Tjejer gör det bäst..

Det där med god plockmat, härlig bubblande cava och prat 5 timmar i sträck.. Det är tjejer helt klart bäst på!
Igår var det en härlig kväll här hos oss och ikväll åker vi till familjen V, längtar efter tvillingarna!!

Efterbild...

Givetvis är inte inredningen klar men det är äntligen färdigmålat! Så här är en liten efterbild.. På torsdag ska tjejerna komma hit och då ska jag försöka bjuda på lite bilder av fler rum, eller i allafall bilder på tjejerna :)

Förebild..

Vill man i ett senare läge kunna lägga upp efterbilder så krävs det förebilder innan. Så här ser färgerna ut på väggarna, och hemmet är ostylat än så länge. I veckan blir det andra färger på väggarna, och styling sker sen "pö om pö"...

Brunch på Ritz


Vi tjejer har käkat en härlig brunch på Ritz UTEservering! Visst är det underbart att fortfarande kunna sitta ute:) Det gäller att njuta av varje dag av det här underbara vädret. Imorgon är det måndag igen, och man påminns om hur vansinnigt fort helgen går! Denna veckan är fylld av jobb, firande och kanske lite bebismys. Om H bara blir frisk från sin förkylning så ska vi hälsa på R och S som fått sina tvillingar. Förra helgen ville de komma ut, söta som socker :)
See yah!

Lägenhetskik innan Brunch

Här kommer en liten kik från vår nya lya:) Den ännu ej målade delen.. Rummet bakom mig ska bli vitt och rummet framför ska bli ljusgrått. Vi har varit sysselsatta som galningar hela veckan och det är fortfarande en hel del kvar. Nu har vi lite tillfälliga lösningar, men jag ska allt uppdatera bloggen allt eftersom vi får iordning :)

RSS 2.0