag tyckte hennes låt var grym och jag tycker hon är grym. Blir så glad när jag ser henne :) Har träffat henne en gång då jag och K festade med fotbollslandslaget. Det var jag, K, Charlotte Perelli och Lena Ph som var dom enda tjejerna, hahaha. Charlotte pudrade min näsa och var lika glad och gullig som på tv-n. Lena Ph däremot tittade lite misstänksamt på oss... haha. Men nu vill iallafall jag att Charlotte ska vinna melodifestivalen så rösta på henne! Det är ju en superhärlig låt, och hon är så fin i sin coola klänning :)


Efter en powerwalk..

Imorse var jag så trött att jag knappt kunde ta mig ur sängen. Det var fruktansvärt att behöva gå dit man minst vill gå - skolan. Men bara minuter innan vagnen skulle gå slängde jag på mig mjukiskläder, satte håret i en tofs och sprang ner till hållplatsen. Efter lektionerna gick jag ut i underbart vårväder, bestämde med älsklingen att möta honom i stan men fick åka hem och byta kläder först. På med strumpisar och de nya shortsen, som jag är såå nöjd med :) Mötte upp min H och vi gick i affärer, jag hittade en tröja till H som var så fin att jag till varje pris ville att han skulle köpa den -vilket han gjorde. Älskar verkligen H:s garderob, och den nya tröjan gör sig rätt bland hans kläder. Ååå han är så fin min älskling... :)
Vi fick köpt en väggklocka och en tavla att ha i vardagsrummet med, sen gick vi till saluhallen och köpte lite lyx till ikväll. Det blir räkor och aioli, mums mums mums..


Det är grymt att det är ljust så länge nu, man hinner med så mycket mer! Jag fick mig en promenad på en timma nu i eftermiddag, skönt! Ska försöka gå en morgonpromenad imorgon när jag vaknar :)


Kramis

Lite läsning, sen shopping..

Fick läst en del imorse, eller rättare sagt allt som skulle vara läst (dock inte besvarat de frågor vi skulle). Men sen tog jag en promenad in till stan, träffade C och vi gick till K:s jobb där vi skulle vara med i en undersökning. Jag hade världens tur och fick N som intervjuva mig :) Riktigt bra, och mycket tevligare än någon okänd :))

Efter vi var klara gick vi på stan, C följde med i ett par affärer sen drog hon. Jag fick köpt både ett par snygga och riktigt små jeansshorts, plus en urfin vårjacka. Den är marinblå, men inte jättemörkt marin med guldknappar. Är lite kavajaktig i modellen och superfin! Kommer vara grym med klänningar, shorts och små kjolar. Lite sailorstil, och det tycker jag är döläckert på våren och sommaren.


Jeans-shortsen köpte jag på Mango för 349:- (bild nedan) Var ganska generösa i storleken, en 36:a satt lagom tajt men med luft i midjan. Snygga fickor både fram och bak, ganska stora fickor vilket jag tycker om :)

Sailorkavajen köpte jag på HM för 298:- Ville ha den lite tajt, och tycker alla ska ha sina kavajer lite tajtare så en 34:a satt bra utan att bli för kort på ärmarna (vilka jag endå viker upp) Den ger inte plats åt tjocka tröjor under, men normala tröjor är inga problem. Visst var det bra priser!? Tycker jag iallafall... :Pimage325


Ååå vad jag längtar efter värme nu! Mina nya kjolar som jag fick av papsen blir urfina till nya jackan :)


Skoltrött

Varför är jag så här trött på skolan? Det är inte lite trött... jag vill bara inte. Finner ingen motivation alls, försöker tänka att det bara är en del av mars, april och sen maj kvar, innan lov men det känns inte lättare. Försöker se det så, att nästa termin blir den sista och sen är det jobb från och med jul, men det känns så långt (även om det inte är). Det är den sista "tentan" i historia som ska vara inlämnad imorn, sen har jag en C-uppsats som också blir den sista uppsatsen föralltid förhoppningsvis. Det är tillochmed så bra att den där "tentan" som ska vara inlämnad, inte alls är lika omfattande som en vanlig tenta. Men trots allt så orkar jag inte, jag vill inte läsa, inte skriva -Inte gå i skolan mer!


Måste bara ta tag i och läsa litteraturen nu...
Solen lyser in genom fönstren, känns ju lite bättre iallafall.

Hemkommen från Ikea

Vi har varit en snabbis på Ikea och sen Ica, på Ica handlade vi ingredienser till chokladbollar och hallongrottor (det som inte fanns hemma) och på Ikea fick vi tag i ett täcke och en kudde som pryder soffan. Bra det där, att åka till Ikea en tisdagförmiddag det är lite folk, man får tag i grejerna snabbt. Och som alltid har de massor man behöver, men idag klarade jag mig från att handla för mycket. men vi ska kanske åka dit i helgen igen för såg snygga gardiner som jag nog vill ha i sovrummet. Ja vi får se...

Här är täcket och kudden vi fick tag i : ) HANNA BLOMMA Kuddfodral

Sen frukost..

Jag har ätit en ganska sen frukost, fil, ostmacka, päron och oboy. Stackars H får inte i sig särskillt mycket mat, och jag är livrädd att bli smittad. Men svårt att undvika då man sover ihop och är tillsammans hela tiden, jag kan inte riktigt undvika honom. Ska försöka åka till Ikea för att köpa ett nytt täcke, vi har två stycken jättehärliga duntäcken, ett lite tunnare och ett tjockt som attan. Det tjocka är lite för varmt just nu, trots det är iskallt ute. Så hoppas vi kan få tag i något rätt billigt men svalt täcke...

På torsdag ska en uppgift/tenta vara inlämnad i skolan, är inte sugen på att sätta mig ner med den. Har kommit efter lite med då jag jobbade i slutet på förra veckan och helgen. Jobbade ju 13 h i sträck på söndag så fanns inte riktigt chans till att plugga då...

Har ni tänkt på att det snart är påsk!? Kanske får vi köpa med oss lie påskpynt från Ikea med :) Har fått en kökshanduk av K med söta kyklingar på, den är påskig. Men där är just det enda påskiga vi har! Jag skulle vilja ha ett stort påskris med fjädrar och ägg i, vi får se vad det blir :P


Kramis

Dagar som försvinner..

Ibland går dagarna alldeles för fort, men jag har hunnit med en himla massa också! Bloggar igen imorgon och berättar om helgen, nu är jag alldeles för trött. Och jag har en sjuk älskling att ta hand om, stackars min ängel...

Soligt väder som det har varit innebär att man kan klä sig hundra gånger roligare än i regn och rusk, och jag har två nya kortkorta kjolar som jag fått av Pappa att använda. Givetvis var det jag som valde ut dom, men det var Pappa som gav mig dom, en rödrandig och en vit -superfina! Så hoppas på fler kjoldagar :)

Hörs imorn! Kramar :)

RSS 2.0